شماازلحاظ یورو4بودن ماشینتان خیالتان راحت باشد که تندرتان یورو4 است چون چندسالی هست که دیگه تندریورو2تولیدنمیشه:n18:
Printable View
شماازلحاظ یورو4بودن ماشینتان خیالتان راحت باشد که تندرتان یورو4 است چون چندسالی هست که دیگه تندریورو2تولیدنمیشه:n18:
سلام،یه مشکلی دارم،اگر ممکنه راهنماییم کنین:
ال 90 ایرانخودرو مدل89 هنگام استارت دور موتور بالا میرود و نوسان دارد از 1000 تا 2500 وقتی که حرکت میکنیم دور پایین تر می اید.به ندرت دور روی 1000 هم قرار می گیرد.با چرخاندن فرمان هم دور بالا پایین میشود .دو بار دیاگ زدیم تشخیص دریچه ساسات دادند که خراب است.با یه دریچه ازمایشی امتحان کردیم عیب به قوه ی خود باقی بود.لطفا ما را راهنمایی کنید.
با تشکر
این ایراد بیشتر ناشی از نشتی در دریچه گاز و منیفولد هست که باعث نوسان و افزایش دور موتور میشهنقل قول:
سلام،یه مشکلی دارم،اگر ممکنه راهنماییم کنین:
ال 90 ایرانخودرو مدل89 هنگام استارت دور موتور بالا میرود و نوسان دارد از 1000 تا 2500 وقتی که حرکت میکنیم دور پایین تر می اید.به ندرت دور روی 1000 هم قرار می گیرد.با چرخاندن فرمان هم دور بالا پایین میشود .دو بار دیاگ زدیم تشخیص دریچه ساسات دادند که خراب است.با یه دریچه ازمایشی امتحان کردیم عیب به قوه ی خود باقی بود.لطفا ما را راهنمایی کنید.
با تشکر
شما رزوناتور و فیلتر هوا را کامل باز کن تا به درچه گاز برسی
ماشین را روشن کنید و با یک کتاب یا دفتر چه بزرگ و محکم مسیر ورودی دریچه را کامل ببندید
توجه کنید که کتاب یا دفتر باید سفت و محم باشه وگرنه در اثر مکش به درون محفظه کشیده خواهد شد.
اگر موتور به سرعت خاموش شد یعنی اینکه نشتی وجود نداره و باید ایراد را در جای دیگه جستجو کنید
و اگر موتور خاموش نشد مطمئن باشد که موتور داره از جایی قاچاقی هوا میکشه داخل که وظیفه پیدا کردنش یا با خودتون هست یا با مکانیک
موفق باشید
دوستان فرق رادیاتور آب 700 تومنی و 200 تومنی l90 رو میدونن؟
مثل اینکه مدل بعد 89 رادیاتور به قول خودشون اصلیش 700 هست!!!
سلامنقل قول:
فرقشون تو جنسشون هست قطعا اونی که 700 تومنی هست جنس بهتری داره داره نسبت یه 200 تومنی
نگیم اونی که 700 تومه اصلی و اونی که 200 تومنی متفرقه بهتره بگیم جنسشون فرق داره .
سلامنقل قول:
علاو بر مواردی که دوستمون گفت فشنگی روغن هیدرولیک و استپر را بررسی کیند .
سلام
ترمز خودرو هنگام ترمز شدید تو بازی رفته
وقتی میزنی رو پدال ترمز اگه محکم ترمز بگیری (همون سیخ) انگار پدال رد میکنه یه صدایی میاد و کاملا با پا اونو حس میکنی و ترمز خوبی گرفته نمیشه
قبلا اینطوری نبود. بردم یه جا نشون دادم. با اینکه لنت جلو هنوز مونده بود مقداری اما کلشو عوض کردم باز همون طوره
47 تا کارکرد
خودم حسی که دارم انگار روغن ترمزش ه.ا گرفته باشه ها. یه چنین حالتیه. نظر شما چیه؟
در مورد روغن موتور من همون الف 10 - 40 رو با بدبختی گیر میارم میریزم. استانداردش اینه که هر به 7 - 8 تا عوض کنی. ولی یکی بهم گفت این روغن اصل اصل نیست
و چون کارکرد تو شاید در دوره ای بیشتر داخل شهر باشه پیشنهاد میکنم هر به 4 - 5 تا عوض کنی
شما چی میریزین؟ هر چند تا عوض میکنید؟
روغن ها تاریخ انقضا که ندارند؟
به نظرم اصلی و غیر اصلی دارهنقل قول:
دوستان فرق رادیاتور آب 700 تومنی و 200 تومنی l90 رو میدونن؟
مثل اینکه مدل بعد 89 رادیاتور به قول خودشون اصلیش 700 هست!!!
اصلی باید الومینیومی باشه و غیر اصلی مثل سایر محصولات مسی
وضعیت لاستیک چطوری هست؟نقل قول:
ترمز خودرو هنگام ترمز شدید تو بازی رفته
وقتی میزنی رو پدال ترمز اگه محکم ترمز بگیری (همون سیخ) انگار پدال رد میکنه یه صدایی میاد و کاملا با پا اونو حس میکنی و ترمز خوبی گرفته نمیشه
قبلا اینطوری نبود. بردم یه جا نشون دادم. با اینکه لنت جلو هنوز مونده بود مقداری اما کلشو عوض کردم باز همون طوره
47 تا کارکرد
خودم حسی که دارم انگار روغن ترمزش ه.ا گرفته باشه ها. یه چنین حالتیه. نظر شما چیه؟
این مورد بیشتر به لاستیک مربوط میشه و برای من هم که هنوز دارم از لاستیک فابریک استفاده می کنم وجود داره
اگر بی احترامی نباشه این کسی که به شما اطلاعات داده چرت و پرت گفتهنقل قول:
در مورد روغن موتور من همون الف 10 - 40 رو با بدبختی گیر میارم میریزم. استانداردش اینه که هر به 7 - 8 تا عوض کنی. ولی یکی بهم گفت این روغن اصل اصل نیست
و چون کارکرد تو شاید در دوره ای بیشتر داخل شهر باشه پیشنهاد میکنم هر به 4 - 5 تا عوض کنی
شما چی میریزین؟ هر چند تا عوض میکنید؟
روغن ها تاریخ انقضا که ندارند؟
روغن الف سفارش شرکت که در ایران پر میشه اگر از نمایندگی معتبر خرید کنید با نمونه اروپاییش 99% شباهت داره
در اروپا همین روغن را تا 9500 مایل استفاده می کنند که میشه حدود 16000 کیلومتر
در ایران هم راحت تا 10000 تا کار می کنه و البته بیشتر من هم حدعقل روی 10000 تعویض می کنم و اگر زودتر از 6 ماه به 10000 برسم با تعویض فیلتر در این کارکرد میشه تا 13000 هم باهاش طی طریق کرد
من مدرکی دال بر فاسد شدن روغن تا حالا ندیدم ولی در صورتی که درون موتور ریخته بشه و تا یکسال به کارکرد لاازم جهت تعویض نرسید توصیه شده در هر سال روغن درون موتور را تعویض کنید
و اگر منظور شما این هست که مثلا 10 تا قوطی بخرید و انبار کنید خیالتون راحت باشه که فاسد نمیشه
دقیقا لاستیک بارز استعداد زیادی در سرخوردن و وارد مدار کردن ABS داره..پس علکی خودتون را عذاب ندهید و باهاش مدارا کنید
اگر ترس روغن تقلبی دارین،نمونه های ایرانی مثل ایرانول ریسینگ و بهران سوپرپیشتاز10-40 و پارس سوپرپایا و فوکس ایرانی10-40 نمونه های مطمئنی هستند...راحت هم10 تا میشه باهاشون کار کرد..
دفترچه تندر که نوشته تا یکسال یا10 هزار تا روغن نیازی به تعویض نداره،پس اصرار بر تعویض تاقبل 6 ماه برای چی هست؟
از دوستان ممنونم
ترمز رو باز می برم یه جای دیگه خودشون تست کنن چون تا به حال چنین چیزی ندیدم
به قول شما باید از لاستیک باشه
در مورد روغن فقط یه مورد...
یه آشنایی دارم من که میشه گفت مکانیک خیلی خوبیه
روغن موتور منو که چک کرد گفت رنگش خیلی کدر شده و مشخصه که کار ازش کشیده شده
میگفت پیشنهاد میکنم نذاری به این حالت برسه
اگه دقت کنید روغن موتور نو وقتی میریزی خیلی شفاف هست
آیا رنگ میتونه نشون دهنده پایان عمر روغن باشه؟
نقل قول:
فرقش زیاده و اصلا بهم نمیخورن و فکر کنم بعد از89 رادیاتور700 هست و زیر تون 200 که هر دو اصلی هست
اتفاقا روغن خوب روغنی هست که رنگش عوض بشه،چون رسوب و کثیفی هارا به خودش میگیره وگرنه روغنی که رنگش ثابت باشه،روغن خوبی نیست چون جذب آلودگی اش خوب نیست وپاک کنندگی اش ضعیفهنقل قول:
حرف شما درسته.نقل قول:
منتها روغن هم تا یه حدی میتونه دوده و آلودگی داخل موتور رو توی خودش نگهداره. بعد از اون حد دیگه وقتی غلظت آلودگی داخل روغن زیاد شه شروع میکنه به رسوب کردن داخل موتور.
قبل از اینکه به حدی برسه که رسوب کنه باید روغن عوض شه.
همین مدل 90 به بعد هست. بدون مارک یه اسم prc فقط روش هست. یا این 700 تومنیه رو میتونی بندازی یا این 200 که در واقع 165 تومن هست .مغازه دار گفت روی ماشین خودم یکسال و نیمه انداختم!!نقل قول:
برا رادیاتور آب مقطر یا تصفیه؟؟؟
مقطر عزیز...
سلام ... چند روز پیش باتری ماشین خوابید ... مدل 91 کارکرد 18 هزار . البته تعجبی هم نداره دمای 50 درجه و کولر هم روشن ! :n09:
باتری که گرفتم solite که کره ای هست 74 آمپر . باتری فابریک 60 آمپر بود .
قیمت 210 هزار تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز منم وقتی خواستم استارت بزنم روشن نشد ماشین
باطری... اصل رنو گیر نمیاد؟
این آمپر بیشتر مشکل ساز نیست؟؟
و بیشتر برای چه ماشین هایی استفاده میشه این باطری؟
مدل های پیشنهادی رو بی زحمت معرفی کنید
اگر سیستم یا تجهیزات پر مصرف روی خودرو نصب نیست نیازی به باطری با آمپر بیشتر هم نیست
باطری اصل رنو ساخت ترکیه هم در بازار به سختی قابل خرید هست البته با قیمت 260 تومن برای 60 آمپر که خیلی زیاده
من پارسال آبان ماه باطری را با دلکور پلاتینوم 74 آمپر تعویض کردم حدود 210 تومن شد و اگر وقت داشتم همون 60 آمپر دلکور را پیدا می کردم
در زمان خرید حتما به تاریخ تولید پاطری توجه کنید که کمتر ا 2014 نباشه
خوب با توجه به نزدیک شدن به زمان تعویض تسمه تایم و تسمه موتور یکسری قطعات را سوال گرفتم از قطعه فروش که لیست قیمتش را می ذارم
کیت تسمه تایم بدون لیبل 240 تومن
کیت تسمه تایم طرح اصلی 210 تومن
کیت تسمه تایم اوریجینال 310 تومن
گردگیر پلوس بین 60 تا 70
تسمه موتور 30
چند جا پرسیدم که آیا برای تسمه موتور لازم هست کیت کامل شامل پولی و هرزگرد تعویض بشه که گفتن اگر پولی و هرزگرد سالم هست نیازی به تعویضش نیست ولی اگر خودت می خوای هزینه کنی البته که نیاز هست
حالا از چند جای دیگه هم می پرسم تا ببینم چی میشه
سلام
تندر 90 به صورت گازسوز تولید نمیشه؟
من باتری فورته 74 آمپر انداختم 220 تومن .خوبه ؟
معمولا نیازی به خرید باطری با آمپر بیشتر نیست مگر اینکه ادوات پر مصرف روی خودرو نصب بشهنقل قول:
من باتری فورته 74 آمپر انداختم 220 تومن .خوبه ؟
البته خودم 74 آمپر انداختم چون از نظر زمانی تحت فشار بودم
اگر قرار باشه مجددا برای تندر باطری بخرم 66 آمپر اربیتال می خرم
در مورد خرید شما هم اگر تاریخ تولید باطری مربوط به سال 2014 باشه هیچ مشکلی نداره و قیمت خوبی خریدین
------------------------------------------------
یکسری لوازم برای خودرو خریداری شد بدین شرح :
کیت کامل تسمه تایم ایساکویی 310 تومن که غلطک ژاپنی بود و تسمه سفت کن هم آلمانی
