کسی طرفای ستارخان یا ازادی هست.
Printable View
کسی طرفای ستارخان یا ازادی هست.
خوبی مربای بابا خیلی وقته نیستی دلمون برات یه ذره شده بود:11:نقل قول:
کسی جواب منو نمیده
برای Tiny چی ببندم
نقل قول:
منم 1به1 میگم دیگه. به نظرمن عمرا بتونه آنتی میج و بزنه. بابا جون اون 2 تا Basher که واسش می بندی با اون اتک اسپید آنتی میج، فقط Stun.
نقل قول:
1- چرا واسش سنج یاشا میبندی؟
2- بتل فلای Miss خوده فانتوم و از بین می بره.
3- ساتانیک هم واسش واقعا مناسبه
4- بتل فوری رو هم قبول دارم ولی بجای اون یکیش حتما 250 دمیج ببند(از من نصیحت)
آره دیگه مرد حسابی اکسترا دمیج می خوره.نقل قول:
نقل قول:
1- Blink
2- Heart
3- Hex
4- Travel
5- Assault
6- Satanic
ممنونم دوست عزیز ..نقل قول:
ولی اینکه گفتی تو بازی های 5 به 5 یا 3 به 3 نمیشه آوردش رو قبول ندارم ....
خدایی اینی که میگن باگ هست رو من کاملن قبول نمیکنم ولی میشه گفت نیمه باگ هست
اصلا اگه زیادی powerful هست چرا اونایی که 2تا رو میسازن درسش نمیکنن ؟ چون که نرمال هست
سلام grisly جاننقل قول:
چی میگی ؟ اتفاقا غیر از آنتی میج دیگه هیچ هیرویی نمیتونه جلوش وایسه
تایید میشه ...نقل قول:
( البته به غیر از مکانیزم چون با لول 2 میتونه طرف رو غافلگیرکنه لازم نیست ماناش رو صرف مکانیزم کنه )
البت بازم بستگی داره ...چون مکانیزم از نظر من برا بین فقط پاکت پر کن هست ...
kesi ma ro adam hesab nakard?????نقل قول:
man hastamنقل قول:
ببین دوست عزیز
وقتی که فینگلیش می نویسی کسی نمی خونه و توجهی به اون نداره
پش همون رو فارسی بنویس تا همه متوجه بشن
من به شخصه
اگه نوشته فینگلیش ببینم از کنارش به راحتی رد می شم چون به خودم زحمت نمی دم 1 ساعت از هم جداش کنم
کسی ویدئوی dota نداره
منظورم اینه که تو محیط ویندوز اجرا بشه
سلام عزیز ....نقل قول:
اول خواهشا فینگیلیش ننویس ...
بعد به اون سایت هم سر زدم ... استراتوژی ها رو باید عضو باشی تا ببینی ... یکم در مورد هیروها نوشته بود که مطالبش بدک نبود ...
كسي نمياد كلني تمرين كنيم ؟ اگه هست پي ام بزاره
من تو gg مييام ولي در حد كلن نيستم
واسه اينكه مشهدم ميگم بييا gg اگه ميياي بگو
برای Razor چی ببندم
Maelstrom براش ببندم یا نه
واسه Viper اینارو ببندم خوبه:
1.monky
2.power Treads
3.butterfl
4.buriza Dkanon
5.radiance
نقل قول:
سلام دوست عزیز
چون المنتال هیروی ساپورتر هستش، به این خاطر واسش مکانیزم پیشنهاد دادم. توی درگیری های 5 به 5 یکی که خوابه یکی Hex یکی 6 بقیه میریزن سر اون دوتای دیگه بعدشم اگه خونه هم تیمیاش کم شد مکانیزم میزنه یا همون اول درگیری استفاده میکنه تا آرمور بده.
قبول کردی؟
نقل قول:
معطل نکن. بعشدم تکمیلش کن(M'jolnir)
Butterfly
Monkey King Bar (MKB
Eye of Skadi
Buriza
و ...
آیتم های پیشنهادی من (به ترتیب ببند):نقل قول:
1- Power Treads
2- Vanguard
3- Radiance
4- Butterfly
5- Monkey
6- حالا می تونی Power بفروشی Travel ببندی
7- اینم دیگه واسه بازی های طولانیه. اگه دیدی که بازم جلوی هیروها کم میاری Burriza ببیند.
خواهش ميكنم كه دوستان عزيز اينقدر نيان بگن براي فلان هيرو چي ببندم
لطف كنيد يكم فقط يكم بازي كنيد تا ديگه نياين اينجا آيتم بپرسيد چي بريد
اينجا بحصاي بهتري هم ميشه كرد
سلام . چطوری ؟ راستش دیگه عمرا وقت نمیکنم بیام. gn هم گذاشتم کنار. فقط مسابقاتو میرم:41:نقل قول:
خود ice frog نسبت به بازی های 5به5 طراحی شده نه 3به3 و 2به2 . bain elemental هم فقط تو 2به2 و 3به3 bug هست. viper هم تو 2به2 باگه.نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییت
من هنوزم سر حرفم هستم . المنتال تک به تک آنتی میج رو قورت میده.
در مورد سنگ یاشا برای فانتوم باید بگم چون اول بازی لول 6 فانتوم کم اتک میده و فانتوم هیت پوینت کمی داره پس اول بازی بهترین آیتم براش سنگ یاشا هست هم بهش هیت پوینت میده هم اتک اسپید هم هیرو میم می کنه.در ضمن مگه دراپی کشکه که برای فانتوم پیشنهاد می دید.:20:
در مورد تینی باید بگم اولین ایتمش ایتم مانا هست.با این ایتم همه ی ایتم های دیگش بالا میاد.
فکر کنم در مورد مدنس منظور من رو اشتباه متوجه شدید.
به نظرتون هیرویی که مدنس بسته باشه خودش ملس تر اتک نمی خوره؟؟؟منظورم خود هیرویی است که مدنس بسته.
Blink کجاست ؟
اسم ایتمش BLINK هست
هرجور راحتی عزیز. از من گفتن بود. میخوای بزاریم واسه نظر خواهی که کدوم هیرو بیشتر نظر افراد و جلب می کنه، آنتی میج یا المنتال؟ اولین نظر هم خودم میدم: آنتی میج مثل نقل و نبات می خورتش. دومین نظر هم که ماله شماس: المنتال آنتی میج و قورت میده.نقل قول:
اگه بقیه خواستن نظر بدن تا معلوم بشه کدوم هیرو می زنه.
تایید می شه. تینی بدون Replansh Mana توی اول بازی نمی تونه کاری بکنه. من آیتم های پایانی شو گفتم.
مدنس: وقتی مدنس و اکتیو می کنی غیر 75% اتک اسپید و 17% Movement Speed ، اکسترا دمیج هم می خوری. مثل مجیک 1 وایپر می مونه و مجیک 1 Razor. گرفتی چی شد؟ وقتی مدنس و بستی بعد توضیحات شو بخونی بهتر متوجه میشی.:20:
نقل قول:
اسمش دقیقا اینه:
Kelen's Dagger of Escape
شکل چاقو.:31:
نقل قول:
درسته. ولی همه ی افراد از همون اول نمی تونن کلن بشن که. باید رفته رفته با پرسیدن از افرادی مثل من و شما و دیگران یاد بگیرن. قبول دارین؟
اون بحث های بهتری که میگین، پیش بکشین تا ما هم بیایم وارد گفتگو بشیم.
سلام
اقایون سلام
ییخشید کمتر میام
اونایی که تو تهرانن میخان دوتایاد بگیرن یا واسه مسابقات یا دیدن مسابقه های بین کلنای بزرگ بیان اینجا
starxکلن اول ایران
خیابان شریعتی - تقاطع بهشتی (چهار راه قصر ) ظلع شمال غربی چهار راه پلاک 828 زنک سوم
شماره 88512216
منم سهرابم کوچیک همتون
شاد باشید
Zulrajas اسمتم نمیدونم
میشه Id تو بدی تا مزاحم اقایون هم نباشم.
نقل قول:
سلام آقا سهراب.
ما که گلستان میشینیم اگه مسیرمون تهران افتاد واسه عرض ادب خدمت می رسیم و یک بازیه کلنی باحال.:31:
سلام.نقل قول:
اسم من امیر. منم اسمتو نمی دونم. مزاحم چی؟ اینجا واسه همین ساخته شده. اون آقا که این حرفو زد منظورش شما نبودی. کلی حرف زد. منظورش اینه که یه بحث کاربردی راه بندازیم. OK?
اینم آی دی من. (یاهو): Shadowof_xman.:20:
Ok منم مصطفی هستم ممنون از راهنماییهات
چند وقته بازی میکنی؟
من اون موقع که Dota تازه مد شده بود بازی می کردم Patch 6.34 بازی میکردم
نقل قول:
بابا سراب رو ديديم ااااااااااااااااااااااااا اا
چه عجب . در ضمن اغراق نكن ديگه فكر كنم كه علان تيمه اگه اشتباه نكنم اسمه كلنشون Kc باشه
يكي از پليرهاش محسن زيرك با آي دي Mz هستش :27: فكر ميكنم كه اين تيمه اول باشه
نقل قول:
از موقعی که تازه 6.26 اومده بود. یه چیزی تو مایه های 2سال و نیم میشه
سلامنقل قول:
اغراقی در کار نیست این کلنی که تو میگی تو کدوم مسابقات بوده که ما رو برده باشه یا تو کدوم تورنومنت شرکت کرده که رسمی باشه و اول شده باشه بگو ما هم بدونیم اخرین مسابقه تورنومنت ال جی بود که فکر کنم بدونی کی اول شدو گوشیهارو درو کرد
ولی اقا محسن دوستمه تو جیجی تا اونجایی که من میدونم اسم کلنشون( هیپ هاپ) هست از بچه های دوست داشتنیه شهر ری درسته؟
starx .......
منتظریم برای دیدن روی ماهتون
شاد باشید
کسی لینک Patch 1.20 War داره؟
نقل قول:
خب اون موقع مثل الان همه دوتا بازی نمی کردن