قضاوت با دوستان:31:
یا علی:11:
تو ترکیه برچسب کیبورد فارسی واسه لب تاپ ها نمیفروشن...فروختن میخرم که شما حاشیه نرینقل قول:
در ضمن پیزی نیست چیزی هست :ی
Printable View
قضاوت با دوستان:31:
یا علی:11:
تو ترکیه برچسب کیبورد فارسی واسه لب تاپ ها نمیفروشن...فروختن میخرم که شما حاشیه نرینقل قول:
در ضمن پیزی نیست چیزی هست :ی
نقل قول:
جالبه شما جواب خودت رو اینجا دادی!!!:
+ هر تیمی توان اجرای این روش رو نداره..نقل قول:
کسی روشهای دیگه رو مسخره نکرد...فقط دوستان گفتن رو آوردن به یک بازی دفاعی در خانه توسط تیمی که بهترین مهره ها رو داره (فقط نیمکت رئال رو بارسلون مقایسه کنید) خیلی چیزا رو نشون میده!
بعد جلو افتادن تعویض شد...که کاملا اشتباه بود!نقل قول:
تعویضای گواردیولا بعد از گل و عوض شدن روند بازی (کاملا بضرر بارسلون) منو یاد بازی رفت آرسنال انداخت!
امیدوارم شاهد سومیش نباشیم..
رونالدو پنالتی زد، مسی هم پنالتی زد، اما تفاوت دروازبان ها رو داشتین؟!:دی
اره اما دیدیم که بارسا دیشب نتونست کاری کنه و چون plan b نداشت، نتونست کاری کنه...نقل قول:
در ضمن اینم بگم...مشکلی نیست که یک تیم با یه تاکتیک موفق هست و همونم ادامه بده....بارسا با همین موفق هست....کسی حق نداره مسخره کنه....این حرف ها در حد تحلیل فوتبال هست که از اطلاعات هم استفاده کنیم...کاری که بعضی از دوستان میکنند تمسخر هر روش غیر از فلسفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیم بارسلوناست....بارسلونا فقط از این روش استفاده میکنه و تک پلن کار میکنه و موفق هم هست...چه اشکالی داره....باید طوری که موفقی رفتار کنی....اما به تمسخر گرفتن دیگران و تاکتیک های علمی روز فوتبال فکر نمیکنم کار شایسته ای باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب طبیعتا تیم های دیگه تو 90 دقیقه روش های دیگه ای به کار میبرند...مثل کاری که فرگوسن میکنه...زمان بندی بازی بر اساس شرایط مسابقه...به عنوان مثال تا دقیقه 30 حفظ توپ و بازی سازی از دفاع 30 تا 45 فقط حمله و حرکات ضربدری بین مدافع های کناری و وینگر ها و هافبک ها و بقیه دقایق بازی....ولی کاری که بارسا انجام میده...شده 20/30 دقیقه فقط پاس میده...تو تمام دقایق بازی....و همونطوری که دیدیم مورینیو من رو شخصا دیشب شگفت زده کرد...اولین باری بود میدیدم که یک تیم انقدر به بارسا فشار اورد...البته بارسا هم چند فرصت خوب داشت....اما رئالی ها خوب مقاومت کردند....مرد برنده دیشب کسی جز مورینیو نبود
چندین بار شاید 2 یا 3 دقیقه همینطور پاس میدادن بهم..
یعنی من قشنگ دقایق 17 تا 20 رو یادمه که همش پاس میدادن اما به هیچ جا نمیرسیدن...
در کل اون جمله قرمز رنگ، دقیقا اتفاقی بود که دیشب(بامداد امروز) افتاد...
ایکر اگه یخورده دستش بالاتر میرفت، گرفته بود توپ رو اما...نقل قول:
رونالدو پنالتی زد، مسی هم پنالتی زد، اما تفاوت دروازبان ها رو داشتین؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز اجازه بده برسيم پست شما رو بخونيم بعد اگر در توانمون بود جواب بديمنقل قول:
هنوز زماني نگذشته كه انتظار جواب داشته باشين
برعكس شما من فكر ميكنم بارسا تنها تيميه كه از روشهاي زيادي در طول بازي استفاده ميكنه
و دقيقا به همين خاطره كه فعلا و البته فقط فعلا بهترين تيمه
شما واقعا نميبينيد كه بارسا حركت توي عمق داره توپ رو به كنار ميبره
فقط نوع بازي از كنار بارسا به چند شكل مختلف انجام ميشه
مثلا آلوز سانتر بلند ميكنه سانتر كوتاه ميكنه ارسال زميني به 18 داره پاس پشت 18 ميده
و همه اينها بسته به نوع استقرار بازيكنا و البته نوع انتخاب حمله كه معمولا توسط ژاوي انجام ميشه داره
بارسا بارها موقع نياز ، فوتبال مستقيم بازي كرده چيزي كه اصلا به بارسا نمياد و اتفاقا گل هم زده
نميدونم چقدر بازيهاي بارسا رو ديدين اما خيلي مواقع بوده كه بارسا به خاطر نيازي كه احساس كرده از ژاوي و اينيستا به عنوان بازيكن كنار استفاده كرده و بازيكناي كناري بارسا مثل آديريانو و آلوز نقش طعمه رو به عهده گرفتن يا بازي بدون توپ انجام دادن
بارسا گاهي اوقات با پاسهاي زياد به گل ميرسه و گاهي اوقات با دو سه پاس به گل ميرسه(شما شايد گلهايي كه بارسا با دو سه پاس زده رو نديدين)
نميدونم فكر كنم بدور از تعصب دو سه صفحه نياز باشه كه در مورد روشهاي مختلفي كه بارسا استفاده ميكنه حرف بزنيم
تازه اگه برسيم به بازي بدون توپ واقعا سرمون درد ميگيره به خدا بارسا گالري بازي بدون توپه
انواع و اقسام بازيهاي بدون توپ رو انجام ميدن
من نميدونم چطور ممكنه دو سه سال بهترين تيم جهان باشي اما فقط يك روش داشته باشي
چيزي كه باعث برداشت اشتباه شما ميشه نوع پاسكاري بارسلوناست
پاسكاري تاكتيك نيست يكي از ابزارهاي ارائه تاكتيكه
تيكي تاكا يكي از ابزارهاي ارائه تاكتيكه نه اينكه خودش يه تاكتيك به حساب بياد
نوع پاسكاري يك تيم بستگي شديدي به شكل بازي تيم حريف داره
توي همين بازي ديشب وقتي رئال توي دفاع متمركز ميشد بارسا پاسكاري و صبر زيادي ميكرد تا درهاي دفاعي رئال رو باز كنه كه دو سه بار هم خيلي زيبا اين كار رو كرد
ولي اگه بارسا توي ضد حمله توپ رو ميگرفت با دو سه پاس سعي ميكردن به دروازه برسن
همين كارو تقريبا رئال هم انجام ميداد
حالا اينكه چرا بارساييها هميشه پاسكاري زيادي ميكنن بخش بزرگيش به خاطر اينه كه تيمهاي حريف واقعا جلوي بارسا جمع ميشن توي زمين خودشون
بي انصافي نكنيد ديگه
فقط به حركات ژاوي در زمين دقت كنيد اسقرارش در زمين موقع حمله و دفاع به چند شكل مختلفه
اصلا نوع استقرارش در زمين موقع توپ گيري از دفاع نوع حمله بارسا رو تعيين ميكنه
بارسا تقريبا تنها تيميه كه معناي واقعي كلام شناور بازي ميكنه دائم جا و مسئوليت بازيكنا تغيير ميكنه
تا حالا ديدين كه ژاوي چطور نقش بازيكن نوك رو به عهده ميگيره و در جريان بازي تبديل به مهاجم هدف ميشه
اينيستا كه خيلي بيشتر اين كارو ميكنه
توي بازي ديشب به پيكه نگاه كنيد كه بعضي مواقع جلوتر از بوسكتس بازي ميكرد و بازيكنهاي ديگه چطور براش فضاسازي ميكردن
در زمانبندي براي حمله كه بارسا واقعا يكي از متخصصينه اين كاره
شايد فكر كنيد كه در بارسا هركي توي عمق فرار كرد توپ رو بهش ميدن در صورتي كه اگر بالاي 70 درصد شانس ايجاد موقعيت خطرناك نداشته باشه بهش پاس نميدن
اصلا جاگيري مهاجمين بارسا براي فرار از آفسايد و زمانبندي براي ارسال پاس توسط مثلا ژاوي و اينيستا خودش يه داستان جداگونه داره
ميگن بارسا سرزن نداره و توي اين كار به خاطر كوتاهي قد ناتوانه
اما نوع سر زدن بستگي به جاگيري مهاجم و شكل ارسال توپ داره
سانترهاي كوتاه و هدفمند بارسا براي سرزني مسي و ديگر مهاجمين رو ديدين
ميگم اينا واقعا خلاصه اي از خلاصه روشهاي بازي بارسلوناست
به خدا دلم ميخواست جو اينجا جوري بود كه مثلا ميشد به صورت علمي در مورد بازي بارسا حرف زد
و خيلي ويژه روي نوع ارتباط ذهنيي كه بين بازيكناي بارسا برقرا ميشه حرف بزنيم
و مثلا چند پست خصوصي كه بين من و آقا سينا بود رو اينجا بزاريم و تحليلش كنيم
اينم بگم فعلا بارسا رو اينقدر كامل ميدونم ممكنه البته قطعا فردا روز يه تيم ديگه شامل اين خصوصيا ميشه
عجب :18:
اسمش پاس کاری بی هدف نبود، خرس وسط بود :دی
حالا باز بیاین نقل قول بگیرین یا ... مهم اینه که بارسا به هدفش رسید، ۶-۱ در مجموعه و حفظ ۸ امتیاز اختلاف، بعد ببین چه جشنی اون یکی تیم با هودارهای دیگر تیمها راه انداختن :20:
به نظر من تساوی در مقابل :
بهترین تیم تاریخ فوتبال و فوتسال و گل کوچیک
بهترین مربی تاریخ
بهترین و منطقی ترین هواداران تاریخ
خیلی ارزشمنده.
+
همین تساوی ها توی CL بعضی تیم هارو حذف میکنه.
دوست عزيزنقل قول:
كيتا به اين خاطر اومد كه بوسكتس رفت عقب به خاطر اينكه پويول مصدوم شد و رفت بيرون
توقع كه ندارين با سه مدافع بازي كنيم
جالبه رئال با هفت بازيكن دفاع ميكنه اما بارسا اگه يه هافپك دفاعي بياره بهش ايراد ميگيرن
درضمن دفاع از گل زده كاملا طبيعيه
تيمي دنبال مساويه كه در حالت مساويه بازي دفاع كنه و به ضد حمله ها فكر كنه
به نظر من رئال ديشب درزماني كه بازي مساوي بود همين كار رو ميكرد
و اين براي من سوال بود كه چرا رئال در ورزشگاه خودش دنبال مساوي بود؟
نقل قول:دوست عزيز فكر نميكنم كوچيكترين توهيني به رئاليها توي پستم كرده باشمنقل قول:
نميدونم شما چطور براي خودتون معني كردين كه به توهين رسيدين
+
شما كه حرف منو قبول ندارين اكثر سايتها و كارشناسا گفتن با سه هافپك دفاعي
+
دوست عزيز من دارم محاوره اي مينويسم
اينجا توي خوزستان همه ميگن هافپك
در محاوره اي چيزي داريم به اسم غلطهاي مصطلح
مثلا دوما سوما از نظر دستوري غلطه اما در زبان محاوره اي يا آرگو استفاده ميشه
مثلا شما ميگي تيرك كه اصل كلمه ديرك هست اما در محاوره د تبديل به ت شده و مشكلي نداره
در زبان محاوره اي يا آرگو خيلي جاها حروف تبديل به حرفهاي ديگه اي ميشن خيلي جاها بعضي حرفها اصلا تلفظ نميشن
اگر خواستيد به صورت پيام خصوصي يه آموزش جامع تر براتون ميزارم
فکر کنم این بارها و بارها تو این انجمن ثابت شده که اکثر (نه همه) طرفدارای بارسا، توانایی قبول شکست رو ندارن. شکست نه به معنای 3 امتیاز، اینکه تیم حریف خوب بوده یا جلوش کم آوردن. وقتی طرف خطای دنی آلوز رو حتی قبول نداره! حالا کارت زرد دومش بماند...! وقتی میان میگن چون دنی آلوز 2 دقیقه قبلش کارت زرد اولش رو گرفته بود داور بهش کارت نداد!!! ( در حالی که همین اتفاق تو بازی رئال - تاتنهام افتاد و دیدیم که داور چقدر راحت کارت زرد دوم رو داد )...
بعضی از دوستان هوا برشون داشته بود که الان میان رئال رو 5-6 تا میزنن! با اون پست های احساسی و بی منطق. خبر نداشتن که اون یه بازی هم اشتباه تاکتیکی بود و بس!
فکر کنم، مدرکی بهتر به جز آمار بازی نیست که نشون میده دو تیم تقریبا برابر بودن. حتی میشه گفت رئال بهتر هم بود! تعداد کرنر ها و ضرباتی که در چهارچوب نبود ( مثل ضربه ی سر رونالدو که از بالای دروازه رفت )
اما نگران نباشین، 3تا دیگه از این بازی ها مونده! انرژی خودتون رو بذارین واسه اونا.
لولا داسیلوا:"رئال مادرید بهترین باشگاه جهان است"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
"برنابئو تنها یک استادیوم فوتبال نیست،یک تماشاکده است و بازیکنان آنرا حس میکنند"
لولا داسیلوا رییس جمهوری سابق برزیل از سانتیاگو برنابئو دیدن کرد و مهمان فلورنتینو پرز بود و با او دیدار کرد.داسیلوا امشب از نزدیک ال کلاسیکو را تماشا میکند.
"حیرت زده شده ام.هنگامیکه وارد ورزشگاه میشوید آنموقع است که عظمت واقعی این ورزشگاه را درک میکنید.برنابئو تنها یک استادیوم فوتبال نیست،یک تماشاکده است و بازیکنان آنرا حس میکنند"
"معتقدم رئال مادرید باشگاهی است که نه فقط برزیلی ها بلکه سراسر جهان آنرا تحسین میکند.به شخصه بازی تیمهایی را که بازیکنان برزیلی داشته اند تماشا کرده ام و رئال مادرید یکی از باشگاههایی است که بازیکنان برزیلی فوق العاده ای داشته است.هر کس که فوتبال بازی میکند رئال مادرید را زیر نظر دارد.این بهترین باشگاه جهان است زیرا میکوشد بازی خوبی ارائه دهد،بهترین بازیکنان را بخرد و فوتبال را میفهمد.ساختار باشگاه فوق العاده است"
"این روزها برای مردم اسپانیا روزهای افتخار هستند؛داشتن 4 ال کلاسیکو در عرض کمتر از 1 ماه چیزی بی سابقه بوده است.دو تیم از بهترین تیمهای جهان طی هفته های آتی رو در روی هم قرار میگیرند.نمیتوانم بگویم ترجیح میدهم کدام تیم بازی را ببرد اما معتقدم کاکا در این بازیها نقشی حیاتی ایفا میکند.امیدوارم که فوتبال دوستان اسپانیایی از این نمایش های بزرگ لذت ببرند و هیجان زده شوند."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330053159121/noticia/Noticia/Lula_da_Silva:__Real_Madrid_is_the_best_club_in_the_world_.htm
کاروالیو:"مهم این است که شخصیتمان را نشان دادیم"
آربلوا:"برگشتن به بازی با وجود یک بازیکن کمتر مزد کار و تلاش سختمان بود"
آلوارو آربلوا،ریکاردو کاروالیو و مارسلو در مورد تساوی 1-1 مقابل بارسلونا در برنابئو سخن گفتند.
آربلوا:
"برگشتن به بازی با وجود یک بازیکن کمتر بد نیست؛این مزد کار و تلاش سختمان بود.میخواستیم بازی را ببریم تا فشار را بر روی بارسلونا در لالیگا بیشتر کنیم اما بازی رفته رفته مشکلتر شد"
"بازی بسیار خوبی ارائه دادیم به خصوص زمانی که یازده نفره بودیم.آنها شانسی برای گلزنی نداشتند اما ما چند شانس گلزنی داشتیم"
کاروالیو:
"مهم این است که وقتی ده نفره شدیم شخصیتمان را نشان دادیم.به خوبی ضدحمله میزدیم و گلزنی کردیم"
"تیم بازی بسیار خوبی ارائه داد،مسئله ای که بعد از بازی رفت مقابل بارسا بسیار مهم بود"
"میتوانیم بهتر از اینها کار کنیم اما با این وجود هم خوب هستیم.اگر شخصیتمان را باز هم نشان دهیم برای بردن بازیهای آینده شانس داریم.قادر به بازی در دور رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا نیستم اما امیداورم پیش از بازی در نئوکمپ یک نتیجه خوب کسب کنیم"
مارسلو:
"اینجا نیستم که در مورد داوری صحبت کنم.باید آنچه را که باید انجام میدادیم،مهم نیست که به ضررمان سوت زد یا به سودمان.بازی فینال جام حذفی بازی مشکلی خواهد بود.همه مان میخواهیم آنرا ببریم"
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330053270084/noticia/Noticia/Carvalho:__What_matters_is_that_our_character_came_out_.htm
مورينيو: پنالتي گرفتن و گل زدن كار آدمهاي كوچك است
سرمربي رئال مادريد گفت: خيلي سخت است با سياستهاي تيمي مثل بارسلونا فوتبال پاک را نمايش داد چرا که پنالتي گرفتن و گل زدن کار آدمهاي کوچک است.
به نقل از مارکا اسپانيا، خوزه مورينيو که پيش از الدربي در نشست خبري سکوت کرده بود پس از تساوي يک بر يک برابر بارسلونا گفت: اگر با خبرنگاران حرف نميزنم به خاطر اين است که دروغ مينويسند. من در کنفرانس خبري هفته گذشته بيش از 5 دقيقه در مورد نکات فني تيم سخن گفتم اما يک کلمه هم از اين سخنان در هيچ روزنامه اسپانيايي چاپ نشده و در حالي که به سوال خبرنگاري مبني بر رابطهام با والدانو پاسخ ندادم از قول من نوشته شده که با او مشکل جدي دارم. در چنين شرايطي چگونه ميشود به شما اطمينان داشت؟
مورينيو در خصوص الدربي تصريح کرد: براي فينال هم با 10 بازيکن تمرين ميکنيم چون بارسلونا بار ديگر به دنبال گرفتن يک پنالتي است و داوران هم که علاقه زيادي دارند ثابت کنند از بازيکنان ما نميهراسند و به راحتي آنها را اخراج ميکنند.
آقاي خاص ادامه داد: از قبل هم فکر ميکردم فشار بارسلونا باعث شود داور بازي براي اخراج بازيکنان ما تحريک شده و اعلام پنالتي کند. براي بازي با بارسلونا با يک بازيکن کمتر تمرين کرده بوديم و خيلي خوب با اين حالت مقابله کرديم.
مورينيو افزود: اکنون به فينال جام حذفي ميانديشم و هدف جدي ما اين است که در آن به قهرماني برسيم. هيچ تفکري در مورد ليگ قهرمانان اروپا ندارم و تمام ذهن من و مردانم متمرکز جام پادشاهي است.
رئال مادريد و بارسلونا چهارشنبه شب هفته جاري در فينال جام حذفي مقابل هم قرار ميگيرند و در دو هفته آينده نيز در دو ديدار رفت و برگشت در ليگ قهرمانان به مصاف يکديگر خواهند رفت.
......کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=41925&title=%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88:_%D9%BE%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%8A_%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86_%D9%88_%DA%AF%D9%84_%D8%B2%D8%AF%D9%86_%D9%83%D8%A7%D8%B1_%D8%A2%D8%AF%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%D9%8A_%D9%83%D9%88%DA%86%D9%83_%D8%A7%D8%B3%D8%AA
واقعا نميدونم در مورد مصاحبه مورينيو چي بايد بگم
من به طور عجيبي ياد حرف زدنهاي مربياي خودمون ميفتم
عزيز من پنالتي نبود؟
خب به بازيكناي خودتون بگيد خطا نكنن
بازي رفت راموس بايد دو سه بازي به خاطر اون خطا محروم ميشد
مگه داورا بايد از بازيكناي تيم شما بترسن
به خدا قلعه نويي و دايي و كمالوند... اواخر فصل منطقي تر حرف ميزنن
دگماتيسم واقعا به اين ميگن
منم موافقم يه تساوي باگل توي برنابئو در سي ال نتيجه خوبي براي بارساستنقل قول:
ما نارحتیم باهاشون تو خونه خودشون مساوی کردیم اونم با ناداوری... ولی اونا خوشحالن که با ناداوری تو خونه خودشون مساوی کردن... واقعا باید به رئالیا تبریک گفت که از بارسا نباختن دیگه...
اگه خطابتون به منه (که به من هست، چون دارید جمله های منو تکرار می کنید) ، پست قبلی من رو بخونید:نقل قول:درباره پنالتی رئال نظری ندارم (50-50) .من یک واقعیت رو گفتم (Fact) ، اکثر مواقع داورها دو اخطار پشت سر هم به یک نفر نمیدن، همونطور که دو پنالتی پشت سر هم، هم برای یک تیم نمی گیرن. شاید شما بخواید انکار کنید ولی وقایع گذشته در بازی روی تصمیمات بعدی داور تاثیر داره. این یه واقعیته، حالا باهاش مخالف باشید یا موافق.
موافقم که اگه پنالتی بود باید اخطار می گرفت، ولی چون دو دقیقه پیش اخطار گرفته بود معمولا دو اخطار سریع و پشت سر هم رو داورها نمیدن. خوب یا بد اکثر مواقع اینطوریه.
می دونید چیه، شما صحیح می گید. طرفدارای بارسا توانایی قبول شکست (مساوی با مادرید در سانتیاگو) رو ندارن، همه چیز واضحه، منطق فقط منطق شما. دیگه هم پاسخ مغالطات پی در پی شما رو نمیدم.
نیمکت ضعیفه .. بازیکنی نبود جایگزین پویول بشه و ماسکرانو هم محروم بود. گزینه دیگه ای نداشتیم. بازی با آرسنال هم همین بود (مصدومیت ویا) .نقل قول:
بعد جلو افتادن تعویض شد...که کاملا اشتباه بود!
تعویضای گواردیولا بعد از گل و عوض شدن روند بازی (کاملا بضرر بارسلون) منو یاد بازی رفت آرسنال انداخت!
امیدوارم شاهد سومیش نباشیم..
+
مصدومیت پویول هم همسترینگ درجه اول هست، احتمال داره به بازی بعدی برسه و قطعا به بازیهای CL می رسه.
بازم جای شکرش باقیه که دیشب خیابانی گزارشگر نبود تا طرفداری رئال کنه. احمدی بی سواد هم گفت:هر وقت رئال اول گل زده نباخته!نقل قول:
مگه تو جریان شش تایی ها اول رئال گل نزد؟!
حرف من فقط به شما نبود، کلی بود. منم قبول دارم که گاهی اوقات داورا آگاهانه طبق قانون رفتار نمیکنن، در واقع طبق عرف رفتار میکنن. اما منم مثالی زدم که دیدم همیشه عرف اونی نیست که شما میگید!نقل قول:
حرف من بیشتر با اون دوستان و هوادارانی هست که، فکر میکنن هیچ تیمی نمیتونه جلو بارسا وایسته، مگه بارسا بخواد! برای مثال، وقتی یه کسی نمیخواد قبول کنه آرسنال بازی رفت رو برده و میگه این ما بودیم که به خودمون باختیم! چی میشه گفت؟
- یا هنوز فرق تاکتیک تخریبی با تدافعی مطلق رو نمیدونن.
- تیم 10 نفره اومد نتیجه رو عوض کرد، بعد تصور میکنن ما برای یه مساوی اومدیم! دوست داشتیم شما هم 10 نفره میشدید، ببینیم اونقت چی میشد!
- ترکیب بازی رو با اسم بازیکنا میسنجن و فکر میکنن رئال نیمه اول با 7 نفر دفاع میکرد! در صورتی که ژاوی آلنسو نقش بازیساز رو داشت تا هافبک تدافعی و حتی خدیرا هم در خیلی از صحنه ها جلو میومد. فقط په په بود که بطور ثابت جلوی چهار مهاجم کار تخریب رو انجام میداد و دیدیم که بهترین بازیکن رئال شد!
اگر منصفانه نگاه کنید، کم نیستن کسایی در بین شما که اینجوری فکر میکنن... حالا شما این رو مغلطه میدونید؟ قبول:46: اما بد نیست پست دوستان خودتون رو با دقت بیشتری بخونید.
فکر کنم دیگه برای همه ثابت شده که شما یک ضد طرفدار مورینیو هستید و مدام دنبال خبرهای کذب برای کوبیدن ایشون هستین. این صحبت ها فقط تو خبرگزاری های فارسی زبانی مثل فارس و ورزش3 و ... بر میاد! الان رفتم سایت مارکا و مصاحبه مورینیو که تو صفحه ی اول هست رو خوندم، حتی یک بار هم اسم والدانو نیومده! اگه ترجمه هم بکنید میبینید که همینطوره.نقل قول:
کد:http://www.marca.com/2011/04/17/futbol/equipos/real_madrid/1302996065.html
نقل قول:دوست عزیز از کی(key)شادی بعد از گل یا پنالتی میشه رفتار مضحک.همون شادی رو که پپ کرد مو هم نشون داد بعد از گل.نقل قول:
هر چقدر که اخلاق و رفتار گواردیولا واسه بقیه الگوئه، ادا و اطوارهای مورینیو در کنار زمین خنده آور و مضحکه.
من نمیدونم کی میگه مسی خوش اخلاقترین؟؟!!دیشب همه دنیا رفتار زشتش کنار زمین رو دیدند!توپی رو که توی اوت رفته میاد محکم میکوبه تو تماشاگرا!!این شد اخلاق آخه!از شما بارسایی ها میخوام دقایقی فرض کنید تو نیوکمپ نشستید و کریس رونالدو بیاد دقیقا توپی که تو اوته رو محکم بزنه به سمتتون!!!چه انتظاری دارین شما؟؟!انتظار داشتید مادریدی ها فقط نگاه میکردند یا مسی را تشویق میکردند!نخیر همان کاری را که باید میکردند کردند.شک نکنید شما هم بودید هر چیزی در دستتان بود در آن لحظه به سمتش پرتاپ میکردید(خواه مسی باشد چه رونالدو چه مارادونای کبیر).البته تو دلم واسه مسی ناراحت شدم.سرخوش و خوشحال(با خندش نشون داد خوشاله:متاسفم براش) از این کارش بود که دید مرد اول میدان بازی(پپه)با سرعت به سمتش دوید و اینجا بود که شخصیت سست مسی مشخص شد.ترس سرتا پا وجودش رو گرفت که از صورتش مشخص بود.نقل قول:
از رفتارهای زشت تماشاگران هم نباید گذشت؛ پرتاب سنگ و آشغال به سمت زمین وحشی بازی کنار زمین
تو نیوکمپ همه چی آرومه!!!لیزری نیست!!!کسی که تو صورت کریس لیزر نمیزنه!!!:فقط تاسفنقل قول:
انداختن لیزر روی صورت بازیکنا،
متاسفم برات که کل مردم کشورومون رو منفی میبینی.این حرفت جای حرفی باقی نمیگذاره.با این تاریخ کهن دیگه بدترین چیز اینینه که شما وحشیگری رو به ملت خودمون نسبت میدی!!!نقل قول:
مردم پایتخت اسپانیا من رو شدیداً یاد ملت خودمون می اندازه..
......
.....
....
..
.
نکات: بارسا از پاسکاری توی زمین ما عاجز بود.نمیتونستن مثل بازی برگشت آرسنال توی یک سوم دفاعی حریف پاسکاری کنن.وهمه مشاهده کردن چه طور وقت بازی تلف شد:پویول حالا پاس میده پیکه. پیکه میده به والدس.دوباره پویول به آلوس.میده به پیکه و حالا بوسکتس.و دوباره پویول به آدریانو و پیکه و ......تو نیمه اول وقت زیادی به همین منوال هدر رفت.همه پاسها میانه میدان و در زمین خود بارسا.. اوزیل بعد از اومدن به بازی خیلی عالی بود.در نبردهای تن به تن به راحتی پیروز میشد.توپی هم لو نداد و کلا ترسی از نام بارسا نداشت همینطور خدیرا و دیماریا جوونای تیم که سالهای آینده قول میدم همین اوزیل و دیماریا برگ برنده ما باشن.رو بی تجربی آلبیول پنالتی دادیم و گل خوردیم بعد از گل تیم به خودش اومد.با تعویض های خوزه تیم دوباره جون گرفت.باید اعتراف کنم تنها کسی که میتونست رئال رو نجات بده مورینیو بود این همه مربی اومدن و رفتن(کاپلو...شوستر....پلگرینی ....) ولی کدومشون تیم رو تا فینال کوپا رسوندن.کدوم مارو تا نیمه نهایی سی ال بالا بردن!؟
نکته دیگه بازی عالی پپه بود درگیرو فیزیکی.دوندگی بالا و تخریب پاس های بارسا.
انصافا بهترین بازیکن میدان بود.
برخلاف تصور من بارسا با تمام قدرت و موجودیش پا به میدون گذاشت.از فیکس بودن پویول 33ساله که تازه بهبود یافته میشد درک کرد که ریسک بزرگی بود.
کریس هم سمت چپ بیاد بازیش تاثیرگذار تر میشه و در فضای خالی پشت آلوس بهتر میتونه فضاسازی کنه.خوشحالم طلسمش روبرو بارسا رو شکوند و گل زد
در صحنه پنالتی روی مارسلو از دید من که آلوز قشنگ پارو زد و البته ندادن کارت زرد هم بماند!!!!
نکته مثبت بازی ریختن ترس بازیکنای جوونمون بود که دیدن میتونن جلوی بارسا بازی همیشگیشون رو ارائه بدن. و همین طور قطع 5 برد پیاپی که خودش فشار روانی ایجاد میکرد.شاید مساوی برای ما یک سود داشته باشه:مغرور نشدن برای بازی 4شنبه که بازم خوبه. برای فینال من با این ترکیب موافقترم و به نظرم بهتر نتیجه میده و خط دفاع منسجم تر:
....................کاسیاس..........
مارسلو....کاروالیو.....راموس... ..آربلوا
.......................پپه...................
..............خدیرا.........ژابی......... ..
.........رونالدو...............اوزیل( یماریا)
.....................بنزما................... .
موفق باشید...
شرمنده که شغل دوم مربی ما توپ جمع کنی نیست!نقل قول:
هر چقدر که اخلاق و رفتار گواردیولا واسه بقیه الگوئه، ادا و اطوارهای مورینیو در کنار زمین خنده آور و مضحکه.
بدون شرح:
گواردیولا هنوز وارد زمین نشده که مورینیو برای دست دادن به استقبالش میره!
در باره صحنه ای که بعضی ها میگن پنالتی بود ( ضمن اینکه دیشب مسعود مرادی گفت نبود ):
البته، مطمئن هستم اگه خدا هم بیاد بگه اون صحنه پنالتی بود یا نبود، خیلی ها قبول نمیکنن! اما به هر حال...
اگه به تصویر زیر نگاه کنید، پای چپ ویا رو ببینید، از قبل برخورد خودش رو داره آماده میکنه واسه افتادن! متاسفانه عکسی از زاویه مخالف پیدا نکردم اما حتی دید کاسیاس هم کاملا به توپ هست و وقتی نتونست بگیرتش، دستش رو جمع میکنه.
تو این کاملا مشخصه که کاسیاس میخواد دستش رو جمع کنه، دستاش حتی چسبیده به زمینه پس نمیتونسته ساق ویا رو بزنه، مچ پای ویا هم که عقب تر هست! پس چجوری اینجوری چپه شد؟! من نمیدونم:
اینم عکس های خطای روی مارسلو:
شما کلا فوتبال نگاه میکنید؟!نقل قول:
بازم جای شکرش باقیه که دیشب خیابانی گزارشگر نبود تا طرفداری رئال کنه. احمدی بی سواد هم گفت:هر وقت رئال اول گل زده نباخته!
مگه تو جریان شش تایی ها اول رئال گل نزد؟!
جوات معلوم نیست بارساییه واقعا؟!
خوبه کفر همه تیم ها رو درآورده نه فقط رئالی ها رو بسکه تویه هر بازی که ربطی به بارسا نداره، الکی اسم بارسا رو میاره!
بعد اینکه جناب باسواد:
1.منظورش تویه این فصل لالیگا بوده نه کل مسابقات...
2.چطور این رو شنیدید اما جاییکه میگه بارسا تا خالا تو شنبه ها و در بازیهای خارج خانه نباخته رو نشنیدید؟! در حالیکه این موضوع فقط مربوط به دوران گواردیولا میشه...
واقعا برای منم سواله که این ترجمه چطور صورت گرفته؟!نقل قول:
فکر کنم دیگه برای همه ثابت شده که شما یک ضد طرفدار مورینیو هستید و مدام دنبال خبرهای کذب برای کوبیدن ایشون هستین. این صحبت ها فقط تو خبرگزاری های فارسی زبانی مثل فارس و ورزش3 و ... بر میاد! الان رفتم سایت مارکا و مصاحبه مورینیو که تو صفحه ی اول هست رو خوندم، حتی یک بار هم اسم والدانو نیومده! اگه ترجمه هم بکنید میبینید که همینطوره.
اونجا نوشته شده که خوزه به سوالات خبرنگارانی که کنفرانس جمعه کارانکا رو ترک کرده بودن، جواب نداد بعد این اومده از قول خوزه نوشته چرا اینکار رو کردم!!
90 درصد متنش الکیه و تویه صحبت های خوزه تویه مارکا نیست!
البته جای تعجب هم نداره! اینجا هز کاری و هر حرفی برعکس و با توجه به خواستمون تفسیر میشه!
در مورد پنالتی هم، برخورد بود اما خطا نبود!
یعنی اینکه ویا خودش رو زد به کاسیاس تا خطا بگیره..به زبون ساده تر، پاش رو گیر انداخت که داور خوب تشخیص داد..
بعد یاد پست یکی از دوستان درباره بازی رفت و پنالتی کریس بخیر..
بدون شرح برا خودشون:
+نقل قول:
کسری جان ممنون بخاطر عکس ها...
عزیز ما تو محاوره هم می گیم هافبک....شما رو نمی دونم!:27:در ضمن این کلمه فارسی نیست که داری دستور زبان فارسی افاضه می کنی.نقل قول:
در ضمن دیرک و تیرک کاملا یه معنی میدن نه اینکه اصلش دیرک باشه و به اشتباه تیرک تلفظ بشه...
دهخدا رو که قبول داری؟!!بعدشم اینکه میای میگی بخدا رئال اینقدرها هم از بارسلونا ضعیفتر نیست خیلی رندانه می خوای سعی کنی رئال رو تحقیر کنی..کد:http://www.loghatnaameh.com
یا اینکه خدا رو شکر پنالتی شد که اوزیل اومد و از اینطور حرفها...بارسلونا حمله ای نکرد که بخواد واسه برد اومده باشه...تا قبل اخراج آلبیول بارسلونا فقط داشت توپو تو زمین خودش پاس می داد!
واقعا این رئال همون رئال چند سال پیش هستش اقا بسه خسته شدم تا کی باید حسرت یدونه برد درست و حسابی رو بکشم...
کجاهستن این کهکشانی ها ،کجا رفتن این قوهای برنابئو تا کی باید در حسرت یک بازی درست و حسابی باشیم..(تاتنهام رو هم نمیبردن دیگه هیچی)
واقعا من این رئال رو نم یخوام من این بازیکنهای پفک نمکی رو نمی خوام....تو حسرت یدونه حمله موندم یدونه شوت درست و حسابی ...همش شده کارهای بیخود و الکی همش شده حرکات نمایشی بیمعنی رونالدو...(فکر میکنه می تونه جا پای فیگو بزاره..) حیف اون شماره ای که تنش هستش اصلا برازندش نیست...جم کردن چند تا بازیکن لاغر مردنی انداختن وسط فکر کردن تیم درست کردن اقا اصلا تابلو هستش که بازیکنان رئال در خدمت تنیم نیستن الکی بازی تابلو هستش بسه من اون رئالی رو م یخوام که...بازیکنانش تعصب داشتند در این بین فقط و فقط کاسیاس بیچاره مونده و یکه و تنها داره مقاومت میکنه..نه دفاع نه هافبک نه حمله..واقعا خاک بر سرشون....
من اون رئالی رو م یخوام که ...کارلوس..سالقادو..هیلگوئرا. .کونسساو..ایوان کمبو..فیگو...رونالدو..بکهام.. یدان..رائول...مورینتس....گوتی ..مک منمن....فرناندو هییرو..
من اینهارو می خوام....افسوس واقعا افوسوس.....
من خودم طرفدار بارسلونا هستم
و به نظر من مورینو با تیم های دیگر مثل اینتر میلان یا چلسی میتونه با سیستم های دفاعی و در بیشتر جاها ضد فوتبال بارسلونا رو ببره
ولی در رئال اینگونه نیست چون رئال مادرید همیشه در پی فوتبال زیبا بوده و اینکار که بیاید مثل اینتر فصل پیش 90 دقیقه جلوی بارسلونا دفاع کند را نمی تواند
و این یکی از دلایل شکست ها و یا مساوی های رئال در برابر بارسلوناست به نظر من...
مهرداد جان یه چیزایی میگی ها!نقل قول:
من خودم طرفدار بارسلونا هستم
و به نظر من مورینو با تیم های دیگر مثل اینتر میلان یا چلسی میتونه با سیستم های دفاعی و در بیشتر جاها ضد فوتبال بارسلونا رو ببره
ولی در رئال اینگونه نیست چون رئال مادرید همیشه در پی فوتبال زیبا بوده و اینکار که بیاید مثل اینتر فصل پیش 90 دقیقه جلوی بارسلونا دفاع کند را نمی تواند
و این یکی از دلایل شکست ها و یا مساوی های رئال در برابر بارسلوناست به نظر من...
رئال تا قبل از مصدومیت هیگواین، بهترین خط حمله لالیگا رو داشت و اگه اشتباه نکنم، صاحب بهترین خط حمله در بین لیگ های معتبر هم بود..
با این اوصاف، چطور میتونید بگید خوزه تدافعی بوده؟!
+
من الان کاملا برام مشخص شد که دلیل اینکه دوستان بارسایی این دفاع دفاع رو پیش میکشن، اینه که هنوز باورشون نمیشه که نتونستن رئال رو ببرن بعد 5 برد و تازه تحت فشار رئال هم قرار گرفته بودن و اگه رئال 10 نفره نمیشد، بازی رو هم میبرد!
که خب این نشون میده بعضی از دوستان فقط در حد همین 2-3 ساله طرفدار بارسا شدن!
مورینیو:"به لطف تلاش سخت بازیکنان و حمایت فوق العاده هوداران موفق به کسب یک تساوی شدیم"
مورینیو:"بازی روز چهارشبنه منحصر به فرد است و تلاش میکنیم پیروز آن بازی شویم"
ژوزه مورینیو از کار تیمی بازیکنان در ال کلاسیکو ابراز رضایت کرد.
"همه بازیکنانم به خوبی کار کردند.به منظور ارائه یک بازی مستقیم،ما خطوط سه گانه بازیمان را به عقب کشیدیم.آدبایور از سرعتش که ما در عمق خط دفاع حریف هنگام ضدحملات نیاز داشتیم استفاده کرد.به لطف تلاش سخت بازیکنان و حمایت فوق العاده هوداران موفق به کسب یک تساوی شدیم.با توجه به شرایطی که در بازی بوجود آمد باید تساوی را قبول کنیم"
"این اتفاق حتی زمانی هم که یازده نفره بودیم افتاد.نیمه اول هر دو تیم نشان دادند که به یکدیگر احترام میگذارند و از قدرت همدیگر آگاه هستند.در نیمه اول کمتر شانس گلزنی وجود داشت اما طبق معمول در بسیاری از موارد هنگامیکه ده نفره هستید بردن بازی عملا غیرممکن میشود.به خصوص مقابل یکی از بهترین تیمهای جهان.هنگامیکه یازده نفره بودیم بارسلونای باتجربه مشکل ساز شد اما هنگامیکه ده نفره شدیم آنها احساس راحتی بیشتری کردند"
"این بازی بر روی بازی چهارشنبه اثر میگذارد چرا که ما 45 دقیقه 10نفره بودیم و بازیکنانم خسته اند.بارسلونا، با یک بازیکن بیشتر، توپ را در اختیار داشت و ما را به تلاش کردن وا داشت.نشان دادیم زمانی که ترکیب کاملمان را در اختیار داشته باشیم میتوانیم با آنها رقابت کنیم اما دوباره باید ده نفره بازی کردن را تمرین کنیم.آلبیول قادر به بازی در فینال نخواهد بود"
"بازی روز چهارشبنه منحصر به فرد است:بردن یا باختن به این معنی است که شما جام را به خانه میبرید یا نمیبرید.نسبت به بازی مقابل بارسلونا در لالیگا یا لیگ قهرمانان اروپا،این بازی سخت تر خواهد بود.تلاش میکنیم پیروز این بازی شویم.نیاز نداریم بر روی حریفمان مطالعات کلی انجام دهیم زیرا در حال حاضر آنها را میشناسیم.امیداریم با یک نتیجه خوب آنها را شکست دهیم"
"ذات فوتبال برای هوداران یک تیم حمایت از تیم محبوبشان است و ما در بازی امشب به این مسئله پی بردیم.جمعیت حاضر در برنابئو تیمی ده نفره با بازیکنانی شجاع و سخت کوش را دید که تلاش میکردند بازی را به تساوی بکشانند و حتی زمانی که بارسلونا میتوانست سه یا چهار گل دریافت کند گلهای بیشتری هم به ثمر برسانند.یک تیم به پیروزی نیاز ندارد تا مورد احترام قرار گیرد.مردم فقط میخواهند احساس کنند که بازیکنان تمام توانشان را میگذارند،درست شبیه کاری که رئال مادرید انجام داد"
"یک بار دیگر ما برای زمانی طولانی ده نفره شدیم و یک بار دیگر تفاوت فوق العاده ای در معیارهای داوری وجود داشت.نمیفهمم چرا دنی آلوز زمانی که خطای پنالتی بر روی مارسلو را انجام داد کارت زرد دوم را دریافت نکرد.اگر او اخراج میشد ده دقیقه پایانی متفاوت تر میشد.ما با ده بازیکن بسیار خوب بازی کردیم زیرا برای این مسئله تمرین کرده بودیم.میدانستیم باید چه کنیم.اکنون شرایط دو تیم برای بازی روز چهارشنبه شرابط یکسانی برای رسیدن به آرزوهایشان است."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330053274110/noticia/Noticia/_We_managed_to_draw_the_match_thanks_to_hard_work_and_the_support_of_a_fantastic_crowd_.htm
تلاش نوری ساهین برای جدایی از بورسیا دورتموند
مدیر فنی باشگاه بورسیا دورتموند، صدرنشینان حال حاضر لیگ آلمان در مصاحبه ای با خبرنگاران در روز یک شنبه اعلام کرد که هافبک خلاق این تیم، نوری ساهین در پایان فصل این باشگاه را ترک خواهد کرد.
این هافبک ملی پوش ترکیه و 22 ساله تا پایان سال 2013 با بورسیا دورتموند قرارداد دارد، اما مسئولین باشگاه معتقدند که در پایان این فصل وی را از دست می دهند. در قرارداد ساهین ذکر شده که اگر باشگاهی مبلغ 6 میلیون یورو بابت وی پرداخت کند می تواند این هافبک را خریداری کند و طبق خبرهایی که از اسپانیا به گوش می رسد، رئال مادرید چنین پیشنهادی را ارائه داده و قصد دارد برای فصل آینده نوری ساهین را به تیم خود بیاورد، جایی که مسوت اوزیل، یکی از دوستان صمیمی ساهین نیز حضور دارد.
مدیر اجرایی باشگاه دورتموند در مصاحبه با روزنامه آلمانی Bild پیرامون این مسئله گفت:
" اگر ساهین پیشنهادی از سوی رئال مادرید یا بارسلونا دریافت کند کاملا حق دارد که با درباره این پیشنهادات صحبت کند و چه بسا باشگاه را به مقصد یکی از این دو باشگاه ترک کند. حقیقتا ما علاقه بسیار زیادی به حفظ ساهین و تمدید قرار داد وی داریم ولی رد کردن پیشنهاد از سوی چنین باشگاه های بزرگی واقعا سخت است. "
کد:http://www.supersport.com/football/germany/news/110417/Realtarget_Sahin_set_to_quit_Dortmund
کاسیاس:"تیم بر روی پاهای خود ایستاده بود"
"سخت کار کردیم و در نهایت بازی را تنها با ده نفر به تساوی کشاندیم"
کاپیتان ایکر کاسیاس پس از ال کلاسیکو در جمع رسانه ها حاضر شد.
"همیشه ایستادن و دوام آوردن در مقابل حریف در شرایطی که یک پنالتی برایشان گرفته شده و ده نفره شده ای سخت است.ما دویدیم و سخت تلاش کردیم و در نهایت یک پنالتی برایمان گرفته شد.ما با یک چالش روبرو شدیم.باید مثبت اندیش باشیم:ما ده نفره بازی کردیم و هواداران حامیمان بودند"
"واضح است که قهرمانی در لیگ برایمان مشکل است.هدف ما در بازی دیشب این بود که پیروز شویم و فاصله مان را با آنها کمر کنیم.در نهایت بازی را مساوی کردیم ولی اصلا آسان نبود.بیش از نیمی از نیمه دوم را با ده نفر دنبال کردیم.باید تا پایان به جدال و تلاش ادامه دهیم."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330053271119/noticia/Noticia/Casillas:__The_team_stood_its_ground_.htm
راموس:"دوست دارم وحدت تیم و جمعیت حاضر در ورزشگاه را به رخ بکشم"
"وظیفه ما این است که تا زمانی که تیمی به طور رسمی فاتح جامم نشده جدال برای کسب جام را ادامه دهیم"
سرخیو راموس در مورد تساوی 1-1 مقابل بارسلونا سخن گفت.
"همیشه وقتی که ببری زیباتر خواهد بود.آنها پس از اخراج آلبیول کمی مسلط تر بر توپ و بازی شدند.درست است که این تک امتیاز با توحه به وضعیتمان در لالیگا همه را راضی نمیکند.فاقد کمی شانس برای بردن بازی بودیم"
"وظیفه ما این است که تا زمانی که تیمی به طور رسمی فاتح جامم نشده جدال برای کسب جام را ادامه دهیم.باید فشار بر روی بارسلونا را ادامه دهیم.ما یک تیم بزرگ داریم که هر بازیکنش یک فوتبالیست با کیفیت است.هر بازیکن وقتی شانسی برای بازی داشته باشد بازی خوبی از خود به نمایش میگذارد.باز هم ده نفره بازی کردیم.همچنین آلوز یک خطای پنالتی انجام داد.این چیزها در فوتبال اتفاق می افتد"
"دوست دارم وحدت تیم و جمعیت حاضر در ورزشگاه را به رخ بکشم(برجسته نشان دهم).اگرهواداران خوشحال هستند به این خاطر است که آنها واکنش تیم را دیدند.نگرش بازیکنان خوب بود و همه میتوانند سرشان را بالا نگه دارند."
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330053272700/noticia/Noticia/Ramos:__I_d_like_to_highlight_the_unity_of_the_team_and_the_Bernabeu_crowd_.htm
شما ناراحتی که همه طرفداران بارسا 2-3 سال طرفدار این تیم شدن!؟ :ینقل قول:
خود شما اطلاعات فوتبالیت بیش از 2- 3ماه نیست پس لطفا در مورد تیم خودتون فقط صحبت کنید نه طرفداران تیم بارسلونا
پ ن : راستی تساوی با بارسلونا را به شما تبریک میگم :40:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
بدون شرح !
حداقل تو دو پست متفاوت اینارو می نوشتی! اونم بازی با نتیجه 5-0 و نمایشی که بعضی در سطح اول فوتبال جهان بهترین یا یکی از بهترین فوتبال های تاریخ دونستن. حالا صحبت در مورد 2-1 آرسنال که از 75 به بعد و با اون گل زاویه بسته رخ داد شده قبول نکردن شکست!نقل قول:
نقل قول:Real Madrid 1-1 Barcelonaنقل قول:
کد:http://u.goal.com/129000/129010.jpg
قابل مقایسه با صحنه رفت نیست. والدز توپ رو زد اونم اول. دقیقا برعکس. رونالدو مثل کاسیاس تماشاچی بود.نقل قول:
اضافه کنم
سایت گل -
ویکتور والدس (۸/۵ )
زمانی که برای گرم کردن پیش از بازی وارد زمین شد خیلی با روحیه نشان داد و خیال طرفداران بارسا را قبل از بازی راحت کرد. این امر در جریان بازی بخوبی مشهود بود .او با جایگیری های مناسب چندین ضربه از رئالی ها را مهار کرد و با فریاد های بی امانش تمرکز را به خط دفاعی باز میگرداند .او با آمدن پویول با اعتماد به نفس بیشتری بازی میکرد و با حضور ذهن و آمادگی ذهنی عالی چند ضرباتی ماند ضربه کمانه کرده پویول را که با چند سانتیمتر اختلاف ممکن بود وارد دروازه شود را مهار کرد .شاید تنها نقطه سیاه بازی او ضعیف عمل کردن بروی شوت بنزما بود .او حالا یک جانشین قوی برای کاسیاس و تیم ملی اسپانیا ست که در سه بازی آتی با مادریدی ها هم میتواند نقطه اتکا تیمش باشد
آلوس (۷)
او که در چند بازی گذشته یکی از آماده ترین و موفق ترین یاران تیمش بوده ، دیروز هم در فرم مطلوب ظاهر شد با این تفاوت که مورینیو با آنالیز بازیهای قبلی بارسا و نزدیک کردن دی ماریا به او ، اجازه نفوذ های زیادی را به او نداد او که ماهرانه در نقطه کور دفاعی تیم مقابل قرار میگیرد و خط آفساید حریف را میشکند ، دیروز با پاس های پشت دفاع سه تفنگدار تیمش ( چابی ، مسی ، اینستا ) تغذیه نشد و باعث شد یکی از سلاحهای مرگبار گواردیلا عملا خاموش بماند .در بخش دفاعی هم یکی دو مورد ، دی ماریا توانست از فضای پشت سر او استفاده برده و بروی دروازه آنان خطر ساز شود
پویول (۶/۵ )
با آمدن به موقع اش روح و جانی تازه در کالبد تیم دوید و باعث بالا رفتن اعتماد به نفس خط دفاع و مجموعه تیمش شد .او با آمادگی قابل قبول نشان نمیداد که بعد از گذشت سه ماه برای اولین بار در میدان حاضر میشود .در زمان ورود تیم برای گرم کردن به زمین چنان با شور و انگیزه از دالان رختکن ، تیمش را به میدان فرا میخواند که همگان یاد آن سمبل همیشگی تعصب و شجاعت تیم و باشگاه افتادند .حضور او در زمین چنان حسی را متبادر میکرد که نبودنش را سخت بی معنا میکرد .هر چند امادگی صد در صد را نداشت و بدلیل آسیب دیدگی هم زمین مسابقه را ترک کرد ولی حضور او بهترین خبر برای بارسایی ها و بدترین خبر برای مورینیو و شاگردانش بود .حالا راه راه پوشان امید دارند که آسیب دیدگی او جدی نباشد و بتواند تیم را در دیدارهای پیش رو همراهی کند .
جرار پیکه (۷)
با آمدن یار غارش و رفیق دیرینه اش خیلی راحت تر و مسلط تر بازی کرد .گر چه بخوبی دیدار رفت نتوانستند مهاجمان حریف را در تله آفساید گرفتار کنند البته او و زوجش روزی را داشتند که بنزما و رونالدو کم فروغ ظاهر شده بودند .زمانی که رئالی ها با یارگیری فشرده اجازه حرکت و بازیسازی به یاران میانی بارسا را نمیدادند ، چند بار با پا به توپ شدن ها و جلو آمدن هایش توانست فضای خالی پیش رو را بشکند و باعث بر هم زدن نظم دفاعی آنها گردد ولی افسوس که ان حرکت ها را تکمیل نمیکرد این یکی از راهکارهایی است که پپ میتواند از آن در بازیهای آینده دو تیم استفاده کند و و آرایش دفاعی حریف را مختل کند
آدریانو (۶/۵ )
با اینکه اولین ال کلاسیکو را تجربه میکرد ولی در مجموع به نسبت داشته هایش خوب کار کرد و رونالدو نتوانست از ناحیه او خیلی خطر ساز شود البته یکی دو بار سوتی داد و یک بار هم بی جهت روی رونالدو در منطقه پشت هجده خطا انجام داد .ولی در نفوذ هایش موفق نبود و نتوانست اور لپ های بازیهای گذشته را نشان دهد
بوسکتس (۶/۵ )
به مانند دیدار رفت نتوانست درخشان ظاهر شود و ثقل سنگینی که په په برای خط دفاعی و میانی خود ایجاد کرده بود را او در مکانی مشابه نتوانست ایجاد کند ولی در کل در اجرای وظایف محوله خوب عمل کرد .او که به جهت بازی رونالدو در جناح راست به جناح چپ خودشان متمایل شده بود نتوانست فضای قسمت راست خودشان و چپ حریف را خوب پوشش دهد و دی ماریا و مارسلو توانستند از آن فضا تا حدودی استفاده برده و خطر ساز شوند
اینستا (۶)
آن اینستا همیشگی نبود .نه از پاس های بلند و تودرش خبری بود و نه از توزدن های پا به توپ تماشایی ش .او به همراه ویا و آدریانو نتوانستند از قسمت سمت چپ فشار را بر دفاع حریف زیاد کنند او حتی در کمک به بخش دفاعی هم توفیق زیادی نداشت اما همین سطح از بازی او را از بسیاری از هافبک های دنیا متمایز میکند .البته نباید از بازی استثنائی په په هم گذشت که اجازه کار را به او و چابی نداد .بارسایی ها امیدوارند اینیستا واقعی را در بازیهای پیش رو ببینند
چابی (۶/۵ )
او هم به ماند اینستا نتوانست سطح همیشگی فوتبالش را به نمایش بگذارد .او که با چرخش های ۳۶۰ درجه و دورانی حیرت انگیزش به مثابه چشمان یک عقاب همه زمین را زیر زره بین و در احاطه دارد ، توفیق چندانی در پاس های میلیمتری همیشگی اش برای فوروارد های تیمش نداشت و اگر پاس دقایق پایانی اش به مسی مقداری دقیق تر بود شاید حالا با سه امتیاز زمین بازی را ترک کرده بودند .او با لو دادن توپ به اوزیل زمینه ساز گل مساوی حریف شد .با این همه او چابی ست .بازیکنی که همه حرکات از او شروع میشود .ریتم دهنده و تنظیم کننده حرکات تیمی بارسا ست به بازی آهنگ میدهد ، سرعت میدهد و یا سرعت آنرا میگیرد .نقیصه دیگر او ساکن بازی کردن و عدم حمل توپ و حرکت با سرعت بالاست
مسی (۷/۵ )
به هر حال او مسی است او که در نهایت طلسم گلزنی خود به یکی از تیمهای مورینیو را شکست حالا راحت تر به سه بازی پیش رو نگاه میاندازد .او که مقداری تحت فشار پرسینگ رئال از کیفیت بازی اش کم شده بود با اینحال چند موقعیت در نیمه اول و دوم بدست آورد که همه از دست رفتند .او باید سعی کند تحت تاثیر جنگ روانی حریف قرار نگیرد .اگر روز خوب اش باشد و در اوج آمادگی هم باشید کار رئال در سه بازی پیش را بغایت دشوار خواهد شد
ویا (۶/۵ )
باز هم برای چند هفته اخیر در زدن گل ناکام ماند .یکی دو موقعیت خوب را از دست داد و همچنین چند توپ را هم لو داد .با اینحال یک پنالتی گرفت و یک پنالتی دیگر را هم داور نگرفت .در نیمه اول که کنار خط بازی میکرد ، موفق نبود اما در نیمه دوم که به وسط آمد و در عمق حرکت کرد ، موفق تر بود و چند بار توانست از آفساید حریف فرار کند .او بدلیل عدم توانایی از گذشتن پا به توپ از راموس در سه بازی آینده نباید کنار خط بازی کند .او به آرامش بیشتر و عدم توجه به گلزنی نیاز دارد و احساس بودن وزنه ایی در پاها و شانه های خود نکند .ضربه های آخر را با استرس و عدم اعتماد بنفس کافی میزد .باید در شرایطی قرار گیرد که بتواند با فارغ بال و براحتی تیم ملی اسپانیا بازی کند
پدرو (۵ )
پدرو هم که به تازگی از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده هنوز نتوانسته به روزهای اوجش برگردد .یک پدرو سر پنجه ، چست و چابک میتواند خیلی از مشکلات بارسا را در جناح راست حل کند او خیلی عجول و دستپاچه نشان داد و نتوانست در روند تهاجمی تیم تاثیر زیادی بگذارد
سیدو کیتا (۵/۵ )
کیتا هم که بعنوان بازیکن جانشین به میدان آمد در پست تک هافبک دفاعی قرار گرفت که مقداری با آن نامانوس بود این بازیکن چپ پا که معمولا در مکان اینیستا بازی میکند میتوند ذخیره مناسب او در بازیهای آینده باشد که در صورت لزوم و برای تقویت فاز دفاعی تیم به بازی فرا خوانده شود
آفلای (۶ )
آفلای بنوعی بهترین خرید زمستانی همه باشگاههای اسپنیا بود .او از قدرت بدنی بالا ، سرعت کافی و تکنیکی مناسب بهره میبرد و با آسیب دیدگی بویان میتواند در هر دو قسمت راست و چپ بازی کند البته او هنوز خوب با فوتبال تیکی تاکی بارسا مچ نشده ، حرکات اولیه را خوب انجام میدهد ولی حرکات آخر او ناقص است .در اواخر بازی با یک فرار سریع و باز کردن یک تونل از میان پاهای مارسلو در موقعیت مناسبی قرار گرفت که ضربه آخر را عجولانه و بی دقت زد .میتوانست در این گوشه زمین هم مسی را صاحب توپ کند .او حالاتی را که خود برای خود میسازد میتواند تصمیم گیری بهتری انجام دهد
ماکسول (۵ )
مکس که در دقایق پایانی به بازی گرفته شد در فاز تهاجمی بهتر از آدریانو نشان داد او که از کناره ها بهتر نفوذ میکند و به عمق میزند دارای قدرت بازی نود دقیقه ایی نیست و در دفاع هم گاها جا میماند با اینحال گمان میرود گواردیلا در قسمت هایی از بازیهای آینده از او استفاده کن
2011/4/17کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/04/17/2445170/%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D9%86%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%81%D8%B1
پی نوشت:غیرتت قابل تحسینه پپه.هر چی به اون گاگو و لئون مفت خور میدن باید رو قرارداد تو بزارن.
بابا خیلی خوب خودتو به کوچه علی چپ می زنی...:31: اشاره به توپی بود که پپ پرت کرد اونطرف رونالدو...ژوزه که از این حرکات چیپ نکرد...اوکی؟!!نقل قول:
خوزه باز دست کسید به سر پپ :46:
نه احمد جان بنده از اون موقعی که پاتریک کلایورت و ریوالدو تو بارسا بودن طرفدار بارسلونا بودم :40:نقل قول:
من الان کاملا برام مشخص شد که دلیل اینکه دوستان بارسایی این دفاع دفاع رو پیش میکشن، اینه که هنوز باورشون نمیشه که نتونستن رئال رو ببرن بعد 5 برد و تازه تحت فشار رئال هم قرار گرفته بودن و اگه رئال 10 نفره نمیشد، بازی رو هم میبرد!
که خب این نشون میده بعضی از دوستان فقط در حد همین 2-3 ساله طرفدار بارسا شدن!
دوما من بازی های رئال مقابل بارسلونا رو گفتم به بازی ها و نتایج رئال مقابل دیگر تیم ها کار نداشتم
سوما همین که مساوی گرفتن در مقابل بارسلونا تو این چند سال حتی در زمین رئال برای رئال دوستان آرزو بود
نشان میده که ما کجایم و شما کجاید احمد جان...:10:
بحث که قراره نکنم...نقل قول:
خود شما اطلاعات فوتبالیت بیش از 2- 3ماه نیست پس لطفا در مورد تیم خودتون فقط صحبت کنید نه طرفداران تیم بارسلونا
فقط یه چی..
کافیه تاریخ عضویت ها رو ببینینم و اولین پست هامون..
اونوقت معلوم میشه که کی از رو هوا حرف میزنه!
کاری به مقایسه ندارم(هر چند میگم اون پنالتی بود اما این نبود)..نقل قول:
قابل مقایسه با صحنه رفت نیست. والدز توپ رو زد اونم اول. دقیقا برعکس. رونالدو مثل کاسیاس تماشاچی بود.
بلکه پست اون دوستمون رو میگم...
مهرداد عزیز، من شما رو نگفتم..نقل قول:
نه احمد جان بنده از اون موقعی که پاتریک کلایورت و ریوالدو تو بارسا بودن طرفدار بارسلونا بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما من بازی های رئال مقابل بارسلونا رو گفتم به بازی ها و نتایج رئال مقابل دیگر تیم ها کار نداشتم
سوما همین که مساوی گرفتن در مقابل بارسلونا تو این چند سال حتی در زمین رئال برای رئال دوستان آرزو بود
نشان میده که ما کجایم و شما کجاید احمد جان... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشون میدونن کیا هستن..
شما به خودت نگیر عزیز..
نقل قول:
JUST LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
همین نکته نشان میده با شما نباید بحث کرد
ای دوستان هر کسی در این سایت یوزرش قدیمی تره قدمت طرفداری از تیمش بیشتره
این از فرمایشات ایشون هست =))))
حالا سایتهای دیگرم حساب هست ؟ بعد استاد اگر کسی قدمتش تو اینترنت بیشتر باشه چی ایا تاثیر داره ؟ پروفایل و تاریخ ایدی یاهو چی ؟ با اونم میشه چک کرد :ی
در ضمن کسانی که به اینترنت دسترسی ندارند طرفدار فوتبال و تیمی نیستند ؟ می فرمودین :ی
کلا منطق زیر خط فقر :31:
پ ن : فعلا با تساوی خشنود باشید :ایکس
پس با این حساب شما جزو طرفداران ۳ ساله فوتبال هستی ;)نقل قول:
هنوز اون اظهار نظر خارقالعاده شما در مورد تیم بارسا یادمون نرفت که هیچ جوابی هم براش نداشتی:16:
پی نوشت: راستی قرار بود دیگه در مورد پستهای دوستان بارسایی نقل قول نگیری یادته که؟ همون جریان چک قیصری و اکبر اوتی :دی
راستی مساوی تو برنابئو رو هم به شما تبریک میگم :15:
جناب كسرينقل قول:
من بعد از بازي توي پستم گفتم كه بازي رئال بعد از 10 نفره شدن قابل تقدير بود
همينطور گفتم كه هم برخورد با ويا در نيمه اول خطا نبود هم پنالت رئال درست بود
اما قرار نيست هر حرفي كه ميزنيم به مزاق رئاليها خوش بياد
آلوز روي خطايي كه فكر ميكنم اصلا خطا نبود يا حداكثر يه برخورد معمولي بود كارت ميگيره كه فكر ميكنم در كل دومين خطاي آلوز بود اما په په بيشتر از شش خطا كرد كه به راحتي ميتونست كارت بگيره اما داور مدارا كرد
اصلا رفتار داور بعد از پنالتي بارسا كاملا تغيير كرد
پنالت رئال به نظر من درست بود اما فكر ميكنم اگر بازي مساوي بود داور نميگرفت
فكر ميكنم اولين بار بود كه خبر ميزاشتم نميدونم شايدم فراموش كردمنقل قول:
من هيچ وقت در زندگيم دنبال خبرهاي كذب نبودم
من كاري به والدانو ندارم
بحث من حرفاي مورينيو در مورد پنالتي و ده نفره شدنه
در سايت گل هم مورينيو حتي منكر خطاي پنالتي شده:18::18::18:
و باز هم از ده نفره شدن گلايه كرده
من فكر ميكنم شما چون منو متهم به گذاشتن خبرهاي دروغين كرديد بهتره ترجمه مصاحبه مورينيو رو بزارين تا قضاوت بهتري داشته باشيم
اصلا كتمان نميكنم كه از رفتار شخصيت مورينيو خوشم نمياد اما هيچ وقت بدون دليل بر عليه اون حرفي نزدم
به عكسي كه با گوارديولا دست ميده نگاه كنيدنقل قول:
چقدر تحقير آميز نگاه ميكنه
انگار مجبورش كردن دست بده
مشخصه اصلا راحت نيست
هنوز بازي با اينتر يادمون نرفته كه به چه منظور اومد و به سر گوارديولا دست كشيد
من تقريبا 15 ساله خيلي جدي ادبيات و زبانشناسي رو دنبال ميكنمنقل قول:
كاملا طبيعيه كه محاوره شما با ما فرق كنه وگرنه بهش نميگفتن محاوره اي
اينكه تيرك و ديرك هم معني هستن كه چيز كاملا واضحيه
اما ريشه كلمه ديرك هست
رجوع كنيد به فرهنگ شناسي سيروس شميسا
ريشه شناسي كلمات نوشته داريوش آشوري
براي مطالعه كتابهاي ديگري هم هستن كه اگر خواستين بگيد براتون پ خ كنم
آره واقعا چقدر بااخلاقه اين مربينقل قول:
نميدونم چرا دوباره ياد بازي با اينتر افتادم
.
.
.
.
پي نوشت: سينا جان مرسي بابت يادآوري بازي رفت و اون برخوردي كه دوستان رئالي پيراهن عثمان كرده بودند
اونهم در يك بازي يك گله
برام جالبه كسايي كه اون صحنه رو پنالتي ميدونستن الان چرا صحنه برخورد ويا رو پنالت نميدونن
اينجاست كه منطق در دادن پست به درد ميخوره
پسهاي من هستن نه اون صحنه روي رونالدو رو پنالت ميدونستم نه اين صحنه رو
اما اينجا دوستان ميمونند و روشن كردن تكليف خودشون
خداييش كاري به رئال بارسا ندارمنقل قول:
اميدوارم رئاليها هم به دل نگيرن
ولي جداي از همه بحثها
اين پست واقعا باحال بود:31:
من قبول دارم که اون توپ گل نمیشد حتی اگه کاسیاس خطا نمیکرد ولی شما هم قبول کنید که پنالتی شما رو هم الوز مفتی داد و اگه خطا نمیکرد اونم گل نمیشد...:46:نقل قول:
هاهاها! مردم از خنده! :|نقل قول:
همین نکته نشان میده با شما نباید بحث کرد
ای دوستان هر کسی در این سایت یوزرش قدیمی تره قدمت طرفداری از تیمش بیشتره
این از فرمایشات ایشون هست =))))
حالا سایتهای دیگرم حساب هست ؟ بعد استاد اگر کسی قدمتش تو اینترنت بیشتر باشه چی ایا تاثیر داره ؟ پروفایل و تاریخ ایدی یاهو چی ؟ با اونم میشه چک کرد :ی
در ضمن کسانی که به اینترنت دسترسی ندارند طرفدار فوتبال و تیمی نیستند ؟ می فرمودین :ی
کلا منطق زیر خط فقر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار ساده تر بگم..در حد یه بچه 2 ساله...بلکه گرفتی قضیه رو...
شما میگی من اطلاعاتم در حد 2-3 ماهه..
منم میگم با این وجود، چطوریه که حداقل 1 ساله دارم اینجا پست میدم؟!
بعد اینکه از نظر اطلاعات و منطق هم کل فروم میدونن شرایط رو...
برید از طرفدارای سایر تیم ها سوال کنید...
البته بقول یکی از دوستان، اگه خدا هم بیاد پایین و یه چی بر خلاف میلتون بگه، شما قبولش نمیکنید..
میگم بحث بی فایدس باشما، همینه..
میگیمش ربطی نداره که توپ گل میشده یا نه، خطا باشه، باید اعلام بشه..
بعد میاد اینطور پستی میده:
دیگه چی میشه گفت...نقل قول:
من قبول دارم که اون توپ گل نمیشد حتی اگه کاسیاس خطا نمیکرد ولی شما هم قبول کنید که پنالتی شما رو هم الوز مفتی داد و اگه خطا نمیکرد اونم گل نمیشد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
یاد حرف یه کارشناس(!) برنامه ای از تپش افتادم برای جام ملتهای اروپا..
روی ویا(یا تورس..یادم نیست دقیق) یه خطا پشت محوطه شد..بعد این جناب کارشناس، گفت اصلا خطا نبود!
مجری 2 تا شاخ دروورد و گفت برا چی؟ خطا به این تابلویی!
بعد یارو گفت: "نه! چون توپ تو اون منطقه نبوده، پس خطا نیست!"
نتیجه اخلاقی صحبت اون کارشناس با این دوستمون:
وقتی توپ روی دروازه حریفه، بزنید پای حریفی که تویه زمین خودتون هست رو بشکونید.خیالتون هم راحت که مشکلی پیش نمیاد چون توپ تو جریان نبوده و یا اینکه اون بازیکن امکان گل کردن توپ رو نداشته!
شده تی وی ایران..نقل قول:
به عكسي كه با گوارديولا دست ميده نگاه كنيد
چقدر تحقير آميز نگاه ميكنه
انگار مجبورش كردن دست بده
مشخصه اصلا راحت نيست
آمریکا میگه با کشور x دوستیم...تی وی ایران میگه: آمریکا دنبال منافع شخصیشه و اون کشور x هم باید از صفحه روزگار محو بشه...!
میگیم لابد درست میگن..
بعد آمریکا میگه با کشور x دوست نیستیم...تی وی میگه: آمریکا جهانخوار و م یخواد کشور و مردم مظلوم کشور x رو نابود کنه و ما باید جلوشون رو بگیریم!
خلاصه هر جور که دوس داریم و به شکلی خیلی تابلو، برداشت کنیم!