کیت کامل تسمه موتور ایاکویی 310 تومن که غلطک لهستانی بود و تسمه سفت کن مجددا آلمانی
گردگیر پلوس سمت گیربکس بار اول خریدم 60 تومن ولی چون بست نداشت نمایندگی قبول نکرد و متاسفانه مجبور شدم از گرون فروش ترین فروشنده شهر بخرم و چون اول صبح بود و طرف فهمیده بود که در مضیغه هستم متاسفانه جنس 70 تومنی را 105 تومن به من قالب کرد خدا ازش نگذره
5 لیتر روغن الف که متاسفانه روغن ایرانول رویال پیدا نکردم و بالاجبار مجبور شدم مجددا از تمام سنتتیک برگردم نیمه سنتتیک و از ایرانول هم به شدت راضی بودم. روغن 75 تومن پام در امد
3 لیتر هم واسکازین الف توسط خود نمایندگی مصرف شدبه قیمت 124 تومن که باز هم 10 تومن بیشتر از بیرون پام آب خورد
اجرت همه اینها هم 297 تومن
خلاصه بعد از 5 سال یک میلیون دقیق رفتم توی خرج حالا آیا این ماشین ارزش نگهداری طولانی را داشته باشه یا نه نمی دونم
تسمه موتور مقداری ترک ریز داشت که با توجه به تعویض تسمه تایم این هم تعویض شد
تسمه تایم هم در کیلومتر 45000 تعویض شد و به نظر کاملا سالم بود البته روی یکی از دنده ها مقداری خراشیدگی بود که حدس می زنم زمان باز شدن آسیب دیده و به نظر من فارق از بازه زمانی این تسمه راحت 60-70 تا هم کار می کنه
------------
به نظرم کسانی که هنوز به کیلومتر تعویض نرسیدند ولی زمان تعویض سپری شده بری اینکه بفهمند که آیا تسمه سالم هست یا خیر به تسمه موتور نگاه کنند
اگر رانندگی عادی دارند و دور بالا نمیرن و کلاچ را هم درست ول می کنند وضعیت تسمه تایم بسیار مناسب تر از تسمه موتور هست چون تسمه موتور تحت فشار پمپ هیدرولیک و کمپرسور کولر و آلاینده های خارج از موتور هست و بسیار زودتر فرسوده میشه
-------------------------------------------------------------
ضمنا فروشنده ای که ازش جنس خریدم تسمه تایم به تنهایی داشت به قیمت 40 تومن و تضمینی میداد
البته مدل سایپا هم داشت 240 تومن
یک مدل هم داشت کیت کامل میداد 150 تومن در جعبه ایساکو ولی بدون لیبل و هولوگرام که قسم می خورد خودش از ترکیه آورده و با جنس ایساکو فرقی نداره ولی شرکت روی فروش قطعاتش سود زیادی می کنه(حرومشون باشه این دو تا گاری ساز که خون مردم را کردن توی شیشه):n02:
تسمه موتور به تنهایی داشت 30 تومن
به هر حال من این ماشین را 2 سال دیگه نگه میدارم و بعد ردش می کنم و توی این 2 سال باید بدون هیچ خرج اضافه کار کنه هر چند یک خودرو دیگه در همین کلاس در کنارش حضور خواهد داشت
تسمه موتور کجاست که چک کنمش؟ همون تسمه دینام منظورتونه ؟ ماشین منم 47 هزارتا کار کرده منتها خیلی خوب میرونم ماشین مدل 88/2 هستش به نظرتون تسمه ها رو عوض کنم یا بذارم واسه 60 هزارتا ؟؟نقل قول:
منظورم همون تسمه دینام هست
اگر تا حالا عوضش نکردین چکش کنید اگر ترک نداره پس تسمه تایم هم اوضاش خوبه چون تسمه دینام فشار خیلی بیشتری را تحمل می کنه
ضمنا لنت ترمز هم تعویض شد که قبلا خریداری شده بود برند کاله ترکیه که خوشبختانه پس از تعویض لنتها همچنان بدن صدا کار می کنند
با سلام به دوستان
میخواستم از تجربیات کسانی که با ال نود اتوماتیک رانندگی کردن و یا اطلاعات موثقی دارن بهره مند بشم
میخوام بین ال نود اتوماتیک و 206 اس دی V 8 یکی رو بخرم
ممنون میشم راهنمایی کنین
به نظرم شما داخل هر دو بشین و تست کن هر چی نظر خودت بود بخرنقل قول:
من پشت تندر اتومات هم نشستم
v8 نداشتم ولی این سه ماه اخیر تیپ 5 داشتم
تندر چه به لحاظ کیفیت داخلی چه به لحاظ فنی نسبت به 206 برتری داره به نظر خودم!!
تندر اتومات گیربکسش دقیقا گیربکس 206 اتومات هست که بهینه شده در نتیجه خنگی 206 را نداره
ضمن اینکه دو خودرو از دو سگمت متفاوت هستن که تندر یک سدان خانوادگی هست ولی 206 ذاتا یک هاچبک شهری کوچیک
تندر فضاش برای سرنشینان مخصوصا برای سفر خیلی عالی هست ولی 206 فقط برای یک زوج و نهایتا یک طفل مناسب هست
در سه ماهی که 206 داشتم مشکل فنی باهاش نداشتم ولی کیفیت ادوات داخل اتاق وحشتناک پایین بود و وقتی دستم به کنسول وسط می خورد رنگش متاسفانه از مشکی به خاکستری تبدیل میشه!!
هر دو خودرو کلا صندلی های ناراحتی دارند ولی تندر کمی بدتر هست
به نظرم کولر 206 کمی از تندر دستی بهتر هست ولی کولر تندر اتوماتیک از تندر دستی بهتره
این مواردی بود که من تجربه کردم به نظرم شما خودت توی دو تا ماشین بشین و خودت انتخاب کن بینشون
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
تندر گیربکس دستی داشتم ، زیاد راضی نبودم البته ناراضی هم نبودم. چیزی که مرددم کرده آپشن های 206 وی 8 هست مثلا ترمز دیسکی عقب، کولر اتوماتیک و بیشتر از اینا قیافش که 100% از تندر بهتره
در مورد تندر هم فقط گیربکش اتوماتیکشه که مزیته برام اونم با این ترافیک و تا حدودی هم کیفیت قطعاتش البته تولیدات جدید رو خبر ندارم کیفیتش چطور شده.
یه سؤال ، منظورتون از خنگی گیربکس 206 وی 9 رو متوجه نشدم.
شما یک 206 اتوماتیک پیدا کن برو باهاش توی ترافیک سنگین یک دوری بزن متوجه میشی من چی میگم!!
بعد پشت تندر اتومات هم بشین و همین تست را تکرار کن
اگر همچین امکانی رو داشتم وقت دوستان رو نمی گرفتم :n02:نقل قول:
سلام. دوستان 2تا سوال داشتم؟
1- هنوزم بهترین قفل برای صندوق عقب تندر همون مدل پیکانی هستش یا چیز بهتری اومده؟
2- رو ماشین من اون 2 تا میله که در صندوق عقب رو به بدنه متصل میکنه یه مقداری اختلاف زاویه دارند. یعنی وقتی درب رو کامل باز می کنم میله دست راست (با اون قطعه لاستیکی محافظ رنگ) به بدنه میرسه. ولی دست چپی به بدنه نمیرسه و مقداری عقب تره. میخوام ببینم عادیه یا مشکلی براش پیش اومده؟
با تشکر:n16:
داداش شما چقد حساسی!برای چیزای مصرفی ماشینم فکر میکنی زیادیه! من تو 4000 کیلومتر 206 ام فقط 1 تومن خرج الکی کردم کاش فقط مصرفی و تسمه اینا باشه!نقل قول:
برو فقط خداروشکر کن چون خرجت فقط مصرفی بوده عالیه
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
دوستان لنت trw ایساکویی توی جعبه قرمز اصل هست ؟
اینجانب به دلیل وسواس روی چک کردن خودرو.:n14: بعد از تعویض روغن هیدرولیکی که انجام دادم. هر 10 روزی یه بار میزانشو چک میکردم. :n18:چون موقع تعویض خیلی فرمون رو اینور اونور کردم و هوا زیادی گرفت و با ساکشن کل روغن رو کشید و هیچ روغن یا آبی هم زیر لاستیک نریخته بود:n15: فرمون بعد از پر کردن روغن جدید هنوز صدا میداد.بعدا درست شد اما مدام میزان روغن رو چک میکردم چون قمقمه هیدرولیک تیرست از بیروون راحت معلوم نیست. یهروز اومدم در رو باز کردم تا چک کنم. دم در شرکت بودم.درب به سادگی از دستم افتاد(خیلی راحت) و رفت توی موتور
با چراغ قوه عین کاشف های غار نیم ساعت دنبالش گشتم. پیدا نکردم هیچ جای موتور نبود. عصبانی شدم .گفتم یا پیدات میکنم یا آتیشت میزنم (در رو) :n24: سینی زیر رو باز کردم رفتم زیر موتور (کفی صندوق عقب رو زیرم انداختم) ال ای دی گوشی رو انداختم اینور اونور خدایا در به این گندگی کجا رفت:n30:. پروانه رو دو بار چرخوندم نبود هیچ.زیرشو نگاه کردم روشو نگاه کردم. نه خیر. سینی رو انداختم توی صندوق روشن کردم ده برو.:n25: کولرم زدم اوایل شهریور بود.:n20: 200 متر رفتم آروم داشتم میرفتم یه صدای گفت بوووم.:n04: گفتم چی بود چی شد. ماشین من که نبود.:n22: خلاصه وایسادم (خوب شد وایسادم چک کردم:n26:) هر چی اینور اونورو نگاه کردم خبری نشد. رفتم 10 متر عقب تر همونجا که صدا اومده بود.کاراگاه بازی پودر و ریزه ریزه های درب لعنتی هیدرولیک رو دیدم.:n04: شوکه شدم گفتم مال ماشین من نیس.:n04: بعد آرم فرمون رو روی یه ریزه شدش دیدم.ترسیدم .تمام ماجرا رو فهمیدم که الان فن و رادیاتم به درک واصل شده. رفتم سمت ماشین. داشت خونریزی میکرد. ::n28: آب رادیات شر و شر میریخت توی کوچه. نگو اولش هنوز نریخته بوده. چه آب زلالیم بود 8 ماه پیش ایرانول AF-G ریخته بودم. فن بوش لامصب سالم سالم مونده بود رادیات از 6 ناحیه آسیب دیده بود و شبکه هاش پاره شده بود. درب بالای سینی فن گیر بوده بعد از لرزش و روشن خاموش شدن فن به یکباره در ناحیه گردش فن افتاده بوده و فن شقه کرده اونو و ریزه ها به اطراف با سرعت پرت شدن.قیمت رادیات ال 90 750 هزار تومن. :D مامان بابا هم که زیر بارش نمیرفتن.:45: مدل متفرقه 200 تومن. مدل 90 به بعد رادیات اصلی 750. مرده گفت کندانسور هم 1350 هست.:n04: سکته رو زدم چون ریزه هاش یکیش به کندانسور هم رسیده بود. که سطحی خراش داده بود و بعدها فهمیدم مشکل نداره. رادیاتور چطور باز میشه؟ خیلی راحت نیست. سپر رو باید باز کنی و از زیر رادیاتور رو دربیاری. دراوردم و بردم جوشکار رادیات جوش داد و خاک بر سرش یدونش با آب ریختن توش فهمیدم مشکل داره نشتی داره و دوباره بردم خوب شد تستش کردم قبل بستن. خلاصه جوش دادیم و بستیم. عی ای الحال دوستان اگه خرابی رادیاتشون کم بود جوش بدن و ببندن. حتما خودتون تستش کنید آب بریزید توش و با چشم همه شبکه ها رو ببینید آب میاد یا نه .یه جای دیگه هم رادیاتی ببرید با فشار باد و حوضچه آب تستش کنند. اگه خرابی زیاد بود برید همین مارک 180 تومنی 150 تومنی ایرانی بندازید روش و 700 خرج نکنید. + اجرت تعویض رادیات 120 تومن !!!:n30: ارزش نداره .کیفیت اصلی رو نداره اما مشکلی براتون ایجاد نمیکنه. الان هر 3-4 هفته ای نزدیک 3 سانتیمتر آبم کم میشه میریزم روش. احتمالا همون رادیاته هست و بعید میدونم از درب قمقمه باشه. ولی مهم نیست فعلا عوضش نمیکنم چون نشتی مویی داره. مدل های رادیاتور متفرقه : BCR چینی ، کوشش رادیاتور ایرانی. خیلی آلیاژ خوبی نداره اما بدم نیست و ایران رادیاتور که من ندیدم ولی از کوشش فکر کنم بهتر باشه.BCR هم دیدم خیلی با اصلی تفاوت ظاهری نداشت فقط پره های بین لوله ها کمی کج بودن. یعنی همشون یه زاویه کمی داشتن. BCR روش نوشته بود و ههیچ توضیحی نداشت و اسم خاصی هم عرف نشده ازش فقط میگن رادیاتور ارزونتر.
هر موقع لازم بود قطعات و آب روغن عوض کنید گیر ندید به ماشین. :n27:
زیادی محل ماشین گذاشتن کار دست ما داد ایشالله برای شما پیش نیاد.:n12:
بله آرمان جان شما دیگه یکم زیادی حساس هستیداین حساسیت زیاد هم بالاخره کار دست شما دادمن خودم آب رادیاتور را بعد از بیش از 8 ماه دیروز چک کردم که 4 سانت از ماکس آمده بود پایین تر و تا ماکس پرش کردم و احتمالا تا 6 ماه آینده فقط با باز کردن درب موتور یک نگاه کلی بهش می اندازمآب رادیاتور هم بعد از 4 سال فروردین امسال تعویض شد و دیگه تا زمانی که ماشین را دارم تعویضش نمی کنم البته کمی تغییر رنگ داده ولی برای من اهمیتی ندارهروغن هیدرولیک را هم بعد از نزدیک به یکسال دیشب چک کردم که یک سانت از ماکس رفته بود پایین تر که سر ریز شد و هیدرولیک را هم پارسال تعویض کردم و دیگه تعویضش نمی کنم و فقط سطحش را با بالازدن درب موتور چک می کنم----------------اما حدود یک ماه پیش یک تصادف به نسبت شدید داشتم که متاسفانه اکسل عقب کامل تعویض شد و قسمتی از گلگیر عقب سمت راننده رنگ خوردکل هزینه حدود 1450000 شد ولی بیمه ارزش افزوده را لحاظ نکرد و نهایت 1390000 به من پرداخت کردبه علت کج شدن اکسل ماشین تعادل نداشت و بیشتر از 50 تا نمیشد رفت چون کنترل ماشین از دستم در میرفت که خدا را شکر با تعویض اکسل مشکل کامل حل شد
سلام به دوستان
من یه سوال داشتم احتمالا تکراریه ولی من با خوندن چند صفحه قبل جواب مشخصی ندیدم کسی داده باشه. من یه تندر صفر حدود دو ماه پیش گرفتم که الان هم کیلومترش حدود ۲۲۰۰ هست. خواستم ببینم زمان مناسبتعویضروغن برای بار اول چه زمانی هست؟
من شنیدم که میگن ۵۰۰۰ خوبه ولی با توجه به اینکه سرویس دوره ای شرکت در ۱۰۰۰۰ کیلومتر هست اونوقت یک بار دیگه هم در ۱۰۰۰۰ بایدتعویض کنم؟ یا کلا ولش کنم تا ۱۰۰۰۰ یکبار تعویض کنم؟ به موتور آسیب نمیرسه؟ اگر خواستم هم ۵۰۰۰ تعویض کنم و هم ۱۰۰۰۰ در هر دوبار فیلتر هم تعویض بشه؟:n13:
ممنون از اینکه جواب علمی و صحیح میدید
این دیگه بستگی به خودتون دارهمن سر 10000 بردم نمایندگی و تا الان هم بعد از گذشت چند سال هیچ مشکلی پیش نیومدهشما می تونید الان تعویض کنید فیلتر روغن و روغن را و سر 10 هزار هم دوباره تعویض کنیدالبته برای تعویض فیلتر هوا زود هست و بذارید سر 5000 خودتون هر بار تعویضش کنیدمورد دیگه ای هم که لازم به تعویضش نیست
بهترین لنت جلو در حال حاضر چی هست و چه قیمتی ؟
بهترین مارک فرودو ساخت فرانسه هست که نیاب هست و قیمتش هم دستی بالای 100 هستنقل قول:
بهترین لنت جلو در حال حاضر چی هست و چه قیمتی ؟
بعدش TWR هست که قیمت تقریبا حدود 100 در نوسان هست
و البته کاله ساخت ترکیه با برچسب سایپا که این سری خودم خریدن دستی 55 که به نسبت خوبه
ما Trw قیمت گرفتیم 55 تومن جعبه قرمز ایساکویی... عجیبه