سلام دوستان .... من یک تیر اعزام شدم، مالک اشتر اراک
همون یکم نگهمون داشتن تا یه هفته و از دیشب تا جمعه عصر مرخصی دادن .... جای خوبیه ولی رژه این اولاش یکم اذیت میکنه دیگه .... بچه هایی که اونجا خدمت کردن ؛ افتادم گردان ذوالفقار، گروهان ایثار
Printable View
سلام دوستان .... من یک تیر اعزام شدم، مالک اشتر اراک
همون یکم نگهمون داشتن تا یه هفته و از دیشب تا جمعه عصر مرخصی دادن .... جای خوبیه ولی رژه این اولاش یکم اذیت میکنه دیگه .... بچه هایی که اونجا خدمت کردن ؛ افتادم گردان ذوالفقار، گروهان ایثار
بهترین ماه همون اسفند ماه هست که بهش دوره ی طلایی میگننقل قول:
خب تابستون اعزام شدن بدیش اینه که شما تو گرما اموزش میبینی ولی در عوض یه سال عید خونه نیستی در عوض اگه پاییز اگه اعزام بشی هوا خوبه ولی دو تا عید سربازی و... کلا نمبشه اولویت بندی کرد ولی بیشتر به جات ربط داره
کاملا اختیاری هست اگه خواستی برو درس بخون نخواستی هم نخون.نقل قول:
خوش بگذرهنقل قول:
راسی کسی دیگه ای نیست مالک اشتر
بچه های مالک اشتری قرار بود بیاین اطلاع بدین!! کوشین؟؟
دوست عزیز من 2 ماه پیش همون جا یعنی ایثار ذوالفقار بودم فرماندتون همون عباس کردی و میرعلی اکبریه؟
سلام
اینهمه شما پرسیدین و ما جواب دادیم یه سوال هم من دارم
آخر شهریور ترخیص میشم(انشالله)
میخوام برای درخواست کارت اقدام کنم (مدارکش تقریبا امادس)
سوالم اینه که برای درخواست کارت باید از یگانم نامه ای بگیرم یا نه؟؟
و اینکه برای درخواست کارت قبلش آیا تاریخ ترخیصی باید در بیارم یا نیازی نیست؟؟؟
از هرکی پرسیدم یه چیزی جواب داده خود فرماندمون هم یکم شش و هشت میزنه جواب دقیقی نداده بهم!!!
از همین العان اقدام بکن تا موقع ترخیصت کارتت اماده باشه (مثله من که روزی که اخرین امضا رو گرفتم کارتم رو هم گرفتم).نقل قول:
موقعی که میری درخواست کارت میدی تاریخ ترخیصت رو حساب میکنن و بهت میگن.
برا ما که نیرو انسانی نامه نمیخواست فکر نکنم برا شما هم بخوان.
سلام میخواستم بدون این 14 بند قانون جدید که در مورد بخشش اضاه خدمت سنواتی آمده صحت دارد و آیا در ستاد مشترک ارتش هم قابل الاجرا هست؟
. فرزندان شهدا،جانبازان 50% و بالاتر و آزادگانی دارای بیش از سه سال اسارت می باشند. (با تایید بنیاد شهید و امور ایثارگران)
2. سربازانی که یگانه فرزند پسر بالای 18 سال خانواده می باشند.(با تایید اداره ثبت احوال مربوط)
3. سربازان مستضعف و معیل که با اعزام به خدمت قدرت معاش خود و خانواده را از دست می دهند مشروط به ارائه گواهی از کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی از بخشش اضافه خدمت بهره مند خواهند شد.
4. یگانه فرزند پسر خانواده ای که حداقل دارای سه فرزند دختر فاقد شوهر باشد. (با تایید اداره ثبت احوال)
5. کارکنان متاهل که بیش از یکسال غیبت به خدمت اعزام شده اند و سربازان متاهل دارای فرزند و همسر بیمار از بخشش اضافه خدمت بهره مند خواهند شد .
6. سربازای که والدین آنها مبتلا به بیماری صعب العلاج و یا پدر آنان به دلایل غیر امنیتی در زندان می باشد.
7. سربازانی که در طول خدمت فاقد غیبت یا تنبیهات انضباطی باشند. (با تایید نیروی انسانی مربوط)
8. سربازانی که در انجام وظایف دینی فعال می باشند.(با تایید عقیدتی-سیاسی)
9. سربازانی که در آزمون روان خوانی قرآن قبول می شوند.(با تایید عقیدتی-سیاسی)
10. سربازانی که به دلیل بیماری معاف از رزم شناخته شده اند.
11. سربازان راننده ای که در نگهداری خودرو تحویلی (نظافت،نگهداشت و عدم وارد شدن خسارت به آن) کوشا بوده اند.
12. سربازانی که حداقل یک سال در مشاغل نگهبانی، عملیاتی خدمت کرده باشند.
13. سربازانی که در حین گذراندن اضافه خدمت در دانشگاه پذیرفته شوند.
- تاریخ انتشار: دوشنبه ، 25 بهمن 1389 ، 23:42
این هم سایتش هست که این مطلب را زده
کد:http://naghdnews.ir/news-analytics/news-analytics/11036-news.html
شانس مارو میبینینقل قول:
الان از یکی از دوستام که تو دژبانی ستاد شریعتی هست گفت که طبق قانون جدید دیگه نمیشه 2 ماه قبل اقدام کنی برای کارت...بعد پایان خدمت اقدام میشه و کارت هم میاد دمه خونتون!!!! :13:
نمیدونم ولی برا درخواست کارت نباید بری ستاد فاتب تو شریعتی برو نیرو انسانی یگان خدمتی خودت شما برا امضا گرفتن باید یه دفعه برس ستاد فاتب.نقل قول:
البته قوانین هر روز عوض میشه
دوستان کسانی که معاف شدن بعد از اینکه همه کارها انجام شد چند ماه طول میکشه کارت بیاد درب منزل؟؟؟
خوب من در اصل سرباز قرارگاه فاتب هستم دیگه....ناچارم برم ستاد شریعتینقل قول:
والا قبلا طرف میرفت 2 ماه قبل پایان خدمتش درخواست کارت میداد بعد وقتی که خدمتش تموم میشد داشت تصویه میکرد روز اخر که امضاهارو میگرفت کارتش هم اماده بودنقل قول:
ولی ظاهرا با قانون جدید بعد خدمت اقدام میشه کرد برای کارت...حداقل 2 ماهی طول میکشه :13:
سلام میخواستم بدون این 14 بند قانون جدید که در مورد بخشش اضاه خدمت سنواتی آمده صحت دارد و آیا در ستاد مشترک ارتش هم قابل الاجرا هست؟
. فرزندان شهدا،جانبازان 50% و بالاتر و آزادگانی دارای بیش از سه سال اسارت می باشند. (با تایید بنیاد شهید و امور ایثارگران)
2. سربازانی که یگانه فرزند پسر بالای 18 سال خانواده می باشند.(با تایید اداره ثبت احوال مربوط)
3. سربازان مستضعف و معیل که با اعزام به خدمت قدرت معاش خود و خانواده را از دست می دهند مشروط به ارائه گواهی از کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی از بخشش اضافه خدمت بهره مند خواهند شد.
4. یگانه فرزند پسر خانواده ای که حداقل دارای سه فرزند دختر فاقد شوهر باشد. (با تایید اداره ثبت احوال)
5. کارکنان متاهل که بیش از یکسال غیبت به خدمت اعزام شده اند و سربازان متاهل دارای فرزند و همسر بیمار از بخشش اضافه خدمت بهره مند خواهند شد .
6. سربازای که والدین آنها مبتلا به بیماری صعب العلاج و یا پدر آنان به دلایل غیر امنیتی در زندان می باشد.
7. سربازانی که در طول خدمت فاقد غیبت یا تنبیهات انضباطی باشند. (با تایید نیروی انسانی مربوط)
8. سربازانی که در انجام وظایف دینی فعال می باشند.(با تایید عقیدتی-سیاسی)
9. سربازانی که در آزمون روان خوانی قرآن قبول می شوند.(با تایید عقیدتی-سیاسی)
10. سربازانی که به دلیل بیماری معاف از رزم شناخته شده اند.
11. سربازان راننده ای که در نگهداری خودرو تحویلی (نظافت،نگهداشت و عدم وارد شدن خسارت به آن) کوشا بوده اند.
12. سربازانی که حداقل یک سال در مشاغل نگهبانی، عملیاتی خدمت کرده باشند.
13. سربازانی که در حین گذراندن اضافه خدمت در دانشگاه پذیرفته شوند.
این هم سایتش هست که این مطلب را زده
http://naghdnews.ir/news-analytics/news-analytics/11036-news.html
بعد از این که رسید پستی رو گرفتید نهایتا تا 20 روز کارت شما بدستتون می رسه ( البته معمولا کمتر از 2 هفته صورت میگیره)نقل قول:
دوستان کسانی که معاف شدن بعد از اینکه همه کارها انجام شد چند ماه طول میکشه کارت بیاد درب منزل؟؟؟
سلام بچه ها. من یک شهریور اعزامم و تا اون موقع گواهی دوره تکمیلی 45 روزه بسیجم حاضر نمیشه. اگه نامه بگیرم پادگان ها قبول میکنن ؟؟
سلام شما دورتون تموم شده؟نقل قول:
چون منم 6/1 اعزامم الان درحال آموزش تکمیلی هستم خودشون بهم گفتنم که جدیدا یه نرم افزار درست کردن که از همینجا کاراتونو انجام بدیم ویک هفته ای مدرک رو بهتون بدیم شما یه سوال کنید احتمالا یک هفته ای میدن بهتون
نه من الان تو دوره ام. در مورد این نرم افزار چیزی نشنیدم ولی توی سایت های مختلف که نگاه میکردم گفته بودن که با نامه هم میشه و قبول میکنن ولی چند روز پیش یکی از دوستان میگفت که شایدم قبول نکن !نقل قول:
دوست عزیز بغیر از سپاه هیچ ارگان دیگه ای این دوره رو قبول نداره و اگه شما بیفتی نیرو انتظامی یا ارتش این دوره رو قبول ندارند وشما باید 2 ماه اموزشی رو انجام بدید !!!نقل قول:
بله دوست عزیز اطلاع داشتم.نقل قول:
نقل قول:
من معافیت کفالت پدر بالای 59 سال گرفتم.
رسید پستی ندادن فقط روز آخر که رفتیم کمسیون با پدرم پرونده رو دیدن و چک کردن بعد من پرونده
رو دادم به اتاق دیگه ای و یه جناب سروانی بود پرونده رو گرفت و گفت 1 تا 2 ماه دیگه کارتت رو پست میاره دره خونه تحویلت میده.
رسید پستی هم ندادن.
میشه لطف کنید بگید چه جوری معافیت کفالت گرفتین؟ پدرتون بیماری دارن؟نقل قول:
help me
داداشم دانشگاه را وسط ترم اول ول کرده و الان حدود 8 ماه است که ترک تحصیل حساب میشودد
امروز رفتش مدرسه برای پر کردن برگه شماره 3 برای غیر دانشگاهی ها
ولی بهش گفتن باید بری دانشگاه برات پر کنه
حالا سوالش اینه:
فرمی تو دفترچه به اسم برای مشمولین دانشگاهیی نداریم
باید برای تعیین وضعیت تحصیلیش بره دانشگاه؟؟
و باید چی بگه و اینا.
مر300 :31::40:
نقل قول:
بله دوست من.
من تک پسر خانواده هستم برادری ندارم.
دانشجو هم هستم.
پدرم متولد 6/1/1331 هست که از تاریخ تولدش به بعد سنش میشه بالای 89 سال یعنی میره تو 60 سال.
واسه همین معافیت کفالت گرفتم.پدرم بیماری ندارن.اون قانونش جداست
همون چون برادر نداری تونستی کفالت بگیری.نقل قول:
خوش به حالت در حد لکسوز :33:
آقا برو دنبالش بگير اگه تا اون زمان دورت تموم شه با پيگيري مي توني بگيري فقطم با برگ كفايت ازآموزش پادگانها تائيد مي كنندنقل قول:
اگر کسی فقط یه برادر داشته باشه ولی برادرش به خاطر جراحی قلب معاف شده باشه و پدرش بالای 60 باشه میتونه معاف بشه؟
اگر برادرتون خدایی نکرده از کار افتاده باشه و نتونه هیچ کاری بکنه و تو کمسیون پزشکی نظامنقل قول:
از کار افتاده شناخته بشه امکانش هست.
باید به سازمان وظیفه عمومی تماس بگیرید سوال کنید.
من خیلی از سوال هامو زنگ میزدم سازمان میپرسیدم.
از کار افتاده که نیست! عمل قلب داشته معاف شده .نقل قول:
منم این سوالو تا حدودی دارم من الان دانشگاه میرم باید فرم شماره 3 رو که بالاش نوشته:نقل قول:
"تعیین وضعیت تحصیلی مشمول (غیر دانشگاهی)"
ببرم دانشگاه پر کنم ؟من گواهی اشتغال به نحصیل گرفتم بازم میخواد؟
شماره اش رو میشه بگید...ممنون....قشنگ جواب میدن..؟؟یا نه.>؟/نقل قول:
باید به سازمان وظیفه عمومی تماس بگیرید سوال کنید.
من خیلی از سوال هامو زنگ میزدم سازمان میپرسیدم.
خوب اگر برادرتون میتونه از پدرت مراقبت کنه شما معاف نمیشی.نقل قول:
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
مرکز مشاوره و پاسخگویی سازمان وظیفه عمومینقل قول:
021-73941735
021-73941739
فقط صبح تا ظهر تماس بگیر البته خیلی باید تلاش کنی چون خط ها خیلی شلوغه.
من شاید 15 دقیقه مدام زنگ میزدم
دوستان چندتا سوال داشتم.من فارغ اتحصیل بهمن 89 هستم(لیسانس برق).من هنوز دفترچه رو نگرفتم.چون می خواستم برم دنبال کار امریه اگر بشه. می خواستم بپرسم قبل از ارسال دفترچه باید پیگیر کارهای امریه باشم یا بعد از اینکه دفترچه رو پست کردم هم می تونم برم برای امریه اقدام کنم؟(هر چند نمی دونم می تونم امریه گیر بیارم یا نه) - این 6 ماه رو دقیقا از کی حساب می کنند؟یعنی ممکنه از اسفند حساب شده باشه نه بهمن؟ من همین هفته دفترچه رو پست کنم کی اعزام میشم؟و یه سوال دیگه اگر من تاریخ اعزامم مثلا شهریور بخوره می تونم حتما بندازم آبان یا احتمال داره بگن نمیشه یعنی میخوام بدونم عقب انداختن رو برای یه بار 100 درصد میشه انجام داد یا نه؟
ممنون
لطفا کمک کنید.:11:نقل قول:
داداش امریه دیگه چیه که حی داری می گی. امریه رو وقتی آموزشیت تموم شد می دهند.نقل قول:
اینی هم که می خواهی بگیری پذیرشی هست نه امریه.
------------
اصولا پذیرشی برای سپاه هستش.چون ارتش و نیروی انتظامی در هر حال حالگیری کامل هستش.
1. در مورد فارغ التحصیلی و اعزام باید بگم که بعد از اینکه برگ فارغ التحصیلی برات صادر شد.
معافیت تحصیلی تمام هستش و در مهلت شش ماه باید دفترچه رو پست کنی.
2.پذیرشی سپاه بی چون و چرا به صورت زیر هستش :
الف-اگه پارتی داری نیازی به بسیجی (حتی عادی) و معاینه پزشکی و مسخره بازی های
بعدی نیست.پذیرش می شی.
ب-اگه پارتی نداری باید برخی مسائل رو بزاری کنار :
1.بسیجی عادی رو باید داشته باشی.
2.چند ماه دوندگی به این پادگان و اون پادگان کنی.
3.غرور رو زیر پا بگذاری و سمج باشی.
4.تا بلدی رفتی پادگان دروغ بگو.( بعد از رفتن می فهمی).
5.بعد از این موارد چون پارتی نداری می فرستنت معاینه پزشکی.
(بیشتر به قول خودشونعینکی پذیرش نمی کنیم.این هم برای اونهایی هست که پارتی و شانس ندارن)
پس وقت رفتن به معاینه عینک رو بردار).
6.باز هم اذیتت می کنند و پذیرشت رو قبول نمی کنند.باز هم سمج شو.
7.پدیرش شدی.
نکته انحرافی: منظور از پارتی یه عضو رسمی در یه پادگان یا ناحیه هست.
درجه و رتبه فرقی نمی کنه.فقط رسمی باشه.
یا کسی رو که واقعا می شناسی برات کاری رو انجام می ده.
کار انجام دادن برای پذیرشی هم اگر طرف واقعا انجام بده باشه پشم هستش.
****در ضمن پذیرشی رو بعد از دریافت برگ سبز صورت می گیره.
پس اول باید برگ سبز رو بگیری بعد پذبرشی.
در مورد به تاخیر انداختن اموزشی باید بری میدان سپاه تقاضا بدی و چند تا
دروغ سرهم کنی بیشتر دروغ پزشکی باشه خوبه و قبول می کنند و فوقش
دوره بعد می فرستنت.دست اونا هستش شاید انداختنت دی ماه.
ولی پذیرشی رو که می گیری پشم می شه.سری بعد اگه بری برای پذیرشی
با یه لگد همراهی می شی.مگه اینکه پارتی موجود باشد.
------------
نقل قول:
برادر شما بعد از ترک تحصیل 4 ماه فرصت داشته خودش رو معرفی کنه به نظام وظیفه و بعد از اون غیبت خورده
چون دانشگاه بلافاصله وضعیت داداشت رو به سازمان اعلام میکنه و ثبت میشه
میدونم 3 ماه اضافه میخورهنقل قول:
برادر شما بعد از ترک تحصیل 4 ماه فرصت داشته خودش رو معرفی کنه به نظام وظیفه و بعد از اون غیبت خورده
چون دانشگاه بلافاصله وضعیت داداشت رو به سازمان اعلام میکنه و ثبت میشه
این برگه شماره 3 که برای تعیین وضعیتت تحصیلی هست رو برده مدزسه گفتن باید بری دانشگاه وضعیتت مشخص شه
حالا باید چیکار کنه که به چمیدونم نظام وظیفه بفهمونه که دانشجوی ترک تحصیلی هست؟؟؟؟؟
مر30000
یکم واضح تر توضیح بدین :40::10::46:
داداش ممنون.منظورم امریه مثلا تو اداره هست نه به قول شما پذیرشی که برای سپاه یا بسیج هست.پس اگر امریه باشه بعد از اینکه دفترچه ام رو پست کردم هم می تونم برم دنبالش؟واسه دیر تر انداختن اعزام اون جور که من شنیدم برای یه دوره باید راحت از این حرف ها باشه یعنی من شنیدم یه دوره برای همه عقب می ندازن!؟ درسته؟نقل قول:
داداش اواتارت خوشگله ما هم جوابت رو می دیم.نقل قول:
( نمی دونم چرا همه جا تا خوشگله دیده می شه همه می خوان جواب بدن.یادمه توی دانشگاه
یه بار یه دختر خوشگلی نرسیده کار اداریش راه افتاد.ما بدبخت دو ساعت بدو این ور بدو اون ور
کی جواب می ده.)
-----------------------
1.داداشت انصراف نداده.اول باید بره دانشگاه تکلیف رو مشخص کنه و بعد نظام وظیفه.
2.باید توی دانشگاه کامل تسویه حساب کنه و انصراف از تحصیل بده بعد.
3.برگ انصراف تحصیل صادر بشه براش و به نظام وظیفه اعلام بشه و برگه رو برداره ببره میدان سپاه.
4.و در اخر دادشت می ره دانشگاه نه مدرسه.پس تکلیف نظام وظیفه توی دانشگاه مشخص می شه نه مدرسه.
تمام شد.
حالا می تونه بقیه کارها رو انجام بده.
-----------------------
---------- Post added at 07:23 AM ---------- Previous post was at 07:22 AM ----------
منظورت رو نمی فهمم.نقل قول:
والله ما تا اونجایی که می دونیم فارغ التحصیلان پزشکی با پارتی ( اگر پارتی نداشت ممتاز کارشناسی بود ) می تونند
تحت شرایط در وزارت بهداشت برای ادامه خدمت پذیرفته بشوند.
اگر دبیر بودی برای اموزش و پرورش استخدام می شدی.سربازیت رو در همون اموزش و پرورش معلمی می کنی.
برای فنی ها اگه منظورت برای وزارت دفاع و هوافضا هست نمی زارند از درش نگاه کنی چه برسه پذیرش بشی
مگر انکه پارتی داشته باشی.
شما می خواهی با لباس شخصی بری بیایی باید پارتی داشته باشی تا بیفتی جای خوب.
لباس شخصی اگه رفتی پادگان باید توی حفاظت باشی یا باید راننده سردار بشی.
من خودم لیسانس مکانیک بودم.یادمه یکی از بچه ها که هم دوره بود دکتری مخابرات امیرکبیر داشت
اون بدبخت مثل ما بود.پارتی نداشت.
ولی توی تقسیم هم با هم بودیم از شانس تقسیم رفته بود زیر دست سپاه محمد رسول الله تهران.
ما افتادیم ثارالله بخش اداری.اون دکتر مخابرات هم افتاد هوافضای سپاه.
تنها پارتیمون هم خدا بود که مارو بعد از این همه دویدن انداخت جای خوب.
تازه سرهنگی که تقسیم کرد ادمه خوب و با سوادی بود.وگرنه اگر تقسیممون می افتاد جای دیگه.فکر کنم
می نداختنمون دژبانی.فکر کن دکتری مخابرات رو هم می ندازن دژبانی و یا اتاق سرهنگ تایپیست بشه.
چون به قول یکی از بچه ها اگه پارتیمون سردار بود چرا می رفتیم سربازی.اگرم سربازی می رفتیم
و سردار رو یه ریزه هم می شناخیتم دیگه کسی جرات نمی کرد بهت چیزی بگه.
همه مثل سگ ازت می ترسن و حساب می برن.ناسلامتی سردار رو می شناسی.
در مورد تاخیر انداختن اموزشی هم اگه گیر یه سگ توی نظام وظیفه بیفتی که
کارت زاره.اگرم نه ادمه خوبی باشه بله.
داداش نرفتی نرفتی ببنی چه خبره.فکر می کنی یه لیسانس داری رفتی اونجا می خواهی
شاهانه بری بیایی.نه داداش از این خبرا نیست.
خداییش هر جا می ری اگه پارتی نداشته باشی کسی بهت جواب سلام رو به زور می ده.
بابا ما که دختر خوشگله نیستیم که نرسیده همه به پامون وایستن.و حرفو تموم نکرده جوابت رو بدن.
خیلی مهربان به خوشگل ها تو همه جا پاسخ می دن.اصلا علم و غیب پیدا می کنن.دهنشو
وا نکرده جواب میدن.
یادمه برای کار اوایل رفته بودم برای بانک سامان مرکز.(به اجبار و بی پولی مجبور می کنه هرکاری انجام بدی)
یه دختر خوشگله هم از بدشانسی اومد تو.رشتش هم کامپیوتر دانشگاه ازاد چلغوزاباد بود.
ما بدخت که از خواجه نصیر فارغ شدیم هم در کنار خوشگل خانم ایستاده بودیم.
به ما گفتن هری.برو بیرون.ولی خوشگل خانم به مدت نامحدود پذیرش شد.
به قول خودشون با یه تیر دو نشون می زنن.حقوق کم بهش می دنو و بلایای طبیعی که سرش می یارن.
ناسلامتی مردی داداش.باید اینجور مسائل سخت رو تحمل کنی.
بچه ها برگه سبز من اومده تاریخ اعزام رو زده 18 مرداد!!!
من 1 تیر اقدام کردم.
چرا اینقدر سریع؟!
حالا اگر بخوام عقب بندازم چیکار باید کنم؟
تو این مدت کم اگر برگه سبز رو بدم به آشنامون میتونه من رو بندازه سپاه؟
متولد چه سال هستید مگه:18:نقل قول: