دوستان وقتی مثلا به این شماره ها مثل *130# و از این قبیل ارتباط بررار می کنین هزینه داره یا رایگانه
دوستان وقتی مثلا به این شماره ها مثل *130# و از این قبیل ارتباط بررار می کنین هزینه داره یا رایگانه
سلام من دارم ازش هم استفاده می کنم شما کدوم ورژن رو نصب کردی می خوای برات آپکنم؟نقل قول:
سلام
چرا من نمی تونم به 119 زنگ بزنم مگه این شماره ها برای ایرانسل راه نیفتاده ؟
نه وحید جاننقل قول:
من دو بار شارژ کردم و هر دوبار هم از دکه روزنامه فروشی در خونمون گرفتم و
هیچ مشکلی هم پیش نیومد!
اصلاً نمیدونم نمایندگی ایرانسل کجاست ؟ :46:
نقل قول:
اصلا جاي نگراني نيست
شانس من بده از 100000 تا شايد يكيش اينطور باشه كه شانس من بود
نقل قول:
اینطور نیست
باید پیگیری کنی، حالا شده واستی پخش کننده بیاد پس ببره
یا خودت از خدمات مشترکین پیگیری کن که سریال این کارت اصلاً توسط کسی فعال نشده
یه کم سماجت کنی نتیجه میگیری
به نظرم بهترین راه اینه که یه دفتر خدمات مشترکین پیدا کنی، کارت و خودت ببری اونجا تا چک کنن
موفق باشی
استفاده از این کدها کاملا رایگان میباشد....نقل قول:
نه من تا حالا هيچ مشكلي نداشتم ، تا حالا 3 بار شارژ كردم . 2 بار از بقالي كارت خريدم يه بار هم از نمايندگينقل قول:
ايرانسل و جلوي يارو كد رو زدم . هيچ مشكلي هم نداشتم . :46:
خیلی ممنونم هم از شما هم از saragol که جواب دادین :20: .نقل قول:
من یه سیم کارت اعتباری داشتم. وقتی طرح طلایی رو اعلام کردن خواستم تبدیل به دایمی کنم که گفتن نمی شه
خلاصه رفتم یه دایمی 150 تومنی خریدم. از 9 روز پیش تا حالا هر روز دارم زنگ می زنم که ثبت نامم رو کامل کنم، ولی می گن سیستم با اشکال مواجه هست و ثبت نام شما بسته نمی شه. و هی می گن 24 ساعت صبر کنین، 48 ساعت صبر کنین.
سیستم ثبت نام ایرانسل به تمام معنا گند زده. یه اشکال ساده نرم افزاری رو عرضه ندارن در طول یک هفته حل کنن.
اون ای میلشون هم اصلا جوابی نمی ده. ای میل هم فرستادم.
سلام کسی می تونه بهگه چجوری با p990 به اینترنت gprs وصل شم اگه کسی می دونه لطفا بگه و باید چه علامتی بیاد که مشخص کنه فعاله
مرسی اما پست من ربط داشتن به ایرانسل میدونی چرا؟نقل قول:
چون اس ام اس ایرانسل فعلا مفته و بچه های ایرانسل چند دقیقه بعد از زلزله به من اس ام اس زدن که نقطه شروع زلزله قم بود و 9/5 ریشتر بوده و تهران با قدرت2/3 ریشتر لرزید
و بعد من خیالم راحت شد از تو خیابون برگشتم خونه:31:
ببخشید فایده این کد #150* دقیقا چیه؟
طرف نمگه خوب خودت زنگ بزن. آخه 16 تومن که آدم رو گدا نمیکنه؟
البته از هیچی بهتره !!!!!!!!
طرفدارهای مخابرات سریع سواستفاده نکنن.
آقا کسي نميدونه اين از صبح چش شده؟؟؟؟ نميشه زنگ زد به هيچ کسي! من تو مشهدم.........اون از اون شب اينم از امروز
بچه ها من طرح قرمز رو که فعال کردم برام اومد که تا 24 ساعت دیگه پیغام فعال سازی میاد
ولی الان 2 روز گذشته هنوز نیومده
از کجا باید بفهمم که فعال شده یا نه؟
ببين منم که فعال کردم نيومد،ولي 24 ساعت بعد ساعت 12 به بعد که زنگيدم به ايرانس کم نشده فهميدم فعاليده:46:نقل قول:
اااا
مرسی
بعد اس ام اس تو کل روز مجانیه؟
امروز یه sms اومد که نوشته بود1# *130*رو بزنین تا مانده حسابتونو ببینین
من زدم نوشته بود تا تاریخ 3/29 بدهی شما 5200 تومن هست ولی پایینش نوشته بود که اعتبار شما 44900 تومن میباشد
این یعنی چه؟
اس ام اس به خطوط ایرانسل مجانی، تماس هم از 12 شب تا 6 صبح به خطوط ایرانسل مجانی!نقل قول:
البته هر روز یه بامبولی در میاره، تماس های مجانیش که افتضاح هست و خیلی سخت میگیره، مسیج هم اذیت میکنه، امروز تهران مسیج رو Faild میکنه، باید چند بار بزنی.
واسه من اعتباریه!
آقا تکلیف این ام ام اس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لعنت به ایرانسل
25 روزی میشه که ایرانسل در یزد راه افتاده و من ازش استفاده کردم...
کلا" 20-30 تا اس ام اس فرستادم و 20 دقیقه هم صحبت کردم و حدود 1 مگابایت هم از اینترنت...
9 روز پیش طرح طلایی رو انتخاب کردم و بعد از 3 روز طرح قرمز...
الان که استعلام گرفتم 42 هزار تومن بدهی دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این یعنی چی؟؟؟
نامردا 15000 تومنی که برای طرح طلایی کم کرده بودن رو کامل حساب کردن + 2500 طرح قرمز...+ کلی هزینه دیگه که خدا میدونه واسه چیه...!!!!!!!!!!!!!
دوستان راه حلی ندارید؟؟؟ من واقعا" مجبورم این مبلغ رو پرداخت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من توی این چند ماهی که ایرانسل گرفتم تا حالا 4 بار بی دلیل از حسابم کم شده اما دوبار از این 4 بار هم خود به خود برگشته اما .....
چند روز پیش بود من دیدم بدون هیچ دلیلی حدود 140 تومن از اعتبارم کم شده ! پیش خودم گفتم حالا بی خیال حتما بر میگرده اگرم بر نگشت که بازم بی خیال ! تا امروز که من با gprs کانکت بودم و در کل 97 کیلو مصرف کردم ( 63 دریافت + 34 ارسال ) قبل از کانکت شدنم هم اعتبلرم 1210 تومن بود. انتظار داشتم که وقتی دی سی میشم اعتبارم دیگه حداقل 1110 شده باشه که دیدم زکــی ! اعتبارم شده 990 تومن ! یعنی بابت 97 کیلو 220 تومن کم شد ! منم دیگه تحمل نیوردم اول از لاگه گوشیم عکس گرفتم تا با ایمیل بفرستم ! بعدش دیدم نه بازم فایده نداره خودم زنگ زدم 130 ( به 140 نزدم چون از بس قطع و وصل میشه هیچ فایده ای نداره !) اونام بعد کلی معطلی و این ور اون ور می دونین حتما چی کار کردن دیگه ... ! هیچ فایده ای نداشت !
من کاری به 100-200 تومن ندارم اما واقعا آدم با چه اطمینانی باید استفاده کنه ؟! :41:
نقل قول:
سهیل جون اگه این کار رو بکنی خیلی خیلی ازت ممنون میشم
با سلام به همگی دوستان
ایرانسل الان 2 روز تو سمنان را افتاده و فکر کنم در حال تست باشه.در کل از شبکه راضیم ولس امروز نسبت به دیروز چند باز از ظهر تا حالا خارج از سرویس میزنه.ازچه ها می خواستم بپرسم این مشکل فقط مبوط به سمنان یا سراسری
ولی با همه این احوال از همه چیزش تا حالا راضیم. تا به بعد بنینم چه شود
دوستانی که طرحهای تشویقی رو فعال کردن بعد از در خواست حدااکثر چقدر طول می کشه.من اگر بخوام از اول تیر این طرح برام فعال شه باید از کی اقدام کنم. صبح روز 31 یا شب.ودر کل هر موقه پیام از ایرانسل اومد ایا طرح تایید شده یا نه
بچه ها قبض های که هر ماه صادر میشه دروه هاش چطوری از اول ماه تا 31 ماه
بعدم که من تازه از 27 وصل شدم به شبکه برای من این سه روز رو حساب می کنن.و دوره جدید از اول تیر.
کسی از دوستان اطلاعات داره بگه
دبير همايش "سرويسهاي جديد تلفن همراه، روندها و فرصتها" گفت: ايرانسل در زمينه ارايه خدمات جديد تلفن همراه مثل "اماماس" و "اينترنت" موفق نبوده است.
"مهدي روحانينژاد" روز سهشنبه در يك گفتوگوي تلفني با ايرنا افزود: به هر خدماتي غير از مكالمه تلفنهمراه كه با استفاده از تلفن همراه انجام شود، ارزش افزوده ميگويند.
وي با اشاره به تجربه ايرانسل در ارايه ارزش افزوده گفت: علت ناموفق بودن ايرانسل در ارايه خدمات جديد تلفن همراه ، عدم فرهنگسازي در اين زمينه بوده است.
وي ادامه داد: ارايه خدمات جديد تلفن همراه بدون فرهنگسازي باعث ميشود مردم نتوانند از خدمات ارزش افزوده مثل اينترنت استفاده كرده و اصلا رغبتي به استفاده از آن نداشته باشند.
به عقيده وي، هر اپراتوري بتواند كه خدمات جديد تلفن همراه (ارزش افزوده) بيشتري با فرهنگسازي و كيفيت مناسب ارايه دهد، مردم استقبال بيشتري از آن اپراتور خواهند كرد.
به گفته وي، اغلب درآمد اپراتورها از مكالمه تلفن همراه به دست ميآيد و در دنيا تنها ۱۰تا ۲۰درصد درآمد اپراتورها از خدمات ارزش افزوده است.
وي بيان داشت: اما ارايه هر چه بيشتر خدمات ارزش افزوده، سبب جذب تعداد بسياري از مردم به سوي اپراتور ارايهدهنده خدمات جديد تلفن همراه ميشود.
وي تصريح كرد: اكنون بين اپراتور اول و دوم تلفن همراه در كشور رقابت وجود دارد و به ويژه اين رقابت با ورود اپراتور سوم كه داراي مجوز اپراتور نسل سوم است، تشديد خواهد شد.
روحانينژاد تصريح كرد: براي اينكه اپراتورها از هم متمايزتر شوند تنها چاره، ارايه خدمات جديد يا ارزش افزوده با كيفيت مطلوب است زيرا مكالمه خدماتي است كه همه اپراتورها، آن را به مردم ارايه ميدهند.
همايش "سرويسهاي جديد تلفن همراه، روندها و فرصتها" ششم تيرماه در سالن همايشهاي بينالمللي صدا و سيما برگزار ميشود.
دبير همايش مذكور هدف از برگزاري آن را "بررسي سرويسهاي جديد تلفن همراه" و "بررسي كاربردهاي مختلف سرويسهاي ارزش افزوده" ذكر كرد.
۲۰نفر از نمايندگان مجلس شورای اسلامی در طی یک تذكر کتبی به وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، خواستار رفع نقايص جدي تلفن همراه ايرانسل شدند.
اين نمايندگان تاكيد كردند: آنتنهاي ايرانسل ساعتها بدون اطلاع مشتركين خاموش ميشود و مشتركين مجبور هستند هزينه پيامهاي كوتاه ارسال نشده خود را نيز به اين شركت پرداخت كنند.
همچنین "كوروش نيكنام" نماينده زرتشتيان نيز در تذكر كتبي به وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، خواستار چارهانديشي براي ايجاد نگارش خط فارسي در فناوريهاي نوين در اينترنت و تلفن همراه شد.
24 ساعت - بله ! ضمنا چه خوب می شد همه سوال ها را توی یک پست می دادی ....نقل قول:
تغییر طرح تعرفه هر ماه فقط یک بار رایگانه , اگه توی یک ماه دو بار تعرفه رو عوض کنی دفعه دوم یه مبلغ ( دقیقش رو نمیدونم ) اضافه تر محاسبه میشهنقل قول:
نرم افزار ایراد داره , باید صبر کنی دوره ات تموم بشه ( اگه اعتباری داری , باید کارتت تموم بشه ) و ریز مکالمه رو بگیری تا بتونی دقیق بفهمی چقدر استفاده کردی .نقل قول:
سلام
من شارژ كارت به گفته ايرانسل بردم نمايندگي عوض كنم
هر كاري كردم زير بار نرفتن
گفتن ما اگه از شما بگيريم خود شركت از ما قبول نميكنه
يه اقاي ديگه هم اومده بود بيچاره اونم همين مشكل داشت
تكليف چيه؟؟؟؟
برات آپ کردم اینم آدرسش برو حالشو ببر اگه مشکل داشتی در خدمتم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: :31: :31: :31:
ای بابا....! مشکلات خیلی زیادن ....!نقل قول:
نقل قول:
میخواستی بگی پس شما بر چه اساسی اسمتونو نماینده گذاشتین ؟
اگه شرکت زیر بار مشکلات و اشتباهاتش نمیره، پس به چه دردی میخوره ؟
به شرکت که نمیشه رفت، نماینده هم میگه شرکت قبول نمیکنه، تعامل وصف نا شدنی ای داره ایرانسل !!!
من به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم . . . :8: :5:
شما به کدوم نمایندگی رفتی؟نقل قول:
کدوم شهر هستین؟
در مورد کسر الکی اعتبار بهشون ای-میل دادم بهم جواب دادن که به بخش مربوطه ارجا کردن در حالی اصلا از من شماره تلفن نخواستند !!!! به نظر میاد اگه پولی به ایرانسل بدی دیگه باید خوابشا ببینی ! مثل همین کسر اعتبار ها یا کارت شارژها که حتی نمایندگی قبول نمی کنه یا پس نگرفتن سیم کارت .....:13:
نقل قول:
من كرج هستم
نمايندگي گوهردشت خيابان 5
مژده به اهالي كرج
روز 2 و 3 تير جشنواره ايرانسل در كرجه
اصلا خودشون اول صداشو تو سايتشون در نياوردن
الان تو روزنامه همشهري زده
حال ميدهها يه سيم بخري 2 تا ببري
دمپايي پاره نون خشكم شايد قبول كنن
نقل قول:
سلام دوست عزیز خوب صحبتهای شما نشون میده که دقیقا از امار تماسهاتون اطلاع ندارین
ولی با این حال اگه واقعا آمارتون دقیقا همین باشه من براتون هزینتون را حساب کردم اینطوری شد:
1- حدود 30 sms هر عدد 16 تومان --------- 30*16= 480 تومان
2- 20 دقیقه مکالمه(مقدار دقیق را بفرمایین) ------------------------ 20*62.5 = 1250 تومان
3- مقدار 1 مگابایت از ایترنت (مقدار دقیق را لطفا بفرمایین؟؟) ---------------- 1024*1.5= 1536 تومان
4- انتخاب طرح طلایی------------------------------------------------15000 تومان
5- تغییر به طرح قرمز-(هر وقت طرحت را عوض کنی بازم برات پول میاندازه تو سایتشم گفته شده اینو)--------------------2500 تومان
===========================================
پس حساب شما تا اینجا شد:
480+1250+1536+15000+2500= 20766
خوب هزینه های دیگر مثل عوارض و مالیت که 6 درصد هزینه شما خواهد شد-------------- 1245.96 تومان
پس مجموع هزینه های شما میشه:
20766+1245.96= 22011.96
مبلغ قابل پرداخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 22011
=========================
خوب نتیجه اینکه شما ممکن هست که زمانهای دقیق مکالمات و اس ام اس هاتون ویا میزان GPRS را نداشته باشین
(همونطور که در صحبتهای شما چندین بار از کلمات حدود و حدودا استفاده شده است)
راه حل:
از طریق حساب اینترنتی میتونین میزان دقیق مکالمات و اس ام اس هاتون و همچنین GPRS را بدست بیارین
اونوقت ببینین آیا درست حساب شده یا خیر
جونم در اومد تا این همه مطلب را نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این اعتباری ها چرا پسورد e-care رو برام نمیفرسته !!
فقط واسه دائمی ها طراحی شده مگه !؟