سلام دوستان وقت به خیر .بچه ها من وقتی که لپ تاپم تو شارژه به قسمت کناری تاچ پد که دست میزنم یه لرزش خیلی خیلی ضعیفی رو احساس میکنم یه حالتی مثل یه برق خیلی ضعیف .میخواستم از دوستان بپرسم برای شما هم این لرزشو داره یا نه؟
Printable View
سلام دوستان وقت به خیر .بچه ها من وقتی که لپ تاپم تو شارژه به قسمت کناری تاچ پد که دست میزنم یه لرزش خیلی خیلی ضعیفی رو احساس میکنم یه حالتی مثل یه برق خیلی ضعیف .میخواستم از دوستان بپرسم برای شما هم این لرزشو داره یا نه؟
بله.اون عادیه...چون آلومینیومه اینجوریه...:n16:نقل قول:
دوستان هرچقدر گشتم برنامه موردنظرم رو پیدا نکردم...
دوستان از برنامه پیشفرض Intel widi استفاده کنید :n16:
اگه اون برنامه رو پیدا کردم حتما به شما اطلاع خواهم داد
خدا خیرت بده خیالم راحت شد.:n16::n16::biggrin:نقل قول:
شما یک بار از اول درایور مودم وایرلس رو نصب کن بعد بلوتوث ببینیم چی میشه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فهمیدم مشکل شما چیه !!نقل قول:
شما هر درایوری رو از یه جایی نصب کردی یعنی فکر نمیکنم همشو از خود سایت لنوو دانلود کرده باشی این بلوتوثه
ولی شما اشتباهی نصب کردین اونو
منم ویندوز 7 دارم
این عکس از دیوایس منیجر من
باید اینطوری باشه اگر شما همون درایوری که داخل سایت لنوو هست نصب کرده باشید به این صورت میشه . شما network adapter منو نگاه کن باید اینا توش باشه
دوست عزیزنقل قول:
اگرممکن است آموزش را اینجا بگذارید تا بقیه هم استفاده کنند:n16:
بله دقیقا همینطور هست من هم از سی دی خودش هم از درایور پک و هم اینترنت کمک گرفتم برای نصب درایور ها :n27:نقل قول:
حالا یعنی باید همش را از خود سایت لنوو بگیرم و دوباره نصب کنم ؟؟؟!! حجمش خیلی میشه با این گرونی نت
نه شما اگه بقیه قطعاتت شناخته شدن و کار میدن نیاز نیستنقل قول:
اما شما بولوتوث و وای فای و کارت شبکه رو از لنوو بگیر دوباره نصب قبلی هارو آن اینستال کن اونارو نصب کن به این 3 تا من مشکوکم که این توشیبا یکی از اوناست فک میکنم وای فای باشه البته اگه قبلا بولوتوث رو دانلود کردید و نشده پس وای فایه اما اگه که بولوتوثو از لنوو نگرفتین اونو اول بگیرید نصب کنید ببینید میشه! شما الان دیوایس منیجرت داره میگه اصلا بولوتوثت ماله اینتل نیست در صورتی که باید ماله اینتل باشه!!!
والا عجیبه!! باید تا حالا شناخته باشه درایور پک کامل همرو نصب باید بکنه !
اما به هر حال میگم شما بشین تمام این درایور هارو از سایت لنوو دانلود کن بزن روی دی وی دی که همیشه داشته باشی و اینکه درایور انویدیا رو جدا دانلود کن صفحات قبل دوست عزیزم پوریا لینکشو گذاشته وکلا هر وقت ویندوز عوض کردی اونارو نصب کن (حالا هر وقت وقت کردی الان واجب نیست چون درایور ها کار میده)
سلام دوستان
در چند صفحه قبل در مورد گرافیک z500بحث کردیم و دوستان اشتباه من در ترجمه رو گرفتن که برعکس ترجمه
کاملا درست و دقیق بود.من اونجا ادامه ندادم.
z500 از گرافیک 64،740بیت کهKepler GK208 GPU استفاده کرده من از چند سایت معتبر استفاده کردم و بیس این کارتو در حد GT720 تخمین زدن.دوست عزیزی گفتن GDDR5که کاملا اشتباه گفتن یکم دقت کنن مفهوم متنو میفهم.این کارت 14GB Bandwidth
و اما 740 128 بیتی این کارت در رده کلاس متوسط قرار داره Bandwidth 26و از نوع DDR3در رده GT650 اما کم مصرفتر کلا سری 700 حدود 10 درصد قدرت بیشتر و مصرف کمتر ارائه شدن!
