دوستان تجهيزات ptp شاتل چقدر قيمتشونه؟
تعرفه هاي ماهيانش چطوره؟
سرعت و پينگش چطوره؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Printable View
دوستان تجهيزات ptp شاتل چقدر قيمتشونه؟
تعرفه هاي ماهيانش چطوره؟
سرعت و پينگش چطوره؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
.ویرایش شد...
از این های وب مزخرف خسته شدم
قصد دارم اینترنت دو مگ بگیرم .دانلود شبانه شاتل با این سرعت چگونس؟
شاتل مدلش اینجوره که بعد یه مدت که زیاد دانلود کردی شبا سرعتتو محدود میکنه اگه دانلود شبانت زیاده به نظر برو آسیاتک اونجور که شنیدم شبی 3 4 گیگ میتونن دانلود کنننقل قول:
سلام دوستان
من سرویس اکو شبانه شاتل رایگان فعال کرده بودم و تو یه هفته حدود 30 گیگ دانلود کردم و متاسفانه سرعت دانلودم محدود شد، زنگ زدم به اپراتور میگم مگه نگفتین بدون محدودیت و رایگانه جالبه میگن بله سرویستون همچنان شبانه رایگان هست!
والا با کمی سرچ تو نت متوجه شدم یه سری خدمات هست که میشه با خریدش محدودیت افت سرعت رو دور زد. اگه کسی در موردش اطلاعی داره لطفا منو راهنمایی کنه
مرسی
Sent from my SM-G920I using Tapatalk
سلام
میشه دوستان مشترک شاتل (خصوصا اگر کسی تو مرکز مطهری مشهد هست) ، یک تصویر از پینگشون بین ساعت های 22 تا 2 قرار بدن؟
ترجیحا 8.8.8.8 و 8.8.4.4 باشه.
البته منظورم تصویر از پینگ خود ویندوز هست به جهت دیدن تایم اوت ها
همین طور بفرمایید چه مقدار قطعی دارین و آیا شاتل برای بازی های MMORPG مناسب هست یا نه؟
من با ART4 در بهمن ماه نزدیک 103 گیگ مصرف داشتم و به نظر شما محدودم می کنن؟البته تقریباً روزی بین 4 تا 8 گیگ دانلود می کنم
همش هم بازی هست( ps4 )
من امشب بعد از یه مدت طولانی محدود شدم و نمیزاره سرعتم بالا بره
خیلی دوران خوبی بود امیدوارم فردا شب باز به اوج برگردم:n02:
درود دوستان. چرا در گزارش مصرف شاتل، ارسال صفر کیلوبایت نوشته میشه؟ ارسالهای ساعت رایگان ولی محاسبه شده.
ارسال شاتل کلا رایگانه بخاطر همین حساب نمیشه ...نقل قول:
تو تایم رایگان هم که مفتیه دیگه :n02:
آهان! نمیدونستم. خب هنوزم برام سواله چرا در ساعات رایگان ترافیک ارسال رو نشون میده ولی در ساعات دیگه صفر میزنه.نقل قول:
اینو دیگه نمی دونم داداش ، من یه سال و نیم پیش شاتل داشتم ارسالش رایگان بود :n16:نقل قول:
باسلامنقل قول:
دلیلش کاملا مشخصه،
در ساعات رایگان بدلیل قانون FairPolicy شاتل مجموع دانلود و آپلود محاسبه می شود و اگر از میزان خاصی مصرف شما بیشتر گردد، سرویس شما شامل اعمال محدودیت می گردد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام دوستان من الان ارت 2 دارم حدودا 5-6 روز دیگه سرویسم تموم میشه. میخواستم ببینم اگه در این حال محدود بشم با تمدید به ارت 1 محدودیتم برداشته میشه یا نه؟
ممنون.
اقایون سرعت دانلود آرت های شما هم نصف شده ؟ :n17:
سلام
دوستان من خیلی وقته شاتل به صورت آنلاین ثبت نام کردم
هربار زنگ می زنم میگه پورت نیست
داستانش چیه؟
از کجا بفهمم نماینده راست میگه یا دروغ؟
مال من از اول این ماه 1 پنجم شده بود حدودا (آرت 5 دارم 3039 بود که شده بود 765) که از دیروز یکم بیشتر کردن سرعتمو الان شده 1536نقل قول:
مال منم پایین اومده بود با تهدید بالاخره درست شدنقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والله من ۲۲ بار تماس ایمی شکایت و فلان داشتم . هر بار هم منو ارجاع میدادن به بند قرارداد !! منم میگفتم برو کی ... . اخرش دیروز یکی از خودشون تماس گرفت گفت تغییراتی در همه مراکز مخابراتی داریم که بیشترش درست شده و مال شما هنوز درست نشده . برمیگرده به قبل شاید هم بیشتر ولی من فقط همین دوره را تحمل میکنم و تمدید نخواهم کرد . تا ۷ یا ۱۰ اسفند هست .
دوستان لطفا یک راهنمایی بکنیدنقل قول:
دوستان سلام..
کسی هست که توی کرج و منطقه مخابرات امیر کبیر سرویس داشته باشه؟ میخوام ببینم راضیه یا خیر.. سرویس انتخابیش رو همه بگه چون من بیشتر برای فیس تایم میخوام...تشکر
بستگی داره کی آرت 1 محدود شده باشی. معمولا 15-20 روز طول میکشه از محدودیت در بیاد. من وقتی از آرت 1 شروع میکنم تا آرت 4 میرم و دوباره برمیگردم آرت 1 محدودیت برداشته شده.نقل قول:
به من گفتند سر ماه ریست میشه سیستم . هر وقت که خریده باشی مهم نیست . سر ماه ریست میشه:n35:
جشنواره زمستانی تا ۲۰ اسفند
دانلود رایگان از شاتلند تا ۲۹ اسفند:n33:
سرعت تهران خراب شده ایا ؟
دوستان در سرویس اکو اگه دانلود زیادی در تایم شبانه رایگان داشته باشیم چی میشه
سرعت فقط از ساعت یک تا چهار محدود میشه
تو همون ساعت رایگان محدود میشیدنقل قول:
ساعت رایگان هم 1 تا 8 هست
Sent from my D6502 using Tapatalk
بعد هروقت محدود شدم از ۱۲۸ بیام ۲۵۶ درست میشه ؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من هیچ نویزی ندارم ولی برای من که داغونه.نقل قول:
آپلود که اصلا حرفش نزن کلا ترکیده.
حالا نمیدونم شاتل پهنای باند کم داره یا مربوط به مسایل دیگر...
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه دانلود روی 15359 و آپلود روی 1021 از سوی شاتل تنظیم شده است در تصویر بالا نتیجه تست رو مشاهده کنید.
لازم بذکر است که هیچ نویزی هم روی خطم ندارم.
تا 1 ماه قبل دانلودم با اسپیدتست روی 13Mb/s و آپلودم روی 1.78 Mb/s بود.
حالا نمیدونم شاتل مشکل پهنای باند داره و یا بخاطر مسایل این هفته هستش.
دقیقا سرعت ها نصف شده پشتیبانی هم فقط حرف مفت تحویل میده
دقیقا سرعت ها نصف شده پشتیبانی هم فقط حرف مفت تحویل میده
لطفا همه به پشتیبانی فشار بیارید
سلام من سرويس ارت ٥١٢ تا ٣ مگ رو دارم حدود ٤ روز هست كه سرعت از ٣٨٠ كيلو بايت بر ثانيه به ١٤٠ رسيده شبا هم ميشه سرعت واقعي ٦٤ كيلو كه فكر كنم بخاطر ٤٠ گيگ دانلود از سرور خارجي محدودم كردن چون با اتصال به وي پي ان داخلي مشكل سرعت حل ميشهنقل قول:
محدود شدم از ۱۲۸ بیام ۲۵۶ درست میشه ؟
منم محدود کردن رفتم art2 درست شد .. در حالی که پشتیبانی میگفت درست نمیشه
سلام
سرویس جشنواره شاتل رو گرفتم می خواستم تلفنی نصب کنم گفتن خط تلفنت بیشتر از 1 مگ نمی کشه! منم گفتم الان 2 مگ وایمکس دارم مگه جاییم خله 1 مگ از شما بگیرم. کارشناس نصب اومد خط 3 مگ نشون داد و تست سرعتم هم 340 کیلوبایت بود گفتم جهنم بازم 100 تا بالاتر از وایمکسه.
طرف که رفت مودم رو بردیم سر خط ساختمون تست کنیم سرعت 5.5 مگ بود، نهایتاً دیدم نمی صرفه واسه من مستاجر 300 تومن بدم سیم عوض کنم. وقتی برگشتم سرعت رفته بود روی 2 مگ و هرچقدر مودم خاموش روشن کردم بالاتر از 2 مگ نرفت که نرفت و بدجوری سوزونده من رو. زنگ زدم شاتل گفتن مشکل از خط خودته و از طرف ما محدودیت سرعتی نیست.
حالا لطفاً منو راهنمایی کنید آیا کاری ازم برمیاد واسه اینکه سرعت بره بالاتر؟
نصاب شاتل گفت وایرلس نقطه به نقطه بگو بیان تست کنن قیمتشم همینه به جز مودمش اما ممکنه 15 مگ هم سرعت بده بهت. والا موندم چکار کنم. دلم خوش بود خونه ام عوض شد دیگه خطم فیبر نوری نیست از وایمکس و سرعت 2 مگ خلاص می شم حالا افتادم به این بدبختی.
خیلی لطف می کنید اگر بهم کمک کنید
سلامنقل قول:
شما dsl mod تون رو در تنظیمات مودم نصاب چی گذاشته ؟ ( ADSL2+ یا ...)
نویز خطتون چقدره؟
یه سوال الان شاتل از ۱ تا ۸ صبح دیگه رایگان نیست ؟
اون ۲۵ ٪ درصد داستانش چیه ؟
این ۵۲۵۰ به طور اتوماتیک رو فاکتور اعمال میشه ؟
نقل قول:
- هزینه استفاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه (از ساعت ١ تا ۸ بامداد) با تخفیف ٢۵ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۵،٢۵۰ تومان است که به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده شده است.
- در صورتی که 5250 رو بدی ، شبانت رایگان میشه!نقل قول:
- 25% منظورش اینه که 25% تخفیف داده و با احتساب این 25% ، باید 5250 بابت شبانه رایگان بدی!!
- سرویس های NFG ، بدون شبانه است و 5250 تومن لحاظ نشده و نوع دیگه سرویس ها که بدون پسوند NFG هست ، دارای شبانه ریگان و اون 5250 در قیمت سرویس لحاظ شده!!
مثلا در سرویس ECO128-NFG ، اون 5250 لحاظ نشده و قیمتو 13900 گذاشتن ؛ و در سرویس ECO128 ، مبلغ 5250 رو به سرویس اضافه کردن که شده 19150!!