خوبه مک بازم مشکل داری؟؟نقل قول:
Printable View
خوبه مک بازم مشکل داری؟؟نقل قول:
رفع شد دوست عزیزنقل قول:
دوستا ن من خطم تا 2-3 روز پیش مشکل خاصی نداشت. یک مقدار ضعیف بود و بعضی وقت ها قطع می شد البته خیلی کم اما یهویی ترکید و اصلا لینک ثابت نمی شد تا اینکه مجبور شدم به isp بگم ریت خطم رو کم کنه. دان استریم از 10000 که قبلا بود رو 1000 جواب می ده. آپ استریم هم از 1000 آوردن رو 500. در حالی که attainable rate خطم بالاست و خیلی بیشتر از این حرفاست. اما جواب نمی ده.
نمی دونم چی شده. اصلا حالم از این سرعت دانلود داره بهم می خوره. یعنی مودم عدد اشتباه نشون می ده؟ قبلا راحت سرعت دانلودم 900 بود بدون مشکل. الان snr خیلی متغیره و یهویی 12-13 تا جابجا می شه. تا این طرف بیاد چک کنه کلی طول می کشه.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستان من تا چند روز پیش خطم روی 12 مگ بسته شده بود و snr تا 17-18 بصورت عادی بود اما الان دیتا ریتم رو بستن روی 4مگ و snr 16 هستش تا دیتا ریت رو برام میبرن بالا دوباره snr میاد دوروور 8.میخوام اشتراک بعدی رو دو مگ بگیرم نمیدونم واقعا مشکل از کجاس از دم خونه هم snr همینه مشکلی از سیم کشی نیسسسسسسس....
ممنون میشم جواب بدین چون دوتا پست قبلیم هم کسی جواب نداد.ممنون میشم.....
با ی مودم دیگ تست کن شایدم پورتت مشکل پیدا کرده !نقل قول:
اگ نشد ایراد از طرف مخابراته و کاری از دستت برنمیاد
منم خطم تا 20 مگ راحت کشش داشت بعد ی هویی خراب شد الان 9 مگ هم بزور میکشه این همه رفتم مخابرات هیچی...
عجیبهنقل قول:
مثل همیشه اولین کار تست خط بگیر بعد مسیر سیم کشی رو چک کن ...
سلام
جدیداً با حرکت آسانسور ADSL من قطع میشه. کسی راه حلی میدونه؟
ممنون.
سلامنقل قول:
این پست را ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اطلاعی دارهنقل قول:
سلام مجدد.نقل قول:
با تشکر از توجه شما. خوشبختانه مشکل من حل شد. البته مستقیماً به اون پست مرتبط نشد ولی ایده به من داد حالا توضیح میدم شاید به درد دیگران هم بخوره.
اون دوستمون گفته بود که این بخاطر تغییرات ولتاژه مودم هست که بخاطر کار آسانسور ایجاد میشه. بنظر من خیلی منطقی نبود چون آداپتور مودم از 100 تا 240 ولت می تونست تغییرات رو قبول کنه و مسلماً آسانسور اینقدر تاثیر گذار نبود. خلاصه رفتم سراغ سیم کشی ساختمون و داخل جعبه تقسیم سیمهای تلفن که تو حیاط قرار داشت(ساختمون ما 4 طبقه ست با 5 خط تلفن) دیدم برقکار محترم ترانس(آداپتور) آیفون ساختمونو اونجا قرار داده و جالب اینجا بود که برق اونو از یکی از فازهای آسانسور گرفته بود(آسانسور 3 فازه با کنتور مجزا) اون تغییر ولتاژ بعلت کار آسانسور روی اون ترانس اثر میذاشت و در اثر این تغییرات و حوزه مغناطیسی ایجاد شده روی خطوط تلفن نویز میافتاد و نهایت میشد قطعی ای دی اس ال. اون ترانسو جاشو منتقل کردم به محل دیگه دور از خطوط تلفن و خوشبختانه تا الان دیگه قطعی نداشتم.
دوستان یه سوال دارم
این گزینه output power توی تنظیمات مودم چیه؟
برای آپ استریم برای من روی 12 بود یهویی رفت رو 3 و بعدش شد 6 و SNR خطم رفت بالای 30. POWER کم باشه خوبه یا زیاد باشه؟
مگه POWER رو خود شرکت فقط نمی تونه دستکاری کنه؟ داستان چیه؟
output power مربوط میشه به dslam بعضی وقتا dslam اتوماتیک outputpower رو تغییر میده و از این طریق باعث کمتر شدن نویز میشهنقل قول:
الان وضعیت خط من چجوریه؟نقل قول:
چرا بعضی وقتا با وجود اینکه لینک ثابته و چراغ اینترنت هم سبزه باز اینترنت قطعه؟ همون لحظه تمام مشخصات مودم هم خوبه. منظورم نویز و SNR و ایناست و Attainable Rate هم بالاتر از ریتی هست که شرکت بسته.
در حال حاضر از طرف ISP محدود شدم چون چند روز پیش اصلا لینک ثابتی نداشتم. سرعت اصلیم 10 مگ بوده. الان بگم درستش کنن؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با این مودم که چیپست ریلتکه فکر نکنم بتونی 10مگ بگیری احتمالا پرش لینک داشته باشی ولی اگر چیپست برودکام باشه میشهنقل قول:
زمانی هم که لینک ثابته ولی چراغ کره ی زمین روی مودم که اولین چراغ از سمت راسته خاموش میشه و چشمک نمیزنه اون دیگه ربطی به خط تلفن نداره اون مشکل از دیتاست
چه مدلی چیپست برودکم داره برم بخرم؟ مطمئنی که با این مودم نمی شه؟نقل قول:
اصلا فکر نمی کردم مودم ربطی به این قضایا داشته باشه و فقط خط ADSL باید خوب باشه.
یکبار از طرف خود شرکت هم بهم گفتن مودمت چیه بهمین دلیل بوده پس؟ خودشون میگن TP-LINK بهتره. من مودم D-LINK 2730U هست.
نه D-link بهترهنقل قول:
2730U مشکی اگه گیرت اومد بگیری عالیه خیلی خیلی کمیاب شده
اول با همین مودم بگو رو 10مگ بزارن ببین snr چند میشه ولی این مودمو من تست کردم خیلی زیاد به نویز حساسه سریع لینک میپرونه
کلا یک مدل خوب بهم معرفی می کنی. یعنی در مدل های بهتر ممکنه با نویز مشابه لینک نپره؟نقل قول:
حرفت رو تایید می کنم قبلا یک مودم داشتم اسمش برودکام بود اما چون قدیمی بود و وایرلس نداشت عوضش کردم و اینو گرفتم بجاش. اصلا یادم نمیاد که تو اون مودم لینک پریده باشه. کلا این 2730u البته سفیدش برام اصلا خوب نبود.
100% چیپست مودم روی پرش لینک تاثیر دارهنقل قول:
من خودم 2730مشکی دارم عالیه
چیپست سفید و مشکی با هم فرق می کنه؟ 2740u مشکی خوبه؟نقل قول:
پس مودم با چیپست برودکام بهتره درسته؟
بله چیپست برودکام برای نویز بهترهنقل قول:
2740مشکی چیپست ریلتکه
فقط 2730مشکی چیپستش برودکامه با سفیدش هم که چیپست ریلتکه همه چیزش فرق داره اصلا مشکیش یه مدل دیگه ایه فقط شکلشون شبیه همه
یک مدل جایگزین بهم معرفی می کنی؟ اگه گیر نیاوردم اونو بخرم.نقل قول:
و اینکه از کجا بفهمهم تراشه یک مودم چیه؟ با تشکر
خدارو شکر من اینترنتم بعد از 3 ماه پیگیری درست شد. قبلا پهنای باندم رو روی 8مگ بسته بودن و پرش لینک و قطعی زیاد داشتم که به مخابرات گفتم و اونا هم دان استریم رو برام آوردن روی 5 مگ و الآن snr بالا اومده و خداروشکر دیگه قطعی ندارم
اینم اطلاعات روی پهنا باند قبلی
اطلاعات روی پهنا باند فعلی
اینم سرعت دانلودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به نظرتون دیگه این خوبه؟ میخواستم نظرات شما رو هم بدونم.:n01:
سلام
برای adsl چه سیمی بگیرم؟
فاصله مودم تا سیمی که مخابرات تحویل داده 25 متر
تلفن و اسپلیتر هم باید وصل بشه
و یک سوال مهم: سیم کشی خونه ما قدیمیه و مودم زیاد قطع و وصل میشه، اسپلیتر رو بزارم دم در و تلفن رو با سیم کشی توکار وصل کنم و مودم رو از اون اسپلیتر جدا سیم بکشم؟
سر سیمی که مخابرات داده دقیقا بغل کنتور برقه :n04: یعنی اگر بخوام اسپلیتر رو بزارم سر خط میوفته بغل کنتور برق
سلام
نرم افزاری هست روی بعضی از مودم ها جواب میده میشه نویز را کم کرد اسمش چیه ؟؟؟؟؟/
شما سعی کن از جایی که سیم وارد خونه تون میشه یه سیم مستقیم بکش پیشه مودمتنقل قول:
سیم خشک بگیر
متری هزار پانصدی هست
دوستان نظرتون رو میگید؟؟
نویزش کمی داری کیفیت خطت خوبهنقل قول:
از کدوم شرکت اینترنت میگیری خطتت رو 576 بستن ک افتضاحه
سلام دوستان این عکس مال مودم منه هر کاری می کنم مقدار snr بالا ترنمیره از دم در حیاط هم امتحان کردم فرقی نکرد چه کنم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز سلام.به نسبت دان استریمی که شما داری نویزت بالاتر از این فک نکنم بره.میتونی بگی خطت رو ببندن روی 2مگ دانلود.الان مال شما تقریبا روی 3مگ هستش.از جه شرکتی اشتراک میگیرین؟نقل قول:
از مخابرات الان چند ساله هر کاری کردم درست نشده
فکر کنم دوستمون اشتباه کردن خط شما روی 23 مگ بسته شده وضعیت خطتون عالیه زنگ بزنید پایین تر بیارننقل قول:
سلام دوست عزیز ...ممنون که گوشزد کردین اما من اشتباه نکردم بنده سرعت دانلود ایشون رو گفتم....که برای حساب کردن سرعت دانلود باید دان استریم را تقسیم بر 8 کنید......نقل قول:
شاید ادبیات نوشتن من اشتباه بوده.......
دوستان عذر میخوام اگه میشه اساتید 2-3 مدل مودم رو که از چیپست برادکام استفاده میکنه رو نام ببرید البته بدون dlink 2730....
اگه میشه مدل های 2 انتنه و با قیمت مناسب هم بگین من یه آنتنه جوابگو نیست برام.....
snr اومده رو 6چون خطت رو 23مگ بسته شده(احتمالا اتوماتیک باشه)نقل قول:
اگر مشکل پرش لینک نداری بزار رو همین 23مگ بمونه بهتره به snr هم توجه نکن حالا بیشتر هم بشه فایده ای نداره
[QUOTE=mmzz91;8547979]سلام دوستان این عکس مال مودم منه هر کاری می کنم مقدار snr بالا ترنمیره از دم در حیاط هم امتحان کردم فرقی نکرد چه کنم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
سلام دوست عزیز خط حدود 26 مگ جواب میده و خط رو بستن روی 23 مگ که اصلا منطقی نیست زنگ بزن بگو پروفایل رو کم کنن تا بره بالاSNR
???????????????/نقل قول:
بله DMT....نقل قول:
فرشاد دی ام تی روی مودم تی پی لینک 8960 دوستم جواب میده ولی روی مودم منم که 8960 می باشد جواب نمیده:n13: برنامه دیگری نیست :n27:نقل قول:
نه متاسفانه نیستنقل قول:
سرعتم خیلی کم شدهکد:
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
123
225
Attenuation (0.1dB):
440
305
Output Power (dBm):
19.0