دوستان پیشنهاد من گرافیک 645 هست تو همین کانفیگ که در تست از 64بیت قویتر و از 128بیت 740 ضعیفتر هست .این برای کسایی که نکته سنجن بدرد میخوره.لینک مفید برای تست.
دوستان تست های دیگه از سایتای معتبر دیگه هم موجوده اگه درخواست بشه قرار میدم.
---------------------------------------------------------------------------------------------
عجب :n09: نمی دونم چرا دوستان حرف هایی رو می زنن که اگه 2 صفحه بر گردین عقب خلافش ثابت می شه .
بماند :n10:
نقل قول:
دوست عزیز یه سوال !
حاظرید برای راه اندازی بک آپ گیری پیش فرض سیستمتون کل هاردتونو فرمت کنین ؟؟؟( چون برای راه اندازیش یه بار هارد فرمت بشه !!!) و یا ترجیح می دین از یه نرم افزار بک آپ گیری دیگه استفاده کنین ؟؟
نقل قول:
بابا دمت گرم مردی به مولا !
بلاخره یکی پیدا شد Win7 رو روی Z500 نصبیده باشه یه عکس واسه ما بذاره .
امیدوارم با عکس شما مشکل حل بشه .
اون دوست عزیزمون هم فقط درایور چیپ ست و مودم وایرلس رو نصب کنه کافیه . بعدش بلوتوث مربوط به اینتل که داده شد
قربونت داداش من کلا با 7 حال میکنم زیاد از 8 خوشم نمیاد گفته بودین عکس میزاشتمنقل قول:
آره می شه !نقل قول:
بستگی به تلویزیونتون داره اگه از این Smart TV ها هستش ، می تونین جداگونه کیت وایرلسشو خریداری کنین ! تو LG ها آداپتور وایرلس خریداری شده وصل می شه به Lan پشت تلویزیون ! ( حداقل مال ما یکی این طور بود !!! )
البته منظورم Widi بودا نه اینکه شبکه هارو تو لپ تاپ ببینی
یله مشکلی نیستنقل قول:
:n04:نقل قول:
خوب یه زحمتی اگر یه زیر انجمن پیدا کنین من مطلبمو اونجا بنویسم تا همه لنوو داران استفاده کنن ممنون می شم .
چون بحثش طولانیه نیاز به یه تاپیک جداگونه داره
دوستان من دیروز لپ تاپ رو بردم بیرون...مانیتورش رو یه تست کنم...راضی کننده بود:n05:....پس اگر قصد خرید دارید و نگران مانیتورش هستید !!! سریع بخرید:n06:
منم با لنوو رفته ام پیک نیک..هدفم همین تست صفحه نماشش بود که مشکلی باهاش نداشتم فقط باید روشنایی صفحه اش فول باشه ...و با کمال تعجب 5 ساعت شارژ نگه داشت...یه مورد دیگه که برام عجیبه اینه که دماش تا حالا ار 40 درجه بالاتر نرفته !...من کرایسیس 3 رو با کول که باری می کنم حرارتش روی 38 - 39 ثابت میمونه !...
دوستان یه سوالی داشتم!
گرافیک 525 که یک گیگ حافظه اختصاصی داره بعد تا 4 گیگ اشتراکی استفاده میکنه یعنی share میشه با گرافیک لپ تاپ ما که 740 دو گیگ حافظه داره تا 4 گیگ share میشه چه تفاوتی داره ؟؟
مگه نهایت کار هر دوتاشون تا 4 نیست ؟؟
این که می گن share می شه زمانی هستش که کارت گرافیک به حافظه بیشتری نیاز داشته باشه . در حالت عادی از حافظه خودش استفاده می کنه . زیرا حافظه خودش معمولا فرکانس بیشتری داره لدا سریع تر عمل می کنه . اگر بخواد از حافظه رم کمک بگیره چون فرکانس حافظه رم پایین تره سرعت پردازش افت می کنه .نقل قول:
لذا بهتره این اتفاق نیفته و GPU از حافظه خودش استفاده کنه که سریع تر هستش .
لذا واسه محکم کاری ! حافظه کارت گرافیک رو بیشتر می زارن تا زیاد درگیر رم نباشه .
مثال :حتما می دونین حافظه سیستم (RAM) وقتی کم بیاد از هارد کمک می گیره. شما فرض کن 2 تا سیستم داری شبیه هم یکی رمش 6 یکی 8 . از نظر سرعت هر 2 تا یک جور عمل می کنند . ولی وقتی سیستم با کمبود حافظه مواجه بشه اون سیستمی که رم 6 داره کند تر عمل می کنه چون داره از هارد بیشتری استفاده می کنه چون سرعت هارد نسبت به رم خیلی پاییین تره .
سلام
اقاتوربو بوست چطوری فعال میشه واسه سی بی یووووو
بایوس همچین گزینه ی نداره
سی بیو خیلی زور بزنه تا 2.80 میره اونم با high performanceeeeeeeeee
و یه چیزدیگه امتیاز گرافیک من واسه بازی 6.5 .اسه دسکناب 5.1 شما چی ج گرفتین
آقا خواهشا یکم در مورد کیبوردش بگین...راحت هست؟
مال کیا شکسته مال کیا نشکسته؟:دی
------
راستی اونایی که 740 دارن یه عکس از rate ویندوزشون بزارن لطفا:)
Turbo boost اتوماتیکه نمی تونین دستی فعال و غیر وفعال کنین .نقل قول:
مال منم همین حدوداست البته 635M هستش مال من .
کیبورد عالی :n02: واسه تایپ مناسبه . بعد از 6 ماه هنوز سر جاشه تکون هم نمی خوره تازه آشغال که زیر کیبورد جمع می شه با ناخن بیرونش میارم :n10:نقل قول:
فقط مال 3 یا 4 تا از دوستان در اومده .
نقل قول:
خانوما هم Crysis بازی می کنن ؟ :n04:
به خدا خیلی راحت و عالیه....نمیشکنه به این راحتی که....انقد نترسید...:n01:نقل قول:
اینم عکس از ریت با گراف 740 خودم:
داداش من خودم دختر عموم Farcry3 و COD BlackOps2 و... بازی میکنه....:n04:نقل قول:
منم که تازه Splinter Cell BlackList رو خریدم،بچه ها ی گیمر،بخرید خیلی خفنه ....
وقتی بازی میکنی باید بگی یا امامزاده بیژن...:n08:
راستی،یه برنامه معرفی میکنید که بشه به طور لحظه ای دمای گراف و سی پی یو مو باهاش ببینم؟؟؟
5.3
Windows 8
Processor
Calculations per second
7.7
Memory (RAM)
Memory operations per second
7.8
Graphics
Desktop performance for Windows Aero
5.3
Gaming graphics
3D business and gaming graphics
6.7
Primary hard disk
Disk data transfer rate
5.9
البته کانفیگ با گرافیک 645Core i7-3632QM و رم8
rate گرافیکش کمه به نظرم!
این مال k46 ـه که توی کلوپش گذاشتن...از z500 بهتره:
راستی به نظرتون صفحه K46 بهتره یا z500 ؟:n27:
داداش شما ایسوس اونم k46 رو با Z500 مقایسه میکنی؟؟؟اونم با ریت ویندوز!!!!!نقل قول:
کسی که اینجاست Z500 داره،با ایسوس k46 کار نکرده،اینا رو برید تو پاساژای ولیعصر ببینید...
لنوو نیست ولی ایسوس مثل سوسک ریخته....
در ضمن،سی پی یوی سری K46،چون U هست،از نظر بازده قدرتی یک دهم قدرت سی پی یوی Z500 رو داره...
صفحه شم که 14 اینچه...
دوست عزیز توجه کردین k46 سی پی یوش سری U هستش ؟ فرکانس 1.7 گیگا هرتز .نقل قول:
واسه دوستانی که اطلاع ندارن بگم که سری U خیلی خیلی کم مصرف هستند و برای کارهای خیلی معمولی استفاده میشن چون در حقیقت اسما corei7 هستند من مدل 5521 دل رو میخواستم اول بخرم دیدم نوشته u متوجه شدم که دوهسته ایه !! ولی بازم باورم نشد i7 دوهسته ؟؟ رفتم توی سایت اینتل مدل سی پی یو زدم و بله گرفتم که تعداد core یا هسته های این سی پی یو 2 تا بیشتر نیست !!! که 4 رشته مجازی میسازه سر جمع میشه 6 تانقل قول:
خلاصه از تو فکر دل اومدم بیرون و اومدم سره z500 واقعا عالیه به نظر من اصلا تو سخت افزارش شک نکنید مانیتورش هم حرف نداره ! توپ
اینم ریت ویندوز من 7 64بیت
i7 فقط یه اسمه ! با هسته های 2 و 4 و 6 موجود هست که با احتساب Thread مجموعا می شن 4 و 8 و 12 .نقل قول:
راستی خوب شد گفتی 2 هسته ایه یه نکته ای تو پست بالا یادم رفت بگم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عزیز .شما که عملکرد کارت گرافیک واستون مهمه ، بایداین نکته رو بدونین قدرت CPU روی عملکرد کارت گرافیک نتیجه مهمی داره !!!
اگر CPU به اندازه کافی قوی نباشه ، عملکرد کارت گرافیکو محدود می کنه . هر چه CPU قوی تر محدودیت کمتر
با تشکر از دوستان به خاطر شرکت در بحث:n02:
خب همین که سی پی یو U داره ولی بازم از z500 که سی پی یو m یا qm داره ، امتیاز گرفکیش بیشتری داره عجیبه!
من موندم چرا سری k زیاد طرفدار نداره...مشکل خاصی دارن ما نمیدونیم؟:دی
هر چند بنظرم اشتباه از رو rateویندوز برای مقایسه استفاده کرد اما عکس z500با گرافیک 645 128 بیتی روی 7هم داشتم میزارم .توجه کنید اگه موقعrate گرفتن ی برنامه باز باشه اعداد واقعی نمیشن!
دوست عزیز همیشه Benchmark گول زنندست !نقل قول:
هر کارت گرافیکی که Benchmark بالاتری داشت لزوما عملکرد بهتری نداره .
دقت کرده باشین تو پست قبلیم کلمه عملکرد رو پررنگ نوشتم !
شرمنده ...چطور میتونم منم ریت بگیرم ؟..از کجا ؟:n13:
کیبورد من دکمه z خراب شده بود(میرفت داخل گیر میکرد)نقل قول:
که خود به خود درست شد.
در مورد راحتیش هم بگم که بسیار بسیار بسیار راحت هستش(البته نظر منه ,,, من راحتم باهاش)
سلامنقل قول:
my computer===>properties===>system====>rating
به همین سادگی به همین خوشمزگی
من که نتونستم ببینم می گه Wrong IP !نقل قول:
ولی مال همه Z500 i7 ها تقریبا شبیه همه ها !
دوستان من یه مشکلی با kmplayer دارم
هر فایل ویدیویی رو که باز میکنم صدا با تصویر هماهنگ نیست و این مشکلو فقط تو z500 دارم
با vlc player امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت
km player آخرین نسخه هست و روی pc تست کردم مشکلی نداره ولی روی لپتابم صدا با تصویر هماهنگ نیست
شما هم یه تست بکنید ببینید واسه شمام اینجوریه یا نه؟
مرسی
لطفا یه جای دیگه آپلود کنیدنقل قول: