^^
آخه دقیقا مودم منم همین مدلیه که شما داری! امکان نداره اینجوری میگی که باشه : دی
عکس رو ببین:
کد:http://img600.imageshack.us/img600/8380/portforward.png
^^
آخه دقیقا مودم منم همین مدلیه که شما داری! امکان نداره اینجوری میگی که باشه : دی
عکس رو ببین:
کد:http://img600.imageshack.us/img600/8380/portforward.png
اين كاملا عجيبه.مال من اصلا همچين منوهايي نداره.
شما firmware مودمتون رو update كرديد.اگه اره نسخش رو بهمون بديد ما هم حالشو ببريم
نه من کاری انجام ندادم روش. از اول همینجوری بوده
ولی اگه شما مشکل باز نبودن پورتها رو داری، من بهت برنامه Deluge رو پیشنهاد میدم. توانایی عجیبی تو پیدا کردن پورتهای باز داره!
کافیه تست کنی
البته یه مقدار امکانات کمتری نسبت به uTorrent داره. ولی خوبی که داره، تو هیچ ترکری محدودیتی برای استفاده ازش نیست. مثلا تو thebox.bz برنامه uTorrent رو بـن کردن و نمیشه استفاده کرد..کد:http://dev.deluge-torrent.org/wiki/Download
Deluge رو تست کن و نتیجه رو بگو
مرسي بابت راهنماييت.بهتون اطلاع ميدم
البته نميدونم منظورتون ازباز نبودن پورتها چيه؟من در حال حاظر دارم با سرعت 20 دانلود و با سرعت 4 الي 5 اپلود ميكنم.من فقط ميخوام اين سرعت كمي افزايش پيدا كنه.البته اگه بشه.
باز هم ممنون از راهنماييهاتون
فکر کنم منظورم رو درست منتقل نکردم...نقل قول:
نوشته شده توسط AB
میخواستم بگم میشه در همین تورنت فعلی که یکی از چهار فایلش در حال دانلود هست ، فایل دیگری که الان skip شده رو به حالت normal در بیارم؟ (هر چی گشتم این امکان رو ندیدم - منو فایل هم برای اد کردن تورنت جدید هست دیگه)
قسمت دوم هم منظورم این بود که بعد از اتمام دانلود این تورنت باید از برنامه حدفش کنم تا دوباره اد بشه یا میتونم در حالی که این تورنت اونجا هست (مثلا برای seed دادن) - دوباره ادش کنم و پارت دیگه رو دانلود کنم؟ (قبلا گفته بودید که نمیشه یک تورنت رو دو بار اضافه کرد)
اقا من ديشب تا ساعت 2 بيدار بودم.اول با utorrent دانلود كردم دانلود رو زده بود 19 ساعت.بعد با اين نرم افزار دانلود كردم ديدم نوشته 4ساعت و نيم.البته شايد تنظيمات خوبي اعمال نكرده بودمنقل قول:
گذاشتم با همين دانلود كنه.يه فايل 180mg ي رو از 1:30 تا 5:30 طول داد.اين تقريبا همون اندازه اي هست كه من شبا تو ساعت رايگان دانلود ميكنم.يعني از 200 تا 250 mg.
فعلا ميخوام با همين ادامه بدم تا ببينم چي ميشه.
راستي اگه اين نرم افزار تنظيمات خاصي داره بهم بگيد .
ممنون از راهنماييتون.:11:
راستي يه سوال ديگه.نميشه يه انجمن تورنت ايراني بوجود اورد كه مثلا 50 نفر بيان همديگر رو ادد كنن مثلا يه فايل رو دالود كنن يا يه همچين چيزي؟فكر خوبيه ها...
بله میشه.روی اسم فایل راست کلیک کنین و Priority رو تغییر بدین.نقل قول:
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس برای µTorrent هست؟نقل قول:
من که جدیدترین ورژن 2.2 رو دارم چنین منویی در راست کلیک نیست.
بعد Priority که شما عکس گذاشتید برای اولویت کلی اون فایل تورنت نیست؟
من فقط میخوام یکی از skip ها رو به normal تبدیل کنم، مثل این عکس:
در همین پنجره روی فایل هایی که skip کرده اید right click کنید به حالت دلخواه در بیاوریدنقل قول:
تا الان فکر میکردم این قسمت پایین فقط برای نمایش جزییات هستنقل قول:
مرسی :11:
راستی یک توضیح مختصر و مفید در مورد Availability میخواستم که چقدر باشه خوبه و ...
خدا رو شکر که مشکلتون حل شد:31:نقل قول:
اینم در مورد Availability.خاستم به فارسی ترجمه کنم دیدم یه چیز خنده داری در اومد.:27:بهتره خودتون مطالعش کنین.
کد:http://wiki.vuze.com/w/Availability
ویکی مفیدی بود، ممنون برای لینک :11:نقل قول:
راستش من در حال دانلود تورنت با Availability خوب 4.945 هستم ولی متاسفانه سرعت خوب نیست و 100% پهنای باند برای دانلود استفاده نمیشه :41: در حالی که آپلود رو خیلی خوب انجام میده!
میشه راهنمایی کنید برای سرویس 256 بدون محدودیت مخابرات که سرعت متوسط دانلود از لینک مستقیم بین 30 تا 31 هست میزان محدودیت دانلود و آپلود utorrent رو چند بگذارم تا به حداکثر استفاده از پهنای باند برسم؟
ضمنا port forwarding و سایر بهینه سازی ها رو انجام دادم اما سرعت دانلود خیلی نوسان داره و کمتر به 100 درصد میرسه
این طبیعیه.هیچ وقت با تورنت نمیتونین به حداکثر سرعت برسین.چون وقتی شما مستقیم دانلود میکنین به سروری وصل میشین که سرعتش حداقل 100Mbps هست ولی در تورنت به کاربرای معمولی وصل میشین که خیلی هاشون حتی یک صدم این سرعت رو ندارن.نقل قول:
ببین این تورنت seed خوبی داره با این حال سرعت متوسط دانلود حدود 20 هست و از طرفی با سرعت 31 آپلود میکنه! (سرعتی که من در دانلود مستقیم هم ندارم :18:)نقل قول:
به هر حال باید تنظیم مناسبی برای uplimit و downlimit باشه که من سرعت دانلودم کمتر از آپلود نباشه؟
لطفا راهنمایی کنید :10:
كمك
من نرم افزار vuzu رو دانلود كردم.حالا هر كاري ميكنم نميتونم كاري كنم كه اين نرم افزار مثل utorrent سر يه ساعت مشخصي دانلود كنه و سر يه ساعتي تموم كنه كارش رو
لطفا كمك كنيد
برای دانلود تنظیمات خاصی نداره ولی برای آپلود نباید سرعت آپلودتون بیشتر از 70-80% کل سرعت آپلود باشه.نقل قول:
باید براش پلاگین نصب کنین.(فکر کنم اسم پلاگین Azcron بود.)تو قسمت Plugin نصبش کنین.نقل قول:
متاسفانه نحوه تنظیم کردنش یادم نیست.
این تنظیماتی هست که میگم:نقل قول:
نوشته شده توسط AB
نتیجه ش هم اینه که میبینید:
آپلود رو ببینید روی 28 هست ولی دانلود فقط 13
میشه با تغییر در تنظیمات عکس اول مشکل رو حل کرد؟
لیمیت دانلود رو صفرش کنین.لیمیت آپلود رو (اگه سرویستون 256 هست) بیشتر از 25 نزارین.نقل قول:
همین جا در قسمت Bittorrent گزینه مربوط به Prorocol Encryption رو Enabled کنین.مطمئن باشین که Allow incoming legacy connections هم تیک خورده باشه.
در ضمن شما وقتی داری دانلود میکنی باید تقریبا همون مقدار هم آپلود کنی.دانلودتون 1.7 گیگ و آپلودتون 1.1 گیگ هست.ممکنه مثلا یه ساعت با 30 دانلود کرده باشه و با 10 آپلود.وقتی هم که شما عکس گرفتین برعکس شده و با 30 آپلود میکنه و با 10 دانلود که کمبود آپلود جبران بشه.
ميشه براي سرعت 128 هم تنظيماتش رو بگيدنقل قول:
در ضمن براي نرم افزار VUZU اگه ميشه اين تنظيمات رو براي بهينه كردن دانلود بگيد لطفا.
ممنون
ببخشيد يه سوال ديگه.
شما فايلي رو كه دانلود ميكنيد از نرم افزارتون پاك ميكنيد يا ميزاريد seed بده.
اگه هنگام دانلود يه فايل همزمان سيدر باشيم از سرعت دانلود كم ميشه؟
بازم ممنون
فایل رو باید بزارین سید کنه /.نقل قول:
این زمانی که از سایت خصوصی برای دانلود استفاده میکنید اهمیتش بیشتره !
وای عمومی هم باید بزارین تا فایل رو بتونه با حداکثر سرعت دانلود کنه /.
همین تنظیماتی رو که برای دوستمون گفتم انجام بدین با این تفاوت که لیمیت آپلود رو بزارین روی 12.نقل قول:
برای بیشتر ترکرها وقتی Ratio(نسبت مقدار آپلود بر دانلود) کمتر از 1 باشه و شما تورنت رو قطع کنین احتمال داره که ترکر شما رو بن کنه و نتونین دیگه دانلود کنین.حداقل تا وقتی که Ratio به 1 برسه بزارین سید کنه.از اینجا هم میتونین تنظیم کنین که وقتی ریشیو به 1 یا همون 100% رسید متوقف بشه.البته با این تفاوت که عدد اولی رو به جای 1 حداقل باید روی 2 بزارین.چون اگه 1 باشه پس از اتمام دانلود متوقف میشه و دانلود بعدی رو شروع میکنه.نقل قول:
[QUOTE=AB;5640882]همین تنظیماتی رو که برای دوستمون گفتم انجام بدین با این تفاوت که لیمیت آپلود رو بزارین روی 12.
برای بیشتر ترکرها وقتی Ratio(نسبت مقدار آپلود بر دانلود) کمتر از 1 باشه و شما تورنت رو قطع کنین احتمال داره که ترکر شما رو بن کنه و نتونین دیگه دانلود کنین.حداقل تا وقتی که Ratio به 1 برسه بزارین سید کنه.از اینجا هم میتونین تنظیم کنین که وقتی ریشیو به 1 یا همون 100% رسید متوقف بشه.البته با این تفاوت که عدد اولی رو به جای 1 حداقل باید روی 2 بزارین.چون اگه 1 باشه پس از اتمام دانلود متوقف میشه و دانلود بعدی رو شروع میکنه.
[I[/QUOTE
اين ratio براي يك فايله يا براي ip هست.يعني اينكه ريت يك فايل بايد برسه به يك .هر وقت هر فايلي رو ميزارم برا دانلود حتما بايد ريتش به يك برسه؟
ممنون
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
اين ratio براي يك فايل بايد برسه به به 1 .؟يعني اينكه وقتي فايل دانلودش تموم بشه بزارم سيد كنه ريتش برسه به يك.نقل قول:
در ضمن جواب اون سوالم رو هم نداديد.وقتي فايلي رو ميزاريم سيد ميكنه از سرعت دانلود فايل بعدي كم ميشه؟
ممنون
واقعا شرمنده شمام.:31:دوباره سوال دارم
وقتي داره سيد ميكنه از حجم ترافيك ماهيانه كم ميشه؟
بله کم میشه /نقل قول:
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
دوستان خود من یه سوال داشتم
من چند تا فیلم از سایت های دیگه دانلود کردم می خوام تو یه سایت دیگه اینا رو آپلود کنم چطوری میشه اینکار رو انجام داد ؟
مثلا فرض کنید من inception رو دقیقا با همون گروه و مدلی که هستش و با همون حجم و ... از یه سایت دانلود کردم می خوام حالا اینو واسه یه سایت دیگه tracker کنم که واسه اون یکی سایت آپلود کنه چطوری میشه اینکار رو انجام داد ؟
:11:
تغییرات رو انجام دادم ، هر وقت دانلود جدید داشتم نتیجه رو اعلام میکنم.نقل قول:
بعد در این منو فایل بعضی وقت ها فایلی رو قرمز کامل یا خط خطی نشون میده دلیلش چیه؟
فکر کنم گزینه Create Bew Torrent برای همین کار باشهنقل قول:
نوشته شده توسط arash66_2m
اوني كه جلوش نوشته نرمال رو شما انتخاب كردي كه دانلود بشه.نقل قول:
اونايي كه قرمزن رو شما نميخواي يا انتخابشون نكردي دانلود شن
هي گفتم انتخاب ياد سريال( خدا بيامرز )lost افتادم
راستي Prorocol Encryption كدوم قسمت از منو هست.من ندارمش.utorrent 2.2
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
find it.......:31::46:
از منوي فايل گزينه creat new torrent رو انتخاب كن.تو قسمت select source فايلي رو كه ميخواي add .توي تركر ليست ,ادرس تراكر رو بنويس و پايينش هم انتخاب كن فايلت ميخواي به چند تكه تقسيم بشه.نقل قول:
تيك start seed رو بزن روي creat & save كليك كن.
البته خودم تا حالا امتحان نكردم.
اقا توي سايت thepiratebay كنار بعضي از بازيها يه اسكلت سبز هست كه با موس ميري روش نوشته vip.يعني اگه وي اي پي نباشي نميشه از اون فايل استفاده كرد؟اين فايلها همون فايلهاي licence معروف هستن؟
جريان اسكلت صورتيه رو هم توضيح بديد.
ممنون
نه اینطور نیست...نقل قول:
بدون اینکه دست بزنم رنگش تغییر میکنه و یکبار قرمز میشه بعد کم کم بی رنگ میشه
فکر کنم به Availability یا سالم بودن فایل مربوط میشه ولی مطمئن نیستم
منظورم رنگ ستون pieces هست
سلام به همگي.صبح بخير.چه روز قشنگيه.اميدوارم امروز دانلودهاتون فزون,سرعتتون چند برابر و سيد هاتون مستدام باشه.
ميشه در مورد نرم افزار bt guard توضيح بديد.كارش چيه و به چه درد ميخوره؟
ممنون
واسه کشورایی که توشون تورنت به خاطر مسایل کپی رایت تحت نظره به خصوص غرب اروپا و کمی تا قسمتی اخیراً آمریکا، میتونن ملت با خرید چنین سرویسایی ارتباطشون رو مخفی کنن و یه چیزی تو همون مایه های چیز پی ان خودمونه...نقل قول:
اسمشم روشه دیگه: Anonymous BitTorrent
فعلاً که همچین چیزی به درد ما ایرانیا نمیخوره......
چه خوب.خوش بحال ما ايرانيا.
اقا من هرچي دانلود ميكنم از تورنت share ratio از 0.18 بالاتر نميره.هر چي هم ميزارم سيد كنه بازم فرقي نميكنه.
تنظيمات رو طبق راهنمايي هاي دوستان انجام دادم.(صفحه 350)
بعد که دانلود تموم شد سید بدهنقل قول:
دوباره سلام.وقتي utorrent رو كه تنظيماتش رو انجام دادم .وقتي ميزارمش روي scheduler كه اتوماتيك توي زمان مشخص دانلود كنه دوباره بايد اپلود ريت و دانلود ريت رو اونجا وارد كنم.؟
گزينه disable dht when turning off تيكش رو بردارم يا بمونه؟
ممنون.:40:
من میخوام ویندوز بزنم چطوری میتونم دانلودامو نگه دارم؟:20:
این مورد رو قبلا در جمع اوری مطالب کاربردی گذاشتم.( اخراش هست):46:نقل قول:
اقا سلام.جواب سوال بالاي ما رو نداديد.اشكال نداره عصباني نيستم.:21:
من همين الان از سايت coda.fm دانلود كردم سرعت دانلود روي 110 k/b بود ولي دانلود كه تموم شد نزاشتم سيد كنه.گذاشتم رو تايمر كه شب تو رايگان سيد كنه.ضمنا من قوانين اين سايت رو خوندم چيز خاصي از بن شدن ننوشته بود.اما چون زبان انگليسي من خوب نيست ميشه يكي از اين سايت اطلاعاتي در اختيار بزاره.
ممنون.
جواب سوال بالا رو نداديد ناراحت نشدماااااااا:19: