سلام دوستان. من بازی مافیا 2 رو از سایت میهن دانلود گرفتم ولی زبانش روسیه.موقع نصب 2 تا گزینه برا انتخاب زبانش داره که هردوش روسیه و تو فایل نصب بازی هم پوشه ای برا تغییر زبانش نداره.کمک کنید لطفا
Printable View
سلام دوستان. من بازی مافیا 2 رو از سایت میهن دانلود گرفتم ولی زبانش روسیه.موقع نصب 2 تا گزینه برا انتخاب زبانش داره که هردوش روسیه و تو فایل نصب بازی هم پوشه ای برا تغییر زبانش نداره.کمک کنید لطفا
آخه چرا دانلود :24:!!! اونم با این وضعیت مزخرف نت... فک کنم از یه سی دی فروشی بخری به نفعت باشه این که دیگه مث BF3 نیست فروشنده رو خفت کنن!!! :18:نقل قول:
دوست عزیز وقتی من اینتر نت 1 مگابایت دارم چرا برم بخرم.؟!!.در ضمن این جواب سوال من نبود.دوستان دیگه اگه میدونین راهمنایی کنین.ممنون
از این سایت کرک مربوطه رو دان کن ببین درست میشه؟نقل قول:
gf.wiretarget.com
کرکش رو هم عوض کردم درست نشد.البته معلوم بود چون نبود فایل انگلیسی به کرک ربطی نداره به خاطر همین فکر نکنم درست بشه.حالا اگه کسی فایل انگلیسیشو سراغ داره بگه دان کنیم.مرسی
دو دو تا چهار تا هم بکنی اگه دی وی دی شو بگیری به صرفه تره و هم بهت نسخه انگلیسی می دن نه روسیه ای!!
تا حالا نسخه روسیه ای ندیدم من...!!!
دوست عزیز بجای این حرفها اگه این بازی رو نصب داری رو سیستمت فایل انگلیسیشو پیدا کن آپش کن بعد لینکشو بذار تا دوستان هم فیضی ببرن دی !!!!
سلام.
دوستان محل سیو باز کجاست؟؟؟؟.........روی سون......
اینجاست:نقل قول:
کد:Users/AppData/Local/2K Games/Mafia 2/Saves
برای تغییر زبان به انگلیسی ، یک فایل به نام language داره ، اونو باز کنید و به جای Russian تایپ کنید English و زبان بازی درست میشه.انشاءالله:31:نقل قول:
دوستان من تازه بازی رو انجام دادم و تموم کردم اما روی 73% تموم شد !! چرا ؟! پس بقیه درصد ماله چیه ؟!
بازی خوبی بود! تازه تموم شد.. خاطراتم زنده شد! آورین !!
فقط کاش تو صحنه ی آخر اون اتفاق برای (...) نمی افتاد.. (برای دوستانی که هنوز بازی رو انجام ندادن یا تا انتها نرفتن نگفتم برای کی..)
بقیه اش فکر کنم مال اون عکس هاوپیدا کردن مجرمین باشه. توهمین تاپیک صفحات اول رو بخون متوجه میشی:31:نقل قول:
سلام وقتی از زندان آزاد میشه منظورم وقتی که زمستان تموم میشه یعنی چبتر7 وقتی می خوام سوار ماشین بشم از بازی میاد بیرون ؟ممنون میشم جواب بدید.
به احتمال زیاد مشکل از کرک بازی باشهنقل قول:
کرک های دیگه رو امتحان کن
100% مشکل از کرک هستنقل قول:
کرک اولیه این مشکل را داشت
کرک جدید بگیرید مشکلتون حل میشه
لطف کنید کرک کامل و سالم بازی رو قرار بدید که مرحله ی 7 رو بتونه رد کنه.
تشکر.
مراجعه کنید به صفحه اول پست دومنقل قول:
سلام.
من نسخه Globe رو با حجم 2.5 Gig رو دانلود کردم ، بعد از نصب موقع اجرا بازی با اين ارور مواجه ميشم ، دليلش و راه حلش چيه ؟
درخواست ترینر برای قسمت انتقام جو ؟
توی پست دوم تاپیک هست دوست عزیزنقل قول:
این کرکی که باید ازش استفاده کنید [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
اینم ترینر [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
هم کرک هم ترینر با تمامی DLC ها و خود بازی سازگار هست در واقع بهترین ورژن هستند هر دو فقط ترینرش دو زبانه هست آلمانی و انگلیسی به صورت پیش فرض المانی هست یه کلید داره که زبان نوشتار رو به انگلیسی تغییر میده
سلام ....
من یه لینک برای دانلود DLC joe's adventure میخواستم لینکهایی که تو پست اول بودن امتحان کردم ولی دانلود نشد لطفا یه لینک سالم و ف ی ل ت ر نشده و پر سرعت معرفی کنید !!!!!!
خبری نشد ؟ :19:
salamنقل قول:
محتوای مخفی: سایت
چون جستجوی سایتش خرابه فقط اسم سایتشو دادم.بگردی پیدا میشه:20:
این سایتم گشتم اما ظاهرا فقط jimmy's .... داشت از دوستان دیگه اگه کسی داره فقط لینک دانلودش رو بذاره :42:
دوستان لطفا کمک کنید !!:19:
لطفا کسی کرک سالم و سیو های سازگار با اهاش رو بذاره
ممنون
آقا من می خوام free ride دان کنم پیدا نمیکنم
خسته شدم:37::37:
سلام دوست عزیزنقل قول:
براتون آپلود کردم :
پسورد :
محتوای مخفی: Password
پسوردش چیه؟
خبری از مافیا 3 نیست ؟ رو هم رفته بخوایم حساب کنیم ... مافیف دو ضعیف تر از 1 بود
من عاشق اين بازي ام
مخصوصا مجله هايي كه روي زمينه:21:
سلام
دوستان سیوهای بازی کجا ذخیره میشه؟کسی سیو مرحله یک تا 7 بازی را داره یا لینکی را معرفی کنه برای دانلود سیوها؟
سلام:نقل قول:
مسیر سیو بازی :
Computer > Local Disk C > users > your user name > AppData > Local > 2k Games > Mafia II > Saves
نقل قول:
دوستان لینک سالم برای دانلود این آیتم وجود داره؟
کسی سیو مرحله یک تا 7 بازی را داره یا لینکی را معرفی کنه برای دانلود سیوها به صورت مرحله به مرحله؟
سلام
من اینو ندارم ولی یه عکس از نقشه دارم که جای پوستر های Wanted تو اون هست براتون آپلود کردم:
لینک:
نقل قول:
راهنمای یافتن Wanted Poster ها
برای اینکه بتونین بازی رو 100% تموم کنید علاوه بر انجام مراحل باید یکسری مجله کذایی و یکسری wanted poster رو پیدا کنید . برای مجله ها می تونید از سیو کاملی که همینجا گذاشتم استفاده کنید ولی برای wanted poster ها شما می تونید فایل زیر رو دانلود کنید . با نصب این فایل خواهید دید که وقتی تو بازی وارد نقشه میشید روی نقشه محل wanted poster ها با علامت قرمز رنگی مشخص شده و شما به راحتی می تونید برید و wanted poster ها رو پیدا کنید.
این مجلات و wanted posterha پیدا کردنش به طور 100 درصد چه تفاوتی داره؟به مراحل بازی اضافه میشه یا فرقی نمی کنه تو مراحل بازی؟
بچه ها در چاپتر 8 یه قسمت داره که بعد از فروختن سیگارهایی که با ماشین سنگین حمل شده توسط ویتو و دوستش بعد از یک درگیری یه تغییب و گریز جاده ایی بوجود می آید.من هر چی سعی کردم نمیشه به ماشین جلویی رسید و در نهایت به قسمت تونل که میرسه پیغام میده ماشین جلویی را از دست دادی و باید یه ماموریت دیگه انجام بدی .میخواستم بدونم این مرحله روال کاریش بهمین شکله یعنی به ماشین جلویی نمیرسی یا اینکه فرق میکنه؟از این مرحله خواستم عکس بذارم ولی عکس ها به شکل ناواضح در برنامه paint پیست میشه.کسی از دوستان میتونه با این توضیحات راهنمایی کنه؟
داستانش همینه شما ماشین رو گم میکنی بعد یه تلفن پیدا میکنی و زنگ میزنی به صاحب سیگارها
یادم نمیاد اسمش چی بود.
بعد هم باقی ماجرا....
بچه ها من وقتی دارم با تفنگ تیر اندازی میکنم یهو میره سراغ مشت.بدون اینکه تیرم تموم بشه !
جریان چیه؟مشکل کجاست؟