کنترا رو الان میگیرم
ایا مد بهتری هست
Printable View
کنترا رو الان میگیرم
ایا مد بهتری هست
بیا وبم همه چیز هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از کجا بفهمیم هوش مصنوعیش زیاد شده یا نه ؟
دستتون درد نکه مشکلم حل شد بوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووس:n12:نقل قول:
مثلا اگه بهت زیاد حمله کنه یا زیاد خونه وتجهیزات بزنه:n02:نقل قول:
من هوش مصنوعی رو دانلد کردم داخلش 5تا فولدر data بود . همرو تو فولدر بازی کپی کردم . replace هم زدم ولی بازم تغییر نکرده مثل قبلا. تازه بنظرم ضعیفتر شده .نقل قول:
من توصیه میکنم مد جنگ جهانی2 رو نصب کنی داری هوش مصوعی بالا هستش ولی حجمش 1 گیگ هستش اگه تونستی نصبش کن.در ضمن مد جنگ جهانی زیاد تیم نداره من خودم خوشم نمیاد ولی هوشش بالاست:n01:نقل قول:
واسه دانلودش مشکل ندارم میگید تونستی نصبش کن .یعنی سخته نصبش ؟ بعدشم مگه هر مدی هوش مصنوعیش جداس ؟؟ اگه اره قوی ترین هوش مصنوعیشون کدومه ممنون.نقل قول:
.
.
.
Blitzkrieg II اینو زدم واسه دانلود حجمش که 689 مگه ؟ همینه؟؟
:thumbsup:
مد جنگ جهانی رو نصب نکن اگه بخوای میزارم ولی نصب نکن من خوشم نمیاد هوشش بالستنقل قول:
سلام این مد واقعا حجمش بلاست بنابراین کسایی که سرعت اینترنت بالایی دارند می تونن ازش استفاده کنند باتشکر جنرال
به نام خدا
اینم پچ تبدیل زبان مد جنگ جهانی دوم جنرال به انگلیسی
من چندین مد امتحان کردم، بهترین هوش رو Contra داره، یه مد خیلی خفن هم هست که کلا بازی رو دگرگون میکنه به اسم Mid East Crisis اگر اشتباه نکنم که جنگ اعراب و اسراییله، اون به حدی سخته که ...
نصب کنترا 007
Skirmish یا Multiplayer
فقط نقشه Green Pastures 3v3 آخرشه...
کنترا008 بهتره یا 007:n13:نقل قول:
به نام خدا
بازم کنترا شاهکار کرد و اپدیت جدیدی به بازی خود اضافه کرد
و بازم جنرال-جی ال ای شاهکار کرد و این مدو برای شما اماده کرد
حجم :287.18mbآموزش نصب مد (حتما بخوانید)
میخوام یه مد باحضور ایران بزارم خودم امتحان نکرددم ولی شنیدم خیلی خوبه :n19:
به نام خدااین مد شامل تمام تیم های کشورهایی است که در جنگ های اخیر نقش یا کم و بیش نقش خواهند داشتاین مد شامل تیم های زیادی است از جمله ایران برای دیدن لیست تیم ها به ادامه مطلب مرجعه فرماییداین مد حجم بالایی دارداین مد به ارشیو عظیم مد ها و پچ های جنرال پیوستحجم : 400 مگابایتFactions:
■Shanghai Cooperation Organization and Allies
China
Russia
Iran
Pakistan
■North Atlantic Treaty Organization and Allies
America
Britain
France
Germany
South Korea
Israel
Japan■Free Development Anti-American Alliance
Iraq
North Korea■Other countries■OtherFactions (Player Can not use)
India
Italy
South Africa
Egypt
Libyan
China Taiwan
Sweden
Kazakhstan
Vietnam
:n17:
اگه مدی رو میخواید بگین تا بزارم تعارف نکنید باشه:n12::n06::n10:
اگه زیاد حمله میکنن و فعالیت زیادی تو بازی دارن یعنی هوششون بالاسنقل قول:
کنترا 008 فقط دو تا ورژن بتا داده بیرون که پر از باگ هستن و قابل بازی کردن نیستند !نقل قول:
تکستچرها هم زیاد جالب نیستند
خوب اینا رو چجوری باید به بازی اضافه کرد؟من الان جنرال 1 و 2 رو اورجینال دارم رو سیستم هیچ چیز اضافه ای هم نصب نکردم الان چکار کنم ؟
کدوم مدنقل قول:
:n13:
برای کدوم مد؟ اکثر مد ها باید کپی بشن توی محل نصب Zero Hour ولی مدهایی مثل Contra 007 یا Shockwave باید یه پوشه ای کنار Generals Zero Hour نصب بشن...نقل قول:
شما اول مود رو دانلود کنیدنقل قول:
هرکدومو که دلتون خواست
بعد اسمشو بگید ما بگیم چجوری باید نصب شه
بعضیا باید کپی شن تو محل بازی
بعضیا فایل exe دارن که میزنی خودش نصب میشه
د
ر کل قبل نصب مود از پوشه Command & Conquer Generals Zero Hour یه کپی بردار و نگه دار
چون مود قابل آنیستال نیست و اگه خواستید مود رو پاک کنید و برگردید به همون جنرال 2 میتونید این پوشه که کپی گرفتید برگردونید سر جاش
راستی
اورجینال دیگه چه صیغه ایه ؟
از خارج خریده اید ؟
سلام . من ریبورن 6رو بخاطر چین و سوپر ویپن خیلی دوس دارم .
ولی هر وقت این یکی از این دوتا نیرو رو انتخاب میکنم اون پیغام Error Seruse رو میده .
یکبار دیگه پچ 1.04 رو نصب کن ببین مشکل حل میشه ؟نقل قول:
کنترا 007 هم چین و سوپر ویپن داره
بهترشم داره :دی
داره ولی چینش مثل ریبون تانک نداره که همه چی داشته باشه . من این تانکرو خیلی دوست دارم .نقل قول:
..
1.4 نصبه . جنراله من موقغ نصب خودش اپدیته . اولا خوب بود از وقتی اون مد جنگ جهانیو نصب کردم اینجوری شد . اینستال کردم ده بار نصب کردم فایده نداشت.
دقیقا تا ده دقیقه بازی میکنم این پیغامه میاد.
اون یکی مد رو همش خوبه خوب حذف شده اگه یه فایلم ازت جامونده مده بعدی ارور میدهنقل قول:
تشکر لازم نیست:n05::n19:
اقا مشکل من حل نشد چیکار کنم . از وقتی هوش مصنوعی و جنگ جهانی دو ریحتم اینجوری شده . همه بازیارو از هاردم پاک کردم حتی همه مدهام از رجستری هم پاک کردم .
توروخدا کمکم کنین من فقط این بازیو دوس دارم .
ویندوزمم 8.1 هستش.
هوش مصنوعی؟ منظورت Fixed AI هست؟ اون فقط برای Contra 007 هست و بهتره که استفاده نکنید. همون مد خالی رو نصب کنید.
منم ویندوز 8.1 هستم و این مشکل برام پیش اومده، شما اول برید تنظیمات بازی رو از توی Documents پوشه ی Command and Conquer Generals Zero Hour Data حذف کنید(ترجیحا خود پوشه رو حذف کنید). بعدش بازی رو با Windows XP SP2 Compatibility Mode اجرا کنید، درست میشه.:n16:
سلام دوستا تا الان کیا این مدو نصب کردن .بقه نصب نکنن خونه هاش گرافیک ندارهنقل قول:
سلام من این مشکل واسم پیش اومده لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم همون مشکل بالاییهنقل قول:
روششم اینه که دو پست بالاتر گفتم:
شما اول برید تنظیمات بازی رو از توی Documents پوشه ی Command and Conquer Generals Zero Hour Data حذف کنید(ترجیحا خود پوشه رو حذف کنید). بعدش بازی رو با Windows XP SP2 Compatibility Mode اجرا کنید، درست میشه. :n16: البته اگر حذف و نصب و پاک کردن درست مد کار نکرد.
واضح تر بگید لطفا:n14:
حل شد:n02::n20:نقل قول:
میشه بگین بهترین پچ بازی چیه
از چه نظر؟نقل قول:
نظر شخصی من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نام اونی که همه چی بهم داده و گناهامو می بخشه به نظر من این بهترین مده تو این بازی پس حتما پیشنهاد می کنم دانلود کنید
حجمش کمه :39.01mb
ولی کلی تیم به بازی اضافه می کنه 20 و خردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم :39.01mb
وکلی تجهیزات .تانک . خونه . سرباز . هواپیما