سلام.
کسی میتونه یه عکس از برد این مودم برای من بفرسته؟ مودم من وقتی سیم کارت میزارم داخلش کلا نمیشناسه و اسلات سیم کارت رو عوض کردم درست نشد. حالا شک کردم که یکی از ic های روی برد کنده شده باشه.
Printable View
سلام.
کسی میتونه یه عکس از برد این مودم برای من بفرسته؟ مودم من وقتی سیم کارت میزارم داخلش کلا نمیشناسه و اسلات سیم کارت رو عوض کردم درست نشد. حالا شک کردم که یکی از ic های روی برد کنده شده باشه.
ببخشید این چند تا سیم از usb لحیم شده مال چیه
سلام شرمنده خودتون فلش دامپ مودمو دارین برام بفرستیننقل قول:
خیر متاسفانه ندارمنقل قول:
سلام خواهشا کسی فایل dump مودم tf_i60 را داره برام بفرسته .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظرفیت قطعات قسمت سیمکارت هم براتون تک تک سر فرصت روی عکس مینویسم و میفرستم. مقاومتها همگی یا 4 کیلو اهم هستند یا 33 اهم. دیود و خازت هم بکار رفته
برای مودمهای ایرانسل راهی برای port forwarding بدون گرفتن ip static هست؟
برای مودمهای ایرانسل tf-i60 راهی برای port forwarding بدون گرفتن ip static هست؟
سلام دوستان
یه سوال.این مودم یا چیزدیگه ایه
nokia wifi beacon 1
Nokia WiFi mesh هست مودم نیست .نقل قول:
عزیز کارش چیه.یه دونه برام آوردن اشتباهی به جای مودم 4gنقل قول:
آقا حل شد، بعد از سه هفته ور رفتن با مودم مشکلش حل شدنقل قول:
سلام دوستان ایرانسل رو سایتش مودم tf i60 رو با 240 گیگ اینترنت سه ماهه با قیمت 890 هزار تومان برای فروش گذاشته دوستانی که مودمو لازم دارن میتونن سفارش بدن.
مودمم من هم بعد ازنصب ورژن198همین مشکل براش پیش اومد دادم بیرون برام در ستش کردن:wac::wac::wac:
مودمم من هم بعد ازنصب ورژن198همین مشکل براش پیش اومد دادم بیرون برام در ستش کردن:wac::wac::wac:
سلام چه کسی فریمور لاک شده ایرانسل این مودم داره من نیاز مبرم دارم بهش مودم بهم ریخته و شبکه دیگه نمیگیره
برای من اپلود لینک و اینجا ارسال کنه
فکر نکنم با این فریمور مشکل شما حل بشه مودم رو ریست کنیدنقل قول:
خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن مودم انلاک شده باشه دیگه لاک نمیشه حتی با این فریمور
سلام
من این مودم از شرکت مبین نت رو دارم مشکلی دارم اینه که در طول روز یا ۲-۳ روز یک بار به شدت ارتباط به خود مودم حتی کند میشه
یعنی وقتی پینگ به 192.168.1.1 میگیرم ۲۰۰ ۳۰۰ میلی ثانیه نشون میده که باید ریست کنم تا درست بشه
دوستان تجربه ای دارن که مشکل حل بشه و اینقدر نیاز نباشه مودم ریست بدیم ؟
آنلاک کردید ؟ رو بیشتر مودم ها من این مشکل رو دیدم مثل d100 ایرانسل به نظرم از اینترنت و سیم کارت ها نیست از خود فریمور یا وب یو ای مودم ها هست . داخل تنظیمات مودم خودش گزینه هر چند روز یا چند ساعت ری استارت مودم رو فکر کنم داره اونو فعال نگه دارید تا خودش هر چند یک بار مودم رو سر وقت ری استارت کنه . مواقعی هست اصلا نمیشه به همین صفحه وب مودم وصل شد یا واردش شد و چاره ری استارت مودم هست .نقل قول:
صابر امروز یه مودم i60 انلاک شده رسید دستم تست کردم و متوجه یه نکته ای شدم .سیم همراه اول انداختم روش و روی CA تنظیم کردم سرعت دانلود 9 مگابایت بود و رفتم تو مشخصات دیدم به باند 7 وصل شده .بعد با lte watch روی باند 7 انداختم دیدم سرعت دانلود از 4.5 مگابایت بیشتر نمیشد بعد انداختم رو باند 3 سرعت دانلود بین 2.5 تا 3 مگابایت بود ولی باز مودم رو خاموش روشن کردم و دوباره سرعت دانلود رفت روی 9 مگابایت .ولی روی مایمو سرعت از 5 بالاتر نمیرفت.الان سوال اینه که اگر این مودم تجمیع نمیکنه و سرعت بالاش به خاطر اینه که روی تک باند سرعت بیشتری نسبت به بقیه مودم ها میده پس چرا وقتی دستی روی یک باند ست میشه سرعت میاد پایین ولی خودش وقتی وصل بشه سرعت دو باند رو با هم جمع میکنه و میده بیرون ؟نقل قول:
بنده با فیلم و سند و مدرک و فعال بودن فقط یک باند در منطقه برای یک اپراتور و فعال بودن دو باند برای اپراتور دیگر در منطقه بارها تست زدم و مقایسه کردم و فیلم هم دادم بازم خواستید تست بزنم و فیلم هم بدم . کلا از این برنامهنقل قول:lte watch هم رو این مودم استفاده نکنید بهتره چون به جای بهتر شدن یا انتخاب یک چیز میزنه چیز دیگه ای رو خراب میکنه حتی رو b525 هم من با این برنامه زیاد انگولک کردم کلا مودم تجمیع رو بوسید و گذاشت کنار:دیو تا مودم رو ریست نکرده بودم شده بود عینه یه مودم cat4 .
مورد دوم هم اگر مودم به قول شما تجمیع میکنه همونجا پیشش یه مودم fd-m60 یا b525 با یک سیم کارت دیگه از همون اپراتور بزارید و باهم تست بزنید . قاعدتا باید اگر تجمیع برا اون سیم کارت و اون اپراتور فعال باشه مودم های b525 و fd-m60 علامت + ظاهر میکنن و نهایت سرعت رو به شما میدن . حالا مودم i60 رو تست کنید با همون اپراتور و هونجا و همون لینک دانلود باید عینه این دو مودم سرعت دانلود به شما بده نه کمتر نه بیشتر چون به قول شما داره تجمیع میکنه دیگه . بنده خودم با i60 با تک باند ( یعنی اصلا در منطقه و شهر ما خبری از باند دوم یعنی 7 نیست ) تا 10 مگابایت سرعت دانلود میگیرم ولی با همون مودم b525 یا fd-m60 با همون اپراتور و همون سیم کارت و همون لینک بیشتر از 5 مگابایت سرعت دانلود نمیتونم بگیرم چرا چون خبری از باند دوم و تجمیع نیست ولی چرا مودم i60 سرعت بیشتری دریافت میکند ؟؟؟؟ حالا در اپراتوری که دو باند 3 و 7 فعاله با i60 باز 10 مگابایت سرعت دانلود میگیرم ولی با مودم های b525 یا fd-m60 و ظاهر شدن علامت + همونجا با همون سیم کارت و لینک تا 17 یا 18 مگابایت سرعت دانلود میگیرم چرا ؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
مودم مبین نت انلاک میشه؟ tf i60 با فریم ور اخرین نسخشه
منم دقیقا روی مودم های دیگه چنین مشکلی رو دارم
192 به بعد انلاک نمیشه . نظر من همون فریمور یا وب یو ای مودم ها هست و به احتمال زیاد مشکل از این قسمت باشه البته من حوصله نکردم یه تستی بزنم اونم به این صورت که فقط با کابل لن وصل باشم و کلا وای فای رو خاموش کنم و ببینم باز این اتفاق می افته ! اگر این اتفاق نیفته میتونه ادم به شبکه وای فای مودم ها شک کنه :n13:نقل قول:
وای فای مودم شما رو چه کانالی هست؟نقل قول:
نقل قول:
اره چند ماه پیش با 525 تست کردم در حالت تجمیع باند 3 و 7 سرعت دانلود حدود همون 9 مگ بود و قابلیت تجمیع در منطقه ما برای هر دو اپراتور فعاله .تازه من با منوی خود مودم هم تست کردم وقتی روی باند 7 ست بشه و اتوماتیک نباشه بازم سرعتش از 5 یا 6 مگابایت بالاتر نمیره برا همین میگم تجمیع میکنه .الان من نمیخام این حرفو که میگی i60 روی تک باند سرعت بیشتری میده رد کنم چون به خودمم ثابت شده این مودم روی تک باند سرعتش بالاتره ولی من میگم چرا وقتی فرکانس دستی روی یک باند ست بشه حتی از توی خود مودم بازم سرعت نصف میشه ولی وقتی اتو باشه سرعت دوبرابره ؟ حالا یه چیز دیگه .این تست هایی که دوستان گذاشتن و گفتن روی تی دی تجمیع میکنه که صد در صد اینطوره پس چطور میشه یه مودم فقط روی تی دی تجمیع کنه ولی روی fd نتونه تجمیع کنه ؟
روی tdd بله تجمیع میکنه اونم جاهایی که دو باند 3500 و 3600 فعال و قابلیت تجمیع هم فعاله . والا اینجا و خیلی از دوستان همه جای ایران با تعویض بین ca و mimo رو fdd هیچ فرقی ندیدن ! کلا فریمور بدون ca و mimo مثل 197 با فریمور دارای ca و mimoتست شده در شبکه fdd و هیچ فرقی باهم نداشتن ولی در شبکه tdd چرا تفاوت سرعت وجود داشته اونم نه همه جای کشور در برخی مراکز استانی با انتخاب گزینه ca .نقل قول:
کسی مودم جدید ای 60 نخریده؟؟؟
فک کنم ورژن198 ایرانسل زدش ....
فعلا نیومده زیر دستم ولی قراره تا دو یا سه روز دیگه بیاد زیر دستم دوستان تهرانی که اطلاع دادن فقط کارتن عوض شده و طرح جدید زدن و همون 196 روشون بوده و انلاک هم شده .نقل قول:
شاید . ولی 198 میشد خوب میشد ....نقل قول:
سلام دوستان کسی لینک فریمور اورجینال های وب رو داره بفرسته
فریمور اوریجینال های وب برا مودم tf-i60نقل قول:
موفق باشید:»
سلام دوستان کسی لینک فریمور اوریجینال های وب رو داره بفرسته
سلام دوستان فریمور خوووب برا این مودم کدومه به غیز فریمور اصلی شرکت 196
آیا فریمور جنرال یا همان اصلی 197 خوبه ؟
اگر از های وب استفاده نمیکنید و زیاد با tdd سر و کار دارید مثل tdd irancell یا tdd mobinnet از همین 196 اورجینال استفاده کنید و اتو اپدیت رو هم روشن بزارید اتوماتیک 198 رو میگیره از سرور ایرانسل نه کاری با tdd ندارید یا میخواهید از های وب هم استفاده کنید یا 195 های وب رو بریزید البته نسخه مود شده یا 197 جنرال مود شده .نقل قول:
198 آنلاک میشه؟ الان که مودم انلاک هست دوباره باید انلاکش کنیم
وقتی مودم انلاک هست اونم با روش جدید همون اسکریپت 198 هم بریزید رو مودم باز انلاک میمونه حتی اتوماتیک اپدیت هم بگیره باز انلاک میمونهنقل قول:
این مودم چطوره؟
در مقایسه با 21 پلاس ارزش خرید داره؟