سلام دوست عزیز بنده که مشکلی ندارم البته عده ای از دوستانمون هم مشکل شما را دارند که خود این امر شایان به ذکر است . موفق باشینقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز بنده که مشکلی ندارم البته عده ای از دوستانمون هم مشکل شما را دارند که خود این امر شایان به ذکر است . موفق باشینقل قول:
این جور که معلومه این مشکلات تو بعضی مراکز مخابراتی به صورت موج مکزیکی!×! داره منتشر میشه برای همین بعضی مراکز بعضی وقت ها مشکل ندارند در حخالیکه بعضی دیگه تو همون زمان مشکل دارند
دوستان پینگ من دیروز و امروز حدود 700 یا بیشتر هست
توی دولت هم میشینم سرعت دانلود خوب هست ولی پینگ افتضاح چکار کنم حالا ؟:37:
512 جدیدا میشه راحت گرفت دوستان ... سرعت همون محدود 40 ؟!
اینترنتی میشه ثبت نام کرد به چه ادرسی برم ؟!! و همچین لیست قیمت ؟ مثل اینکه مخابرات سرویس حجمی اضافه کرد درست ؟!
از امروز صبح وضیعت خط ADSL ام خیلی داغون شده !
با سرویس 256 سرعت دانلودم از 6 KB بیشتر نمیشه ! پینگ هم افتضاح ! قبلا این طور نبود
مرکز مخابراتی سلمان فارسی - کوی فراز
تایید میشهنقل قول:
مرکز الغدیر
سراسریه مثل اینکه.
فکر کنم یه هفته نشد درست شده بود باز شروع کردن : |
پر تایم دوباره.
خراسان جنوبی.
دوستان عزیز
سرعت من از سر ظهر شده مثل چراغ نفتی در حد اونم زیاده بگم خیلی داغوون شده . موفق باشید
دوستان عزیز
سرعت من از سر ظهر شده مثل چراغ نفتی ( :9:) در حد اونم زیاده بگم خیلی داغوون شده . موفق باشید
تا قبل از ظهر همه چیز خوب بود ولی الان ...
باورتون میشه سرعتم به کیلوبایت نمیرسه؟!:24:
سلام
سرعت یک سوم شده
خداحافظ
سرعته من همونه
بزنم به تخته
62.3
10 دقیقه ای هست دارم این صفحه رو باز میکنم.
ممنون از همه که میان میگن سرعت داغونه از احساس تنهایی میام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان من مرکز دیالمه هستم
یه نامه از دانشگاه گرفتم برا سرعت 1 مگ و بردم مخابرات و پیش رییس مرکز.
اون هم گفت فکر نمی کنم موافقت بشه اما توی همون نامه برام نوشت و امضا کرد و فرستادن برا رییس منطقه که گفتن اون باید اکی بده.
بعد هم شماره موبایل گرفتن و گفتن بهت زنگ میزنیم.
پرسه ی کاریش چه جوریه؟احتمال موافقت هست؟
کسی هست تونسته باشه 1مگ بگیره؟
شاید شما بتونی این طلسم بشکنی منظقی بهت بگم که امکانش صفره:31: ولی نا امید نشو میخواستی بگی اگه 1 مگ موافقت نشد 512 بگیری حداقلنقل قول:
کسی اینجا می تونه از سرویس 512 یه تست بزاره ممنون میشم
اینو چند پست پیش گزاشته بودم:
سلام دوستان
امروز درخواستم دادم و همین امروز هم با وصل شد سرویسم
با نامه دانشگاه 512 دادن بهم که خود ریس مرکز گفت اگه خط تلفن به اسم شرکت باشه احتمال 1 مگ دادن زیاده.
ممنونن میشم بهم بگید اوضاع خط از نظر نویز و این جور داستانا چه جوریه
مبارک باشه همین 512 که دادن هم خوبه منم دارمنقل قول:
سرعتت هم درسته همینه
سیگنال خطتت مثل منه ولی نویزت خیلی کمتره برا من نزدیک 40 هست ولی بازم مشکلی نداره کلا برای 512 هیچ مشکلی نیست و خیلی راحت سرعتای بالاترم پشتیبانی میکنه
مرسی دوست عزیز
درود
دوست عزیز شما لیسانس هستی یا نه چون من فوق دیپلم هستم و نامه بردم گفتن باید لیسانس باشی و برای فوق بخونی بهت بدیم
من دانشجوی کارشناسی هستمنقل قول:
خب الان یکی از بچه لیسانس هستش داره برای فوق میخونه بره بهش میدن مدارک چی میخواد؟نقل قول:
نامه از دانشگاه که شما به این سرعت نیاز داریدنقل قول:
سلام
امروز از طریق 2828 درخواست اینترنت کردم و بعد از ظهر زنگ زد و قرار شد یکشنبه برای تحویل یوزر و پسورد بیاین.
از اپراتور پرسیدم چه سرعتی قراره بدن گفت 128 بهش گفتم خواهرم فوق لیسانس میخونه و گواهی اشتغال به تحصیلشم
گرفتم 512 میخوام گفت باید با رئیس مخابرات منطقه حرف بزنی.
از هفته دیگه هم بابام میره یه ماه ماموریت تلفن هم به اسم اونه.
حالا اگر خودم برم و گواهی خواهرمو ببرم به نظرتون کارم رو راه میندازن؟
مرکز مخابرات فرد اسدی کسی آشنا داره؟
سلام
دوستان مودم من یک بار ریست شد، حالا که دوباره تنظیمش کردم دیگه چراغ اینترنتش روشن نمیشه.باید با broadband connection وصل شم.نمیدونم مشکل از کجاس.روی PPPoA/PPPoE هم گذاشتمش.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
مودمم tplink 8951
ADSL من ، 1-2 هفته ای هست که دائم به اینترنت وصل هست ؛ ولی سایتها رو بالا نمیاره (ارور پیدا نکردن سرور سایت رو میده) و بعد از چند بار رفرش ، بالا میاره.
شما هم همچین مشکلی دارید ؟
نقل قول:
دقیقا برای من هم همین مشکل پیش اومده ، کلی مرورگر عوض کردم گفتم شاید مشکل نرم افزاریه اما درست نشد که نشد کسی میتونه به ما کمک کنه؟
دوستان برای تخلیه رانژه راهی غیر از مراجعه حضوری صاحب خط هست؟
برای یکی از دوستانم می خوام بدونم
درودنقل قول:
دوست عزیز این بنده خدا لیسانس داره / داره برای فوق لیسانس میخونه بعد ریس منطقه نگه که باید فوق لیسانس باشه ؟
دوستان یه خبری از منبع ناموثق مربوط به مخابرات شنیدم، البته مربوط به استان لرستان ولی خب چون میخوان گسترش بدن ممکنه بعدا همه جاها رو شامل بشه تو تاپیک میگم.
قضیه از این قرار هست که میخوان شرکت مخابرات رو بخاطر کیفیت بالای سرویس ها و اینکه اکثر شهرستان ها سرعت بالای 250KB/s تو دانلود داره رو به یه شرکت خصوصی با امکانات ضعیف واگذار کنن و به قول خودشون بخاطر هزینه های زیاد و تخته کردن کاسبی شرکتهای دیگه کلا بیان از همه مهمتر سرویس نامحدود رو هم جمع کنند و دیگه بتدریج و احتمالا از هفته دیگه خبری از سرویس نامحدود تو هیچ مرکز مخابراتی نباشه و فقط سرویس های حجمی رو داشته باشیم. یکی از آشناها که رفته بود مخابرات برا اینترنت اینو شنیده بود که فعلا تو لرستان این طرح رو استارت میزنن.
حالا میخواستم ببینم کسی از دوستان اطلاعی از واقعی بودن این خبر داره یا صرفا در حد یه شایعه بی ارزش هست. اگه راست باشه که باید قید مخابرات رو بزنیم و این شرکت چون دولتی هم هست از بحث نامحدود بودنش و سرعت بالا و ارزونی تو بین بقیه شرکت ها حداقل تو لرستان هیچ رقیبی نداره.
ممنون...
رییس مرکز به من که چیزی نگفت فقط نامه رو دید گفت 1 مگ بعید میدونم موافقت بشه بعد زیر همون نامه یه متنی نوشت و بردم دبیر خونه که برا رییس منطقه ارسال بشه و 2 روز بعد هم جواب اومد که با 512 موافقت شدهنقل قول:
همین.
رییس مرکز با رییس منطقه فرق داره ها...شما نامه رو دستی میبری توی اتاق رییس مرکز بعد اون اکی میده و ارسال میشه برا رییس منطقه.
دوستان سرویس نامحدود 512 مخابرات خوبه؟؟چقد سرعت میده واسه دانلود؟
الان فقط گوگل و 2-3 تا سایت دیگه رو بالا میاره.نقل قول:
هر سایتی که از طریق سرچ گوگل میخوام باز کنم ، بالا نمیاره.
خدا باعث و بانی اش رو ...
من که ازش راضیمنقل قول:
تست سرعت هم صفحه قبل گذاشتم
من در دانلود مشکل ندارم بلکه فقط برای باز کردن صفحات وب این اتفاق میافته برای شما هم همینطوره؟نقل قول:
دوست گرامی همچین صحبتی قبلا هم تو تاپیک مطرح شده بود،خود من برای اولین بار گفتم و یکی از دوستان هم گفتش که از یکی از رئیس های مرکز مخابرات کرج شنیدهنقل قول:
کلا بنظر من این قضیه احتمال زیادی داره ولی مخابرات یوزرهای زیادی رو از دست میده،خود من اولین نفری هستم که برم
به احتمال زیاد مشکل از dns سرورهای مخابرات باید باشه. dns سرور هاتون رو عوض کنید. من از dns سرور های گوگل استفاده میکنم مشکلی ندارم.نقل قول:
dns سرور های گوگل:
8.8.8.8
8.8.4.4
دوستان اینارو تو مودم باید چی ست کنم واسه سرویس مخابرات ؟
IP Address Subnet GateWay DNS Server
من که حدوده 2 ماهه 512 گرفتم از مخابرات و به غیر از 2-3 روز اول که سرعتش نمیدونم چرا پایین بود بعدش خود به خود درست شد و از اون موقع بین 60-70 هست همییشه و فوق العاده راضی هستم و بدون س ا ک س پینگش 55 و با اون پینگش 100 هست و واقعا عالیهه!!من قبلش وایمکس ایرانسل داشتم با مودم فضای باز 512 نامحدود که هر 6 ماه 300 تومن باید میدادم و سرعتش گند بود و با 2-3 کیلوبایت آخراش دانلود میکردم و هرچی پیگیری کردم جوابی نداشتن بدن و آخرش هم یکی اکانتمو حک کرده بود و اصلا یه وضعی!با اینکه کلی پول مودم شده بود اکانتمو بستم و از مخابرات گرفتم و فقط میتونم بگم محشره!!!512 نامحدود ماهی 20 تومن بدون قطعی و سرعت ثابت!!!