نقل قول:
داداش من خودم ----- را مستقیم به سینما وصل کردم
بهترین کار گرفتن صدای مستقیم از پخش کننده هست
تلویزیون خوب نیست برای صدا
همیشه سعی کن از منبعی که خروجی صدا میده صدا بگیری بدی به سینما
Printable View
نقل قول:
داداش من خودم ----- را مستقیم به سینما وصل کردم
بهترین کار گرفتن صدای مستقیم از پخش کننده هست
تلویزیون خوب نیست برای صدا
همیشه سعی کن از منبعی که خروجی صدا میده صدا بگیری بدی به سینما
سلام بچه ها من تلویزیون LG47 LA9600 گرفتم. میخواستم سینما خانگی هم بگیرم . میشه منو راهنمایی كنید با قیمت حدود 600-800 تومن چی بگیرم ؟ اصلاً با این قیمت میشه چیز خوبی گرفت كه بلو ری هم داشته باشه ؟ سوال آخرم هم اینه كه اگر بخوام دستگاه رو از بانه بخرم، اختلاف قیمتش با تهران ارزش اینو داره كه بدون گارانتی بخرم و آیا اصلاً مطمئنه خرید سینما خانگی از بانه ؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان عزیز
من Led W804 خریدم. اما سینما خانواده هنوز نگرفتم. سونی خیلی قیمت هاش بالا بود. می گن خیلی هم خوب نیست. می خوام پایونیر بگیرم موندم چه مدلی بگیرم. می خوام سه بعدی باشم. مدل BCS-424 و BCS-727 رو دیدم. به ترتیب قیمت هاشون 1080 و 1170. می خوام بدونم اینا فرقشون چیه؟؟ در ضمن کدوم رو بگیرم؟؟؟ آیا پیشنهاد دیگه ای دارین؟؟؟
باتشکر
فرقشون فقط تو شکل ساب و ورودی پورت ایفون و ایپده. ولی به نظرم 90 تومن می ارزه واسه اینا چون سابش خیلی خوش فرمتر شدهنقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دوست عزیز تشکر. منظورتون این هست که 727 رو بگیرم. مدل بهتری هست که پیشنهاد بدین؟؟؟نقل قول:
باتشکر
من مدل 838 گرفتم 1200 جدیدترین مدل تو بازار از راستین جنب پل حافظنقل قول:
سلام
من رفتم اسپیکر ویکر 20000 خریدم حجمه صداش خیلی بالا است میخواهم بفروشم
مخوام سینمای خانگی بگیرم کیفیت صدا خیلی برام مهم است نر م مایم وقتی اهنگ گوش کنم لذت ببرم چند نمونه باقیمت قید بفرمایید اساتید
دوستان من مدل 727 رو خریدم. هنوز باز نکردم. این Duck که می گن باید داخلش باشه؟؟؟ بعد این نوع اتصالش از نوع اتصال جدید اپل هست یا قدیم؟؟؟
باتشکر
با سینما خانگی که نمیشه موزیک گوش کردنقل قول:
شما یه سیستم مینی های فای دنون یا یاماها بخرید
سونی آشغال ترین جنس گرون بازار و فقط افراد تعصبی با کمترین دانش صدا ازش حمایت می کنندنقل قول:
پایونیر صدای بهتری داره و از همه مهم تر تصویرش غیر قابل مقایسه با سونی که بیشترین نویز تصویر داره