کرک ، کرک .نقل قول:
Printable View
کرک ، کرک .نقل قول:
منظور همون کرک رازوره؟ razor
سلامنقل قول:
این کار واقعا جواب میده ؟؟؟ من هم همین ارور رو داشتم و گفتند که سرویس پک 3 بریزم حالا که سرویس پک 3 ریختم !! مشکل حل شد.!!! نوش دارو پس از نصب ویندوز :دی
چه جوری با تاکسی میتونم برم مسافرکشی یه لقمه نون حلال در بیارم ؟
پچ بازی زودتر از زمانی که فکرش بکنید :
در روزهای آینده احتمالا شاهد پچ برای این بازی باشین سایت NeoSeeker جزئیاتی در مورد پچ بازی و مشکلاتی که حل میکنه این پچ اورده که در زیر میزارم ؛
- A fix to the crash after legal screen that some German customers were reporting.
- Numerous improvements to the video editor: Smarter naming of videos, improved rendering quality, better FX during replays
- Fix to bowling while using certain sensitive mice
- Fix for ATI 1900 shadows
- Overall savings to memory
- Graphic improvements to particle systems and mirrors
- Multiplayer character settings are preserved
- Support for DirectInput controllers. Note: The current ---- way of supporting these controllers may not work with the improved functionality. So we recommend you remove the ---- before upgrading to the patch.
- Issues with power management software have also been fixed (slow speed, double speed issues). Even after the patch comes out setting power management software to maximum performance is recommended. We’ve seen cases where power management software does not detect the game is running and puts the CPU in green mode.
- Besides the patch we’ve also improved the way the Social Club handles data this should have greatly reduced or eliminated the MMA10 error. If you are still receiving this error after logging in and out of Social Club we would like to know as much info as you can about it.
کد:http://www.neoseeker.com/news/9370-grand-theft-auto-iv-pc-patch-details/
همانطور که تو صفحات میانی این تاپیک به دوستان قول داده بودم ، بنده این بازی رو از نظر Hardware Usage مورد بررسی قرار دادم .
سخت افزار و نرم افزارهای استفاده شده :
CPU : Intel Core2 E5200@3.33GHZ
RAM : 2GB DDR2 800 @900MHZ CL5 1.9V
VGA : GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 @ 650/1500/900
H.D.D : Maxtor 250GB Diamondmax 21
Forceware : Geforce Release 180.84 Beta
Microsoft DirectX_nov2008_redist
Microsoft .NET Framework 3.5
در ابتدا ، این بازی رو از نظر CPU و Memory Usage مورد تست قرار دادم . نتیجه خیلی جالب بود ! به این عکس توجه کنید :
همانطور که در تصویر بالا ( مونیتورینگ Riva tuner ) مشخص هست ، در حین بازی ( پس از 5 دقیقه Gaming ) در رزولیشن 768*1024 و Texture Quality Medium , Render Quality very high علاوه بر حافظه موجود در VGA ، تقریبا حافظه RAM هم به طور کامل مورد استفاده قرار گرفته است .
همچنین این بازی برای 2 Thread به طور کامل Multi Thread می باشد ، طبق تصویر ، مشخص است که هر دو هسته پردازنده نام برده در حین بازی تقریبا به طور کامل Load شده اند . ( اگر دوستان پردازنده 4 هسته ای در اختیار دارند ، لطف کنند و تست بگیرند ، خیلی عالی میشه ) .
همچنین نتایج Benchmark موجود در خود بازی برای سیستم نامبرده به صورت زیر است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=================================
این هم 12 ScreenShut که در حین بازی توسط بنده گرفته شده :
متاسفانه ضعف نبود Antialiasing در بازی به شدت حس میشه !!
سوالی بود در خدمتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب تو ادرس سايت ميذاشتين but for perfeshnols اخه اينا چيه نوشتي منم كه هيچي حاليم ني بايد برم بميرم:4:
راهی برای رفع این مشکل نیست؟
فکر نمیکنم مشکل از سیستم من باشه
چه زمانی که بازی را روی LOW و چه زمانی که روی VERY HIGH بازی میکنم این مشکل هست.
