مسعول اینهمه با نظمی کیه که یه تشویقی خودم بش بدم .نقل قول:
دقیقا1 ساعت بعده بسته اسمس داد 16 هزارکم شده از حسابتون ینی واقعا این درسته انصافا ؟؟؟؟
Printable View
مسعول اینهمه با نظمی کیه که یه تشویقی خودم بش بدم .نقل قول:
دقیقا1 ساعت بعده بسته اسمس داد 16 هزارکم شده از حسابتون ینی واقعا این درسته انصافا ؟؟؟؟
نقل قول:
واقعا جالبه من هیچ شرکت اینترنتی مثل همراه اول ندیدم که تا این حد حقه های مختلف به کار بگیره برای پول گرفتن از مشتری
خودم چند وقت پیش اینجا نوشتم مشکلم رو و ازشون شکایت کردم. اینجور شرکتهارو باید تحریم کرد.
من که دیگه از اینترنت همراه اول استفاده نمیکنم فعلا رایتل و ایرانسل بهتر جواب میده.
سلام
خیلی وقته نقشه پوشش آپدیت نشده متاسفانه
دوستان شما تو این چند روزه قطع و وصلی زیاد نداشتین؟ الان دو سه روزه نت همراه اول مدام قطع میشه...یه ساعت وصل 10 ساعت قطع! فقط من این مشکل دارم یا نه ؟ :n36:
اره دو ماه گذشته ولی هنوز اپدیت نکردن . خیلی در این زمینه ایرانسل و همراه اول کند عمل میکنند . رایتل باز بهتره هر ماه اپدیت میکنهنقل قول:
من که بندرعباسم خوب بوده ، اگرم قطعی داشته بعد 1 دقیقه دوباره وصل شده. شما کجایین ؟نقل قول:
بله ، با این که منطقه ی ما کاملا تحت پوشش 3G نیست ولی در اکثر مواقع در حد دو ، سه تا آنتن به شبکه وصل میشد (حالا بگذریم که اصلا کیفیت و سرعت نداشت). ولی الان چند روزه که کلا شبکه ی 3G قطع میشه و اکثر مواقع به EDGE وصل میشه که اونم ....نقل قول:
سلام
دوستان میشه همزمان دوبسته اینترنت فعال کرد مثلا 4گیگ روزانه + 22گیگ شبانه؟
نه نمیشه ، سیستم همراه اول خیلی بیخود هست و اجازه ی دو بسته ی همزمان رو نمیده.نقل قول:
دوستان این بسته شبانه 10 گیگ سرعتش چطوره؟ سرعت دانلود شبانه که کمتر از حالت عادی نیست؟
بسته 22 گیگ شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا به فکر 4G همراه اول نباش، بدلیل استفاده همراه اول از فرکانس ۲۶۰۰ که برد و نفوذ داخل ساختمان بسیار بسیار ضعیفی داره فقط باید زیر آنتن بخوابی تا بتونی از 4G همراه اول استفاده کنی اونم تازه در صورتی که راه بیفته که هنوز دردستور کارشون نیست.نقل قول:
وضع 3G همراه اول هم بدرد نخوره بدلیل فرکانس ۲۱۰۰
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
دوست عزیز درسته باند 2600 از 1800 پوشش و نفوذ کمتری داره ولی اگر سایت های بیشتری به باند 2600 مجهز بشن فرق زیادی بینشون نمیمونه.نقل قول:
الان خیلی از کشور های اروپایی از باند 2600 استفاده میکنن در حالی که پوشش 100% دارن .
به نظر من آپدیت نقشه باید هر هفته انجام بشهنقل قول:
بله اگر!نقل قول:
ولی به نظر من در اینجا چنین اتفاقی نمی افته، وقتی حتی پوشش نسل دوم با فرکانس ۹۰۰ در همراه اول و ایرانسل با دو خط آنتن یا سه خط آنتن حتی در بیرون منزل در تهران وجود داره چطور ممکنه وضع نسل سوم و چهارم از این بهتر بشود اون هم با اون هزینه بالا برای تجهیز هر سایت.
نقشه پوشش هر دو اپراتور همراه اول و ایرانسل برای نسل سوم و چهارم یک دروغ تبلیغاتی هست خیلی جاها در فضای بیرونی و در قسمتهای مهم شهر حداکثر دو خط آنتن بیشتر نیست یا اصلا پوششی وجود ندارد.
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
شدت نفوذ امواج در فرکانس های مختلف مورد استفاده اپراتورهای همراه اول ایرانسل و رایتل در نسل های سوم و چهارم
آقا رضا بازم یه سوال.همراه اول با پیگیری فراوان بنده منطقه ما نسل 3 شد.چند روز پیش یه رعد و برق اومد دیگه قطع شد.الانم ضعیفه.آدرس همون رشت پل جانبازان کوچه افضلی دکل توی دانشگاه مخابرات
نقشه نوترینو همراه اول آپدیت شد:
تاریخ:1394/08/05
محتوای مخفی: لینک نقشه نوترینو همراه اول
الان نزدیک بیست دقیقه س که 1868 رو گرفتم و منتظر وصل شدن به اولین اپراتور آزاد!! هستم.
همیشه همین طوریه.؟ مناز ایرانسل انتقاد داشتم که چرا 5 دقیقه صحبت می کنه تا وصل شدن به اپراتور ولی این یکی انگار خیال وصل شدن نداره.
کسی اگه می تونه جواب مو این جا بده
از یه شماره ثابت واسه تعویض سیم کارت تماس گرفتن و با پیک سیم کارت رو اوردن و گفتن بعد چند روز که سیم کارت سوخت این یکی رو جایگزین کنین. الان سیم کارت جایگزین کار می کنه ولی نمی تونی اس ام اس رو بخونی و تاریخچه گزارش تماس ها و اس ام اس ها کار نمی کنه و یه چیزی نوشته که باید خدمات پرداخت وصل بشه.
اقا تو کرمان منطقه ما شبکه 2g هم وصل نمیشه دیگه چه برسه به 3g ! تو 195 شکایت کردم پیگیری میکنن ؟
دوست عزیز شما الان رو gsm هستی یعنی 2g دیگه.منظورتون چیهنقل قول:
خب وقتی روی 2g هستم وقتی دیتای گوشی رو وصل میکنم اصلا اون علامت E نمیاد ! رو چند تا گوشی مختلف هم امتحان کردم ، انگار خیلی داغونه !نقل قول:
وقتی شبکه رو روی 3g هم بزارم اصلا سیگنال گوشی میاد روی 5-6 asu دیگه مشخصه با این سیگنال ضعیف اینترنت وصل نمیشه !
ولی مشکلم بیشتر با همون شبکه 2g هست که چرا اینترنت وصل نمیشه ( اینقدر کند هست که احتمالا حتی کانکت هم نمیشه )
---------------------------
یه چیز جالب وقتی شبکه رو روی 3g میزارم با همون سیگنال 4-5 asu سریع کانکت میشه و بالای گوشی علامت 3g میاد ولی وقتی شبکه روی 2g هست با سیگنال 15 اصلا کانکت نمیشه به نظر شما مشکل از چیه ؟
دقیقا مشکل منطقه مارو داری از بس شبکه روی نسل 2 شلوغه کانکت نمیشه.شما آخر شب تست کن ببین آرم E میاد یا نهنقل قول:
باید حدود 10 بار قطعو وصل کنم تا یه بار E بیاد ! این جوری که خیلی داغونه اخه ! ایرانسل سریع E میادنقل قول:
نسل 3 هم فکر کنم همراه اول تو منطقه ما دکل 3g نداره چون سیگنال میاد روی 5-6 !
واسه سیم کارت اعتباری چطور باید حجم بسته باقی مانده رو دید؟
مثل ایرانسل برای همراه اول هم میشه دو طرح داشت مثلا یه شبانه و یه روزانه؟
خیر، در سرویس های همراه اول این امکان وجود ندارد.نقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
شما مانده اعتبار رو نگاه کنید یک اس ام اس میاد نشون میدهنقل قول:
ما سیگنال 6 و 5 نداریم.شما برو توی تنظیمات و درباره تلفن و وضعیت سیگنال.اونجا میتونید ببینید چطوریه.نقل قول:
چطور نداریم داداش ! تو تنظیمات گوشی قسمت قدرت سیگانل ! در حالت عادی یعنی شبکه 2g روی 15-17 asu هست ولی وقتی میزارم رو 3g میاد روی 5-6 asu ( فکر کنم تو منطقه ما دکل 3g نیست از یه دکل که خیلی دورتر هست وصل میشه که اینقدر سیگنال پایین میاد ! )نقل قول:
منظورم 65- dbm هست.مثال زدم.شما بزارید رو نسل 3 بگید چندهنقل قول:
خب داداش من این تو تا با هم در ارتباط هستن دیگه ، قدرت سیگنال که واحدش asu هست هر چقدر کمتر میشه اون یکی بیشتر میشه ! ( شما اصل مشکل منو بیخیال شدی گیر دادی به این ! مثل اپراتور های همراه اول جواب میدی شما )نقل قول:
گفتم بتونم یه کمکی به شما بکنم.جسارت کردم دوست عزیزنقل قول:
این چه حرفیه ، من فقط منظورم این بود یکی از این دو تا هم تقریبا منظور رو میرسونه - ببخشید اگه ناراحت شدیدنقل قول:
الان گذاشتم روی 3g اونی که شما گفتی -103 dbm هست
منطقه ما دقیقا اینجوری بود قبلا.با پیگیری های فراوان خودم آخر دکل محل تجهیز شد به نسل 3 بعد الان فول آنتن شدهنقل قول:
خوش به حالتوننقل قول:
فکر نکنم با پیگیری یه شخص عادی اینا بیان تجهیزات نسل 3 رو تو یه منطقه بزارن !
تازه اینا دیروز از 195 با من زنگ زدن میگن مشکل چیه !؟ میگم تو شکایت که نوشته بودم ! میگن حالا ایرانسل یا همراه اول !!! خیلی شوتن اینا
اگه سخت پیگیر باشی درست میکنن من ماه به ماه زنگ میزدم شکایت میکردم بعد 5 6 ماه تجهیز شدنقل قول:
بعد از چندین ماه بلاخره دکل محله ما به نسل 3 ارتقا پیدا کرده
ولی فعلا افلاینه
امیدوارم پهنای باند خوبی داشته باشه تا به این صورت از بار شبکه روی ایرانسل کمتر بشه !! :n02:
سلام
من یه مودم TP-LINK M5350 دارم که با سیم کارت های همراه اول تا 10 مگابیت سرعت میگیرم ولی مدام قطع میشه سرعت به 0 میرسه و در خیلی از مواقع باید وایفا رو قطع کنم و وصل کنم تا درست بشه یا ممکنه خودش اتومات دوباره بعد از 1 تا 2 دقیقه وصل بشه ،کلافم کرده ولی با سیم کارت های ایرانسل و رایتل مشکلی ندارم :n27:
البته اینم اضافه کنم من توی گوشی 4g وینوزم ، سیم کارت همراه اول همش روی 2g , 3g سویچ میکنه با اینکه تنظیمات رو روی 3g only میزارم
کسی نظری نداره!؟
آقا این بسته های آلفا+ شبانه، سرعت دانلودشون حدوداً چنده؟