آقایون سلام
من یه S500 دارم قابش شکسته
یعنی اون دور قابش که سفیده و بهش میگن استخوان گوشی
خواستم ببینم جایی مطمئن میشناسین که قاب اصلیش رو داشته باشه کامل ببرم عوض کنم ؟؟؟
و اگر آره قیمتش چنده ؟
آقایون سلام
من یه S500 دارم قابش شکسته
یعنی اون دور قابش که سفیده و بهش میگن استخوان گوشی
خواستم ببینم جایی مطمئن میشناسین که قاب اصلیش رو داشته باشه کامل ببرم عوض کنم ؟؟؟
و اگر آره قیمتش چنده ؟
من گوشیم w300 یه مشکلی پیش اومده نمی دونم چی کار کنم یهو هنگ کرد بعد که خاموش کردم تا دوباره روشن کنم وقتی به جایی می رسه که باید pinوارد کنم هیچ کدوم از کلیدا کار نمی کنه نمی تونم چیزی رو وارد کنم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تو شهر ما جای مطمئن هست ولی برای شما دوره :31:نقل قول:
دوســــت عزیــــز کاری نمیشه کرد ببر تعمیرات تا برات درست کنن :46:نقل قول:
اینجوری الان من بگم چیکار کنی وقتی هیچ کدوم کلید ها کار نمیکنه !
موفق باشید!:40:
کار می کنه ولی نمی زاره چیزی تایپ کنم ok اش می یادولی چیزی رو صفحه نشون نمی ده چون چند بار که همینجوری زدم الان دیگهpin معمولی رو نمی خواد اگه میدونین چشه بگین plz
سلام
گوشی من دبلیو 980 هست
راهی هست که وقتی دارم چند تا بلوتوث میگیرم همه رو اتوماتیک خودش بگیره و نیازی به تائید من نباشه؟
امیدوارم منظورمو درست بیان کرده باشم
ممنون
بله شما بايد كد مشترك رو بين دو گوشي وارد كنيد و گزينه trust this device رو تيك بزنيد.نقل قول:
سلام
گوشی من دبلیو 980 هست
راهی هست که وقتی دارم چند تا بلوتوث میگیرم همه رو اتوماتیک خودش بگیره و نیازی به تائید من نباشه؟
امیدوارم منظورمو درست بیان کرده باشم
ممنون
موفق باشيد.
برای کسی که خیلی مبتدی هست و گوشیش هم P1 هستش میشه به زبان ساده توضیح بدین که چطوری میشه به اینترنت وصل و وارد سایت ها شد ؟ ( هم با خط ایرانسل و هم همراه اول )
لطفا راهنمایی کنید که برای وصل شدن به اینترنت دقیقا چه تنظیماتی رو باید انجام بدیم ؟ اگر ممکنه به زبان خیلی ساده توضیح بدین . ممنون
سلام، يه گوشی w580 دارم ، يه مدتی خاموش بود ، الان که روشن کردم آنتن نميده ! نه به جايي ميتونم زنگ بزنم نه زنگ ميخوره !
فلشش هم کردم اما درست نشد ، چيکارش کنم ؟
ایضا" برای W960 دیقیقن مثل P1 هست و با GPRS ش نمیشه کار کرد .نقل قول:
سلام.من یه گوشی دارم مدلK800i . میخوام هم مموری گوشی و هم مموری کارت رو فرمت کنم .مموری کارتو از طریق کامپیوتر فرمت کردم اما وقتی میخوام مموری گوشی رو فرمت کنم میگه Phone lock code رو وارد کنید.من نمیدونم قضیه ی این Phone lock code چیه و از کجا اومده.تا حالا هر چی هم به ذهنم میرسیده امتحان کردم اما میگه اشتباهه.
کسی میدونه این کد رو از کجا باید بیارم؟
توی فرمت از کامپیوتر phone lock میخواد؟؟نقل قول:
معمولا فرمت با خود گوشی رمز میخواد که اونم پیشفرضش 0000 هست
ولی شما می تونید اونم با کامپیوتر فرمت کنید
نقل قول:
نه.من از طریق کامپیوتر نمیدونم چه جوری باید مموری گوشی رو فرمت کنم.توی فرمت از طریق خود گوشی Phone lock میخواست.
اصلا دوست عزیز بذار از اول توضیح بدم که کلا چی شده.
این گوشی من از این ویروسایی گرفته که New Folder درست میکنن.
بعد بردمش بیرون مموری رو در اورد و فرمت کرد و گفت درست شده.اما بعد یه مدت دیدم روی مموری گوشی هم New Folder هست
حالا من میخوام هم مموری گوشی و هم مموری کارت رو فرمت کنم.مموری کارت رو در اوردم و از کامپیتر فرمتش کردم اما برای فرمت کردن مموری گوشی رمز میخواست.
اون رمزی که شما فرمودید درست بود ولی نمیدونم چرا فرمتش کردم هنوز New folder درست میکنه.
حالا اگه ممکنه به من بگید چطوری باید از طریق کامپیوتر مموری گوشی رو فرمت کنم . شاید اونجوری درست شد
ممنون:11:
شما اول ریشه مشکلو حل کن ، ویروستو نابود کن ، بعد برو سراغ ممورهات!!نقل قول:
تا وقتی ویروس باشه ، هر چقدر هم مموری رو فرمت کنی ، دوباره بهش منتقل میشه
برای فرمت با کامپیوتر:
گوشیتو با کابلش وصل کن به کامپیوتر ، گزینه اول یعنی "انتقال فایل" رو انتخاب کن ، حالا دو تا درایو ساخته میشه ، دو تاشو فرمت کن
ولی تا زمانی که ویروس باشه ، بعد از فرمت ، بازم ویروسی میشه
چرا دوربین فیلمبرداری k770اینقدر مزخرفه؟
خب شما نمی گی ک چرا این گوشی اینقدر ارزونه؟؟؟نقل قول:
سلام
من میخواستم چند گوشی خوب بهم معرفی کنین که میدونین خوب دراومده.
کارت حافظه حداقل تا 1 گیگ بخوره. عکس و فیلم بگیره. بلوتوث هم داشته باشه. کشویی باشه. قیمت دست اولش هم زیر 200 باشه.
ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam.
:42: lotfan be man komak konin. :45:
man p1i daram, dirooz az inja ye packe gerafiki download kardam va rikhtam tooye gooshim. hala volome gooshim to music player, to film, vaghti daram harf mizanam, kar nemikone. hatta ghesmate volom ke az balaye samte raste gooshi baz mikardam baz nemishe, bayad chikar konam? lotfan zood tar javab bedin.
mercy.
سلام من k800 دارم و بعد از مدتی که مموری تعویض کردم وقتی میرم تو برنامه ها برنامه های قبلی هستش و عکس ایکون ان شکل مموری که یه خط قرمز روشه مثل زمانی که روی گوشی مموری نباشه و هر کاری میکنم که حذف شن نمیشن و ارور اوپراتور میده و دوباره بعد یه مدتی تعدادش زیاد میشه و از همون برنامه با همون اسم و همون شکل به وجود میاد نمیشه ان ها رو حذف کرد
لطفا راهنمایی کنید
منوی c901 فارسیه ؟
اگر نیست میشه فارسیش کرد ؟
کسی از مشکلات و ایراداتش خبر داره ؟
خب معلومه ، چون سورس برنامه ها روی مموری سیو میشه و با تعویضش پاک میشننقل قول:
یه بک آپ از اس ام اس ها و فایلای حافظه داخلیت و مخاطبینت بگیر و ریست کامل کن!
با سلام
من یک گوشی F305 دارم که هرکاری میکنم نرم افزار جاوا روش بریزم هیچی روش نصب نمیشه بعضی مواقع میگه که گوشی فلان نرم افزار رو ساپورت نمیکنه بعضی مواقع میگه خیلی حجمش بالاست نمیدونم خلاصه اینکه بدجور رو اعصابم را میره تا حالا خیلی نرم افزار رو گوشی های مختلف سونی اریکسون نصب کردو اما تا حالا هیچ مشکلی نداشتم ممنون میشم کمک کنید
نامگذاری مدلهای سونی اریکسون به چه صورت است در بعضی اوقات مدلهای جدید شمارهشان از شماره مدلهای قبلی کوچکتر است
بعضی مدلها با عدد 7 شروع میشوند بعضیها با 6 و ...
مستر ریست دستی ( وارد کردن کد) گوشی G900 لطفا...؟
سلام
1. آیا بازیهای جاوا روی بعضی گوشیها اجرا میشود
من چند بازی 176*220 را دانلود کردم و روی گوشی w700 ریختم اما بعضی از آنها در زمان لودینگ متوقف شد و گوشی هنگ کرد (سه بعدی هم نبود!) چرا؟
2. آیا فایلهای 3gp باید به صورت خاصی باشد تا روی گوشی اجرا شود؟
من یک کلیپ 3gp را در کامپیوتر میتوانم ببینم اما در گوشی پیغام failed میدهد چرا و چه راهحلی برای اجرای آن هست
سلام ...نقل قول:
1. بستگی به سایز گوشی داره بیشتر گوشی ها جاوا رو ساپورت میکنن ولی سایز بندی داره :20:
اینجور مشکلات زیاد پیش میومد برای K750 خودم لینک های دیگه استفاده کن ...
بازی سنگین باشه هم اینجوری میشه ...
2. برای اینو گوشی آره باید یکبار دوباره با برنامه های تبدیل به 3gp کنــــی تا بالا بیـــاد ...
چون بعضی از برنامه های تبدیل هستش که سایز رو هم تغییر میده !
برای گوشی های شما که سایز کمی دارن بالا نمیاد یا صفحه سیاه میاد یا فقط صدا کلیپه !
من قصد خرید گوشی دارم، از کجا میتوانم مطمئن شوم که گوشی مزبور این بازی را سر پخش کلیپ درنمیآورد؟نقل قول:
شما اسم گوشي مورد نظر رو بگيد تا بهتون بگيم بازي درمياره يا نهنقل قول:
ولي در هر صورت گوشي هاي جديد ،هم ام پي فور و تيري جي پي رو حداقل تا رزوليشن 350 در 270 ، ساپورت ميكنن
و ضمنا هر چه سي پي يو گوشي قويتر باشه ، بهتر و روانتر پخش ميكنن!
ولي براي گوشي دبليو 700 ،ميتونيد كليپ رو با استفاده از برنامه "نوكيا مولتي مديا كانورتور" به كليپ قابل پخش در گوشي تبديل كنيد
اگه گوشيتونو عوض كرديد با جت آديو هم ميتونيد
باسلام
دوستان من دنبال یه آنتی ویروس برای گوشیم میگشتم(k770) اما یه نفر گفت احتیاجی به آنتی ویروس نیست چون سونی اریکسون های پلتفرم جاوا ویروسی نمیشن. میخواستم بدونم که اولا" درسته یا نه؟ دوما" اگه احتیاجه (که خودم فکر میکنم هست) ،کدوم آنتی ویروس خوبه و از کجا دانلود کنم؟!
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.
بنده وجود هرگونه ویروس و آنتی ویروس رو تکذیب می کنمنقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه درست متوجه شده باشم، یعنی شما معتقدید که هیچ ویروسی برای موبایل وجود نداره! درسته؟
در ضمن یه سوال جنبی،فایلهایی که این سایت (امضاءتون)برای تعیین سرعت دانلود میده مطمئنه؟ و اینکه سرور را بایستی کویت انتخاب کنیم؟(نزدیکترین)
ممنون.
براي موبايل وجود داره،ولي براي سوني اريكسون خير!نقل قول:
ضمنا اون سايت ، بعد از زدن تست سرعت ،آدرس يه فايل عكس رو ميده
راهی هست که وقتی یک تعداد فایل را از گوشی برایمان بلوتوث میکنند نخواهیم تک تک آنها را accept کنیم؟
یعنی accept گروهی امکان دارد یا نه؟
سلام. من یه c702 دارم پریشب search for update زدم توش رست شد بعد زد battry low! در حالی که بیشتر از 50% باتری داشت. موقع که به شارزر وصل می کنم میگه battry cannot charge.use a sonyericson battry. حالا چیکار کنم؟ reset factory هم زدم نشد. ممکن se باتری های تقلبیو بشناسه و ساپورت نکنه؟ باتری g900 داداشمم زدم همین ارورو داد بازم
سلام دوستان
من يک k810i دارم ميخواستم بدونم راهي هست که وقتي ميخواي چيزي رو از طريق بلوتوث بگيري بجاي سيو کردن روي مموري روي حافظه گوشي سيوش کرد اخه پيغام ميده که يايد روي مموري سيو بشه وگرنه نميشه فايل رو دريافت کرد
تنها راهش اینه که قبل از بلوتوث فایل ، مموری استیک رو دربیاری!!نقل قول:
فکر میکنم اینم یکی از اشکالات سونی اریکسونه!
فکر کنم بدید بیرون فلش کنن ، مشکل برطرف میشهنقل قول:
ضمنا خود گوشی احتمالا باتری تقلبی رو میشناسه
گوشی قبلی خودم ، باتریش اصلی نبود ، اگه به اینترنت وصل میشد و داغ میکرد یا توی مکان گرمی بود و شارژش میکردم ، مینوشت باتری متفرقه!
ولی در دمای عادی ، مثل باتری اصلی ، مشکلی برای شارژ نداشت!!
من که هر کار کردم ، نشدنقل قول:
ولی برای تست ، میتونی بری به قسمت تنظیمات>تب آخر>بلوتوث>وسایل من>وسیله جدید
و گوشی مقابل رو سرچ کنی و کد اینو توی اون و اونو توی این ، وارد کنی تا گوشی مقابل add بشه
بعد از این ، گوشی دوم بدون هیچ مشکلی میتونه به گوشی اول وصل بشه
ولی نمیدونم برای انتقال فایل گوشی شما ، بازم تایید می خواد یا نه!!
فکر هم نمی کنم که تایید نخواد!!
دوست عزیز با پچ میشه این کارو انجام داد.نقل قول:
راهی هست که وقتی یک تعداد فایل را از گوشی برایمان بلوتوث میکنند نخواهیم تک تک آنها را accept کنیم؟
یعنی accept گروهی امکان دارد یا نه؟
سلام من ل900 گرفتم . بعد از بوت شدن 20 ثانیه ای کار میکنه وارد منو ها میشه و عادی هستش اما ریست میشه گوشی رو از سایتش update کردم ولی فایده نکرد . این مشکل از وقتی ایجاد شد که موقع بوت شدن باتریش افتاد و خارج شد
با سلام به دوستان عزیز
گوشی t610 داشتم که ضربه خورد و دیگه ویبره اون کار نمیکنه . به نظر دوستان چه مشکلی واسش پیش اومده ؟البته گوشی ارزش درست کردن نداره اصلا خجالت میکشم گوشی رو واسه تعمیر جایی ببرم . ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند شاید خودم تونستم یه کاریش بکنم.
با سپاس
کامیاب وبرقرار باشید
من می خوام گوشی p900 بگیریم اطفا منو راهنمایی کنید !
دوست عزیز خحجالت کشیدن نداره اگه به این چیزا خجالت بکشی دیگه هیچی !نقل قول:
من 1100 رو بردم گفتم برام بازی جاوا و انگیج روش فعال کنید :31:
مشکل سخت افزاری هستش باید ببری تعمیرات درست کردنش راحته برای اونا > طول نمیکشه :20:
پست اول توضیحات داده شده ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )