؟نقل قول:
دوستان من یه سایت پیدا کردم XB500 گذاشته 280 تومن حالا اگه میارزه من بجای M390 همین بگیرم همونطور که قبلا گفتم صدای بم دوست دارم...یه سوال دیگه این XB 500 گارانتی هم داره ؟ تقلبیش موجوده؟
Printable View
؟نقل قول:
دوستان من یه سایت پیدا کردم XB500 گذاشته 280 تومن حالا اگه میارزه من بجای M390 همین بگیرم همونطور که قبلا گفتم صدای بم دوست دارم...یه سوال دیگه این XB 500 گارانتی هم داره ؟ تقلبیش موجوده؟
بله صدای xb500 به مراتب بم تر از m390 هست.با گارانتی ایران رهجو تهیه کنین مطمعن باشین که اصل هست و قیمت مناسبی هم خواهد داشت.نقل قول:
سلام دوستان
من واسه گوش کردن به آهنگ های کلاسیک یک هدفون میخواستم و تا سقف 300 ت هم میتونم هزیته کنم و نسبتا فول سایز باشه و بتوان در روز از آن بیشتر استقاده کرد (گوش خسته نکنه)
لطفا راهنمایی کنید
سلام
این هدفون گوشی من از اونجا که وصل می شه به گوشی(اسمش رو نمی دونم.):n02: خراب شده.
می خوام یکی دیگه بگیرم.
سبکم راک و متاله. مخصوصا متال.
برا گوشیم می خوام ولی فقط برا آهنگ گوش کردن. مهم نیست باش بشه مکالمه کرد یا نه.
کیفیت برام خیلی مهمه.
بوجم هم حداکثر 120 هزار تومان هست. حالا 10 تومان زیاد شد، مشکلی نداره ولی بیشتر نشه.
از اینا هم باشه که داخل گوش می ره( earhook هم باشه مهم نیست). از اینا که بیرونه گوشه نباشه چون باشون راحت نیستم.
گوشیم هم s3 هست. قبلا با هدفون همون گوش می دادم و از اون مرحوم:n02: راضی بودم.
فقط خواهشا زود جواب بدین.
سلام.نقل قول:
ببخشید از اشتباه تایپی منظور من هم Creative EP-830 بود.
تفاوت صدای زیادی بین EP-830 و EP-630 وجود ندارد به جز این که بیس EP-630 قوی تر است. اگر بیس قوی دوست دارید EP-630 مناسب است در غیر این صورت Sennheiser CX300-II بیس قوی دارد اما نه به قدرت EP-630. در ضمن Sony XBA-1 بیس متوسط دارد و می تواند مناسب باشد.
موفق باشید.
Off: برای مدتی از دسترس خارج میشیم! دلیل: کندی سرعت اینترنت!!!
سلامنقل قول:
با چه دستگاهی میخواین باهاش گوش بدین؟؟
امروز می خوام برم دنبال هدفون و یکی بگیرم.نقل قول:
خواهشا جواب بدین
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
Ep-630 از کریتیونقل قول:
تقریبا 60 تومن فقط با گا رانتی شاب
مرسی از جوابتون.نقل قول:
تو رنج قیمتی که گفتم از بقیه بهتره؟
مثلا یه سری فیلیپسا هست که مثلا سیمش روکش داره که گره نخوره و مقاومه و از این جور چیزا مثل she 9000، اونا چطوره؟ اصلا برا سبکایی که من گوش می دم مناسبن؟ مهم کفیتشه ولی می خوام یه چیزی باشه که زود هم خراب نشه و در واقع بهترین باشه تو این رنج قیمت.
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
سلام. آیا منظور شما از هدفونی که روی گوش را کامل بپوشاند مشابه عکس زیر است؟ در غیر این صورت عکس قرار دهید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن شما با چه دستگاهی می خواهید از هدفون استفاده کنید؟
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
با توجه به سبک هایی که معرفی کردید همان EP-630 با گارانتی شاب مناسب است. در ضمن سری هم به ایران رهجو بزنید و در مورد Sony XBA-1 پرس و جو کنید. این هدفون بیس قوی ندارد اما کیفیت بسیار مناسبی نسبت به قیمتش دارد.
فیلیپس را هم به طور کلی فراموش کنید مگر این که تست کنید و خوشتان بیاید چون صدای تیز و گوشخراش و صد البته بی کیفیتی دارد.
موفق باشید.
اقایا پیسفول و رضااومیدو و اساتید دیگر لطفا راهنمایی کنید.من از خارج هم میتونم تهیه کنم هربرندو مدلی میخواد باشه.بودجه هم بستگی به ارزش محصول متغیرهنقل قول:
ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
ریویوو های aiaiai TMA-1 DJ تو نت بخون ببین خوشت میاد.نقل قول:
سلامنقل قول:
با mp3 ، لپ تاپ /گاهی اوقات هم وقتی پیانو میخوام بزنم وصل پیانو میکنم
فول سایز باشه و گوش واسه استفاده ی طولانی مدت اذیت نکنه
به نظر شما Sennheiser HD 215 میتونه نیازم بر طرف کنه؟؟
تشکر از کمکتون
سلام
دوستان آمپ Fiio OLYMPUS-E10 چطور هست؟ صدای این بیشتر از کارت صوتی معمولی هست؟(Creative Sound Blaster Audigy2 ZS SB0350)
گفته شده برای 32 اوهم 150mw خروجی میده!
اینم لینک سایت سازنده:
قیمت هم 360 گفتن.
ظاهرا به کارت صوتی نیاز نداره! با USB به سیستم وصل میشه!
بنظر شما کیفیتش قابل قبول میشه؟
مطمینی فول سایزه؟کوچیک میاد سراش!والا بااین سرعت نت مزخرف نتونستم هیچ ریویویی پیدا کنم فقط چندتا عکس دیدم حتی فیلمم نتونستم ببینم ازش.شما خودت تاییدش میکنی؟قیمت بالاترم اگه مدل بهتری بود مورد نداره فقط چون قراره خیلی هزینه کنم باتوجه به سورسم میخوام دقیق ترین انتحابم باشه.نقل قول:
پیدا کردن ریویو که آسونه، حالا ریویوی معتبر پیدا کردنش شاید یکم سخت باشه، که اون هم با یکم تجربه حل میشه.نقل قول:
این برای گزینۀ پیشنهادی توسط پیسفول:
شما باید بری سراغ پرتابل ها
هدفون های مطرح تا اونجا که یادمه این ها هستن:
سنهایزر مدل های hd25-1 II , momentum, amperior
آئودیو تکنیکا m50 و es10
بیردینامیک dt1350
akg k550
grado sr325is
Shure SRH-940
لاجیتک مدل های UE6000 و UE9000
در آخر 3 تا مقایسه، که بیشتر از همه کمک می کنه:
این هدفون مورد علاقه خودمه برای Fun "وش دادن موسیقی وصل کردن به موبایل و پلیرنقل قول:
سبکش Supra-aural هست این مدل هدفون ها چون پشتشون بسته هست Sound stage کمی دارند و صدای بمی دارند
برای سبک های محبوب عام و استفاده روز مره من خودم دوس دارم
یه موقعی شما میگی من هدفون آرزو هام HD800 هست میخری و دهها میلیون پول ست آپ خونگی میدی ولی آخر سر اون Koss Porta Pro که بیست سال داشتی رو بیشتر استفاده میکنی یا PX-100 که هشت سال داشتی
چون سبکه گوشت رو اذیت نمیکنه صداش خوبه راحت میتونی به همچی بدون واسته بزنی خروجی خوب بگیری
حرف آخرم اینه که پرسش خیلی کلی بود full size توش نگفته بودی اول خوب فکر کن هدفون رو به چی میخوای وصل کنی در حرکت میخوای استفاده کنی یا تو اتاقت یا برای ورزش
هدفون هر چقدر هم که با کیفیت داشته باشه به استفادت نیاد میزاری کنار
مطمئن باش به ماهها Stax009 بدند شاید دو سه نفر تو جمع ما به صورت خیلی موردی استفاده نکنند چون مورد مصرف خیلی مهمه شما اول نیازت و و سبک موسیقی شرایط استفاده رو بگو تا دوستان در صورت داشتن حوصله و زمان کمک کنند.
به عنوان کسی که ارتباط مستقیم با این برند داشته و این چیزها رو به بازرا این مملکت معذفی کرد و بانی فروشش شد بهت میگم خرج این چیزها نکننقل قول:
اگه منطق خرید داشت کلی از این فیوو ها داشتم میدادم میرفت شما هدفون درست بخر نیازی به این چیزها نداری
همون پول رو بزار روی بودجت هدفون بهتر بخر
هر چند همین هزینه اضافی بسته به نیاز شاید اصلا لزومی نداشته باشه
من اصفهان رو کلی گشتم.
EP-630اصلا پیدا نشد.
یه مدل دیگه هست که در حد این یا بهتر باشه و راحت پیدا بشه؟
اینجا همه بیتس فیک و های کپی و فیلیپس رو دارن. هیچ جا نبود برم و این دو تا رو نداشته باشه.
راستی همینEP-630 ارزشش رو داره دنبالش تو اینترنت بگردم؟ سایتی رو سراغ دارین که بفروشه و جنسش هم درست و حسابی باشه و اصل باشه؟
سلام
دوستان از محصولات Cowon
d3 و j3 از نظر صدا چه تفاوتی با هم دارند
استاد t-jays گفته بودند j3 صدای فلتی داره ولی یه ریویو دیگه گفته بود صدای گرمی داره
در هر صورت کیفیت و خروجی کدومشون بیشتره و کدومشون بیس بیشتری میدن؟
امشب داشتم هارد رو یه کم خونه تکونی میکردم
برنامه SRS که به گفته خودش صدای سیستم رو دالبی میکنه خیلی وقت بود که روی لپ تاپم وصل بود
پاکش کردم، و در کامل تعجب دیدم که صدای m50 از این رو به اون رو شد :n19:
با این که این برنامه رو من خاموش کرده بودم اما مثل اینکه درایور اون روی درایور کارت صدا تغییراتی داده بود که وضوح صدا از دست رفته بود
امشب تازه دارم صدای جدیدی از m50 میشنوم و واقعا این هدفون جای تحسین داره
کیفیت صداش عالیه و بدون آمپ به راحتی روی کارت صدای realtek HD لپ تاپ درایو شده
از آقا مرتضی عزیز بابت معرفی این هدفون ایده آل سپاسگذارم :n16:
آمپ خوب چقدررررر تاثیر گذاره واقعا
بنده یه Sennheiser HD518 گرفتم ولی صداش به نظرم یه جوری بود که نگو هیچ کدوم از پلیرهام توان جوابگویی درست رو نداشتن.یه آمپ پاناسونیک گرفتم با تنظیم اکولایزر
فقط در یک کلام ...صدایی که میشنوم سنهایزرو تایید کرد
صدایه سرد و واقعا شفاف
سانداستیج بزرگ
هدفون Close و Open واقعا تو نوع صدا و مخصوصا شفافیته صدا متفاوتن.
فقط منتظرم یه آمپ لامپی پیدا کنم با اونم تستش بزنم
دوستان کسی آمپ لامپی سراغ نداره؟
امروز تصمیم گرفتم یه هدفون دورو بره 300 ت بگیرم فعلا تا دستم بعدا باز تر شه از طرفی به نظرم از 50 تا 100 دلار زیاد فرقی نداره از نظر کیفی نسبت به 200 تا 600 دلاریا ولی خب کاچی به از هیچ لطفا در مورد مدلهای زیر نظراتونو در میون بذارین :
ATH-AD700(audiopile
HD 439 AKG K142 HD
K242 HD
DTX 910
اینا تقریبا مدلهای open و semi open هستن ولی از close هم تو این رنج قیمت اگه پیشنهاد دادین... دادین دستون درد نکنه
در رده ی بعدی از close ها بین رقابت بین این مدلها ؟
m50
AD700x
SRH550dj
SRH440
قبلا از توجهتون مرسی
سلام دوستان من یک هدفون خیلی با کیفیت و شفاف میخوام که بتونم مدت زیادی برگوش باشه و به گوشی هم وصل بشه البته بیشتر واسه لپ تاپ میخوام
بوجم هم تا 400 ت
خواهشا جواب بدید
من کلا زیاد هدفون باز نیستم و فقط مدلهای خیلی بالا مثل سنهایزر از 650 به بالا یا بیرداینامیک و یه سری استودیویی های مثل Ravox و اشتودر رو گوش کردم. اینو از روی تجربه شخصی میگم، هدفون های امپدانس بالا و هدفون های precise و اون دسته که جزو متوسط به بالا به حساب میاد، اگه امپلیفایر مناسب براش نداشته باشید و نتونید خوب درایوش کنید، فرقی با هدفون های ارزون ندارن. یادمه خرداد 90 که HD800 خریدم، آوردم منزل وصل کردم به خروجی هدفونی که روی دستگاه Shanling DAC-50 هست (یه پورت اضافه بر سازمان که کارخونه همینجوری گذاشته و اصلا برای هدفون های امپدانس بالا مناسب نیست)، خود این دستگاه یه تبدیل دیجیتال به آنالوگ بسیار عالیه و جزو رده های اند طبقه بندی شده (یعنی سورس خوب بود) ولی اون روز اونقدر صدا مزخرف و خراب و bloat و boooomy و muddy و خارج از فاز بود که فقط به خودم فحش میدادم که 1320 پول همچین هدفونی دادم :n15:خب من قبل از اون با هدفون ها آشنایی زیادی نداشتم و خیلی با روابط امپدانس >< توان در مورد هدفون ها آشنا نبودم. البته یه چیزهایی میدونستم ولی نه خیلی دقیق. بعد جستجو کردم چندتا مطلب خوندم و متوجه شدم که این هدفون ها به امپلیفایر نیاز دارند. یه 3-4 ماهی سرگردان بودم چون هیچ امپلیفایر هدفونی هم در ایران نبود (نیست!:n22:) و مردد و مشکوک بودم به ساخت امپ هدفون. نهایتا از 2-3 تا لامپ صدا گرفتم تا اینکه صدای VT-25 همون چیزی بود که میخواستم. وقتی امپلیفایر مناسب براش ساختم تازه فهمیدم که این هدفون چه پتانسیل بالایی داره. به نظر من اگر کسی نمیتونه تقویت کننده مناسب برای هدفونی که بهش نیاز داره، تامین کنه، بهتره که یه هدفون ارزونتر بخره که با تجهیزاتش همخوانی داره و درایو میشه. دقیقا مثل این میمونه که یه نفر 200 میلیون هزینه کنه Wilson Audio Alexandria بخره ولی نتونه یه امپلیفایر مناسب 30-40 هزار دلاری براش تهیه کنه، در این حالت پتانسل واقعی این اسپیکر مشخص نخواهد شد. الان نظرم در مورد HD800 کاملا متفاوته، به نظر من سورس مناسب + یه آمپ لامپی زیر 1000 دلار + HD800 = صدایی که اگر بخواید از یه سیستم استریوی محیطی بگیرید حداقل 100-120 میلیون باید بابت اسپیکر و سورس و آمپلیفایر و پاورکاندیشنر و اکوستیک و کابل و اینترکانکت و ... هزینه کنید.نقل قول:
سلام. من یه هدست میخواستم برای موزیک با باس و کیفیت مناسب،برای لپ تاپ و مویابل خوب جواب بده بهترین انتخاب حدود 100تا 130 تومن چی هست؟ کاملا هم گوش رو بپوشونه
پایونیر Pioneer HDJ-1000 چطوره؟ مارکشو قیافشو دوست دارم که گفتم فنی نمیدونم:n02:
کسی نیست بتونه کمک کنه؟نقل قول:
من اصفهان رو کلی گشتم.
EP-630
اصلا پیدا نشد.
یه مدل دیگه هست که در حد این یا بهتر باشه و راحت پیدا بشه؟
اینجا همه بیتس فیک و های کپی و فیلیپس رو دارن. هیچ جا نبود برم و این دو تا رو نداشته باشه.
راستی همینEP-630 ارزشش رو داره دنبالش تو اینترنت بگردم؟ سایتی رو سراغ دارین که بفروشه و جنسش هم درست و حسابی باشه و اصل باشه؟
دوست عزیز من که مقایسه نکردمش با آیفون .گفتم دلیل خریدم تعریف بقیه از صداش بوده اگه صداینقل قول:
بلند میخوای نوکیا ان 91 و یا در آینده نزدیک lg g2 که سخت منتظرش هستم من.در ضمن خیلی پایینتر نیست از آیفون چرا چون من ازش صدای بلندتری
میگیرم نسبت به cowon j3 البته با برنامه viper که تو xda اتفاقی دیدمش شمام توصیه میکنم حتما تستش کنین با امکانات زیاد.
دوستان کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
این مدل تست نشده ولی مدل hdj-2000 که بیس قوی و تفکیک و صدای خوبی داره ولی مدل 1000 هم فکر نکنم به هیچ عنوان قیمتش حدود 130 باشه.تو این رنج قیمت فکر نکنم از مدلهای creative هدفون بهتری بشه پیدا کرد.نقل قول:
الان پایتخت بودم XBA-1 تموم شده دیگه نیست
ورودی ساختموون یه فروشگاه چند هدفون خوب یکی aiaiai DJ برای تست گذاشته بودند.
ایناهاش دیروز فروخته شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب حالا یه هدست مناسب دیگه توی این رنج بهم معرفی کنین.مرسی
دوستان کریتیو 630 با 630i چخ فرقی داره؟
سلام.نقل قول:
مدل 630i میکروفون دارد که در مکالمه استفاده می شود. در ضمن پسوند i در بیشتر مدلها به معنی بهینه شده برای iDevice ها (iPod, iPhone, Ipad) است که دارای میکروفون و (معمولا") کنترل ولوم هستند.
در ضمن پسوند a (مثل Klipsch S4a) به معنی بهینه شده برای دستگاه های اندرویدی است.
موفق باشید.
خوب من هم بر اساس قیمت معیاری این سایت گفتم.نقل قول:
باز هم اگه امکان خرید هست فرصت رو از دست ندین
سلام دوستان
من این دو مدل هدفون رو دیدم و از دیزاینشون خیلی خوشم اومد خیلی روی گوش راحته
sony mdr-q140
PHILIPS / SHS 4700
نظرتون در مورد این نوع هدفون ها و مدل های مدنظرم چیه؟!با توجه به قیمتی کهدارن ارزش خریدن دارن یا نه؟!اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید در همین رنج فیلیپس...
با تشکر فراواااااااااااااااااان
میخوام 200 هزار بدم برای هدفون (in-ear)در ضمن پلیرم cowon d2 هستش
اصلا به نظر شما خوبه با این پلیر انقدر پول هدفون بدم ؟
میگن سنهایزر خیلی خوبه تو رو خدا کمک کنید یه پیز خوب بگیرم
آقا یه سوال، نظرتون راجع به hd429,hd518,hd558 چیه؟ چه آمپی بهتر روش جواب میده اگر از خارج از ایران بخوام تهیه کنم؟
سلام
کسی قیمت هدست بیتس که روی گوشی HTC Sensaton XE هست رو میدونه؟
مدلش رو Monster iBeats نوشته
دوست عزیز دو مدل 558 و 518 جزو بهترین ها تو رنج قیمت خودشون هستندنقل قول:
بسیار راحت و صدای بسیار شفاف با SoundStage بزرگ
اما به آمار نگاهی بندازید 518 یه سروکله از 558 بالاتره
هردو آمپ لازم هستند
از آمپ فیو تا آمپ حرفه پاناسونیک - به هر حال هرچقدر آمپ و پلیر و سورس موزیکتون بهتر باشه صدایه بهتری دریافت میکنید
والا من دیشب که داشتم میگشتم این مدلارو با 598 دیدم میخواستم یکم مشورت بگیرم ببینم اولا چقد در میاد به پام که با آمپ بگم مسافر اگه اومد واسم بیارهنقل قول:
و نظر بیشتر اینو داده بودن که 558 از نظر قیمتی بهتره ولی 598 از نظر کیفیت، گفتم حالا نظر شمارم بپرسم