بعضی وقتها برای چند ثانیه این مشکل حل میشه اما مجدد به این حالت برمیگرده.
چندتا از دوستان دیگر هم این مشکل را داشتند اونها راهی پیدا نکردند؟
شما باید microsoft .net framework ورژنهای 1.1 و 3.5 رو نصب کنید.نقل قول:
برای من تکسچرش very high نمیشه...کسی نمیدونه چرا؟؟؟
همه ی تنظیماتش روی high هستش ولی هرکاری کردم نتونستم تکسچرش رو high کنم... از روی low تکون نمیخوره.
دوستان چطور درایور قبلی رو پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و این اخطار هم برای یکی از دوستام پیش اومده ...... این اخطار رو ندیده بودم......
Problem Event Name:APPCRASH
سلام
با این راه حل هایی که دوستان در یک پست مطرح کردند و رفع این عیب ها کسی تونسته بازی را بدون عیب و نقص اجرا کنه
و آیا این کرک Razor درسته
لطفا اگر مشکل بازی حل شده ما بریم بخریم
چون تا الان نخریدم
من برای اولین بار در عمرم Gta بازی کردم و واقعا اونطور که فکرش را میکردم خیلی پوچ نبود!!!
شلوغی بازی خیلی عالی هستش!!
فعلا دارم از بازی لذت میبرم(یک کوچولو)!!البته این بازی مستحق نمره هایی که بهش داده بودند نیست به هیچ وجه البته نسخه های کنسولی که چپ و راست 10 دادن!!!نمرات واقعی بازی همین نمره هایی هست که نسخه PC داره میگیره!!
دلیل این Error عدم نصب و یا خرابی Net Framework است .
بازی رو طبق راهنمای خودم نصب کردم !
بازی به راحتی و بدون هیچ مشکلی تا چندین ساعت قابل بازی بود !
تنها مشکل بازی کمی FPS و تیک های کوچک در بازی بود که با پچ حل خواهد شد .
اینم اسکرین شات هایی از محیط زیبای بازی :
از دوستانی که بازی رو اجرا کردند میخوام که طبق عکس زیر از بازی خود بنچمارک بگیرند و نتیجه رو اونطوری که من گذاشتم بذارند .
کد:Statistics
Average FPS: 34.47
Duration: 37.28 sec
CPU Usage: 95%
System memory usage: 91%
Video memory usage: 74%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTX
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Speakers (SoundMAX Integrated Digital HD Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU @ 2.40GHz
File ID: Benchmark.cli
پست راهنما آپدیت شد .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
دوستانی که sp2 دارن بازی رو با اون روشی که گفته شده کسی تبدیل به sp3 کرده جواب داده
راستی روی xp حالا فرقی نمی کنه 2یا3 Net Framework رو حتما داشته باشه ؟؟؟ کارش چی؟؟؟؟
-------------
فقط آخرین ورژن درایور گرافیک و Net Framework نیازه؟
آقا جون مادرتون اینقدر اسکرین شات نذارین که ما ندید بدیدا دلمون آب بشه..........
دوستان اون برنامه که باهاش درایور رو پاک میکنن میشه دوباره بزارین.....
هرچی گشتیدم نبید......
ممنون...........
بله !نقل قول:
یادتون باشه وقتی اخرین ورژن درایور رو دانلود میکنید Physx رو هم نصب کنید . که با اون پکیج تو مسیر c:\nvidia\180.84 قرار میگیره !
در پست زیر اضافه شد :نقل قول:
بروبکس اینم کرک سالم بازی بدون هیچ مشکلی (کرک تست شده توسط یکی از دوستان bc)
----------کد:http://cheeeta.com/files/i1/6999aa4d7/GTA4_Crack.rar.htm
این Physx که گفتید رو از کجا نصب کنم؟؟؟
این .net framework 3.5 توی dvd خود بازی هست؟؟؟
فقط به همین 2 تا نیاز داریم یم یا Games for Windows® - LIVE هم باید باشه؟؟؟
سلام به همه دوستان....:11:
آقا من اجرا می کنم... مشکلی هم نداره....
هینه بازی دوربین قاطی می کنه و هی می چرخه ( مثل حالت مستی )......
برای حل این مشکل چی کار باید کرد؟:19::10::19:
سلام
ببخشيد از دوستاني كه نسخه كامل اين بازي رو از اينترنت خريدن تقاضا ميشه كه لينك خريد نسخه كامل اين بازي رو به صورت پيغام خصوصي براي من بفرستند
خواهشمندم سريعععععععععععع
شما مشکل کرک داری.نقل قول:
اگه از اول نداشتی و تازه اینجور شده.
احتمالا برای اتصال به اینتر نت بوده.
برای حل مشکل از پست زیر کمک بگیرد
نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3363
دوستان دوباره میگم ! بازی رو طبق پست زیر انجام بدید !
من خودم بدون هیچ مشکلی دارم انجام میدم .
این کرک razor هم مشکل دارد یا ...
من که موندم بازی را بخرم و یا نه ؟؟؟؟
مرسی، نکته مهم در مورد این بازی وابستگی شدید به CPU و مموری کارت گرافیک هست و سایتی در مورد بازی به نکته خیلی جالبی اشاره کرده، که شما برای رسیدن به حداکثر گرافیک و جزئیات در رزولوشن بالا به 2 گیگ مموری کارت گرافیک نیاز دارید :18: که تقریبا بی سابقست و بازی در این حد وجود خارجی نداشته تا الان، چون فقط 1-2 تا کارت گرافیک هست که 2 گیگ مموری واقعی دارن و حتی در بازیهای در سطح Crysis هم همچین چیزی وجود نداره، حتی اگر کارت گرافیک شما 1 گیگ هم مموری داشته باشه در یک تنظیمات متوسط و رزولوشن متوسط 1 گیگ مموری کارت گرافیک شما کاملا پر میشه و حتما میدونید برای رسیدن به Texture رویه High شما به بیش از 600 مگ مموری کارت گرافیک نیاز دارید .نقل قول:
نکته دیگه در مورد بازی اجرای کاملا بهترش در پردازنده ای 4 هسته ای هست .
در مورد نداشتن AA سازنده گفته چون در بازی از Directx 10 استفاده نشده از AA هم استفاده نکردیم !!!
بنظر من این بازی بیشتر از اونکه برای گرافیک بالاش نیاز مند سیستم غولی باشه بخاطر پورت بدش از کنسول هست که اینطوری هست و مطمئن باشید حتی اگر سیستم غول هم داشته باشید بازم بازی سیستم بهتری درخواست میکنه و انتهای برای اشتهای این بازی مثل اینکه نیست .
کرک Razor هیچ مشکلی نداره !نقل قول:
مشکلی که هست از اجرای غلط راهنمای ان است !
به پست بالای خود مراجعه کنید .
نا اميد كنندس:45: ولي يه سوال ديگم ميكنم:12:من الان بازي رو بگيرم بهتره يا واسم پچش بياد؟
حالا اين پچه بچه چيچيه؟الله اعلم مث پچاي سيمز ميمونه خدا ميدونه .:14:
فروشگاه همين جا بهترينه ! با توجه به پولي كه ميگيره پشتيباني و كيفيت خوبي داره....نقل قول:
سلام
ببخشيد از دوستاني كه نسخه كامل اين بازي رو از اينترنت خريدن تقاضا ميشه كه لينك خريد نسخه كامل اين بازي رو به صورت پيغام خصوصي براي من بفرستند
خواهشمندم سريعععععععععععع
خيلي عجله داري بازي رو بگير و صبر كن پچ بياد بدانلود ولي نه عجله نداري واسا نسخه اي بياد بازار كه پچ روش نصبه (معمولا همچين نسخه اي نمياد !)نقل قول:
نا اميد كنندس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي يه سوال ديگم ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من الان بازي رو بگيرم بهتره يا واسم پچش بياد؟
حالا اين پچه بچه چيچيه؟الله اعلم مث پچاي سيمز ميمونه خدا ميدونه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه من كه سرعتم پايينه چطور دانلودش كنم؟و هنوز كسي بهم نگفته كه
Net.FrameWork 1.1
درایور های 180.84
چي هستن
دوستان من بازی رو با گرافیک
8400gt 256
کاملا سالم و بدون گیر دارم اجرا میکنم
تقریبا هم بازی داره تموم میشه
1- حتما درایور آپدیت کنید
2- crack razer 1911
3- xlive update
4- run game
cpu 2.2 4m centrino
ram 3g
graphic 8400gt 256 1250 share
hard 250 5400rpm
vista ultimate 32
کسی تونسته بازی رو تموم کنه؟
این بازی به احتمال زیاد یک ضعف بزرگ داره . مطمئن نیستم ، ولی از شواهد ماجرا ، مشخصه که قابلیت استفاده بهینه از حافظه NON-LOCAL رو نداره . به زبان دیگه نمیتونه از RAM سیستم صرفا برای Texture Memory به صورت بهینه استفاده کنه . اگه تو بازی توجه کرده باشی ، زمانی که حجم Texture ها بیشتر از مقدار Local میشه ، Texture ها از روی Ram سیستم load میشن ، ولی با کندی و کیفیت پایین .نقل قول:
میشه گفت این بازی حول حولکی برای PC بهینه سازی شده !
بري كافينت چند ساعته تمومه ها!نقل قول:
اخه من كه سرعتم پايينه چطور دانلودش كنم؟و هنوز كسي بهم نگفته كه
net.framework 1.1
درایور های 180.84
چي هستن
اينجا كلا همه چيز رو توضيج دادن همراه با لينك دانلود:
نقل قول:
بچه ها مشکلات عدیده ای بوده با کارت های ATI:
فعلا خیلی ها در خماری به سر می برند.کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,669170/News/GTA_4_PC-_Radeon_graphics_cards_cause_crashes_-_patch_en-route/
من شخصا بازی هنوز به دستم نرسیده ولی تا بیاد تست می کنم با این سیستم:
Asus P5Q
Q6600
ATI 4850
2*2GB PC2-6400
در ضمن قراره که با عرضه کاتالیست جدید در 10/11 دسامبر ، تعدادی از مشکلات بازی رفع بشن و تیم راکستار داره به شدت کار میکنه تا پچش آماده بشه :
دیگه کار به جایی رسیده که راک استار یک راهنما برای اررور های بازی در نظر گرفته:کد:http://www.techpowerup.com/index.php?77908
امیدوارم مفید بوده باشه.کد:http://www.rockstargames.com/support/gta4pc/docs/GTA%20IV%20Error%20Codes.doc
فعلا
اقا من که گرافیک 7600 gt دارم یعنی نمیتونم بازی رو اجرا کنم
نه عزيز دل ! اين بازي رو 8400 مشكل داره چه رسد به...!نقل قول:
اقا من که گرافیک 7600 gt دارم یعنی نمیتونم بازی رو اجرا کنم
دوستان زنگ زدم پشتيباني فروشگاهي كه بازي رو خريدم گفت فردا ميرسه دستم ! ضد حال خوردم امروز گرافيك ارتقا دادم تا بتونم بازي كنم ولي ...
ای بابا مسخره کردن اینا هم.
دایرکت ایکس 10 چه ربطی به aa داره؟!عجب!!!!
بازی کلا به درستی بهینه سازی نشده به خاطر همینه که 2 گیگ مموری گرافیک برای اخرین تنظیمات گرافیکی میطلبه در حالی که غولی(مثال) مثل کریسیس این قدر مموری حتی برای تنظیمات بالا نمیطلبه.کلا تا به درستی بهینه سازی نشه و تا اولین پچ منتشر بشه که حداقل ریم ریت خوبی بتونم بگیرم به نظر من ارزش بازی کردن نداره(نظر شخصی و بهتره این پست من نقل قول نشه).در ضمن این رو هم بگم که من به ati 4870 بدون هیچ مشکلی وارد بازی شدم ولی دیدم که افت فریم شدیدی دارم از بازی خارج شدم و منتظر اولین پچ از طرف راک استار هستم.در کل باید بگم اگر کل درایورهای سیستم اپدیت باشه با ati 3870 هم می تونین بدون هیچ مشکلی وارد بازی بشین و هیچ ربطی به شانس و این چیزها نداره.
جعمش کن عمو چرت و پرت میگی چرا سیستم ضعیف تو نمیتونه بازی رو اجرا کنه چرا از جی تی ایراد میگری !نقل قول:
میدونی ساختن چنین بازی با این عظمت و جزئیات چقدر سخته ؟ اگر میدونستی میگفتی نمرش از 10 هم بیشتره
گیمرهای مثل شما رو باید همون بیو شوک رو بدن بهشون برن حال کنن :13: دیگه بازی مثل جی تی ای با این وسعت
و عظمت و جزئیات و داستان عالی و ... به درد شما نمی خوره همون بازی های خطی برای شما بهتر هستش :39:
دوست عزیز بایوشاک و gat چه ربطی به هم دارن
اصلا این دو بازی دو سبک مختلف هستن...شاید کسی از بایوشاک لذت ببره و این دلیل نمیشه که شما بهش توهین کنی
بهتره لحن صحبتت رو هم بهتر کنی.
در کل این بازی یک سری ایرادات داشته که همه دارن مطرح می کنن
راک استار اونطوری که باید برای نسخه pc مایه نذاشته و زود خواسته بازی رو بده بیرون
دوستان
من نمی تونم بازی رو اجرا کنم پست بنی رو هم کامل خوندم و تا نزدیک صبح هم از طریق مسنجر هلپ!میگرفتم ازش ولی نشد که نشد!خلاصه اینکه چی کار کنم!؟
درایور قبلی رو پاک کردم و 180.84رو نصب کردم چون ویستا سرویس پک 1 دارم فقط فریم نت 3.5 رو دانلود کردم و جدید ترین دایرکت ایکس.سیستمم هم کاملا جوابگو هست.4 تا دی وی دی که مرحله اول بازی رو نصب کردم و بعد RGSC (باید تو همون مسیر نصب بازی باشه!؟) live و نت فریم 3 تو خود دی وی دی بود که لایو رو نصب کردم و یه فولدر کرک که توش 5 تا فولدر دیگه و حدود 10 تا فایل کرک بود!!!!منم از هیچ کدوم استفاده نکردم و با رازور که جواب داده تست کردم(هرچند بعدش همه اونا هم امتحان کردم!)
سه تا فایل کرک رو (لانچ-1911 -آیکون اجرای بازی ) رو تو محل نصب کپی کردم (فایل 1911 باید رینیم بشه به پال!؟) و بعد لانچر رو اجرا کردم بعد از لوگوی زادور کلاب اومد و من اکسپت کردم بعد لوگ این!-یه بار هم جوین رو زدم و اکانت رو ساختم و فعالش کردم و عضو کلاب شدم ولی وقتی ایمیل و پسووردم رو می زنم و لوگ می کنم(تو اینترنتم) ارورمیده:نمیتونه به سایت کلاب وصل بشه کانکشن رو چک کن!-
بعد اسکیپ زدم بعد یه صفحه جدید باز شد که گزینه پلی رو زدم پیغام:you are not currently logged into social club
اوکی کردم بعد: اپلیکیشن فیلد تو لانچ!!!؟!
کجای کارم اشتباهه!؟
عجب بازی پر دردسری شد ها!!!!یه توضیح و راهنمایی درست حسابی بدین!
ممنون!