توجه................. توجه...........................
به 2020 زنگ زدم گفتن تا 24 ساعت آینده سرعت ها خوب میشه خوب میشه:n08::n08::n08::n08::n08:
Printable View
توجه................. توجه...........................
به 2020 زنگ زدم گفتن تا 24 ساعت آینده سرعت ها خوب میشه خوب میشه:n08::n08::n08::n08::n08:
دوستان امیدوار شدیم لااقل فهمیدیم تا 24 هزار ساله بعد درست میشه !!:n21:
اینم وضعیت خط با نواز رایان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینیم که مخابرات مازندرانم داغانه مثل خوزستان.
ruzbeh1 جان داداش تو مارو کشتی :n22:
صفحات رو باید چند بار رفرش کنیم تا باز شه
وه چه وضعه شه
وچووون وچووووون، اَت نفِر مِرِه بئوته بامشی کویره دِلِه کِش هاکرده، ونه کِش سیم اینترنت مخابرات رِه چَک بیتِه، سیم نم بَیتِه، اَمِه سُرعت اینتی بئیه! :n08:
ونه مسئول گوته درنه سیم ها رِه با سشوار خِشک کنــِّه، همینتا وسه اته کمه طول بکشیه!
دِرِس وونه ایشالا...پناه بر خِدا!!
خیلی قشگ اومدی این تیکه رو :n08:نقل قول:
بابلسر همچنان ثابت . کلا همیشه داغون:n24:
چه اشتباهی کردیم از شاتل اومدیم مخابرات . گندشون بزنن یک فایل 19 مگی رو دو روز نتونستم دانلود کنم
واقعا چرا این اشتباه رو می کنین میاین مخابرات بری بیخیال شین جونتونو نجات بدین:n30:(طرح ازاد سازی پهنای باند مخابرات:n10:)نقل قول:
سلام خدمت دوستان
من 128 دارم .به نظرتون واسه دانلود شبانه 512 یا 1024 بگیرم هیچ فرقی توی سرعت داره ؟
الان که چند ساله از مخابرات استفاده میکنم چند بار سرویسمو تغییر دادم و هیچ تفاوتی در 64 , 128 و 256 ندیدم نظرتون چیه؟! :n13:
از قدیم گفتن تعریف بی جا مانع کسب است اینه.:n08:
به نظر شما بهترین سرویس دهنده ی اینترنت پرسرعت کدام است؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت مخابرات Mokhaberat 250 22% شاتل Shatel 121 10% پارس آنلاین Pars Online 125 11% صبانت SabaNet 77 7% آسیاتک Asia.. 52 5% فن آوا Fannava 22 2% وایمکس ایرانسل iRancell WiMax 33 3% وایمکس مبین نت Mobinnet WiMax 95 8% سایر Others 169 15%
من برای اینکه هیچ شرکتی پر رو نشه زدم سایر. وقتی همه میان تو این نظرسنجی میزنن مخابرات، فکر میکنن هیچ رقیبی ندارن کیفیت سرویشون رو پایین میارن. :n24:
:n30::n28:
عزیز مگه شرکت بیکاره بیاد بشینه شما چی زدی نظرسنجی کی اول شده هر شرکتی هر کاری دوست داشته باشه میکنه به من و شما هم ربطی نداره اینجوریه ایران موششکلی داری؟:n27:نقل قول:
پسر خوب من خیلی وقته اومدم مخابرات . طرح ازاد سازی رو هم بی زحمت رو خودت اجرا کننقل قول:
اولا چرا ناراحت میشی شوخی بود:n19: دوما یه سالو خورده ای دارم با مخابرات سرو کله میزنم کلا تو بابل که مرکزه تا سرویس دهی رو شروع کرد رفتم مخابرات قبلشم که اوچنان وجود خارجی نداشت:n28:نقل قول:
نه دوست عزیز هیچ تفاوتی نداره خودتو خسته نکن فقط از نظر حجم با هم فرق دارن ببین تو ماه مصرف حجمت چقدره بعد یه سرویس مناسب برا خودت انتخاب کن البته اگه سرویس مناسب پیدا بشه:n09:نقل قول:
بچه ها این یعنی چی:
این میگه که هرگیگ 1200تومنه!!
امروز از مخابرات اودمن خونمون از سر خط تست گرفتن رو 6 مگ بود اومدن تو خونه روی 3مگ بود گفتن باید این سیم عوض بشه.کابل تلفن که یه سیم مسی هست خوبه .یا سیم رانژه مخابرات؟
این مخابرات خودنش نمیدونه با خودش چند چنده من از زمانی که یادم میاد 2500 دادیم چیزی به عنوان گیگی 1500 ندیدیم خلاصه اینه مصوبه های که خودشون صادر می کنن رو رعایت نمی کنن حالا چطور انتظار داشته باشیم قانون های سازمان زیر ساخت و تنظیم مقررات رو رعایت کنن:n13:نقل قول:
از همون کارشناسه می پرسیدی اونا بهتر می دونننقل قول:
گفتن سیم رانزه.نقل قول:
ولی سیم رانژه یه سیم مسی هست این سیم که من گفتن کابل تلفن یه سیم مسی هست فرقی ندارن
خداییش یه لحظه چیزی که نوشتی رو بخون من قاطی کردم چی به چیه:n01:نقل قول:
گفتن سیم رانژه.نقل قول:
این سیمی که من دارم کابل تلفن هست.یک رشته مسی هست
سیم رانژه هم یک رشته سیم مسی هست
اقا قضیه چیه چرا سرعت اینترنتم اینقدر کم شده ؟
سرعت دانلودم از 300-400 یهو اومد رو 20-30 !!!
از بعضی سایتا که تعدادش خیلی کمه (2-3 تا سایت ) با سرعت 300-400 دانلود میکنه اما مابقی خیلی زور بزنه به 60 میرسه
سرعت باز کردن صفحات هم که دست کمی از dialup نداره
نیم ساعت باید بشینم تا یه صفحه باز بشه
یعنی برای همیشه اینطوری میمونه ؟
مشکل از خطمه یا مخابرات ؟
دوست عزیزنقل قول:
بهترین سیم تلفنی که هم قیمتش مناسب باشه و هم کیفیتش خوب باشه سیم تلفن زوج به هم تابیده شیلد دار هست
این سیم به خاطر شیلد محافظی که داره نمیزاره نویز خارجی وارد سیم بشه
قیمتش هم از هر متری 500 تومن شروع میشه و بسته به نوع شیلد و تعداد زوج سیمی که در اون به کار رفته قیمتش بابل میره
نمونه سیم 3 زوج بهم تابیده با شیلد محافظ
نمونه دیگه
نمونه سیم 3 زوج به هم تابیده بدون شیلد محافظ
البته یادت باشه اگه سیم مستقیم کشیدی دیگه نباید از سیمکشی ساختمانتون استفاده کنی و تلفنتون رو به سیم جدید وصل کن!!!
دوست عزیزنقل قول:
الان حدود 10 روزه که فیبر های بین الملل (خارج از کشور) مشکل دارن و اکثر استانهای کشور کم و بیش مشکل کاهش سرعت دارن
در مورد اوچندتا سایتی که سرعتش خوبه این سایت هاسرورشون داخل ایران هست
طبق اخرین اطلاعیه که دارم کاهش سرعت بعد از رفع نقص فیبر های بین الملل برمیگرده به حالت قبل
دوست عزیزنقل قول:
الان حدود 10 روزه که فیبر های بین الملل (خارج از کشور) مشکل دارن و اکثر استانهای کشور کم و بیش مشکل کاهش سرعت دارن و مشکلاز شرکت زیرساخت هست
در مورد اوچندتا سایتی که سرعتش خوبه این سایت هاسرورشون داخل ایران هست
طبق اخرین اطلاعیه که دارم کاهش سرعت بعد از رفع نقص فیبر های بین الملل برمیگرده به حالت قبل
خوب اگه لب تاب داری از سر سیم که میشه دم خونه تست بگیر ببین پهنای پاند تو کانفیگ مودم چند میزنه منظورم همون 192.168.1.1 هست اگه درست شد بگو ما هم درست کنیم آخه سیم کشی برای من خیلی مورد داره :n03:نقل قول:
سیم من از سیم دومی هست فقط 2 تا سیم دوزوج کنار هم هست.نقل قول:
امروز مهندس مخابرات اومده بود به یه نفر دیگه زنگ زد اون طرف گفت که snrچنده یارو اصلا نمیدونست چیه میگفتش که نیست سر آخر من بهش نشون دادم:n08:
گفت سرعتت پایینه گفتم سرعت که فیر نوری مشکل پیدا کرده گفت ما که نمیدونیم کی به شما گفت؟:n09:
در ضمن بهش گفتم که قیمت ها رو میخوان افزایش بدن گفت صحبتش هست:n28::24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من از این نوع هست
ممدجان خداییش تو عکس ها که گذاشتی 3 جفت سیم به هم پیچیده می بینی یا 4 تا:n13:نقل قول:
به جان خودم اینا کابل شبکه هست نه تلفن البته تا اونجا که از ظواهر قضیه پیداست:n04:
این که شبیه کابل LAN هستش نه تلفن.:n13:نقل قول:
زلزله گرجستان عامل اختلال اینترنت ایران
از مخابراتیها خبر میرسد از هفته پیش اینترنت برخی استانها از سمت زیرساخت با اختلال تامین میشود و این اختلال به دلیل قطعی لینک گرجستان است.
از یک هفته پیش اینترنت برخی استانهای کشور برای شرکت مخابرات از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت با اختلال و کمبود تامین میشود.
به سبب این موضوع ارتباط اینترنت برخی استانهای کشور دچار اختلال شده و این اختلال در استان البرز و برخی نقاط استان تهران محسوستر از سایر استانها است.
همچنین شنیدهها حاکی از این است که منبع اختلال قطعی لینک پهنای باند ایران گرجستان است و این اختلال هماکنون نیز ادامه دارد.
مهدی خدایی مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت نیز موضوع اختلال در لینک اینترنت گرجستان را تایید کرد.
وی گفت: در هفته گذشته زلزلهای در گرجستان رخ داده که به دلیل این زلزله ارتباط اپراتور روس با ایران قطع شد و هنوز نیز این مسیر باز نشده است.
اما خدایی این را هم اضافه کرد که هر زمان مشکلی برای هر یک از درگاههای اینترنت ایجاد شود این امکان وجود دارد که بسته به نیاز از دیگر فروشندههای اینترنت ظرفیت بیشتری برای جایگزینی خریداری شود.
وی تاکید کرد: البته تا زمان درخواست و تامین ظرفیت جدید مدت زمانی لازم است؛ اما در این مدت نیز تاثیر این اختلال برای کاربر نهایی از 7 تا 8 درصد کاهش سرعت آن هم در ساعات پیک مصرف تجاوز نمیکند.
به گزارش فارس با تمام صحبتهای مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت اما همچنان از شرکت مخابرات خبر میرسد که کندی و اختلال اینترنت هنوز ادامه دارد.
اما در این مدت نیز تاثیر این اختلال برای کاربر نهایی از 7 تا 8 درصد کاهش سرعت آن هم در ساعات پیک مصرف تجاوز نمیکند:n19:
تو این مملکت پشه بگوزه اینترنت قطع میشه اونوقت این خبر گذاری گفته کابل گرجستان پاره شده تو ساعات پیک مصرف 7 درصد(:n04:) کاهش سرعت باید احساس بشه:n02:نقل قول:
صفرش جا موند بیچاره منظورش 70-80 درصد بود. :n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
شاید گفته 70 درصد:n08:نقل قول:
حالا غلط املایی نگیرید:n17:نقل قول:
برای عکس ها هم من میخواستم مفهوم سیم شیلد دار و بدون شیلد رو برسونم حالا باید 2 ساعت سرچ کنم که حتما عکس کابل تلفن بزارم!!!!!!!!!!:n24:
مهم مفهوم بود که فکر کنم رسونده باشم:n10: