[quote=DHAMID;2346739]ورژن 1.41 که برای گوشی های 320 در 240 هست در ضمن شما فکر کنم منو رو کامل نمی ریزید مگرنه می گم انقدر منو هستش که از منوی اورجینال کا810 صرف نظر کنیدنقل قول:
Printable View
[quote=DHAMID;2346739]ورژن 1.41 که برای گوشی های 320 در 240 هست در ضمن شما فکر کنم منو رو کامل نمی ریزید مگرنه می گم انقدر منو هستش که از منوی اورجینال کا810 صرف نظر کنیدنقل قول:
ببخشید اشتباه از من بود یه قسمتشو اشتباه تایپ کردم
ميشه پچي رو كه رو گوشي ريختم پاك كنم؟
بله ميشه شما پچ را دوباره نصب كن فقط اولش به جاي اين كه no بزني yes بزن پاك ميشه.نقل قول:
من یکی دوروزیه با برنا مه ساخت منو ور میرم اما چیزی ازش نفهمیدم .اگه کسی بلد هست میشه بیزحمت یه آموزش جزی بزاره.
یه چیزای خیلی کمی فهمیدم اما باز اصل کار برام سواله.
کجاشو نفهمیدی بگو تا بهت بگم ببین این برنامه منو ادیت یعنی منو ها رو می تونی ادیت کنی باهاش منو نساز فقط ویرایش کن و یا ببین اون منوی که می خوای چه شکلیه همین برنامه ساده ای هستشنقل قول:
با k800 میشه تلویزیون دید؟
بله ولي با اينترنت ميشه !:46:نقل قول:
یه نفر گفته بود که اول یه منو با این برنامه باز میکنی بعد ایکن هی منو رو با اونایی که دوست داری عوض میکنی.حالا من نفهمیدم چجوری ایکن هارو عوض کنم.نقل قول:
البته نمی دونم اون طرف درست میگه یا نه؟
كسي ميدونه چه طور ميشه از گوشي بك آپ گرفت؟
اره دیگه اصلش همینه برنامه رو باز کن منو مورد نظرتو با این برنامه باز کن بعد 3 تا سر برگ داره سر برگ اول اگه روی هرچیزی وایستی می تونی براش مسیر دهی و عکس و ... انتخاب کنی سر برگ دوم برای مشاهده است و سر برگ سوم برای ویرایش کد ساختاری ببخشید خیلی مختصر توضیح دادم سوالی بود در خدمتم:11:نقل قول:
Read GDFS رو بزن بگ آپ می گیره سوال های الکی می پرسی اگه سرچ کنی همه جا گفتند و هرکی که فلش کردن بلد می شه اولین کاری که می کنه همینهنقل قول:
دوستان من چند روزی هستش نمیتونم گوشیمو با setool فلش کنم وقتی c رو میگیرم و گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم گزینه file transfer رو گوشی میاد و تو خودsetool هم اینجوری مینویسه:
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
Abort all operations.
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
Elapsed:6 secs.
ممکنه از EROM باشه؟؟
حالا من چیکار باید بکنم؟
:41: منظورم GDFS نبود مثلا مي خواهيم درايور فعلي دوربين رو خارج كنيم با سيتول نميشه بايد چه كار كنم؟نقل قول:
يا مثلا بخواهيم منوي فعلي رو ازش يه بك آپ تهيه كنيم ( از گوشي خارجش كنيم) بايد چطوري اين كارو انجام بديم؟
گوشي يعني نوكيا ما من ان 70 موزيكال دنيا رو باهاش دارم .
n70?????????????????
منظورتون چیه فکر کنم حلتون خوش نیست اینجا کلیوپ سونی اریکسونه نه نوکیانقل قول:
سلام دوستان به نظرشما کا 800 بگیرم یا نه؟
چند وقت پیش یه سری بازی تو پوشه ادر گوشیم ریختم واسه یکی از دو ستام از قبل اونارو داشتم اما نمیدونم چرا تو پوشه بازی ها از اون بازی ها دو تا هست و پاک هم نمیشه.باید چی کار کنم؟
حتی گوشیمو مستر ریست کردم اما باز اینا پاک نشد.چی کار کنم.
اين رو بايد تو فايل txt بنويسي و تو قسمت MISC files برنامه ستول بزاري بعد Write SCRIPT رو بزني بعد همونجا كه فايل txt هست يه فايل زيپ شده قرار ميده كه بك اپ از همون قسمت هست:11:نقل قول:
برا منو:برا دوربين:کد:readpkg:/tpa/preset/system/menu
برا كاستومايز:کد:readpkg:/ifs/settings/camera
برا صدا:کد:readpkg:/tpa/preset/custom
موفق باشيد!:40:کد:readpkg:/ifs/settings/acoustic
نقل قول:FS رو گوشيت فلش كن همه رو پاك ميكنه:46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
فقط FS رو تو قسمت Files قرار بدم . ماین و چیز های دیگه نمی خواد که.این FS رو باید مثل اکوستیک به صورت زیپ درارم.درسته .و بعد زدن دکمه فلش.
فریم ویر گوشی من فارسیه و باید FS فارسی رو بریزم دیگه درسه.
FS و كاستومايز هم باهاش فلش كن FS رو تو قسمت فايل add كن!!:11:ديگه ماين نميخوادنقل قول:
نه دوست عزيز نميخواد fs رو زيپ كني:41:
اگه fs فارسي هستش كه كاستومايز نميخواد باهاش فلش كني ولي اگه fs فارسي نيست كاستومايز رو هم باهاش فلش كن:46:
من Fs فارسی رو گرفتم و در قسمت فایل اد کردم ولی تو قسمت فایل چیزی ندیدم.ورژن سیتولز من هم 1.11 هست.
راستی Fs رو باید از حالت رار در بیاری و بعد اون چیزی که تو پو شستو اد کنی یا کل پوشرو.
خوب البته كه بايد از حالت فشرده درش بيارينقل قول:
بعد كه استخراج كردي فايل را اد كن نه پوشه
اصلا پوشه كه اد نميشه ...
خوب من فایلو اد کردم اما تو قسمت Files تو سیتولز چیزی ندیدم .حد اقل اسمشو که مینویسه یا این که نه هیچ چیزی نمینویسه؟
کسی نمیدونه مشکل ما از چیه؟
نقل قول:دوست عزيز شما كه فايل رو از حالت زيپ در اوردي يه فايل با پسوند fbn...bin يكي از اينا اسخراج ميشه همون فايل رو با ستول add كن:19:نقل قول:
اگه add نشد فكر كنم به خاطر ورژن جديد ستول باشه نميدونم گلمحمدي بود يا يه كاربر ديگه كه همين مشكلو داشت!!!با ورژن هاي ديگه ستول امتحان كن:11:
با عرض سلام خدمت دوستان و استادان گرامي
من يك گوشي K800 رو هر چي فلش ميكنم وقتي روشنش ميكنم نه تنها رو please wait گيرميكنه بلكه LCD ش هم مرتب روشن و خاموش ميشه بعد مجبورم باطري رو در بيارم تاخاموش شه. گوشي سريال اصلي هست و هيچ مشكلي هم نداشته.
لطفا كمك كنين چون گوشي مال خودم نيست
قبلا متشكرم
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35908801833335 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
Model:K800i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R8BA024 prgCXC1250811_GENERIC_SM
MAPP CXC version: R8BA024
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102295/1
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
در ضمن اين قسمت هم هيچ تغييري نميكنه و هرfsي با firmwareهاي مختلف روش نصب ميكنم همين R8BC004 باقي ميمونه.
Default version: R8BC004
Operator: 000-00
دوست عزيز 11 تا پست دادي همش همين سوال رو پرسيدي تو همه تايپك ها اگه قوانين رو نخوندي برو بخون!!!:13:نقل قول:
تو ميگي فريمورهاي مختلفي روش نصب كردم دوست عزيز fs تنها كه فلش نميكنن برا تغيير فريمور بايد main و كاستومايز هم باهاش فلش كني...:19:
به جاي اين همه پست تكراري ميرفتي اينجاmain & fs رو دان ميكردي و رو گوشي فلش ميكردي!اين main & fsکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=142555
کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/K800_R1KG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52.rar
كاستومايزکد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/K800_R1KG001_FS_CENT_EUROPE_RED52.rar
اين سه تا رو با هم فلش كني فريمور گوشيت به R1KG001 تغيير ميكنه:11:کد:http://www.2shared.com/file/3218691/d547283/K800_CDA102568_7_R5A_GENERIC_C_ASIA.html
خيلي عذر مي خوام ديگه تكرار نميشه
ولي من main و fs و فايل كاستومايز رو با هم flash كردم اما بازم همونطوريه
خواهش ميكنم يه راه جلي به من بگين چون گوشي مال خودم نيست
بازم ببخشين
بعد از فلش اگه خاموش روشن ميشه يعني اين سه تا فايل خوب فلش نشده!!!نقل قول:
اسم main & fs خودت رو اينجا بزار نگاه به هم ميخوره فلش شه!!!:18:
اگه main & fs كه گذاشتم رو با هم فلش كني مشكلت حل ميشه:11:
K800_R1KG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52.mbn
K800_R1KG001_FS_M_EAST_N_AFR_RED52.fbn
يا براي تبديل به k810 :
K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn
K810_R8BA024_FS_M_EAST_N_AFR_RED52.fbn
در ضمن اون fs ي كه شما گذاشتين فارسي نيست
در هر صورت نبايد اين مشكل پيش ميومد
جالا چيكار كنم با اين please wait و رقص نور LCD !!!!
دوست عزيز يه بار main k800 يا k810 تنها فلش كن اگه درست نشد سه تا فايل رو دوباره با هم فلش كن??درست فلش ميشه جايي گيري . اروري چيزي نميده با برنامه ستول كار ميكني ديگه اينجا رو هم يه نگاهي بنداز:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=199745
100 دفعه اين كارارو كردم قربونت برم با Setools البته دوروغ نگم 4 5 بار اين كارارو كردم
كجايين يه كسي به داد من برسه خواهش ميكنم
اگه فارسي داشت كه برات كاستومايز نميزاشتم پس فارسي نيست ديگه:18:نقل قول:
اون تايپكي كه گفتم برو يه نگاهي بنداز :11:نقل قول: