چند مدتی هستش به شدت احساس می کنم رفتار پدر مادرم در رابطه با اطرافیانشون بد شده . متاسفانه احساس می کنم دوست دارن خودشون رو بالاتر و باهوشتر از دیگران ببینند . البته شاید احساس من اینه شاید واقعیت چیز دیگه ای باشه .به عنوان مثال دیروز پدرم اومده بود خونه ، با آب و تاب تعریف میکرد که با یکی از مشتریان که خانمم بوده جر و بحثش شده ! ظاهرا مشتری از ایشون خواسته براشون یه ایمیل بسازند پدرم فورا داد و بیداد راه انداخته که یعنی یه کار به این سادگی رو بلد نیستین و ... همه چی که مشخصه یه فرم پر می کنی یعنی همینم بلد نیستی ؟ ( حال جالبه پدر بنده تا به حال ایمیل نساخته یه ایمیل داره اونم من براش ساختم اگر بگم بیا از نو بساز نمی تونه ! )حال شاید این یه مساله ی ساده بوده که به راحتی میشد از کنارش رد شد ، اما مشکل اینه که از این اتفاقات ساده که منجر به بحث و دعوا میشه در هفته بیش از دو بار اتفاق می افتن :n29: یعنی پدر مادر بنده در هفته بیش از دو بار از این داستانهای جدید منجر برای تعریف کردن دارن و همیشه طوری رفتار می کنند که حق با اوناست .من موندم گناه مردم بدبخت چیه ؟:n29:به نظر شما چه رفتاری با پدر مادرم بکنم که از این جر و بحث های الکی با مردم دست بردارند . وقتی میان خونه تعریف می کنند اعصابم به هم میریزه :n34: