آپدیت که باید انجام بشه.
شما یه بار دیگه آپدیت بزن.
اگه از طریق بوت آپدیت کنی،دیگه خیالت کاملآ راحته
Printable View
آپدیت که باید انجام بشه.
شما یه بار دیگه آپدیت بزن.
اگه از طریق بوت آپدیت کنی،دیگه خیالت کاملآ راحته
احتمالا دلیل این مشکل همین ویروس بودهنقل قول:
شانس آوردی زود باتری رو نکشید، احتمالا بیشتر یایوس کپی شده بود و برای همین سیستم دوباره بالا اومد
مشابه مشکل شما برا یکی دوتا از بچه ها پیش اومد و با درآوردن باتری سیستمشون دیگه بالا نیومد
اولا بگم این ویروس هایی که از طریق فلش وارد سیستم میشن(البته اگه ویروس لپ تاپتون از این ویروسا باشه) خاصیت اوتوران دارن و در تمام درایو ها یک نسخه از خودشون رو کپی میکنن و حتی با تعویض ویندوز اگه ویروس رو از داخل درایوها پاک نکرده باشی ، کافیه یه بار روی درایو کلیک کنی تا دوباره روز از نو و..:31: اما حتما آنتی ویروست رو آپدیت کن، اکثر این ویروسها رو شناسایی میکنه
و به نظر من هم دوباره بایوس رو با همون ورژن a13 آپدیت کن اما قبل آپدیت فایل قبلی رو پاک و دوباره دانلودش کن، کار از محکم کاری عیب نمیکنه(ممکنه فایل آلوده یا ناقص دانلود شده باشه)
من همین ورژن a13 رو ریختم و مشکلی نداشته
دوستان این درایور Intel Intel Wireless Display Connection Manager رو دانلود کردم ولی موقع نصب این خطا رو میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجاست ؟؟ . اصلا کارش چیه این درایور ؟
ممنون
من فایل آپدیت قبلی رو پاک کردم و دوباره دانلودش کردم.اما وقتی میره که فلش کنه این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون مشکل از کجاست؟آیا میتونم به همون ورژن a10 برشگردونم؟
اوه چه جالب.اجازه اجرای فایل آپدیت a10 رو هم نداد و گفت دل اجازه نمیده شما به ورژن قدیمی تر آپ کنید.
حالا ما چیکار کنیم با این بایوس ناقص آپدیت شده:24:
a13 رو هم دوباره دانلود کردم اما موقع اجرا ارور داد و اجازه نداد فلش انجام بشه....
این غصه همچنان ادامه دارد...
این مشکل نیست و طبیعیه که نمیشه بایوس رو با ورژن فعلی یا پایینتر آپدیت کرد (اصلا دیکه اسمش آپدیت نیست:31:)نقل قول:
شاید هم آپدیت همون دفعه کامل شده بود و بدلیل هنگ کردن لپ تاپ بهت نشون نداده
اگه لپ تاپت مشکلی نداره فعلا بیخیالش شو تا آپدیت جدیدی بیاد
نمیدونم راهی هست یا نه که بشه دوباره با همون ورژن بایوس رو نوشت
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
همونطور که از اسمش پیداست برای وایرلسه و البته برای سخت افزار خاص خودشنقل قول:
احتمالا سخت افزار وایرلس لپ تاپ شما intel نیست
وایرلس من اینه Intel Centrino Wireless-N 1000 13.2.0.30, A00 فکر میکنم مال خودشه حالا مشکل از کجاست نمیدونم !نقل قول:
خوب اگه وایرلست اینه باید نصب شهنقل قول:
1. Added support for Intel Centrino Wireless-N 1000.
اگه مطمئنی سخت افزار وایرلس لپ تاپت همینه ، ببین اگه میشه هر نرم افزار وایرلسی در حال اجراست رو ببند و دوباره روی setup کلیک کن شاید نصب شه
عزیز من گفتم که از طریق بوت آپدیت کن!
سلام دوستان من اون پست مربوط به نگهدارب باطری و استفاده مستقیم از باطری رو خوندم که گفته بودن بعد از اینکه شارژ به 100 برسه باطری از مدار خارج میشه و مستقیم از برق استفاده میکنه البته گفته بودن از روی تجربه اینو میدونن. حالا دوستان کسی اطلاعات موثق با دلیل داره که آیا باطری بعد از شاژ کامل از مدار خارج میشه یا نه؟من شنیدم توی لپ تاپ های دل این امکان هست ولی باید تنظیمات رو دستکاری کنید که البته من چیزی پیدا نکردم کسی در این باره چیزی میدونه.؟
این کارم کردم نشد . زیاد مهم نیست چون وایرلسم کار میکنه . فقط نمیدونم این درایور کارش چیه و چه قابلیتی رو اضافه میکنه . به هر حال ممنوننقل قول:
وقتی شارژ فول میشه.چراغ شارژ یاتری روی لپ تاپ خاموش میشه.اگر battry meter رو نصب کرده باشی جلویه battery status نوشته idleنقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اصلا مشکلی وجود نداره.همونطور که توی اخطار هم می بینی گفته که بایوست قبلا آپدیت شده و این بایوسی که می خوای نصب کنی ، قبلا نصب شده.
من منظورتونم متوجه نشدم که گفتید بایوس قبلی رو آنیستال کردید.چون بایوس که آنیستال نمی شه.
شما هم باید منتظر آپدیت جدید بایوس باشید ، اونوقت دیگه این اخطار رو نمی بینید.
سلام
بعد از چند ماه استفاده از این دستگاه میخوام چنتا نکته که بهش رسیدم با شما در میون بذارم
اول از همه اینکه من با این دستگاه اصلا خوب رفتار نکردم
تو آفتاب 4 ساعت کف پشت بوم بوده
در حال حرکت 6شونصد بار بالا پاین پریده
توی کیف 1 ساعت روشن بوده
و.....
انصافا هر دستگاه دیگه ای بود تا حالا چند بار ناراحتم کرده بود ! اما این نه !
یه چنتا عیب ازش دیدم که براتون میگم امیدوارم به دردتون بخوره
اول ابنکه پنل پلاستیکی که دوره ال ای دیش هست خیلی خیلی ظریفه اگه مواظب نباشید خارش میشکنه و خودشو میندازه
دوم لولا دربش هست که اون هم باید خیلی مراعاتش رو کرد چون سریع لق میشه و یه حالت خلاصی کوچیک هم پیدا میکنه
البته اگه استفاده خیلی معمولی هم بشه باز هم دیر به این مشکلات میرسه
دستگاه من یکبار با اینکه داخل کیف بود و دورش ضربه گیر بود از ارتفاع یک متری پرت شد و ایرادی که پیدا کرد موارد بالا بود + اینکه پنل پلاستیکی دور کیبورد از جاش دراومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با یه فشار کوچیک دوباره سر جاش رفت اما میدونی ؟ آدم دلچرکین میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد بعدی که ازش دیدم یه جورایی عیب محسوب میشه : تاچ پد بعد از یه مدت کوتاه استفاده حساسیتش رو از دست میده !!! درسته که با تنظیمات میشه حساسیتش رو زیاد کرد اما مثل روز اول نمیشه
نکته بعدی اینه که دستگاه خیلی داغ کار میکنه . حالا علت زیاد میتونه داشته باشه ولی دستگاه من که i5 2.5 هستش از یک 2.6 داغتر کار میکنه ! پس برای اینکه عمر دستگاهتون بره بالا حتما از کول پد استفاده کنید
حتما با سوکت شارژ با ملایمت بر خورد کنید چون بعد از یک مدت سفتیش رو از دست میده و کابل شارژر با کوچکترین فشار یا حتی جاذبه زمین ! از جاش در میاد
نکته بعدی اینه که فروشنده ها رو میخوام بگم خدا ...........
من از این مدل حدودا 17 تا برای دوست فامیل و همکار خریدم همه کاراشونم خودم کردم
تفاوت هایی که این دستگاه ها داشتند یکی هارد دیسک هاشون بود که فروشنده ها عوض میکنند یکی رم ها و بعد باتری
بنچ مارک هایی که خودم گرفتم وسترن دیجیتال و توشیبا و هیتاچی بهترین های هارد دیسک بودند
با اختلاف کمتری سی گیت و بعدش سامسونگ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قرار داشتند
مورد بعدی باتری هاشون بود که وزن هاشون با هم فرق میکرد . حتی فونت نوشته هاشونم با هم فرق میکرد !!! تایم خالی شدن بعضیاشونم انصافا تابلو بود !
ترجیحا اگه بازم قصد خرید داشتید اینا مد نظرتون باشه ! و یا هنگام خرید اگه فروشنده قبول کرد بگید براتون هاردیسکشو عوض کنه و 7200 بذاره لذتشو ببرید ( البته اگه خودتون هارد جدید رو تهیه بکنید خیـــــــلی بهتره )
گرافیک 550v یا همون 4650 قدیم پا به پای 5650 های dx11 میاد حتی گاهی اوقات بهتر هم هست
حتی الامکان از حداکثر توان اسپیکرها استفاده نکنید چون اون هم به مرور بلندی صداشونو از دست میدهند
موفق و موید باشید
PH3N0M
سلام مرسی بله وقتی باطری فول شد چراغ شارژ باطری خاموش میشه. battry meter که توی قسمت power option هست توی اون که چیزی مشخص نیست اگه هم باید جدا نصب بشه من سایت دل رو گشتم چیزی نبود شما از کجا دانلود کردید؟البته سرچ هم کردم چیزی نبود!نقل قول:
نقل قول:
تو پست های قبلی کامل بحث شده.
نرم افزار quick set رو نصب کن.battry meter داخلشه.2یار که دکمه f3 رو بزنی ظاهر میشه
دوست عزیز.بله،فرمودین از طریق بوت آپ دیت کنم.اما نفرمودین چطوری؟!(لطفا طریقه آپدیت از طریق بوت رو توضیح بدین.)نقل قول:
با تشکر از لطف همه دوستان که با ما همدردی کردن :34:
نقل قول:
سلام دوست عزیز؛
منطورم از اینکه گفتم آپدیت قبلی رو پاک کردم این بود که همون فایل آپدیت کننده ای رو که از خود سایت دل گرفتم پاک کردم و دوباره دانلود کردم.چون آقای شیطون جان فرمودن پاک کنید دوباره دانلود کنید.
منم که دیگه از ریشه دیگه بیخیال هرنوع آپدیت بایوس شدم.حتی اگه a10000 باشه! :15:
راستی ؛ شما از کجای این اروری که به من داده(که عکسشو گذاشتم)متوجه شدین که بایوس قبلا آپدیت شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام این ارور رو میده ویندوزم همش!!!یعنی داره می سوزه؟یکی گفت ویندوزت زو عوض کن درست مسشه...راست می گه؟
دوستان روز اول که لپ تاپم رو گرفتم عمر باتریش زیر 3 ساعت بوده چیکار کنم بیشتر شارژ نگه داره ؟ نور صفحه 50 % هست درایو گرافیکم از خود سایت AMD دانلود کردم ولی اصلا با باتریش حال نمی منم 2 ساعت و نیم 2 ساعت نگه میداره Power Option روی Balance هست!!
احتمالا هارد لپ تاپت مشکل پیدا کرده ، شنیدم یه سری نرم افزار برای تعمیر بعضی معایب کوچیک هارد وجود داره، توی تاپیک های مرتبط بگرد شاید به نتیجه برسینقل قول:
راستی حتما از اطلاعات مهمت بک آپ بگیر
دوام باتری که کاملا طبیعیه، اکثر لپ تاپ ها الان همینننقل قول:
اما اگه میخوای مدت بیشتری از همین باتری استفاده کنی
1. نور صفحه رو روی حداقل میزان مناسب قرار بده
2. وایرلس و بلوتوث رو خاموش کن
3. تمام نرم افزار ها و پنجره های اضافی رو ببند
4. هاردت رو دیفرگمنت کن (البته هر چند ماه این کار رو انجام بدی کافیه اونم به خاطر اینکه هارد برای دسترسی به اطلاعات حداقل حرکت مکانیکی رو انجام بده)
5. میتونی گزینه dell extended battery رو با زدن دکمه F3 و زدن دکمه Enable فعال کنی
6. سعی کن بجای استفاده از dvd drive از درایو های مجازی و ایمیج اون dvd با cd استفاده کنی
و در نهایت اگه برات کافی نیست باید باتری 9 سلولی تهیه کنی که حدود یک سوم دوامش بیشتره
سلام
قاب درب این مدل وجود داره؟
دوست عزیز دکمه F3 رو میزنم هیج گزینه ی نمیاد که Enable بزنم میشه یکم بیشتر توضیح بدی:10:نقل قول:
5. میتونی گزینه dell extended battery رو با زدن دکمه F3 و زدن دکمه Enable فعال کنی
-----------------------------------------------------
و اینکه چند تا درایو برای هارد 500 کافیه ؟ اگه backup از درایوها بگیریم کاملا درایوها رو فرمت کنیم تبدیل به 1 درایو کنیم بازم اطلاعاتمون برمیگره ؟
ممنون شیطون جان.یعنی سخت افزاریه؟به گارانتی مربوط می شه؟با تعویض ویندوز درست میشه؟اخه اون برنامه ای که تو صفحات قبل گفته بودی رو دانلود کردم ویروس تشخیص داد پاک کرد از اونجااینجوری شد!!!!اسمLuxandBlinkSetup بود.می تونه از این باشه؟تاپیک مرتبط نبود واسه هارد.یکی بود که اونجا گفتن به ما مربوط نیست برو تو مشکلات ها بگرد!!!!!!نقل قول:
نه از اون برنامه که نمیتونه باشهنقل قول:
اما شما برای اینکه مطمئن شی
روی درایو c راست کلیک کن سربرگ tools رو انتخاب کن و گزینه check now رو بزن و برای تک تک درایو هات از این طریق چک کن (احتمالا نرم افزارهای بهتری هم برای اینکار هستن اما متاسفانه من باهاشون آشنایی ندارم)
اگه باز هم حل نشد ویندوز عوض کن و در نهایت اگه بعد از تغییر ویندوز باز هم این مشکل بوجود اومد اگه گارانتی داره به اونا مراجعه کن
سلام
قاب درب این مدل وجود داره؟
تمام درایو هارو چک کردم مشکلی ندارن.می رم واسه تعویض ویندوز که سرم شلوغ دو سه روزی می کشه.ممنون:7:نقل قول:
دوستان چند روزه که دل ساپورت سنتر من گیر داده میگه درایوی با این اسم نصب نیست و اونو نصب کن.ببینید شما میدونید این اسم چه دروایویه؟
pci simple communications controllers
نرم افزار quick set رو نصب کننقل قول:
در سایت دل قسمت درایورهای 5010 نرم افزارش وجود داره
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
این درایور رو نصب کننقل قول:
Intel Management Engine Interface Driver
استفاده از این کار در ویندوز اکس پی بصورت متداول باعث سنگینی ویندوز میشد زیرا تمپ رو پر میکرد که این مشکل در ویندوز های جدید بدلایل بالارفتن سرعت هارددیسک ها و رم و حجم بالای هاردها تا حد زیادی کم شده و باعث نگرانی نیستنقل قول:
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
منم چنین مشکلی دارم.حتی آپدیتم که کردم حل نشده.حالا چجوری به ورژن قبلی برش گردونم؟نقل قول:
بابا من آپدیت کردم حتی نوشته بود اگه بعد از آپدیت بازم نرمال نبود بازآپدیت کنید.دوباره زدم و هنوز خرابهنقل قول:
نقل قول:
معذرت که دیر جواب می دم.یکم سرم شلوغ بود.مجبورم هر چند روز یه بار به این تاپیک سر بزنم.
دوست گلم به این اخطار نگا:
cann't flash to the same bios version
نوشته same . یعنی یکسان.
یعنی این ورژنی که الان می خوای نصب کنی ، مشابهش قبلا نصب شده.
معنی این اخطار این می شه:
.. نمی توانید با بایوس با ورژن یکسان بروز کنید..
خوب این یعنی اینکه همچین ورژنی نصبه دیگه رو لپ تاپت.
سلام.چطوری میتونم مدل dvd writer م رو بفهمم؟
به سرویس تگ هم نگاه کردم چیزی ننوشته بود.
من وقتی میخوام یه فایل نوت پد که توش فارسی نوشته رو ذخیره کنم این ارور رو میده.ویندوزم عوض کردم 32&64 نشد.چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این Intel Management Engine Interface Driver حالا کارش چی هست؟نصبش کردم اما الان دل ساپورت سنتر گیر داده میگه:
create a password reset disk بساز که جلوش گزینه set هست که باید فلش توش باشه.نخوام پسورد بزارم چیکار کنم؟!
دوست عزیز این مشکل ربطی به ویندوز نداره و همیشه اینطوری میشه...ولی سیو میشه ...:20:نقل قول:
از قسمت Device manager استفاده کتی بطور واضح و روشن مشخصاتش رو بت میگه.به احتمال زیاد هم TSST TS-L633J hasteshنقل قول:
دوستان برا اینکه تو ذوق کسی زده باشم اینو نمیگم.اما بذارید محض روشنایی افکار بگم:8:زیگو.....رات افتضاح ترین گارانتی و پرریسک و خطرترین گارانتیه دنیاس.لب تاب نو خریدم ازش سی دی رامش خرابه هنوز گارانتیشم مهر نکردن میگه باید بفرستی تهران تا برات تعمیرش کنم.کشور به این پهناوری یه دونه مرکز خدمات داره اونم تا این حد که اگه سی دی رامت خراب باشه باید بفرستی براشون.خودشون به نمایندگیشون اعتماد ندارن که یکی بفرستن اونجا.خداحافظ دل.خداحافظ زیگورات متقلب.زنده باد اچ پیه همیشه قهرمان
این ارور فقط داره میگه محتوای فایل حاویه یه سری کاراکتر غیر انگلیسی (در مورد فایل شما احتمالا فارسی) هستنقل قول:
شما اگه در تنظیمات زبان همه چیز رو درست انجام داده باشی جای نگرانی نیست و فایل درست ذخیره میشه ، در غیر این صورت جای حروف فارسی علامت ؟ میذاره و ذخیره میکنه!!!
در ضمن فکر می کنم برای همه همین پیغام رو میده و دلیلی بر وجود مشکل نیست
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
کارش رو نمیدونمنقل قول:
زیاد سخت نگیر :31: ساپورت سنتر لپ تاپ من هربار باز میکنم 1000تا ارور مختلف میده، شما فقط موارد مهم رو در نظر داشته باش:46: