پایا و سانتا که باید یه دستگاه رمز یاب بخری 60تومن قیمتشه بعد انتقال بدی از طریق اینترنت بانک سبا.در غیر این صورت نمیتونینقل قول:
Printable View
پایا و سانتا که باید یه دستگاه رمز یاب بخری 60تومن قیمتشه بعد انتقال بدی از طریق اینترنت بانک سبا.در غیر این صورت نمیتونینقل قول:
وام کالا شده 10 تومن با 15 تومن سود داره!
دوستانی که جدیدا وام تا 10 تومن گرفتند راهنمایی کنید که بهترین بانک برای وام تا این حد کدوم بانک هست؟
شما برای این وام کالا اقدام کردی ؟ 10 تومن رو گفتند بهت ماهیانه چقدر قسط داره ؟ به من گفتند 280نقل قول:
و اینکه چنتا ضامن خواستند ؟ به من گفتند 2 تا .
===============
دوستان من یک ضامن برای گرفتن همین وام کالا کم دارم اشخاصی هستند ضامن می شوند کسی موسسه ای جایی به همین منظور در مشهد سراغ داره ؟
دوستان من کارت بانک ملی ام گم شده. آیا برای تقاضای کارت جدید باید به همون شعبه فقط مراجعه کنم یا هر شعبه ای میشه ؟
از هر شعیه ای میشه گرفت اما بسیاری از شعبه ها برا پیچوندن و کار نکردن میگن نمیشه باید بری شعبه خودت!!نقل قول:
وام کالا 10 تومان
250 تومان 5 ساله ؟
یعنی 15 درصده ؟
هنوز اقدام نکردم.اگه گزینه بهتری پیدا نکنم باید اقدام کنم.نقل قول:
اینکه گفتم برای بانک انصار هست.یک ضامن نیروهای مسلح با کسر حقوق قبول کردند
اما سودش حدود 22 درصد هست که پنج ساله 15 تومن فقط سودش میشه.اقساطش میشه نزدیک به 400 تومن!
شما کدوم بانک اقدام کردید؟دقیقا شرایط بازپرداخت و سودش چجوریه؟
سلام دوستان ...
5 میلیون تومن می خوام وام بگیرم ... کجا رو پیشنهاد میکنید؟
لطفا راهنمایی کنید خیلی فوریه :n27:
نقل قول:
خوب چرا بجای اینکار آدم با بانکای دیگه کار نکنه که ساتنا و پایا و .. کلن رایگانه ؟
حرق شما صحیح.... ولی من از بانک ملی وام کالا گرفته بودم و پول رو به حساب ملی واریز کرده بودن و منم بالاخره ساتنا کردم البته رفتم خود بانک این کار رو انجام دادم.نقل قول:
خوب ایت رمز یاب ها امنیت اینترنت بانک رو بالا میبره.بانک ها زیادی هستن که بدون رمز یاب کار میکنن مثل پاسارگاد و ملت هم 5 تومن فعالسازیش و...........نقل قول:
میتونی طبق گفته دوستمون بری بانک و حواله بزنی
کسی از اینترنت بانک دی استفاده کرده؟
دوستان کسی اطلاع داره وام 48 ساعته کدام بانک میده؟
من شنیده بودم بانک ثامن وام 48 ساعته میده زنگ زدم گفت مثلا 5 میلیون که بذاری پولت 36 ماه باید بمونه ولی 48 ساعته 80 درصدش یعنی حدود 4 میلیون وام بهت میدیم
منم گفتم خب این چه کاریه.
گفتند همینه
حالا میخوام بدونم همه ی بانک ها اینجوری هستید؟
سلامنقل قول:
من والا خیلی نیاز دارم دنبالش در بانک ملی بودم و هستم
پارتی گیر آوردم ولی روند عادیش اینه که میری حساب باز میکنی درخواست میدی یک ماه طول می کشه و حدود 3 تومن هم توی این مدت می خوابونی
بعد بهت میدن دوتا ضامن هم میخواد با ماهانه اقساط 350 سه ساله
ولی من از یک کانال دیگه اقدام کردم این یکی بالایی رو دوستم گرفت
از بانکی که آشنای دوستم بود گفتند یک ضامن کارمند با حقوق خوب بیاری کافی است
اقساط هم 28%
هنوز ضامن نتونستم پیدا کتم ولی توی این هفته اقدام کنم هفته بعد می برم و احتمالا 10 روز بعدش بهم وام رو میدن سپرده هم نکردم
من هم شدیدا نیاز دارم و واسه همین دنبال تحقیق بیشتر هستم تا لااقل بهترین انتخاب رو داشته باشم.نقل قول:
در روش اول که دوستتون گرفته،اون 3 تومن رو همراه وام پس میدن؟
با این اقساط که سودش در کل خیلی کم در میاد.به یک ماه معطلی میارزه
روشی که شما اقدام کردید رو همه میتونن انجام بدهند یا برای شما اینجوری شده؟
منظورم عدم سپرده گذاری و ... هست.
اون نوع بازپرداختی که شما داری میدی برادر از نزول هم بدتر است که !نقل قول:
شما میتونی به بانک پارسیان هم مراجعه کنی اونا هم وام برای کار میدن 10 تومن رو حدود 402 یا 420 ماهانه قسط میگیرن 3 ساله !
همین کاری که شما میخوای با انصار انجام بدی
پس حتما به ملی هم مراجعه کن
آره 3 تومنش هم بهش دادن و حدود 12600 باید برگردونه
روشی که من انجام دادن برادر با بند پارتی بوده دیگه :) یعنی اینکه سپرده گذاری نکنم و زودتر از 1 ماه بگیرم و یک ضامن هم ببرم که هنوز پیدا نکردم وگرنه هیچ بانکی نیست برای 10 تومن دو ضامن نخواد
عزیز کار بانک ها نزول هست دیگه،بدون سود کاری نمیتونن بکنننقل قول:
البته من هم زیادی حساب کردم.یه سری فرمول های خاص دارن.فکر کنم حدود 7 میلیون فقط سودش بشه که باز هم نسبت به ملی زیاده
هفته آینده باید برم دقیقا بپرسم.اینجوری درست جواب نمیدن
بانک سینا 10 میلیون میذاری مثلننقل قول:
5 میلیون میذاری هر چی
کلن 90 درصدشو بهت وام میده همونموقع
یعنی 10 تومن 9 میلیون میده
10 میلیون خودت تا 1 سال 2 سال که بخوای بازپرداخت سودت باشه میمونه و سود 22 درصد میخوره
و وامت هم که ماه به ماه پرداخت میکنی
درود. نظر دوستان در مورد وام 5 تومنی با 4 درصد سود دوساله چیه؟ البته بدون سپرده؟
اگر به وام احتیاج داری پس را معطلی !!! اخه 4 درصد دوساله نیاز به نظر نداره اونم بدون سپرده :n29:نقل قول:
ادرس بده کجا همچین وامی میدن
سلام دوستان
الان هیچ بانکی بالای 22 درصد یک ساله دیگه سود نمیده ؟
مبلغ بالا باشه باید با رئیس صحبت کنی برات انجام میده ولی در حالت معمولی نه.موسسه ها هستن ولی میترسن البته اگه رضایتشو جلب کنی یع رئیس بفهمه که بازرس نیستین براتون انجام میدهنقل قول:
با سلام
دوستان من نزدیک 30 میلیون میخوام بزارم بانک ولی نمیخوام سپرده کنم چون احتمال برداشتش پیش از موعد زیاده . حالا کدوم بانک( خصوصی دولتی)ترجیحا موسسه نباشه بزارم که کارت شتاب بده و روزشمار بیشترین سود بهش تعلق بگیره.
دوستان بانک ها فردا-9مرداد باز هستن؟ (بانک پاسارگاد مورد نظرم هست)
+
و اینکه اگه باز هستن،پاسارگاد شعبه ای نزدیک 4راه فرمانیه داره؟
ممنون
هیچ چیزی دست رییس شعبه نیستنقل قول:
همه بانکها فراگیر و سیستمی هست
فقط قوامین بالای 50 سیکساله 25 میداد که زیر آبشو زدن
همه بانکها و موسسات زیر نظر بانک مرکزی 22 درصد
تو یه تاپیک دیگه یارو 100 تومن داشت بهش حساب روز شمار با درصد بالا دادن قوامین هم نبودنقل قول:
سلام
حداکثر مبلغی که میشه از طریق دستگاه خوپرداز کارت به کارت کرد چقدره ؟
به بانکش بستگی داره یا نه ؟
سلام . همگی سودشون 10% هست برای روزشمار . در هر بانکی دوست داشتین حساب باز کنین . بگین پس انداز کوتاه مدت روزشمار میخواین چون پس انداز قرض الحسنه هم دارند که سود نداره قرعه کشی داره .نقل قول:
کارت به کارت 3 میلیوننقل قول:
-----------------------------------------------
یکی از دوستانم میگفت بانک اقتصاد مهر وام 4 درصد میده چند نوع حساب هم داره من زیاد در جریانش نیستم اگر کسی وام خواست میتونه تحقیقاتی هم روی این بانک و وام هاش انجام بده
اگه هر دو کارت ماله یک بانک باشن مقدارش بیشتر از 3 میلیونه، مثلا بانک پاسارگاد به پاسارگاد 15 میلیونه و ملت به ملت اگه اشتباه نکنم 10 میلیون و بانک های دیگه هم همینطور.نقل قول:
اطلاعات دیگه ای ندارید ؟ فوری وام میده ؟ باید سپرده کنی ؟ تا سقف چقدر ؟ شرایط ؟ کس دیگه ای از دوستان خبر داره ؟نقل قول:
من اطلاعات دقیقی ندارم از دوستان شنیدمنقل قول:
نه فوری نیست یه طرحی دارن به نام میثاق ( دقیق یادم نیست ) پول میخوابونی بعد از سه چهار ماه 90% درصد پول رو بهت وام 12ماهه تا 36 ماهه میدن
یه طرح دیگه هم بود به نام مهر 3 میگفت شرایط بهتری داره اما یادم نیست چطوره
فقط مطمئنم باید پول بخوابونید سودش 4 درصد هست
ببخشید دیگه من چون اون لحظه که دوستم توضیح میداد حواسم جای دیگه ای بود جزئیات رو متوجه نشدم
سلام دوستان
می خواستم ببینم با سندی که یه ساختمانی در اون فقط در حد اتمام سقف ها زده شده باشه برای وام گرفتن کدوم یکی از بانک ها شرایط و مقدار پرداختیش بیشتر هست؟؟
ما حدود 100 تا 150 تومن احتیاج داریم، حالا هر بانکی و هر روشی، بانکی هست که بتونه کار مارو راه بندازه؟؟
یکی از دوستان میگفت از بانک سینا تو کمتر از یک هفته با سند ملک 150 تومن وام گرفته!!؟؟ کسی اطلاعی داره در این باره؟
Sent from my LT28h using Tapatalk
راحت ترین بانک برای گرفتن دسته چک کدوم بانک هست؟
بیشترین مبلغ که بانک به صورت نقدی به مشتری تحویل میده چقدر هست
فکر کنم نهایت 15 میلیون باشه..بخاطر پولشویی بیشتر نمیده
سال 89 یا 90 بود یه بخشنامه برا بانک ها اومد که بیشتر از 15 میلیون به مشتری های عادی ندهید اکثر بانک ها طبق همان بخشنامه کار میکنن استثنائاتی هم وجود دارهنقل قول:
فکر نمیکنم امروزه کسی بخواهد بیشتر از این مبلغ رو نقدی بگیره یا چک میده یا کارت میکشه
با سلام
ببخشید این وام 100 میلیونی بانک ملت و مهر و انصار تحت چه شرایطی هستش و چند ماهه هستش و چند درصده و ماهانه قسدش چقدرش میشه ممنون میشم جواب بدین
سلامنقل قول:
یسر بزن بانک سینا
سلام . بانکی هست که بدونِ جواز کسب و ضامن و اینا بشه حساب باز کرد و دسته گرفت ؟نقل قول: