ّنقل قول:
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا:sq_14: اینا چرا این همه چرخ دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاش از اینا تو بازی بود .
Printable View
ّنقل قول:
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا:sq_14: اینا چرا این همه چرخ دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاش از اینا تو بازی بود .
آقای رسول خان اسم کوچیکت رسول بود دیگه ؟؟؟؟؟ (nice2000) من یه zmod3 دانلود کردم هنوزم اکتیوش نکردم واسه شما چجوری بود چه موقع ارور اکتیو میداد قبل از ورود به محیط نرم افزار یا موقع کار با نرم افزار ؟ من الان خونه نیستم و فایل های بازی رو ندارم اینجا تستش کنم ولی وقتی میری تو محیط نرم افزار چیزی درباره اکتیو و لایسنس و تریال بودنش نمیگه و صاف میره تو محیط نرم افزار چجوریاست ؟ نوشته build 1007 واسه شما هم همینه ؟
یخورده پیچیدست ولی من اکتیوش کردم
آموزش اکتیو کردن:
اول توی سایتش طبق آموزشایی که چن صفه قبل بود عضو شین بعد activation code رو کپی کنین
برین توی نرم افزار از منوی configuration >about برید توی تی information کلید شیفتو 2 ثانیه نگه دارید
این مرحله اول بود برای اکتیو کامل هم validation code رو به همین صورت انجام بدید و تموم میشه
ولی من ازش خوشم نیومد خیلی چیزاش فرق کرده:sq_5:
سلام
بچه ها کسی میدانه ابن مود چه کار می کنه نمیدانم از کدام سایت گرفتم فقط اسم مود دارم کسی میدانه جوابم بده
اسم مود Europa v1 - By LiNuX.scs
سلام
یکی از دوستان لطف کنه یه مود برای برداشتن محدودیت سرعت که از همه بهتر هستو واسم بفرسته
تو ادامه بحث ماشین سنگین باید بگم
وقتی بابات تو سن 2 سالگی برت میداره میبره کنار یه غول بی شاخ و دم که همه چیزش فلز خالصه بعد میذاره رو رکابش میگه الان از همه بزرگتر تویی آدم یه جوری تو خونش میره بوی گازوئیل روغن گیریس ماشین سنگین یه چیز دیگس بخصوص وقتی بابایی داشته باشی که عشقش خونه باشه ولی همش بیابون باشه تا راحت زندگی کنی وقتی میاد با یه خنده گنده یه بغل پر اسباب بازی برات بیاد . بعدش بسفر با بابا و داداش کلا یه عالمی داره وقتی که میشینی اون بالا انگار همه دنیا زیر پاته قدرتی
امروز دیگه کم کم تمام لوازم توی ماشینمون رو باز کردیم رفیق قدیمی رو داریم میسپریم که راحت بشه اهنش کنن خیلی دلم وساش تنگ میشه من اولین بار با اون رانندگی یاد گرفتم با اون کلی مسافرت رفتم
بچه ها اینترناشنال ما داره میره واسه همیشه بخوابه به خدا دارم الان گریه میکنم امروز خودم سر دنده و آرم وسط فرمونش رو باز کردم میخوام نگهشون دارم انگار یه عضو خانواده داره از بین ما میره میدونم این حرفا جاش اینجا نیست ولی عشق هیولاین و ماشین سنگین و کشنده یه چیز دیگه هست که تو خون همه بچه های راننده ها هست اونایی که با ماک و اینترناش و وایت و ولوو اف 12 و ان 12 و اسکانیا 113 بزرگ شدن اونایی که از بچگی چه دختر چه پسر اسباب ابزیهاشون ماشین سنگین بود حاضر بودن دستای کوچکشون تو سرمای گاراژ خاکی یخ کنه صورتشون سرخ بشه خاکی بشن ولی دستای گنده بابای رو ول نکنن تا یه ساعت با بهترین دوستشون غول مهربون باشن . اونایی که 27 سالشونه ولی هیچوقت لذت سفر با بابا رو توی هیچ سفر مجردی با بهترین سواری و هواپیما پیدا نکردن
خیلی ناراحتم بچه ها . شاید امسال واسه پایه 1 اقدام کنم . ماشین سنگین تند نمیره ولی سلاطنه توی جاده ها زیاد دنیال مد سرعت نامحدود نباشید . حداکثر سرعت ماشین سنگین 110 تا هست بیشتر بره کار دست آدم میده .
سلام کسی مود برای ماشین ولو سراغ داره که به من بگه تا بتوانم اسفاده کنم
چه مدی مثلا ؟ مد رنگ مد گیربکس مد موتور مد اسم واقعی و خیلی مدهای دیگه هستن که هم اختصای ولوو دارن هم برای تمام کامیونها
داداش مد این برف داری اگه داری بی زحمت بذار استفاده کنیمنقل قول:
ایول خیلی عالی زدی وسط خال رامین...نقل قول:
:دی کار کردن باهاش سخته؟من تا به حال کار نکردم میتونم باهاش کار کنم؟یا سخته به راحتی نمیشه؟؟نقل قول:
مد برف رو یکی دو تا از بچه ها بعد از پست من که همراه عکسا بود گذاشتن یعنی ندیدی !
من از سایت اصلیش گرفتم با آب هویج پی ان بچه ها بدون فولتر گذاشتن ...
برو صفحات قبل ..
مد زمستون که یکی از بچه ها زحمت کشیده بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصن یه چیز فجیه شدهنقل قول:
اومدن خیر سرشون بکننش عین مکس
بدتر زدن همه چیو قاطی پاتی کردن ادم نیگا میکنه نمیفمه چی به چیه
تازه اکسپپورت برا جی تی ای و اینارم نداره
خیلی مضخرفه
بچه ها شما Realstic Physics Mods رو دارید؟
من خودم با اینترنشنال تا 150 تا سرعت رو شاهد بودمنقل قول:
اینم Realistick که ورژن 1.5 هست و جدیدترین
چرا نره توی کفی میره!ولی همون اینتر ناش تو سرازیری ها با دنده سنگین میره پیچ هارو با کمترین سرعت رد میکنه!!نقل قول:
منظور آقا رامین از لحاظ عرفیش هست.!ببینید تو جاده کفی 100 تا خیلی بشه 110 تا میرن با این که ماشینشوون کشش بیشتر رو هم داره!ماشین ما روی 110 تا قفله ولی رو دنده 8 دور موتور روی 15 110 تا میره.
با این که یه دنده دیگه جا داره و بیشتر هم میره و با پول خیلی کمی قفل اش رو باز میکنن ولی این کار رو نمیکنیم!چون خطرناکه!
توی این بازی هم 120 تا بیشتر خیلی غیر طبیعی میشه!!حال ماشین سنگین به آروم رفتن و ابهتش هست..
اصل حال این بازی به اینه که تو نمای داخل کابین رانندگی کنی.
اون آینه های مجازی که با F2 میاد رو هم برداری چون همچین آینه ای نداریم که.
بعد همون 90 تا 110 تا رو بری هر از چند گاهی آینه ها رو چک کنی.
خیلی میخوای حال کنی پشت چراغ قرمز با کمک آینه بچسبونی پشت سپر ماشین جلویی اونم میلیمتری.
نور بالا و نور پایین های تو شب که دیوانه میکنه منو. اگر راه داشته باشه اصلا از اتوبان نمیرم.
راستی مود لامپ زنون آبی رو هم به من بدین. خیلی حال میده تو ETS1 داشتمش.
سلامنقل قول:
مود داخلش و چراغ و گربکسش و غیره همه چیزش باشه فرقی نمیکنه کدام قسمتش باشه
در اصل روی 92 قفله ولی خیلیا بازش میکنن روی 100 یا 110 تانقل قول:
دقیقا تمام حالش به اینه که نمای داخل باشه یعنی اگه این دید رو نداشت من که اصلا بازی نمیکردمش . اون آیینه هایی هم که با f2 میان چیز بیخودیه . من پشت چراغ قرمز دقیقا همین کارو میکنم :sq_24:نقل قول:
من اینو پیدا کردم ببین بدرد بخوره یا نه ؟
اینم یه مد فکر کنم فلیر هست .
من یه هفته ای هست که مد محدودیت سرعت رو پاک کردم و میخوام با همون 90 تا برم . اگه واقعا کامیون های واقعی هم رو 90 یا 92 قفلن که این چیزی که تو بازی هست درسته دیگه .نقل قول:
من يه كــــرك 35 مگي دانلود كردم درسته؟؟
بعد يه مشكل ديگه كه اينجاست ايه كه اين بازي من ورژنش با ورژن كــــركي كه من دانلود كردم فرق داره...
بازي كه من دانلود كردم اينه :
EuroTruckSimulator2_1_2_5_1_
فکر نکنم کرکی واسه بازی اومده باشه !؟ هر جا بوده سریال بوده .نقل قول:
نقل قول:
دمت گرم همین زنون رو میگفتم. خیلی حال میده.
دوستان یه مدی هست که داخل ولوو هست که پرده و... داره کسی اگه داره وسالمه بی ظهمت بزارید.ممنون
دوستان
یکی لطف کنه مود برداشتن محدودیت سرعت که از همه بی نقص تره رو واسم بذاره
دوستان سلام
اگر چیتی هست برای افزایش پول لطفا بگذارد
بهتون پیشنهاد میکنم چیت نزیند مخصوصا پول چون حد اکثر 2 روز بازی میکنید بعدش دیگه مزش میپره من الان 4 ماهه دارم مداوم بازی میکنم بدون چیت.
بازی دو ماه نیست اومده جمعه 28 مهر بود که خیلیا از شب منتظر ریلیز بازی بودند.منم تا جمعه شب سرعتم کم بود شب شنبه گرفتم و یکی از صد ها اولین بازیکن اون بودم.(در این تاژیک کمتر از 10 یودم.)!!!یادش بخیر!!!نقل قول:
4 ماه؟
هنوز 2 ماه نشده بازي اومده،
راستي دوستان از بازي هاي بعدي شركت خبري نداريد؟
American truck simulator , ETS 3
جان ؟؟ ETS 3 ??? !!نقل قول:
این مود زنون خیلی چرته جاده انقدر روشن میشه که آدم هیچ جارو نمی بینه مخصوصا من که تو برف بار میبرم !!!
دوستان من الان لول 43 هستم چجوری میشه کامیون های هیولاترر بخرم ...؟
شاخ ترین شون چیه ؟
مود برداشتن سرعت لطفا
سلام
بچه ها چرا کسی مود کامل ولو را نمیزاره که دانلود کنیم مود همه چیزش می خواهم
ای بابا یعنی اینجا کسی بیدا نمیشه که به داد ما برسه.کسی مد سرعت 200km بر ساعت رو بیدا نکرد؟
بدبخت شدم. دیگه هیچ حالی واسه بازی ندارم. سیوم حراب شد از بین رفت ! به بدبختی بدون چیتو این چرتو پرتا 21 بودم ولی :(( هی بابا
چرا دوست عزیز خیلی حالت گرفته برای چی انقدر خودت اذیت میکنینقل قول:
بدبخت شدم. دیگه هیچ حالی واسه بازی ندارم. سیوم حراب شد از بین رفت ! به بدبختی بدون چیتو این چرتو پرتا 21 بودم ولی :(( هی بابا دیگه حال نمیده بازی برام خورد تو پرمنقل قول: