اسم سرویسش چی هست و سرعت دانلود؟نقل قول:
Printable View
اسم سرویسش چی هست و سرعت دانلود؟نقل قول:
بچه ها باقیمانده سرویسای حجمی به ماه بعد منتقل میشه؟
سرعت روزانه و رایگان چطوره؟ اینجا مثل اینکه میگید رایگان سرعت واقعیه ولی خود پشتیبانی گفت تقریبا نصف میشه!
با سایت ها و سرورهای خارجی مشکلی نداره؟ با اونا سرعتش کمتر نیست؟
برای نصب حتما پول میگیرن؟
نقل قول:من مشکلم با پارس اینه که در بهترین حالت اگر مثل من محدود ۱مگ هم بگیری و با توجه به اینکه ۵ ساعت شبانه داره ۲گیگ سنگ بترکه دانلود میکنی که یک فیلم 1080p با ریلیز ganool هم نمیشه .توجه کنید در بهترین حالت بود .در ضمن ۲مگ هم نداره پارس که بخوام بگیرم و پینگ هم فقط با تهران خوبه با خارج بالای ۳۰۰ است .جدیدا هم که تغییرات سرعت در حد تیم ملی دارهنقل قول:
من نمیدونم اون دوستتون کدوم سرویس و چند مگ را داره اگه اطلاعات بیشتر دارین ممنون میشم که چقدر دان میده ؟؟
نمیدونم چرا سوالم را اشتباه تایپ کردم منظورم از بین اینها بهترین واسه حجم بالا دانلود ؟
طلایی ۵۱۲ نامحدود
برنزی ۱۰۲۴ نامحدود که احتمالا سرعتش تضمینی نیست
طلایی ۱۰۲۴ نامحدود اگر قیمتش ۹۸۰۰۰ باشه چون قبلا ۲۱۲ بود
محدود ۲۰۴۸ با ۶ گیگ در ماه
سلام
کسی از دوستان آیا مشکل با چیز پی ان داره؟
مثلا با pptp وصل بشه بعد از مدتی قطع بشه و ارور 619 دریافت کنه.
و تا مدتی نتونه وصل بشه
مگر اینکه مودمشو خاموش روشن کنه ( در واقع آی پی جدید بگیره )
دوست عزیز شما از اکانت رایگان استفاده میکنید به خاطر همین هست که بعد از مدتی ای پی شما ایکسپایر میشه و از روی سرور برا مدتی بن میشه در حقیقت شما از اکانت تست استفاده میکنیدنقل قول:
فکر کنم یه مشکل سراسری برای چیز پی ان پیش اومدهنقل قول:
ارور 619 مربوط به پورته ..... منم نمیتونم وصل شم الان ....
اره بستننقل قول:
l 2 t p بازه
سلامنقل قول:
خیر اکانت رایگان نیست
سرور مال خودم هستش
منتها چون این مشکل رو داشتم خواستم ببینم کس دیگه ای هم این مورد رو داشته؟
نکته: دیشب که بستن پورت pptp رو
من منظورم قبل از این جریان بوده
جالبه، پینگی که من ازش دیدم 190 بود، ساعت 6 عصر....نقل قول:
سرویس 512. همونی که حدود 25 تومن قیمتشه! سرعت دانلودش حدود 60-70 بود و خیلیم راضی بود ( یک روز همزمان باهم ثبت نام کردیم و به دلیل مسائل تمدیدی آسیاتک ، پارس رو انتخاب کرد)
شما سرویسای نامحدود پارس رو امتحان کردی؟ دو نوع داره ... اگه نمایندگی ارائه نداد از پشتیبانی تهران بگیرید
وضع سرویس من: 256 با سرعت 32 کیلو و پینگ 350 در اکثر ساعات
سرویس دوم: 128 برنز صبانت سرعت دانلود تا 240 هم داشته ( ثابت نه لحظه ایی)، زیر 140 هم نمیاد پینگ 140-210 متغیر
اسیاتک هم مسخره کرده همه رو!!!!!! چرا تعرفه های جدیدو عملی نمی کنه بعد از 2 سال میخوام بیام اسیاتک اینم گذاشته شب عید عوض کنه!
به پشتیبانی هم که میگی هردفعه میگه هفته بعد
کسی نمیدونه کی اعمال میشه برای خرید؟!