دارم-راضیم-بله 1080 پی رو هم پخش می کنه چهار شنبه توی توپخونه پیدا نکردم . شرکتشم گفت از آخرهای این هفته پارت جدید وارد بازار میشه. گارانتیشم خوبه. عرشیان تجارت سمانقل قول:
تی 14 خالی بود 75 تومن به نظرم توی توپخونه هم بیاد میشه 83-84
Printable View
دارم-راضیم-بله 1080 پی رو هم پخش می کنه چهار شنبه توی توپخونه پیدا نکردم . شرکتشم گفت از آخرهای این هفته پارت جدید وارد بازار میشه. گارانتیشم خوبه. عرشیان تجارت سمانقل قول:
تی 14 خالی بود 75 تومن به نظرم توی توپخونه هم بیاد میشه 83-84
دكمه منو رو ميزني .بعدش از بالا سمت راست اولين گزينه رو انتخاب ميكني . توي زير شاخش نوشته راهنماي كانالها .نقل قول:
روي اون گزينه كه كليد كني بستگي به نوع كانال مينوسه مثلا كانال 5 . بعد باز روي خط نوشته اي كه اومده بايد كليك كني تا وارد تنظيماتش بشي مثلا حالت رو بايد بذاري روي ضبط و ميتونه روزانه ، يكبار و هفتگي باشه ساعت رو هم بهش ميديد فقط تاريخ رو كه ميخواي بدي كلا دستگاه هنگ ميكنه و بايد پريزش رو از برق بكشي
از پاسختون ممنونمنقل قول:
شما از كجا خريدين؟
نگفتيد otaساپورت مي كنه يانه!؟
1080Pراحت پخش مي كنه با بيت ريت مثلا 11هزار؟
امروز توپ خونه بودم كه فقط t14وt16بود !به فروشنده هم گفتم t14+كي مياد گفت چند روز ديگه ميارم!
سلام
من دنبال یه مانیتورم که دی وی بی تی --- t داشته باشه 20 اینج کمتر نباشه رنج قیمت 200 تا 250 اگه مدلی معرفی کنید ممنون میشم
سلام. من یه مشکلی تو نصب نرم افزار تلویزیون دیجیتال روی سیستمم دارم.
کارت دیجیتال xvision و نرم افزار TotalMedia 3.5 هست. ویندوزم هم 7 هستش.
البته نرم افزار نصب شده و تو محیط نرم افزار هم می تونم برم ولی وقتی می خواد سرچ کنه تا شبکه ها رو پیدا کنه یه دفعه گیر می کنه و کلا از نرم افزار خارج میشه. (عکس:http://www.shiaupload.ir/images/65776639505586055319.png)
ممکنه مربوط به ورژن نرم افزار باشه که مثلا با ویندوز 7 نخونه؟ ورژن بالاتر از 3.5 این نرم افزار اصلا اومده؟
این رو هم بگم که کارت --- رو روی یه دستگاه دیگه امتحان کرده و کار هم کرده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من t14+ نخریدم. گفتم که نبود فقط t14 بود که 75 میگفت شرکتش گفته سه شنبه چهارشنبه t14+ تو بازاره توی منوهاشم ota ندیدم. با اون بیت ریت شما هم تا حالا تست نکردم و همچین فایلی هم ندارم.نقل قول:
برای منم همین مشکل داشت، بیخیالش شدمنقل قول:
از نرم افزار خود ویندوز استفاده کن. Windows Media Center
برنامه CyberLink PowerCinema هم برنامه خیلی خوبیه. از اینم میتونی استفاده کنی
تی 14 فقط توی سایت شرکت تکتا هست و جزء دستگاه هایی است که OTA ساپورت میکنه (تی 14+ نیست)نقل قول:
حالا بکنه یا نکنه که فعلا خبری ازش نیست!کد:http://www.takta.com/fn_stb_certificated.aspx
1080p کیفیت و حجم وبیت ریت بالا چیزی داری یک جا بذاری من دانلود کنم!
برای تست همینها می خوام.
يعني t14+تاييد نشده از طرف تكتا؟نقل قول:
آخه فرق نرم افزاري كه نداره فقط سخت افزاري بوده كه ota رو ساپورت نكنه!
بعدشم اگر بكنه واسه آينده احتمالا لازم ميشه:8:
بيت ريت بالا دارم اما خوب:دي حداقل4.5گيگه چطوري آپلود كنم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي گم خودت كه 1080هستي!:27:بيت ريت بالا نداري؟
حالا این T14+ چی داره که همه دنبالشن . توی سایت اصلی بلوسنس هم نیست هر چی گشتم .
واقعا چیز خوبیه یا یکی گفته خوبه ، بقیه افتادن دنبالش ؟!!!!!!
البته هر گیرنده ای که من دیدم ، یه سری مشکل داشته . باید به جای اینکه دنبال بهترین گیرنده باشیم ، دنبال اونی باشیم که کمترین مشکل رو داره !!!
توي سايت اصلي هست لينك بدم خدمتتون؟:10:نقل قول:
دليل اينكه همه دنبالش اينه كه 1080pهست وپدر مادر داره!:27:
اين گيرند نسبت به گيرند هاي ديگه كمترين مشكل رو داشته وداره!
من دارم و ازش راضیمنقل قول:
گيرنده من دناي HD236 است. جديدا به مشكل عدم دريافت كانالهاي 8 تا 14 بر خوردم
به شركت دناي زنگ زدم
گفتند گيرنده هاي ديجيتال با آنتن مركزي آنالوگ مشكل دارند و بايد آنتن جدا نصب كنم
آيا اين حرف درسته يا مشكل از خود دستگاه هستش؟
به نظر من اشکال از فرستنده است چون اخیراً هم گیرنده دیجیتالی داخلی تلویزیون خودم و یکی از اقوامم و هم ستاپ باکسی که به مانیتور سیستمم وصل کرده ام در گرفتن کانالهای 8 تا 14 که روی یک فرکانس پخش می شوند دچار اشکال می شوند و گاهی اوقات یا اصلاً پخش نمی کنند یا با افت کیفیت.
حدس من این است علت آن تغییراتی است که صدا و سیما برای افزایش شبکه ها در حال انجام آن است.
به نظر من اگر امکانش رو داری از آنتن مرکزی استفاده نکن البته مطمئن نیستم اما احتیاط کنی بهترهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اشکال در ویندوز 7 می تونه به 2 دلیل باشه:
من دیروز بعد از کلی تلاش درستش کردم.
1- درایوری که خود ویندوز نصب می کنه درست نیست. همون درایوری که توی سی دی هست رو باید نصب کنی.
2- پورتی که دستگاه رو وصل کردی قبلا توسط دستگاه دیگه ای مثل موبایل اشغال شده که باید حذف بشه. اگه خواستی پیغام بده که برات توضیح بدم.
سلام دوستان...من دستگاه پروویژن رو خریدم.....رو زیر نوسی فارسی مشکل دارم....اگه یه فیلم رو خودش زیرنویس داشته باشه دیگه نمیشه زیرنویس جدا(SRT) روش پخش کرد و فقط همونی که روش هست رو پخش میکنه.......راه حلی داره؟
داداش مگه من نگفتم پرو ويژن نخريد؟!!!
كاش يه مشاوره ميگرفتي!حالا چه مدلي گرفتي؟
پروويژن خيلي كيفيت دستگاهاش پايينه!
تنها راه درست شدن اين مشكل توي فريمور بعدي هست!
پرویژن t7 من بعد از آخرین آپگرید خیل خوب کار می کرد تا همین دیروز که وقتی روشنش می کنی نهایت 10 ثانیه بدون مشکل کار میکنه بعد رو یک کانال ثابت می مونه و نه از طریق دکمه ها ی جلو دستگاه و نه ریموت کنترل هیچ کاری نمیشه باهاش کرد تا دوباره برق پشت دستگاه رو بزنی . میگید چیکار کنم ؟
چه جالب!!!!!!!:5:
منt7كليد مشكي دارم كه آخرين آپديت t7كليد نقره اي رو نصب كرده بودم به كليد مشكي مي خوره!
دستگاه من هم ديروز همين مشكل رو پيدا كرد بعد فريمور خود كليد مشكي رو نصب كردم درست شد!
اگر دستگاه شما كليد نقره اي هست كه آپديت هاي قبلي رو نصب كنيد درست ميشه!
من چهار پنج ماه پیش میومدم این تاپیک همه میگفتن خوبه عالیه.......نقل قول:
بگذریم...مدل t7+ گرفتم...آپدیت خوبش کدوم هست و از کجا باید دان کنم؟
ممنون:11:
دستگاه T7 کلید نقره ای با آپدیت جدید مشکلات فراوان پیدا کرد که یکیش تعویض کانالها بصورت ناگهانی و خودکار بود ، که نهایتا دستگاه دیگه روشن هم نمیشه یعنی به عبارتی سوخته !!! یادتونه اوائل که این دستگاه اومده بود ازش تعریف و تمجید میکردید بخصوص این آقای Regedit و یکی دیگه که آی دیش یادم نیست ! و فکر کنم دیگه غیبش هم زده ! ما میگفتیم آقا این مشکل داره ، می او مدند و می گفتند که برو فلان کار رو بکن مشکل از خودتونه ! بعداز یکسال آپدیت دادند ، اونم زد ترکوند کل سیستم رو :2:
کدک زیر را نصب کن احتمالا درست میشهنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/g4VQFoLM/ArcSoftTotalMediaCODECsv225175.html
خوب عزیز آپدیت های قبلی رو از کجا گیر بیارم . یک فایلم هم که قبلا زحمت کشیده بودید expire شدهنقل قول:
اگه لطف کنید یک با ر دیگه آپ کنید ممنون میشم.
سلام من دنبال درایور 64 بیتی provision paradise tv برای ویندوز سون میگردم. لطفا کمکم کنید .
طبق آخرین اطلاعاتی که از بخش فنی و پشتیبانی شرکت عرشیان تجارت سما گرفتم ، بلوسنس +T14 با کیس جدید فلزی بعد از تعطیلات از طریق نمایندگی های شرکت به فروش می رسد.
این هم لینک بلوسنس T14+ در سایت اصلی بلوسنس اسپانیا:
کد:http://www.blusens.com/en/products/digital-home/T14PLUS
مگه قبلا كيسش جنس ديگه اي داشت؟نقل قول:
به زودي آپ مي كنم...نقل قول:
كليد نقره اي هست ديگه درسته؟
نه دوست عزيز فكر نمي كنم سوختن دستگاتون به فريمور ربط داشته باشه!نقل قول:
چون فقط شما با سوختن دستگاهتون مواجه شدين!تا حالا هم با مشكل خودكار عوض شدن كانال ها موجه نشدم!
منم از فريمور جديد كليد نقره اي رو كليد مشكي استفاده مي كردم كه تا همين چند روز پيش كه دستگاه با هنگ كردن مواجه شد منم همون فريمور كليد مشكي رو نصبيدم حل شد!
90درصد مشكلاتي كه داشت نرم افزاري!قبول دارم پشتيباني ضعيفي داره!
منم وقتي اين دستگاه رو پيشنهاد ميدادم كه دستگاه بهتري روي دستش نيومده بود!اوايل كه وارد بازار شده بود به غير از xvisionمگه دستگاه ديگه اي بودكه پيشنهاد بدم؟
با امدن بلوسنس ديگه حرفي باقي نمي مونه !شنبه هم مي خوام برم بلوسنس بگيرم!
دستگاه خودم رو بفروشم به يكي ازدوستان!
4.5ماه پيش من پيشنهاد ندادم!نقل قول:
شما از سايت provision.irمي تونيد دانلود كنيد!
[QUOTE=regedit021;6149483]مگه قبلا كيسش جنس ديگه اي داشت؟
به زودي آپ مي كنم...
كليد نقره اي هست ديگه درسته؟
مرسی عزیز همون فایل قبلی رو دان کردم مشکلم برطرف شد .
آقا پروويژن مزخرف دكمه نقره اي من بعد از آپديت قاطي كرده .مرتب بايد از كليد پشتي خاموش كرد. لطفآ فريمور قبلي رو آپ كنيد.
مرگ بر پروويژن.:41::21::19:
جنس بدنه قبلی از مواد پلاستیکی ABS بود.نقل قول:
مگه قبلا كيسش جنس ديگه اي داشت؟
تلويزيونهاي جديد lcd وled راك توبازار اومدند:
داراي تيونرداخلي ديجيتال
داراي dvd
PVR
تلتكست فارسي
وغيره....
اين هم سايتش:
کد:http://rakuk.com/persian/tabid/194/language/fa-IR/Default.aspx
دوست عزیز این آپدیت قبلی، فقط ممکنه شبکه استانی پیدا نکنه. برای منکه استانی نداره. ولی مشکل هنگی اصلا ندارهنقل قول:
http://www.mediafire.com/?rk2l1li91lfmrno
دوستان کسی سایت خوبی برای فروش گیرنده دیجیتال میشناسه ؟!! می خوام اینکاره باشه .
از اینایی که همه چی می فروشن ، خوشم نمیاد !!
نقل قول:اين سايت مخصوص فروش گيرنده ديجيتاله!:10:کد:http://www.mydvb.ir/index7-5-f.asp
اين سايتم ببين -------- پی ام پی 4 نقطه آی آرنقل قول:
[HTML]http://www.--------/[/HTML]
اون پی ام پی فور دات آی آر بهتر بود . البته مثل اینکه اینجا اسمشو فیلتر کردن !!!
آدرس دیگش اینه :
com.گیرنده.www
نقل قول:نقل قول:با سلام خدمت دوستان عزیزنقل قول:
با توجه به اینکه فرستنده آنالوگ و فرستنده دیجیتال توی اکثر شهر ها، یک جا نیست و شونصد کیلومتر! با هم اختلاف دارند شما باید ببینی فرستنده دیجیتال شهرتون توی کدوم منطقه است و آنتن روی پشت بام را به همون سمت بچرخانی (به همین دلیل میگن آنتن مرکزی آنالوگ زیاد خوب نیست، چون جهتش فرق داره)
1-شما می دانید فرستنده دیجیتال شهر کجاست و آنتن را به همون سمت می چرخانی و در 90% موارد، مشکل عدم دریافت بقیه کانال ها برطرف میشه!
2-شما نمی دونی فرستنده دیجیتال کجاست و وارد منوی دستگاه گیرنده میشی و توی قسمت جستجوی دستی، اون فرکانسی که برنامه می فرستند را پیدا می کنی و با استفاده از نواری که درصد سیگنال دریافتی را بهت نشون میده و چرخاندن همزمان آنتن، هر نقطه ای که بیشترین درصد سیگنال دریافتی را به صورت ثابت
(بدون نوسان) دیدی اونجا بهترین جهت است.
3-شما کانال یابی کردی ولی الان بعداز یک مدت صفحه سیاه است، دکمه "info" یا دکمه "i" روی کنترل را دوبار فشار بدهید تا نوار درصدسیگنال را ببینید و آنتن را بچرخانید تا درست بشه.
4-در بعضی موارد هم دیده شده که در کل، فرکانسی که صدا و سیما برنامه ارسال می کنه تغییر کرده که با یک جستجوی اتوماتیک توی منوی دستگاه مشکل حل میشه
ناگفته نماند که سیم آنتن قدیمی با سیم مرغوب و نو تفاوت چشمگیری توی دریافت سیگنال داره.
امیدوارم مشکل شما حل بشه:40:
دوستان بالاخره اين t14+جديد وارد بازار شدند؟
باسلام
دوستان بین قدرت دریافت سیگنال در تاپ باکس ها و گیرنده های usb تفاوتی است؟ و در بین گیرنده های usb قویترین از نظر دریافت سیگنال کدام است؟
با تشکر.
توی گیرنده های کامپیوتری فعلا با توجه به ضعف شدید فرستنده های تلویزیون دیجیتال، و لزوم استفاده از آنتن پشت بام در این گیرنده ها شما فقط سعی کن گیرنده با مارک خیلی گمنام نگیری چون فعلا خیلی خوب نمیشه فهمید که کدوم خوب است و کدوم بد!
توی گیرنده های تلویزیونی شرمنده من نمی توانم چیزی معرفی کنم چون بعداً دوستان دوباره میگن تبلیغ کرد و ....