میزان پکت لاست خیلی بالاست ظاهرا" هم نمیخوان کاری در راستای بهبودش انجام بدن!
از ایرانسل خیلی بعیده!
Printable View
میزان پکت لاست خیلی بالاست ظاهرا" هم نمیخوان کاری در راستای بهبودش انجام بدن!
از ایرانسل خیلی بعیده!
ای بابا من تازه می خواستم ایرانسل یا مبین نت بگیرم ... دارم کم کم پشیمون میشم :n03:
جالب اینجاست که با عوض کردن قانونشون دیگه مجالی برای مطرح کردن مشکل نمی دن مشکل من هنوز حل نشده دیگه خسته شدم از این نامردی هاشون
با سلام
من در خصوص این مشکل جدید پکت لاست ایرانسل که از اول این ماه پس از اون قطعی چند ساعته شبکه وایمکس ایرانسل پیش اومد یه بررسی کردم و به نتیجه زیر رسیدم.
ظاهرا" مشکل از ایرانسل نیست بلکه از لینکی هست که شبکه وایمکس ایرانسل رو به اینترنت وصل میکنه و فکر کنم که این قسمتش که اینترنتشون از چه لینکی رد بشه دست خودشون نیست و به ستینگهای شرکت زیر ساخت بر میگرده. با مقایسه شاتل و ایرانسل و دستور Tracert میشه براحتی این نکته رو متوجه شد:
1. نتیجه tracert 4.2.2.4 با اینترنت شاتل که از لینک flagtel رد میشه و مشکل پکت لاست نداره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. نتیجه tracert 4.2.2.4 با وایمکس ایرانسل که از لینک pccwbtn رد میشه و مشکل پکت لاست داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه با ایرانسل آی پی 63.218.109.241 که آی پی pccwbtn هست رو پینگ کنید پکت لاست داره ولی تا قبل از این آی پی مشکل پکت لاست نیست!
خیلی تاسف باره ایرانسل خجالت بکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار نیست به حال این وضعیت کاری بکنن ؟ اصلا دلیل این مشکل بالاخره چی هست ؟
افتضاح شده منم تمدید نمی کنم...
من موندم تمدی کنم یا نه؟چون سرعتم خوبه فقط با سرعت دانلود مشکل دارم که هیچوقت درست نمیشه
اوضاع پکت لاست همچنان خرابه!
ظهر زنگ زدم پشتیبانی دختره اصلا" نمیدونست پکت لاست چیه! میگم میزان پکت لاست خیلی بالاست میگه چه اروری بهتون میده!
سایر دوستان اوضاشون چطوره؟
توهین به خانم ها نباشه اما این خانم هایی که توی 707 هستن اکثرا هیچ چیزی تقریبا نمیدونن و فک میکنن که خیلی هم میدونن و حسابی اعصابتون رو خورد میکنن. البته 707 کلا همینه.
من اگه بخوام میانگین بگم سرعتم حدود یک سوم سرعتی هست که باید باشه هست.
پینگ 4.2.2.4 بیشتر اوقات تایم اوت میده
4.2.2.2 هم 500 هست با تایم اوت زیاد
tracert این دوتا هم اکثرا تایم اوت میده
پینگ گوگل هم بالای 550