سلام رفقا
بچه ها واسه شیمی ۳ از خیلی سبز بخونین همه تستاش کاربردین ولی مبنکران تست چرت خیلی داره.
دوستان نظرتون راجع به فیزیک ۳ چیه؟
گاچ فیزیک پایه که اکثر تستاش قدیمین و همینطور نشر الگو بی جهت سخت.
نظر شما چیه؟
سلام رفقا
بچه ها واسه شیمی ۳ از خیلی سبز بخونین همه تستاش کاربردین ولی مبنکران تست چرت خیلی داره.
نظر شما چیه؟
نقل قول:
خيلي سبز !
من الان سوم ...حتي وقتي رو درسم خيلي مسلطم و حتي تست هاي رمزينه رو درصد بالايي ميزنم و بعد ميرم سراغ خيلي سبز واقعا معني واقعي تست سخت و مفيد رو مي فهمم :27:
مرجع كاملي براي كتابهاي جامع امادگي ارشد رشته مهندسي كامپيوتر-نرم افزار ميخواستم..
درصد فیزیکم تو کانون حدوده ۷۰ ه.نقل قول:
با این می شه رفت تو کار ۹۰ به بالا؟
شما اگه دقت کنی فیزیک کانون رو راحت میشه 100 زد . ب شرطی ک رو تست های خیلی سبز تسلط کامل داشته باشینقل قول:
اولش ک کتاب رو گرفتی شاید یکم تست هاش سخت ب نظر بیان اما بعد از اینکه راه افتادی روون میشن برات !
اگه روش كار كني 100 %ميتوني به درصد بهتر از اين ها برسي با اين كتاب ..نقل قول:
چرا نمیشه در کنار کتاب اولتون استفاده کرد ولی خوب نباید خیلی روی مباحث آموزشیش حساب باز کنی،نه اینکه بار آموزشی نداشته باشه ها،نه اما خوب رسالتش تست ...نقل قول:
خودت یه نگاه بهش بندا تو کتاب فروشی،متوجه میشی
تا منظور شما از چرت بودن چی باشه؟!نقل قول:
بعید میدونم خیلی از بچه ها با نظر شما موافق باشن،کتاب شیمی مبتکران از معدود کتابایی هس که خیلیا پیشنهاد میکنن،البته بگم کتاب سلیقه ای هس و ممکنه هر کسی با یه کتاب حال کنه و به نتیجه برسه
در هر صورتبه نظرتون احترام میذارم ولی شیمی آقای بازرگانو خیلی قبول دارم
قدیمی منظورتون چیه؟نقل قول:
نظر شما چیه؟
مثلا سوالای سال 48 یا 52 ام توش پیدا میشه؟
خوب دلیل نمیشه که اونو قدیمی بدونیم،بعضی سوالا سبکشون مثه همه حالا چه مال الان باشن چه 100 سال پیش،کلا ریاضیات و فیزیک جوری نیس که با گذشت زمان خیلی تو مفاهیم اصلیش تغییر ایجاد بشه،اتفاقا از کتابایی هس که اکثر کنکوریا ازش استفاده میکنن و نتیجه ام بر اساس سطح برداشتشون از این کتاب میگیرن
تست الگوام که ندیدم تا دربارش نظر بدم اما درکل فیزیک 3 خیلی سبزو قبول دارم
برعکس سال گذشته،چون وقتی خریدمش گفتم آخه چرا اینهمه بچه ها ازش تعریف میکنن با اینکه اینهمه چرته اما امسال فهمیدم نه بابا،اونموقع من چیزی بارم نبود،این کتاب کارش درسته
يه چيز باحالي كه در مورد قلم چي هست اينه كه قلم چي توي بيشتر ازمون هاش نصف سوالاي درس هاي مختلفشو از توي كتاباي آبيش مياره ...اين دقيقا يعني كلاه گذاشتن سر شركت كننده ها ! و يه راه عالي واس فروش كتاب هاش ...
جالبه نه ؟
مبتکران تستاش صرفا جهت (اطلاع نه :دی )فهم و جا افتادن مطلب هست ! من که راضیم !نقل قول: