عزیزان ماهر واسه آپدیت چیکار کنم؟ es آپدیت نداده بیرون انگار چیه بیخیاله بازی شده انگار ، بهش نمیرسه لا کردار.
Printable View
عزیزان ماهر واسه آپدیت چیکار کنم؟ es آپدیت نداده بیرون انگار چیه بیخیاله بازی شده انگار ، بهش نمیرسه لا کردار.
اقا چمن من دوباره سیاه شد همه جا سیاهه چیکار کنم؟
یبار نشد بیایم این بازی رو درست بازی کنیم
دوستان چندتا هافبک خوب معرفی میکنید...
اقا چه داستانی شده...دفاع رو گذاشیم تاکتیکال...فصل رو شروع کردیم...همه بازیا تو 10 دقیقه اول گل میخورم!!!:n02:
سخت شده دفاع کردن
بهترین هافبک : Pogba که اصلا احتیاجی به توصیف این موجود نیستنقل قول:
گزینه های خوب دیگه واسه هافبک تهاجمی : Correa و Hernanes
هافبک دفاعی : Malanda و Goretzka
پیرو صحبتهای دوست و برادر عزیزمون آقای Gregar هافبک دفاعی فقط یکی اونم YAYA TUORE. اشتبا نوشتم؟:n13:نقل قول:
شاید امام زمان داره میاد :n28:نقل قول:
آقا این پچ های گزارش گرا..همه شون نصب میشن به غیر عربیه...بره شما هم همین طوره ؟ توی بازی کسی حرف نمیزنه..
کاش تورنمنت های چندنفره ی افلاین کاملتر بود نه جام حذفی داره نه مثل کریر بازیکنا خسته و مصدوم مییشن
حالا پیشرفت و خرید و فروش بازیکن پیشکش
داریم تورنمنت خونگی میزنیم هیچ جذابیتی نداره
فک نمیکنی تو فیفا14 فیزیک و سرعت توپ کمی غیر واقعی هستش؟پیس14 تو این مورد خیلی بهتره انصافا پاسکاری تو پیس14 لذت بخش تر هستش
گوندوغانم عالیه الان تو تیم من اورالش 90 شده!!!! پوگبا و جک ویلشرم عالین! وراتی هم خوب پاس میده ولی طول میکشه اورالش زیاد شه نیمکت نشینمه!!!نقل قول:
فکر نمیکنی سنش یه کم واسه خرید توی کریر زیاد باشه ؟ :n02:نقل قول:
وگرنه منم قبول دارم بهترین هافبک دفاعی حال حاضره .
لینک ش مثل اینکه حذف شده، امکانش هست دوباره بزارید؟ :n16:نقل قول:
آره ه ه ه ه ه ه ه ه :n02:نقل قول:
خانم ها و اقایان :33:
و اینک جایزه ی تخیلی ترین سیو سال میرسد به Guaita دروازه بان رزمی کار تیم والنسیا :n08:
و باید اضافه کنم این دروازه بان سالهای سال تای چی کار کرده و به درجه استادی رسیده . به همین خاطر توپ رو به این صورت میتونه دفع کنه :n09:
به هیچ وجه این ویدئو رو از دست ندید . حجمش رو اوردم پایین کیفیتش یه ذره کم شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافا تقلب توی این ویدئو رو میشه انکار کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیطونه میگه این ویدئو رو بفرستم EA تا بهشون بفهمونم که چقدر تقلب توی بازیشون هر سال داره بیشتر میشه .
یکی هم از 13 داشتم که طرف بدون اینکه به توپ ضربه بزنه توپ رو شوت میکنه تو دروازه . مثل این فیلمها که طرف مشت میزنه و بادش طرف رو پرت میکنه :n08:
مگه وقتی امام زمان میاد همه جا سیاه میشه ؟نقل قول:
لینک خراب است .. اصلاح بفرمائیدنقل قول:
نه من دیدمش...کمی با قانون فیزیک جور در نمیاد :دی
لینک خرابه برادر...
دوستان لینک درسته
اینکه خوبهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط Gregar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانم ها و اقایان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینک جایزه ی تخیلی ترین سیو سال میرسد به Guaita دروازه بان رزمی کار تیم والنسیا :n08:
و باید اضافه کنم این دروازه بان سالهای سال تای چی کار کرده و به درجه استادی رسیده . به همین خاطر توپ رو به این صورت میتونه دفع کنه :n09:
به هیچ وجه این ویدئو رو از دست ندید . حجمش رو اوردم پایین کیفیتش یه ذره کم شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این بدترش واسم پیش اومده
نقل قول:محتوای مخفی: page
:n06:
:n08:واکاشی زوما هم نمیتونست اینطوری دفع کنه توپ رو :دینقل قول:
ولی کلا دروازبان های فیفا فوق العاده هستن ... واکنش های ردیفی انجام میدن البته این کلا چیز ماورایی بود :دی
میگم سایتی فیلمی چیزی نیست در مورد شادی گل ؟
میخوام ببینم شادی گل ها چند نوع داره . درسته توی ستینگ زده ولی شکل شادی رو نشون نداده
من شادی گل کریم بنزما رو میخوام که سلام نظامی میده:n01:
ولی واقعا دروازه بان وظیفه شناسی بود و تا سر حد مرگ جنگید ، از اخر هم 1-0 باختن . بیچاره واسه دفع کردن این توپ مجبور شد تمام قوانین فیزیک رو نقض کنه تا بتونه جلوی گل شدن توپ رو بگیره :n08:ولی نتونست از باختشون جلوگیری کنه :n10:نقل قول:
شیرجه زدن برای پنالتی چطوریه ؟ :n02:
ویدئو هم نشد دانلود کنم :n13:
شیرجه رو با rs یا همون شوک سمت راست میزنی باید قبلش دستت تنظیم شده باشهنقل قول:
=========
تو فیفا چطوری میشه مثلا یه کاری رو پشیمون شدیم قطع کنیم ؟ مثلا من جلوی دروازه قبل اینکه توپ بیاد دکمه شوت میزنم بعد چند صدم ثانیه قبل اینکه توپ برسه بهم میبینم اشتباه کردم دکمه شوت زدم ولی دیگه قبلش شوت زدی چطوری میشه بگی کار قبلی رو انجام نده ؟
منم تو فیفا چنین چیزی نمیبینم....البته شوت رو میشه ضربدر رو زد و تو سر توپ زد ولی وقتی که دست رو دکمه ی ضربدر هست و پرس کردی یه لحظه توپ که بهت رسید میبینی یه پاس محکم انداخت...تو آموزش فیفا که تو خود بازی هستش یه چیزی به اسم کنسل هستش ولی من نتونستم اجراش کنمنقل قول:
نقل قول:
اره اون کنسل من هم دیدم ولی اجرا نمیشه
تو pes میتونستی با r1+r2 کلا دکمه هایی که زدی رو خنثی کنی خیلی کاربرد داشت / تو فیفا هم باید باشه مطمئننا
دوستان بخشید شما میدونید legendary سخت تره یا world class ؟ من تفاوت چندانی ندیم !
legendary سخت تره
بچه ها امروز داشتم فیفا بازی میکردم رو سطح لجندری هم بود یه اتفاق خیلی عجیب افتاد با اینکه تیم حریف هم اسپانیا بود درجا گوشیو گذاشتم رو صندلیو فیلم گرفتم
متاسفانه نرم افزار فیلم برداری از صفحه مانیتور دم دست نبود و ریپلی هم جواب نمیداد
این اتفاق عجیب در طول کل بازی جریان داشت و کل بازی رو با موبایل فیلم گرفتم
متاسفانه کامپیوترم کنار پنجرست و نور میومد واسه همین فیلم کیفیتش اصلا خوب نیس
اگه بفرستم واسه سازنده فیفا خودشو دار میزنه
با اینکه کیفیتش کمه به خاطر نور به نظرتون آپ کنم؟ اینجا هم میذارمش
خب کامپیوترت را از کنار پنجره بر میداشتی ! برو یه گوشی کیفیت خوب بگیر. مثلا نوت 3.
همه را گذاشتی تو کف اتفاق عجیب حالا میگی آپ کنم یا نه :n02:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه همین یه بازی اینجوری شد
تا فردا آپ میکنم اما بی کیفیته
بازی داره بهتر میشه با بازی کردن بیشتر...شما هم موافقین؟
بچه ها تمارض هم داره یا نه
سگ در سگ :دینقل قول:
من تازه دو سه ماه فیفا بازی میکنم از همون اولین روز هم لجندری بازی میکردم اون اوایل که 6-5 تا میخوردم هی رسید به 3 تا 2 تا
امروز که دیگه 4 تا بازی دوستانه کردم با آرسنال و منچستر و رئال مادرید و یوونتوس
ارسنال 2-1 بردم منچستر 1- 0 بردم رئال 4-2 بردم با یوونتوس هم یک -یک تو پنالتی بردم
پیشرفت محسوسه :دی
کلا بتونی حفظ توپ رو خوب انجام بدی حله / دکمه l2 یا همون LT خیلی کاربرد داره تو بازی واسه حفظ توپ ، موقع گرفتن توپ هم این دکمه رو نگه دارید از وقتی LT میزنم کمتر توپام رو دفاع حریف میگیره
نقل قول:
فکر نکنم ... تو راهنمای تاکتیک ها هم تمارض نبود
=====
کسی نگفت چطوری میشه دستور کنسل کرد ؟ اصلا میشه یا نه؟
فکر نکنم بشه اگر هم باشه به دردسرش نمیارزه چون تا بیای کنسل کنی طول میکشه و بهتره همون رو یا شوت کنی یا تو سر توپش کنی .نقل قول:
من نمیدونم روی چه درجه ای بازی کنم . بازی یه بار روی ورلد کلاس واسم سخته یه بار اسون .
میبینی یه بار 4 تا به رئال میزنم ولی میبینی باز از یک تیم دسته دومی میبازم . کلا قاعده و قانون نداره . اگه بزارم روی لجندری میبینم به صورت منطقی بازی رو میبرم . اما یه دفعه میبیی از یه تیم داغون 5 یا 6 تا میخورم . اصلا حساب کتاب نداره .
این LT یا همون حفظ توپ رو هم که اصلا خوشم نمیاد ازش و وقتی ازش استفاده میکنم بیشتر باعث میشه توپ از پام جدا بشه . من بیشتر از LT+RT استفاده میکنم واسه حفظ توپ و فقط تو کورس ها LT رو میزنم .
خدایی خیلی 13 بهتر بود . اصلا احتیاجی به این دکمه نبود واسه حفظ توپ .
به زودی یه فیلم تمام عیار از هوش مصنوعی فیفا واستون میذارم :n08:
بزار تو اپارات :n01:نقل قول:
سلام دوستان
اون چمن اچ دی که دوستمون چند صفحه قبل گذاشته بود چطوری میشه پاکش کرد؟
اره خیلی مسخره هست این ... همین دیروز من چند تا بازی دوستانه با تیم های قوی تو درجه لجندری بازی کردم که گفتم نتایج چند چند کردم و اکثرا بردمنقل قول:
اگه بزارم روی لجندری میبینم به صورت منطقی بازی رو میبرم . اما یه دفعه میبیی از یه تیم داغون 5 یا 6 تا میخورم
بعد رفتم کریر دو سه بازی اول بردم بعد با رایو وایکانو:n09: باختم خارج شدم از بازی که دوباره باهاش بازی کنم :دی بازم هر کاری کردم باختم!
معلوم نیست چطوریه صددرصد قدرتشون میبرن بالا و کلا خستگی ندارن بازیکن ها
من قبلا هم گفتمنقل قول:
اخه مگه میشه جوردی البا به مهاجمی که توپ زیر پاشه نرسه ؟ مهاجم حریف حتی اگه سرعتش هم 99 باشه توپ که زیر پاش بیاد نمیتونه با اون سرعت بدوه بعد مثلا با البا دنبالش میری که توپ رو بگیری عمرا بهش نمیرسی
دیروز یه بازی دوستانه اول فصل با یه تیمی افتادم که همه بازیکنهاش قدرتشون 65 بود تقریبا . ناکردارا از هم پشت 18 چه شوتهایی که نمیزدن .
بد نیست تیمهای ضعیف هم هر از چندگاهی خوب بازی کنن و بازی از اسونی درمیاد اما نه دیگه در حد چی که حتی با بارسا هم نتونی بزنیشون .