اقا زمان دقیق کنکور ازادو کسی میدونه ؟؟
Printable View
اقا زمان دقیق کنکور ازادو کسی میدونه ؟؟
سلام دوستان میخواستم بدونم اگه دانشجوی دانشگاه پیام نور ترم تابستان واحد بگیره وبعد معدلش کم بشه روی ترم مهرش تاثیر داره یانه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان من امسال کنکور دادم، رتبم فک نکنم خیلی بد شه ولی میدونم سراسری نمیارم و چون نمیخوام برم شهر دیگه میخوام برم ازاد شیراز...
کسی میدونه زمان ثبت نامش کی هست ؟
از سال 92 کنکور سراسری با ازاد یکی شده ... ینی همون کنکور سراسری مبنای ورود به دانشگاه ازاده ...نقل قول:
پس این چیه دوست عزیزنقل قول:
دكتر اقبالي گفت: آزمون سراسری سال 93 دانشگاه آزاد اسلامی در سال آینده توسط مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي برگزار می شود.
به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، دکتر ناصر اقبالی با اعلام این خبر گفت: آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی که در سال گذشته به صورت آزمایشی با آزمون سراسری سازمان سنجش ادغام شده بود، در سال جاری به صورت مستقل توسط مرکز آزمون برگزار خواهد شد. اقبالی در ادامه افزود: داوطلبان می بایست در زمان های اعلام شده جهت ثبت نام به سایت مرکز آزمون مراجعه و در زمان برگزاری آزمون های دانشگاه آزاد اسلامی مانند گذشته شرکت کنند. لذا برگزاری آزمون مستقل به عنوان یک فرصت بیشتر برای داوطلبان تلقی می شود. وی درباره زمان ثبت نام و برگزاري آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: زمان ثبت نام آزمون سراسری در بهمن ماه و زمان برگزاری آن در اواسط تابستان سال 93 خواهد بود
اره عزیز درسته، ی مدت قرار بود جدا شه ولی بازم اعلام کردن ک یکی شده، ابان بود ک گفتن جدا میشه ولی ی مدت بعد منتفی شد :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا منم تو شک انداختی :n08::n08:
ولی با این دیگه مطمئن شدم :)
92.242.195.142/NOETDownload/DownloadHandler.ashx?id=426
کسی جوابی برای این قضیه نداره؟نقل قول:
من احساس می کنم هی مهر داره نزدیکتر میشه منم نمی دونم چیکار کنم :دی
نقل قول:
ادرس لینکت خرابه
شک منم برطرف شدﺑ
-1 ﺮاﺳﺎس اوﻟﻴﻦﻣﺼﻮﺑﻪ ﭘﺬﻳﺮش ﺷﻮراي ﺳﻨﺠﺶ و داﻧﺸﺠﻮ ) (92/9/6ﻣﻮرخ ﺛﺒﺖ، رﺷﺘﻪ ﻧﺎم و ﭘﺬﻳﺮش ﻣﺤﻞ ﻫﺎي آزﻣﻮﻧﻲ داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﻲ ﺑ ا 1393-94 ﺮاي ﺳﺎل ﺗﺤﺼﻴﻠﻲ ز ﻃﺮﻳﻖ ﺳﺎزﻣﺎن ﺳﻨﺠﺶ آﻣﻮزش ﻛﺸﻮر اﻧﺠﺎم ﺧﻮاﻫﺪ ﮔﺮﻓـﺖ و داﻧﺸـﮕﺎه آزاد اﺳـﻼ ﻣﻲ ﺑـﺮاي اﻳـﻦ ﺳـﺎل ﺗﺤﺼﻴﻠﻲ ﺛﺒﺖ داﺷﺖ ﻧﺎم و آزﻣﻮن ﻣﺠﺰاﻳﻲ ﻧﺨﻮاﻫﺪ .ﻋﻼﻗﻪ ﻟﺬا داوﻃﻠﺒﺎن ﻣﻨﺪ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﻴﻞ در رﺷـﺘﻪ ﻫـﺎي داﻧﺸـﮕﺎه آزاد اﺳـﻼﻣﻲ، ﻻزم اﺳـﺖ در آزﻣﻮن ﺳﺮاﺳﺮي ﺛﺒﺖ 1393ﺳﺎل ﻧﻤﺎﻳﻨﺪ ﻧﺎم و در ﺗﺎرﻳﺦ ﻣﻘﺮر در آزﻣﻮن ﺷﺮﻛﺖ .
چه حال گیری واقعا من نتونستم برای کنکور بخونم کلا رفتم 7 دونه تست زدم :n02: چون امسال داشتم پیش میگرفتم انسانی گفتن برم شرکت کنم
به نظرتون شانس چقدر حداقل تهران یا پیام نور یا ازاد قبول بشم ؟! یا برم همین علمی کاربردی ........ برای کاردانی به کارشناسی دیگه کنکور بدم ؟!
وضعیت کار مشخص نیست چه گیری کردیم تو اینجا خسته شدم نمیدونم بخونم یا مدرک برم بگیرم
چه حال گیری واقعا من نتونستم برای کنکور بخونم کلا رفتم 7 دونه تست زدم :n02: چون امسال داشتم پیش میگرفتم انسانی گفتن برم شرکت کنم
به نظرتون شانس چقدر حداقل تهران یا پیام نور یا ازاد قبول بشم ؟! یا برم همین علمی کاربردی ........ برای کاردانی به کارشناسی دیگه کنکور بدم ؟!
وضعیت کار مشخص نیست چه گیری کردیم تو اینجا خسته شدم نمیدونم بخونم یا مدرک برم بگیرم