من از آقای leyth بخاطر جنجالی که بوجود آوردم معذرت میخوام.ولی قصد دعوا نداشتم.بهتره این بحث رو همینجا تموم کنیم.راستی از harvest moon بعدی خبری نیست؟
Printable View
من از آقای leyth بخاطر جنجالی که بوجود آوردم معذرت میخوام.ولی قصد دعوا نداشتم.بهتره این بحث رو همینجا تموم کنیم.راستی از harvest moon بعدی خبری نیست؟
اقا ببخشید یه تحقیق درسی دارم از اون موقعی که امتحانام تموم شده وقتمو گرفته ولی تا اخر هفته تموم میشه و در خدمتتون هستم(خودم خودم رو کت بسته تحویل میدم )
اینم یه نکته جالب نظر بدین یادتون نره
سلام بچه ها داشتم تو صفحات قبل دنبال یه چیزای می گشتم به این رمز برخورد کردم یه نگاهی بندازین
"
Doctor Sell All Medicine"
800711F0 0033
800711F4 0033
به نظر من میشه بدون این رمزهم دکتر همه داروها (4) رومی فروشه ولی باید یه کارای بکنیم که منم فعلا نمی دونم
راستی این بازی 30سال داره که احتمالا بعد ازسی سال طرف می میره
که ما فقط سه سال بازی می کنیم شاید بعضی از اتفاق ها بعد از این سه سال بیفته من که خودم چندروزی بعدازاتمام سه سال بازی کردم حال نداد ازنوشروع کردم به بازی ولی هرکی به سه سال رسید ادامه بده شایدسال های4و5و به اخریه اتفاق های بیفته
اقا ببخشید یه تحقیق درسی دارم از اون موقعی که امتحانام تموم شده
وقتمو گرفته ولی تا اخر هفته تموم میشه و در خدمتتون هستم
(خودم خودم رو کت بسته تحویل میدم )
اینم یه نکته جالب نظر بدین یادتون نره
سلام بچه ها داشتم تو صفحات قبل دنبال یه
چیزای می گشتم به این رمز
برخورد کردم یه نگاهی بندازین
"
Doctor Sell All Medicine"
800711F0 0033
800711F4 0033
به نظر من میشه بدون این رمزهم دکتر همه داروها (4) روبفروشه ولی باید یه کارای بکنیم که منم فعلا نمی دونم
که ما فقط سه سال بازی می کنیم شاید بعضی از اتفاق ها بعد از این سه سال بیفته من که خودم
چندروزی بعدازاتمام سه سال بازی کردم حال نداد ازنوشروع کردم به بازی ولی هرکی به سه سال رسید ادامه بده شایدسال های4و5و به اخریه اتفاق های بیفته
درستهنقل قول:
که ما فقط سه سال بازی می کنیم شاید بعضی از اتفاق ها بعد از این سه سال بیفته من که خودم
چندروزی بعدازاتمام سه سال بازی کردم حال نداد ازنوشروع کردم به بازی ولی هرکی به سه سال رسید ادامه بده شایدسال های4و5و به اخریه اتفاق های بیفته
منم تا 5 یا 6 سال رفتم
اما با هاروست مون 64
که تو همون سال ها بچه ام
بزرگ شده بود بقیه دخترها و شوهر هاشون
تازه بچه دار شده بودن و بعضی اتفاقات دیگر . . .
نقل قول:
بعضی مواقع از هاروست مون های دیگه بوهایی میاد. :13:
اما جدا از تعصب و اینا، این بازی (یعنی همین نسخه ی پلی 1 + نسخه گیم بوی) یک چیز دیگه است. :40::8:
:31::19::10::8::5::21::27::18::11: :46::40:(این شکلک ها از بیان احساس من عاجر اند.)
:20:
من باید از شما معذرت بخوام که نتونستم جلوی دهن بی صاحابم رو بگیرم. :10:
شما دوست خوب هم نباید از من عذر بخواهید!
من اون بحث رو بخاطر خودم نبود که ادامه دادم. به خاطر این بچه ها بود که اینجا زحمت می کشن و کاری رو انجام می دن که هم سخته و هم کسی تا به حال انجام نداده (همین گذاشتن دمو ها) و شما هم (صد البته سهوا) با یک پست زحمات اون ها رو زیر سوال بردید. من هم چون کلا ً آمپرم بالاست شاکی می شوم.(:41:)
-----------------------
من به خاطر پیدا کردن یک دوست هاروست مونی جدید بسیار خوشحالم.
لطفا به اولین لینک امضا سر بزنید. حدس میزنم از این بازی هم خوشتون بیاد.
-----------------------
از تمامی بر و بچس هاروستی هم به خاطر بر هم زدن نظم تاپیک عذر می خوام. کار معرکه خودتون رو ادامه بدید. عکس اون دمویی که گفتم کارن قهر کرد و رفت رو در هاردم (همون بازار شام) پیدا خواهم کرد و در اینجا خواهم گذاشت.
خدارا شکر سوء تفاهم ها بر طرف شد .
بله . اینم یه نمونه دموش که در سال چهارم اتفاق می افته ، البته چون کسی بعد از 3 سال خیلی بازی نمی کنه پیدا کردن دمو در مورد اون سال ها خیلی سخته و باید خودمون بازی کنیم و دموها را ببینیم :نقل قول:
Flashing Object
In Year 4 in Winter, walk past the Church after 5 p.m and you'll see a flashing object.
در ضمن یه تشکر ویژه هم به جناب aQua بدهکارم :11: که لطف کردند اون پست مربوط به لینک های بازی را پاک کردند . من که گفتم قصدم تبلیغ وبلاگم نبود فقط می خواستم لینک ها و توضیحات همگی در صفحه ی اول قرار بگیره تا کسی که بازی و مبدل و استراتژیشو نداره نخواد 349 صفحه را بخونه تا بتونه بازی را انجام بده :41: . اگر هم فکر می کردید تبلیغه خوب می گفتید بدون پسورد براتون آپلود می کردم ، ولی در کل خیلی ناراحت شدم :19: چون همشونو از منابع خارجی با حجم های خیلی زیاد گرفته بودم و مثلاً فایل 50 مگی را تا 24 مگ فشرده کرده بودم که دوستان راحت دانلود کنند ، کلی هم عکس و ... آماده کرده بودم که ولش کن گذشت . :18:
چرا این بازی این همه طرفدار داره؟ چرا هر چقدر این بازی را انجام میدهیم خسته نمیشویم؟اونم یک بازی که در زمان ps1 ساخته شده وهیچکدام از harvest moon های بعدی نتوانستند مثل این بازی موفق باشند؟
سلامنقل قول:
خوب همینش جذابه . این که این بازی آنقدر خوب بوده که هیچ ورژنی نتونسته جای اونو پر کنه . در ضمن این بازی نه فقط تو کشور ما بلکه تو خیلی از کشورها خیلی طرفدار داره . شما یه نگاهی به استراتژی و عکس های بازی بیندازید و ببینید چقدر جذابه . تازه خوبیش اینه که هر چی پیش می ری هی چیزای جدید می بینی و .... که تا خودتون بازی نکنید نمی فهمید چه بازی خوبیه .
بچه ها اگه دموها سال های بعدی رو بزارید
به به!نقل قول:
منظور من از حاج آقا ایمان همین آواتارت بود!
خوب تو که دوست داری حاجی بشی، یه دونه از این مکه باحالا بزار آواتارت. (البته این آواتارت خیلی باحال و هنری می باشد.)
راشتی حاج آقا ایمان خان جان... تو محل ما دارن یه چیزی می سازن شبیه کعبه. اگه از زاویه جنوب غربی به این بنا نگاه کنیم، نمایی از گلدسته های امامزاده محمد هم می بینیم که خیلی جالب میشه. اگه دوربین دستم اومد عکس می گیرم برات میرفستم.
---------------------
- نبودی دعوا رو ببنینی که، یه مشت من ول می کردم یه مشت Iman hichkas عزیز. حاج خانوم Aroosake kuki هم می خواست مارو جدا کنه... . ولی دعوای خیلی حال داد. تا باشه از این دعوا ها. :27: تا ما یه دوست جدید پیدا کنیم! :11:
شما هم نبودی! ندیدی چه کولاکی بود! اینجا هم آسمون غرش می کرد من هی شیر میشدم.:31:نقل قول:
aQoa یک ربات است. اما هیچ رباتی نمی تونه تشخیص بده و پستی رو حذف کنه. این ربات حذف شدن پست ها رو به شما گزارش میده. برای این در نظر گرفتنش که هر کی پستش حذف شد نیاد به حذف کننده اعتراض کنه.
زحمتتان قابل قدردانی است1
اگرچه من خودم یک عدد فایل 780 کیلوبایتی را دانلود کردم. 10 سال پیر شدم. انشاءالله در دهکده ی ما هم روزی ADSL بیاید و ما بیشتر بتوانیم قدردان زحمات شما شویم.
بابا
جان من این صحبتهای دعوا , حذف پست و . . .
رو ول کنید
بریم بچسبیم به بازیمون
.
.
.
.
.
خوب ! کجا بودیم ؟
سلام
آره ولش کن . بی خیال
بریم سر اصل مطلب .
این آموزش غذای Basil
اینم آموزش غذای Gotz
سلام بر دوستان گل.
این قضیه ی قهر کردن کارن رو یادتونه... اون اولا در موردش گفتم؟
این عکسش می باشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بسیار شرمنده ام که نصفه است. چون اون موقع عقل ناقصم به اینجاهاش قد نمی داد.
فقط یه حس درونی بهم گفت که از اینجا عکس بگیر شاید در آینده به کار پروژه ی مافوق کهکشانی ناسا بیاد.
در مورد دمو برای عزیزانی که شاید از جریان خبر نداشته باشن:
این قضیه مربوط میشه به Goddess Festival که اگه قلب دختری برای شما بطپه، اول صبح میاد میگه اگه کارت تموم شد بیا بریم دبی دبی... حالا اگه شما اونقدر معطل کنید که وقت بگذره، دختر از زمینتون میره بیرون به سمت دهکده و خوب میدونید که اگه از ورودی زمین رد شد، دیگه نمیشه اون رو پیدا کرد. حالا وقتی میرید به میدون شهر میبینید که اون دختر اونجا نیست. و شهردار میگه:
Oh. it looks like we're missing a girl in a goddess costume
یعنی: وای خاک به سرمون شد یکی از دخترایی که باید تو لباس الهه زندگی برقصه مفقودالاثر شده.
بعد دختر میاد میگه: شرمنده دیر شد.
بعد اول یه دونه می خوابونه تو گوش شما (یعنی من) بعد میگه تو اینجایی؟ (فقط ببینید چطور منو نیگا می کنه)
(تمامی حقوق مترجم محفوظ است)
و یک قضیه ی ترسناک: روح پاپوری
وقتی پاپوری با کای عروسی میکنه، با اون میره شهر. اما وقتی توی مرغداری بریم بالای پله ها اونجاست!
و توی تمام فستیوال ها هم هست.
البته بگم که من این قضیه رو ندیدم. و از کسی به اسم Krems شنیدنم (یعنی خوندم).
اما میگفتن که اشتباه برنامه نویس است.
اما برنامه نویس زیاد اشتباه کرده (مثل قضیه تبدیل سبد به سطل آشغال)
یکی از این قضایا که شاید به ما کمک کنه اینه:
وقتی یکی از مرغ هاتون مریضه، و شما هم داروی درمان حیوانات رو ندارید، آخر بدشانسیتون هم اینه که مرغداری بسته است... نزنید تو سر خودتون که راه چاره ای هست (حتما میدونید که اگه به مرغ دارو نرسونید فردا بی شک خواهد مرد) . راه چاره اینه:
تا ساعت نزدیک به 6 صبح کار کنید. منظورم اینه که تا اون موقع طرفای مرغداری باشید. داخل مرغداری شده و مرغ مریض رو برداشته و از مرغداری بیرون بیاید و صبر کنید. صحنه تاریک میشه (روز بعد) ... می بینید که مرغه هنوز توی دستتونه و شما یک روز به عمرش اضافه کردید. حالا میتونید براش دارو تهیه کنید. اگر بازهم به هر علتی نشد، این کار رو تکرار کنید.
از این پست ها زیاد بزار چون
هم آموزشیه و هم طنزه !
نقل قول:
آی گفتی!
حالا در مورد چی دعوا کنیم؟
میگم اینبار هم تو شروع کن... فقط محکم نزن که ناک اوت بشم
نقل قول:
مسخره میکنی؟ :41:
اتفاقا یه ایده توپ دارم. الآن تاپیک رو میترکونم
تا حالا کسی دموی مسموم شدن دوک رو دیده اگه ندید زمانشو بگم
ها ها ها!
نترسید بمبش ضعیفه چون هنوز کامل نیست
مشروح اخبار:
فکر ساختن یک کمیک استریپ ذهن من رو مشغول کرده بود... گفتم حالا که این قضیه ی کارن و اینا پیش اومد یه کمیک از بطن ماجرا در بیارم.
فقط تو رو خدا مسخرم نکنید!
************************************************** *******************************
ادامه دارد...
وای پسر من مفقود الا ثرشدم چی کردی
ازچه برنامه ای استفاده کردی
به خاطر اینکه اولین نفری بودی که نظر دادی جایز ه ات محفوظه ایمان جون...
برنامه خاصی نیست... از داخل بازی عکس گرفتم و توی فوتوشاپ به اون متن اضافه کردم.
سه قسمت بعدی داره آماده میشه که فکر کنم بهتر شده باشه.
فقط فکر نکنم تا پایان امروز بتونم آمادش کنم.
با تشکر از نظری که دادی
راستش من این مفقودالاثری که گفتی رو نفهمیدم یعنی چی! خدا نکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــی باحال بود .... توپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت عالی بود
بابا ایول
ولی اگه بتونی از این راه
یه داستان توپ درست کنی معرکه است
منم اگه میشد عکس بذارم
یه دونه درست میکردم با لهجه مشهدی
:31::31::31::31::31::31::31::31::31:
شدت انفجارت خیای زیاد بود منم نتونستم فرار کنم اون بلا اومد سرم
جایزام رو حتما بده یادت نره
ببخشید
ولی کسی میدونه بعد از چند تا
پست اجازه داریم عکس بزاریم
جان من یکی بگه که یه عالمه عکس
از هاروست مون دارم و دارم میمیرم
نقل قول:
به خیلی چیزها در مورد لهجه فکر کردم. اما نمی خواستم به هیچ قوم و نژادی توهین بشه. و گرنه لهجه (***) و (****) خیلی مناسب این کاراکتر ما هستند.
در مورد داستان هم باید بگم که در واقع همون داستان قهر کردن کارن می باشد. با چاشنی مزه پرانی!
ایول... خوشم اومد جواب دندان شکنی به من دادی... :5: من قبلا نفهمیدم... ولی الآن که فهمیدم هم به هوش و حاضر جوابیت آفرین گفتم و هم نیشم باز شد :31:نقل قول:
جایزه هایی که من به افراد می دهم همه معنوی هستند. اما جایزه ی شما ایمان جان... همون عکسی از کعبه ی محل ما هست! :27:
نقل قول:
هنوز جاهای بترکونش مونده!
:5::5:
نقل قول:
سلام دوست عزیز. به جمع هاروست مونی ها خوش اومدید. :10:
امیدواریم لحظات خوشی رو اینجا داشته باشی! :27: = (:21:) + :31:
در مورد دموی مسموم شدن دوک : اگه منظورت دموی مست شدنشه که بله : در مسافرخانه این اتفاق می افته و خیلی وقت پیش دیده بودم. اما زمان دقیقش یادم نیست.
اما اگه یک دموی جدیده که در کنار گفتن زمان و مکان و این جزئیات، سعی کنید از کل دمو عکس بگیرید و آپلود کرده و چند نمونه اینجا بگذارید و آدرس دموی کامل رو هم بدید. (سرقت طرح جناب Aquaquest :31:)
و یک نکته: نترسید! هرچی داشتید رو کنید. و سعی کنید اول نگید: اگه کسی فلان چیز رو می خواد بگذارم... همون لحظه بگذارید اگه صدا داد که کار رو ادامه بدید و اگه صدا نداد صبر کنید بعدا صداش در میاد!:8:
سوال: یک نکته! چرا وقتی ما از درخت عسل برمی داریم، با بطریش بهمون می دن؟ یا گاوا که ازشون شیر می دوشیم؟
جواب: چون این جا هاروست مون است! و در کنار تمام این مباحث، یک الهه می تونه با یک خیار احضار بشه!
و با پختن یک غذا با آرد و روغن و شیر و عسل و همه اینها، اثری از بطری و پاکت و پارچ و اینا نیست!
اینجا دهکده ایه که میشه از دیگی که توش آش می پزن، ماهی که هیچی، استخون ماهی هم هیچی... قوطی کنسرو و شاخه ی درخت گرفت!
و ...
که تو گفتی چه کار کنم :10:
بچه ها برید به پست زیر و راهنماییم کنید واجبه حتما بر ید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3493075&postcount=8003
قسمت دوم:
سلام به همه مرسی از خوش آمدگویت در مورد دموی دوک سال اول روز 23 بهاره داخل مسافرخانه بعد من تونه بازم از این کارا بکن %� ها(اتاق ها) رو می تونم بگردم که کاری نداره فقط باید روز یکشنبه بری تپه مادر یه سوسکی سنجاقکی به همشون نشون بدی بعد میشی عزیز دلشون راستی اقای leyth من عکسهاتو دیدم خیلی خندهداره بازم از این کارا بکن
آقا من من به همه کوتوله ها اون سه غذای رو دادم اما فلوت ندادن1-بعد از گرفتن توت قدرتی از کاپا سریع پیش کوتوله قرمز رفتم اما فلوت نداد من همه روش هارو امتحان کردم این فلوت رو آخر نگرفتم وقت یک راه دیگه مونده اونم دوستی با کشیش تا سال د وم فلوت رو ازش بگیرم کسی این راه رو امتحان کرده
کسی نیست یک سوال داشتم تو رو خدا جواب بدید من باepsxe1.5کار میکنم بعد psx emulator chater 2.5روش نمیاد کسی بایوس و پلاگین epsxe1.6 رو داره تو رو خدا
عزیرم اگه یکم صفحات قبل رو بخونی جواب همه سوالات رو بچه ها دادن فلوت به کوتوله ها ربطی نداره به کشیک ربط داره
بچه ها فکر نکنم هیچ کدومتون با الی تا به حال ازدواج کرده باشین
اگه بدونین بیچاره چقدر مظلومه :37:
مرسی آقا ایمان از پاسختون خودتون به دستش آوردید؟
سلام
Jomoong جان اگه الی مظلومه آن اونقدر گیج و خنگه که اعصابتون را خورد می کنه . صبح که باهاش حرف بزنی میگه : .........
راستی داشتم ورژن های مختلف Harvest Moon را می دیدم که به Harvest Moon : Boy & Girl برخوردم و می خواستم ببینم این همون نسخه ی پلی استیشن یکه که فقط بهش دختر اضافه شده ؟ آخه عکساش که عیناً همون مزرعه دار خودمونه .
نقل قول:
ای بابا! Ann هم که همین جوریه! تازه اون قیافه شم عین این جن دیده ها میشه! دمش گرم همون پاپوری جون خودم!....................(الان کارن میاد :41:)
در کل مثه اینکه کارن و پاپوری فعلا در صدر جدول باحالا هستن.
البته پاپوری خوش مشرب تر و باحال تره. در عین حال که سبک مغزه!
ولی کارن سنگین و با وقاره در عین حال که مغروره.
الی: کدبانوی بشور بساب! :27:
ماری: دیو و دلبر!
ANN : بشور بساب نامبر 2
اگه بدونین چقدر الی مظلومه
بیچاره دنبال یکی میگرده که دوستش داشته باشه :40:
منم توی هاروست مون 64 باهاش ازدواج کردم ولی قبل ازدواج
مادربزرگش مرد :37:
و بدبخت غریب و تنها شد ( اونجا Stu برادرش نبود )
تازه اشپز و کدبانوی شهر 64 همین الی خانوم بود
جاتون خالی چه غذاهایی برام درست میکرد
این کارن هم اگه توی هاروست فستیوال با مادرش صحبت کنینقل قول:
ولی کارن سنگین و با وقاره در عین حال که مغروره.
میگه که سال قبل توی دیگ شکلات انداخته :16::16::16:
جومونگ چرا عکس رو نشون نمی ده ادرسش رو دری برام بذاری
الان تازه از مدرسه فرار کردم
یکم می خوابم بلند میشم بازی روشروع می کنم تا دوسروزدیگه تشریح روزا رو شروع می کنم
بابا من از سال 2002 که این باز اومد دنبال رفتن به شهر هستم
کدوم عکس ؟نقل قول:
شب ستاره رو میگی ؟
کدوم عکس ؟
شب ستاره رو میگی ؟
اون عکس که با الی عروسی کردی رو می گم خیلی هم مظلومه
من که از الی خوشم نمی ولی خیلی دختر قلب پاکی
آی داد آی هوار شهری نیست