من به ۲۰۲۰ قسمت فروش زنگ زدم گفت بخواین تغییرش میدم به پیش پرداخت ولی تغییری نمیکنه!نقل قول:
نمیدونم چیکار کنم
Printable View
من به ۲۰۲۰ قسمت فروش زنگ زدم گفت بخواین تغییرش میدم به پیش پرداخت ولی تغییری نمیکنه!نقل قول:
نمیدونم چیکار کنم
حقیقتا من خودم شخصا اینکارپ تاحالا انجام ندادم و هرچی که هست از شنیده ها و تجربه های بقیه هستش ولی به طور کلی اونجوری که شنیدم بله سرعت بهتر میشه و لیمیتش عددی بالاتر از ۱۰۰ یا ۲۰۰ مگ میشهولی باز با این حال شما به نظرم از ۲۰۲۰ دنبال نکنید و باز مجدد به خود مخابرات هم سر بزنید و معمولا بعد از اتمام دوره و شروع ذوره ی جدید پیش پرداخت این پروسه انجام یا ریست میشه و اگر نشد از سمت مخابراتتون باید پیگیری کنید چون به لحاظ کلی هم همین سرعت ۴۰ و ۵۰ مگی که با قرارداد پس پرداخت بهتون میدن عملا طبق قرارداد دارن درست میدن و جای اعتراضی نیستنقل قول:
و مورد دیگه اینکه حداکثر سرعت اسمی توی سایت همون ۵۰ مگ و ۵۰۰ گیگ ماهانه هست
ولی برای شرکت ها و یوزرهای تجاری و پر مصرف تر هم تعرفه های با سرعت بالاتر و حجم بیشترم میزارن که خب قطعا هزینه ها خیلی بالاتر میره و معمولا به صرفه نیست آنچنان مه البته این موردم از سمت رئیس منطقه مخابراتی قابل اجراس
کلیت سرعت تا ۷۰۰ یا ۸۰۰ مگابیت قابلیت افزایش دارع و حجم هم دستشونه ولی خب دیگه...
ممنوننقل قول:
زنگ میزنم ۲۰۲۰ میگم تغییرش بده
ببینم چی میشه
ftth هم افزایش پینگ و کاهش سرعت دارهنقل قول:
اما یک - فقط رو ویندوز هست و تو دانلود و بازی خودشو نشون نمیده
دو - پکت لاس نداره چون کانکشن نوری هست
سه - اگه با بریج به کامپیوتر وصل کنی یا اکسس پوینت خوب باشه و تنظیمات شو بلد باشی باز هم مشکلی نیست
پینگ ممکنه بالا باشه ولی چون کانکشن نوری هست ، پکت لاس تقریبا نداره و برای یازی هایی مثل call of duty جون میدهنقل قول:
سلام
دوستان طی چند روز گذشته از پیمانکاران مخابرات در تهران منطقه 5 به نام " شرکت نگین راه ساعی " اعلام کردن که میشه برای ما فیبر نصب کنند.
اعلام مبلغی که برای سیم کشی کردن برای هر واحد بین 800 تا 1200 هستش و برای مودم هم اعلام کردن بین 1 تا 1400 برای مصارف خانگی مناسبه.
سوال من اینه کسی با این شرکت کار کرده و خدمات گرفته؟ قیمتش برای سیم کشی مناسبه؟ یعنی برای 10 واحد حدود 10 میلیون باید هزینه کرد؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن پاسخ بدن. :blush:
سلام
من زنگ زدم به یکی از پیمانکارا که خود مرکز معرفی کرده بود به من قیمت داد متری ۱۲ تومن
به نظر شما زیاد گفته؟؟
اگر پیمانکار دیگه ایی مشناسید ممنون میشم معرفی کنید
نقل قول:
دوست من قیمت فوقی که اعلام کردن شرکتهای دیگه هم همین رنج هستن.. میتونید اگر باهاتون مشکلی ندارن خودتون فیبر تهیه کنید و هزینه نصب رو فقط بهشون بدید.. اما اصولا ۱۲۰۰ رو میگیرن.. مودم هم سعی کنید 8245H بگیرید.. میگن توی بازار فیک زیاد شده..(البته راست یا دروغ این موضوع رو منم نمیدونم) اما خوب از سایتهای معبتر میتونید الان با تخفیف پورت آبی بخرید.. فقط اگر کل واحدهاتون فیبر میخوان بهتره که با خود شرکت صحبت کنید و بهتون یه تخفیفی بدن که هزینه ها مقداری کمتر بشه .. مثلا برای همتون رو ۹۰۰ حساب کنن..
دوستان تهران از 4.2.2.4 پینگ بزارن
درود دوستان
بنده یه پرسشی داشتم دارم نقل مکان میکنم
گویا منزل جدید از بیخ میگن فیبر نوری هستش !
حالا خواستم بدونم دنگ و فنگش چطوریه باید کارشناس بیاد کابل کشی کنه؟یا نه چون خونه خودش فیبر نوزی هست نیازی نی!
نصب مودمش چطور؟مثل adsl راحته....
سپاسگزارم
من جواب همه رو یه جا میدم که زیاد شلوغ نشه . هزینه و شرایط پیمانکارا متفاوت هست و منطقه با منطقه و آدم با آدم فرق داره،
هزینه متری ۱۲ تومن خوب گفته اگر البته داخلی منظورش باشه،اگر تک کاربره یا خونه ی دو واحدی باشید میتونه مستقیم از پنجره هم بیاره و از داخل یا راهرو بکشه هزینه زیادتر میشه و معمولا ۳ تا ۵ متر اول رایگانه و بستگی به مرام طرفم داره ولی اگر طبقات خیلی بالا نباشید هزینه شما زیاد نمیشه.
پینگ۴.۲.۲.۴ قبلا ۷۱ بود الان شده ۱۱۶ برای من ولی توی بازی ها اوکیه و مثه قبل پینگ خوبه.
برای منزل جدیدتون هم فیبر کشی داخلی خونه احتمالا فیبره مگه از قبل به fatمخابرات وصل شده باشید یا یکی از اعضای ساختمون درخواست و وصل کرده باشه که نهایتا شما هم اونپروسه رو دارید ولی باید ببینید fat هست یا نه
تمام شرایطش با adsl متفاوته از نحوه ی نصب تا مودم ، و هزینه کمی بیشتره که البته برای شما فقط هزینه مودم هست چون فیبر کشی و فیوژن ندارید نهایتا مگه یه فیوژن دم اسپلیتر خونتون بخوره
نقل قول:
تشکر از پاسختون.
پس این حدود قیمت درسته. فقط یه سوال الان واحدی که طبقه اوله با واحدی که طبقه پنجمه قیمت کابل کشیش یکیه؟
نه یکی نیست.. اما ممکنه به مشکل بخوره برای همین سعی میکنن ۱تومن بگیرن... ولی خوب باید باهاشون طی کنید که من طبقه اولم پس ۸۰۰ تومن هستم... قبل فیبر کشی بیاد بازدید کنه و اعلام کنه کاری نداره..نقل قول:
مگر اینکه رایزر ها مشکل داشته باشه که باید از جای دیگه فیبر کشی کنه...
- - - Updated - - -
نه یکی نیست.. اما ممکنه به مشکل بخوره برای همین سعی میکنن ۱تومن بگیرن... ولی خوب باید باهاشون طی کنید که من طبقه اولم پس ۸۰۰ تومن هستم... قبل فیبر کشی بیاد بازدید کنه و اعلام کنه کاری نداره..نقل قول:
مگر اینکه رایزر ها مشکل داشته باشه که باید از جای دیگه فیبر کشی کنه...
همه ساعت ها همین سرعته؟ پینگ فرانکفورت چقدر هست؟نقل قول:
همه ساعت ها همین سرعته؟ پینگ فرانکفورت چقدر هست؟نقل قول:
درود. بنده هم بجنورد هستم و میخواستم فیبر بگیرم. اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی کنید به کجا مراجعه کنم؟ ضمنا شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟نقل قول:
دوستان میشه لطفا من رو راهنمایی کنید که بهترین مودم فیبر نوری از نظر امکانات و سرعت کدوم برند و کدوم مدل هستش؟
ممنونم
سلام دوست عزیز
از نظر مودم فرقی نمیکنه.
هر مودمی که خوبه واسه فیبر نوری هم جواب میده
من از تی پی لینک برای خونه و برای شرکت از تندا استفاده کردم و کاملا جواب دادن
ممنون از پاسخ شما
من ساکن رشت هستم و ظاهرا خود شرکت یه مودم رو بدون اینکه از ما بپرسه چه برندی هستش بهمون می فروشه. در اینجا خوندم که بعضی ها پورت سبز و بعضی ها پورت ابی هستن. چون من قصدم استفاده از پورت گیگابیتی هستش، اطلاع دارید کدوم مدل از مودم ها پورت گیگابیتی دارند؟
ممنونم
دوستان کدوم الدنگی رفته گزارش مردمی داده که سرعت ftth دوباره مجدود شده ؟ یا دم انتخاباتی ه ؟
گمون نکنم پاي يه الدنگ در ميون باشه. اين چيزا کاري به انتصابات نداره. کلا اپراتوري که تو سايتش مي گه بالاترين سرعت فيبرش 50 مگه، بعد از اين بازارگرمي ها و زياد شدن کاربراي فيبر، دوباره خط رو بر مي گردونه به همون 50. شکايت هم راه به جايي نخواهد برد، چون مي گه توي قرارداد همين بود، از دست مون در رفته بود و از اين صحبتا.نقل قول:
يادتون باشه مخابرات توي سرويس هاي قبليش هم همين کار رو کرده. اول که مي خواستن بازار رو بگيرن، پهناي باند ADSL رو تا ته باز مي ذاشتن که کاربر isp هاي ديگه رو تک بزنن، بعد که بازارشون گرم شد و ديگران رو ورشکست کردن، سرعتا رو برگدوندن روي يه مگ و دو مگ، کاملا قانوني و مطابق قرارداد.:jealous:
من یه مشکلی جدیدا با نت مخابرات دارم اینه که بعد اتصال به هر قندشکن کلا قطع و وصل نت خیلی زیاد میشه و اعصاب نمیذاره.
کسی تجربه مشابه نداره. راه حلی چیزی
چقدر شده سرعت؟نقل قول:
پینگ و پکت تغییری داشته؟
آره. دارن استان به استان قندشکن ها رو مي بندن.نقل قول:
قندشکن هايي هستن که هنوز پا ميدن (پولي)، ولي تا کي خدا مي دونه.
دوستانی که از تبریز هستن میتوند با ارسال کدپستی ویا شماره تلفن منزل به شمارخ09147885868جهت استعلام فیبر نوری اقدام واطلاع پیدا نمایند
شرزکت ره آوا مجری طرح های FTTHدر استان
سلام دوست عزیز اولا مودبانه حرف بزنییم خوبه دوما احتمال زیاد مشکل دیتای شما یا از PONاصلی یا از فیوژن محل خودتان با تماس قسمت پشتییبانی مرکز مخابراتتان ومراجعه کارشناس به محل مشکل قابل حله و اگر ساکن تبریز هستید اطلاع بدید بنده درخدمتم
دوستانی سرویس 50Mb تا سرعت 200Mb دارند؛ لطفا بگن که در زمانهای افت سرعت، حداقل سرعتی که میگیرن چقدر هست. چه زمان های اوج مصرف چه این دوران نزدیک انتخابات...
از اونجایی که بین سرویس 50Mb و 50-200Mb به خاطر 200 گیگ کمتر یا بیشتر باید انتخاب کنم میخوام بدونم...
من با بریج مستقیم به کامپیوتر وصل میکنم، تا سیصد و 60 هفتاد میده . تو بازی هم NAT کاملا باز هستنقل قول:
ولی چون بقیه خانه هم میخوان استفاده کنن باید رو مودم یا روتر pppoe بزنم ، جدیدا به 100 مگ محدود شده اینجوری (یعنی بالای 100 مگ میره و لی میاد پایین )
زمان افت سرعت میاد رو 70 هشتاد
نمیدونم انتخاباتی ه یا یه عده جمع شدن سرعت ftth را بیارن پایین
ولی باز هم روانی . چون کانکشن نوری هست تو بازی ضایع نمیشی
پینگ 93نقل قول:
پکت نه خیلی
دوستان ، حدس من درست بود دلیل اینکه فیبر نوری مثلا تو بازی ها بهتر عمل میکنه و پایدار تره اینه که غیر از پینگ و جیتر و سرعت یه چیز دیگه هست به اسم Route update time . همین ه که فیبر نوری تو بازی بهتر عمل میکنه حتی اگه پینگ شما از پینگ یکی دیگه بالاتر باشه .
سلام بزرگوار سرویسی که تو پنل من هست فقط 50mb هست!نقل قول:
سرویس 50-200mb کجای پنله که ماهم استفاده کنیم؟!
منظورم همون 50Mb با ضریب 4 هست...نقل قول:
سلام درخواستی شما مثلا 20 مگ هستش باتوجه به زیر ساخت های منطقه شما پهنای باند تا 200 مگ باز هستش اگر در فیبر کشی مشکلی نداشته باشید میتونید خییلی راحت دریافت کنید
- - - Updated - - -
سلام درخواستی شما مثلا 20 مگ هستش باتوجه به زیر ساخت های منطقه شما پهنای باند تا 200 مگ باز هستش اگر در فیبر کشی مشکلی نداشته باشید میتونید خییلی راحت دریافت کنید
تو تبریز وشهر سهند هر کسی درخواست فیبرنوری روو داشته باشه درخدمتیم شماره 09147885868
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز لطفا از نوشتن دوباره پیام خود داری کنید... شما هر پیام رو ۲بار ارسال میکنید البته در بیشتر مواقع و همینطور زحمت بکشید تبلیغات انجام ندید.. اینجا فرومی هست برای حل مشکلات و سوالات اما شما بصورت اسپم از خودتون تبلیغات میکنید... خودداری کنید
پایین پست سمت راست رو گزینه گزارش تخلف (مثلث) کلیک کنید و گزارش تخلف بدهیدنقل قول:
انشاالله که دیگه تکرار نمیشه اما اگر بشه حتما.. چون همه با هم دیگه دوست هستیم و نیازی به این سطح از برخورد کردن در لحظه اول نیست..نقل قول:
تو همه شهرها، حداقل همه مراکز استان ها ارایه میشه؟
دوستان من سوالم را تکرار میکنم لطفا یکی راهنمایی کنه
من با بریج با کانکشن ویندوز وصل میشم سرعت دانلود تا 360 دارم.
ولی رو مودم که pppoe دارم به صد مگ محدود میشه .
راهی هست رو مودم همین سرعت را بگیرم ؟
چون فقط من از اینترنت استفاده نمیکنم تو خونه .
میدونم اکه زنگ بزنم 2020 جواب سربالا یهم میدن
NAT هم همین طور رو بریج بهتره
قند شکن خارجی پولی استفاده کنید .نقل قول: