ما که از مخابرات سرویس ندارم پس واسمون نمیاد سرویسها ،شماره رو هم بدی میزنه کابر یافت نشد.نقل قول:
یه لطفی اگه بتونین بکنین انواع سرویس ها با قیمتشون رو برای ما کپی کنین هم ثواب دنیوی داره هم اخروی:46:
Printable View
ما که از مخابرات سرویس ندارم پس واسمون نمیاد سرویسها ،شماره رو هم بدی میزنه کابر یافت نشد.نقل قول:
یه لطفی اگه بتونین بکنین انواع سرویس ها با قیمتشون رو برای ما کپی کنین هم ثواب دنیوی داره هم اخروی:46:
تو قسمت شناسه کاربری شمارمون رو میزنم ولی مینویسه : "کاربر مورد نظر یافت نشد!" (شماره رو هم باکد 0831 دادم هم با 831 هم بدون کد...):sq_3:نقل قول:
پینگ افتضاحه
قیمت های یک ماهه سرویسها :نقل قول:
64 - 83882 ریال
128- 133802
256- 166750
512- 265591
1024- 488234
2048- 940501
مخابرات سرویس های حجمیشو از توی لیست برداشت !
معلوم نیست اون پشت پرده داره چه اتفاقایی میفته؟!!
شاید شرکتهای دیگه دارن فشار میارن مخابرات رعایت حالشون رو بکنه.... چون سرویس حجمی 2 مگ مخابرات تقریباً اکثر شرکتا رو تو کرمانشاه کله پا میکنه!!
نقل قول:میثم جان نمیدونم چرا برای تو نمیاره !!!!!!!!نقل قول:
معلوم نیست چی کار میکنن اینا
اگه سرویس های حجمی ساعت رایگان نداشته باشه بی هیچ دردی نمیخوره
با این حرفت موافقم اما با ساعت رایگان نه بدون اوننقل قول:
سرویس حجمی ساعت رایگانم داره دیگه ... فکر کنم این جز قوانین سازمان مقررات باشه که یه تعداد ساعت مشخصی به عنوان حداقل باید ساعت رایگان باشه برای سرویسهای حجمینقل قول:
من میخوام از مودم بدون کانکشن استفاده کنم کسی میتونه کمک کنه ؟
تو تاپیک مخابرات یکی از شهر ها قبلا دیدم ، سرویس حجمیشون ساعت رایگان نداشتنقل قول:
بیچاره کاربرای اون شهر!! دیگه چه سرگردنه ای بوده اونجا !!نقل قول:
اگه قرار باشه ساعت رایگان نداشته باشه که تکلیفش معلومه خوب! مگه همین سرویس 2-4 نوین نت از وقتی رایگانش رو برداشته چند نفر گرفتن این سرویس رو...
2 مگ رو همه شرکتا میبندن برای محدود و خیلی کار عجیب و غریبی نیست ... بحث سر محدودیت و سرعت در ساعت رایگانه !
هر چیزی بگی تو ایران اتفاق میفته ،خدا کنه کرمانشاه اون طور نباشهنقل قول:
راستی چند روز از نوین نتت مانده؟
من آخرین روزمه ،از این روزا میرم سراغ مخابرات برا ثبت نام
من میخوام از مودم بدون کانکشن استفاده کنم کسی میتونه کمک کنه ؟
این روزا به خاطر ثبت نام ارشد نمیتونم خط رو جمع آوری کنم... (بهرحال دوست و اشنا انتظار دارن!)نقل قول:
الان حجم سرویس قبلیم رو با تغییر سرویس دادم یه ماه دیگه 128 گرفتم! فکر کنم حدود 900 تومن دادم فقط!! سیستم حجم قبلیم رو به پول تبدیل کرد ما به تفاوت با سرویس 128 شد 900 تومن!
احتمالاً اخرای هفته دیگه میرم برای ثبت نام مخابرات
از وقتی که آقایان پر ادعا و بی سواد پورت اضافه کردن گند رفته توی اینترنت.بیچاره به مردم کرمانشاه که ما باشیم.مطمئن باشید واسه ی اینترنت خوب هم که شده، از این شهر میرم. چون خیلی از عمرمو این اینترنت داغون کم کرد.
دوست خوبم چرا جو میدی!نقل قول:
هنوز که مخابرات مشترک جدید نگرفته! تازه وعده 15 الی خدا روز دیگه روداده!!
در ضمن خیلی از شهرهای دیگه وضع بدتره! یه نگاه به تاپیک این همدانی های بیچاره بنداز....
فکر کنم شما باید کشور رو عوض کنی!
سلام به همه، من تازه این فروم و تاپیک رو پیدا کردم، من سه سال هست از حسابگر سرویس میگیرم، سرویس هام رو شش ماهه میگیرم و به محض اتمام تاریخ 6 ماه دیگه تمدید میکنم، در این سه ساله یعنی 6 بار این سرویس شش ماه رو تمدید کردم، از همون اول سرویس حجمی یک مگ با ترافیک 2 گیگ رو گرفتم، بعد از یک سالی یک مگم شد دو مگ! حالا نپرسید چطوری! الان دو سالی هست که دو مگ حجمی دارم یعنی برای 6 ماه میشه دو مگ با دوازده گیگ حجم، قرار داد شش ماهم رو به پایانه، تازگیا متوجه شدم به ازای هر شش ماه که سرویس میگیرم 6 روز از اینترنتم رو حسابگر کم میکنه در واقع میدزده! حالا به بهانه های مختلف، سرعت دانلودم بر عکس دوستان که میگن حسابگر بده برای من خوبه و با دو مگ در شب که ساعات رایگان هست از یه سرور خوب نه از هر سروری، 200 تا 350 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میکنم، زنگ زدم به شرکت چند روز پیش و گفتم که تاریخ برقراری سرویس رو اشتباه 6 روز کمتر برام زدید لطفا درستش کنید و یارو دختره پر رو که مربوط به بخش فروشه میگه سرویس های ما اینطوری هست و برای همه اینطوریه و تاریخش دست ما هم نیست و یه جورایی گفت همینیه که هست! منم بهم خیلی برخورد، اگه یه جواب با ادبانه تر میداد ناراحت نمیشدم، بار بعد زنگ زدم و گفتم وصل کنن به منیعی وولی اصلا گوشی رو برنمیداشت منم بهم برخورد قطع کردم رفتم از صبا نت و شاتل و پارس آنلاین پرسیدم برای گرفتن همین سرویس 2 مگ شش ماهه محدود، تا isp رو عوض کنم، من منطقه مخابراتی آزادی هستم و هیچکدوم پورت خالی نداشتن و میگفتن نمیشه بذاریم نوبت ممکنه به موقع نیاد بد قول شیم، دو هفته یک بار زنگ بزنید، شاتل رو از شنیده های بقیه دوستان بیخیال شدم، پار آنلاین هم همینطور، میمونه صبانت ، کسایی که در کرمانشاه سرویس دارن ازش میگن پر سرعت ترین isp در کرمانشاه هست و خودشونم همین ادعا رو دارن بر اساس سایت اسپید نت، البته عده معدودی هم داشتن که گفتن افتضاحه، خلاصه موندم کدوم درست میگه، فعلا دیگه شش ماهه تمدید نکردم حسابگر رو و یک ماهه تمدید کردم تا اگه پورت خالی اومد از صبا بگیرم، سرتون رو درد نیارم، به نظر شما صبانت هم میتونه سرویس دو مگ محدودش که همین قیمت حسابگر هست رو با کیفیت بهتر و سرعت دانلود بالاتر ارائه بده یا از سرعتی که گفتم با حسابگر دارم کمتره؟! برای من سرعت دانلود خیلی مهمه در همون ساعات رایگان، صبا نت هم ادعا داره که اشتراکشون یک به ده نیست مثل بقیه isp ها و زیرآبی کمترش میکنن و پهنای باند بیشتری در اختیار کاربر میذارن که چند تا از آشنایان هم این ادعاشون رو تایید کردن! حالا دوستان شما چی میگید؟! می ارزه به صبانت کوچ کنم، سرعتش و بقیه مسائل؟! لطفا نظرتون رو بگید تا استفاده کنیم...
اتفاقا این هفته من هیچ مشکلی نداشتمنقل قول:
چه باز کردن سایت
چه سرعت دانلود
شاید من ساعتایی که مشکل داره استفاده نکردم!
امروز هم تا حالا هیچ مشکلی نبوده
بهنــــــــــــــــــــــ ـام !!
بیا ببین این روزبه تو تاپیک نوین چی میگه!!
از مخابرات محدود گرفته میگه شبانه 6 تا 8گیگ دانلود داره....
فقط تست ها رو نگا ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 512 با 16 گیگ مخابرات مازندران،مرکز اصلی شهر چالوس-نوشهر،شبانه رایگان 1 تا 6،ماهی 22000 تومان
تایم اوتها شروع شد
این کار رو با استفاده از تنظیمات مودم انجام می دهند اما با توجه به این که تنظیمات مودم بسته به شرکت و مدل مودمتون متفاوته بهترین و سریعترین راه اینه که به نمایندگی سرویس دهنده اینترنت تون مراجعه کنید تا برای اتصال بدون کانکشن تنظیمش کنندنقل قول:
به نظر من بین تمامی شرکت هایی که اشتراک محدود ارایه میدهند شاتل بهترین کیفیت رو داره ... در مورد این که حسابگر 6 روز در هر شش ماه کمتر شارژ میکنه فکر کنم اشتراک هاشون 30 روزه باشه و چون 6 ماه اول سال 31 روزه هستند 6روز کمتر شارژ میشه ... به هر حال پیشنهاد میدم اولویت اولتون شاتل باشه بعد صبانت و ...نقل قول:
نقل قول:
من گفتم از وقتی که این حرفا رو زدن اینطور شده.نگفتم، از وقتی که مشترک اضافه شده.
شما یعنی میای کرمانشاه رو با همدان مقایسه میکنی ؟!!!! اگه یه بار خودت با ماشین خودت از کرمانشاه بری تهران و از همدان بگذری میبینی که چه وضعیه.از خیابوناش گرفته تا وضعیت شهرش داغونه ... اون قسمت پل هوایی که هست، من از 10 ساله پیش یادمه که همونطور خاک و خله و هنوزم درستش نکردن !
یه سر برید کرج و تهران ببینید چطوره یا اصلا چرا دور بریم، از همین تبریزی ها بپرسین. وقتی ما اینجا اینترنتمون داغونه و نمیتونیم نفس بکشیم و هر 130 تا تایم اوت 10 تا پینگ میده ! آقایان تبریزی هر 130 تا پینگ یه تایم اوت دارن. حالا دیگه خودتون قضاوت کنید که تهران چطوره.اونجا نمیتونن یه لحظه مختل کنن سرویسای نتشونو. چون مردم عرضه دارنو در اون شرکت ارائه دهنده اینترنت رو گِل میگیرن.
اما اینجا اگه 1 نفرم بیاد و اعتراض کنه، مردم دیگه میان از اون شرکته طرفداری میکنن، نه من معترض، مثلاً واسه همین اینترنت میان میگن خب مخابرات حق داره ! برید 5 تا شهر دیگه رو ببینید همه از اینجا مشکلشون بیشتره و ...
یا یه مثال دیگه :
میری نونوایی میبینی نونش خمیره. به شاتر میگی که آقا چرا نونت خمیره میبینی اونایی که تو صف وایسادن همه به طرفداری از شاتر بلند میشن ! یکی میگه از صبح تا حالا داره کار میکنه خستس، اون یکی میگه شاتر گناه داره، یکی دیگه میگه آردش بده و ... یه کاری به سرت میارن که بگی غلط کردم ...
و این طوره که داریم در جا میزنیم، بهترین نت و نان و امکانات ماله اون شهرای بالاس، ما هم که اعتراض نمیکنیم دارن بدترین امکانات رو بهمون میدن ...
سلام دوستان،می خواستم سوال کنم که شما با سرور تهران time out دارید یا نه؟
برا پرداخت دیگه صفحش نمیاد تو سایتش
خودم sale رو اضافه می کنم میاد اما یوزر پسورد جدید می خواد
خاک بر سرشون امروز نتم قطع میشه
مشکلی الان نداره شما این آدرس را کلیک کننقل قول:
زنگ زدم 2020 میگه پرداخت کنی اگه پولت بپره مسئولیت با خودته چون هنوز رسمی نشده پرداختش و لینکش برداشته شده از سایتنقل قول:
خاک تو سرشون مجبورم ساعت 6 زنگ بزنم تا فردا بهم بدن که حضوری پرداخت کنم
لینکش رو از کدوم سایت برداشتن!!؟؟نقل قول:
پس این چیه؟
من همین چند روز پیش شارژ کردم
الان هم صفحه پرداخت بانک میاد برام
پرداخت کن به حرف اون احمقا گوش نکن
دوست من نترس و حرف اون قوزمیتها را گوش نده. من خودم 5 روز پیش شارژ کردم . راستی نری فردا پا بشی بری خدمات پستی همین الان شارژ کننقل قول:
خاک تو سر احمقشون کنن
واقعا کودنن
همین الان شارژ کردم بلافاصله هم شارژ شد
دمتون گرم بچه ها:sq_25:
دوباره چند ساعته تایم اوت و پینگ نا منظم و ...
واسه ما که دیگه عادی شده ...نقل قول:
رفت رو 600 لابد باز سگ لینک اهواز رو جویده
مثل اینکه همه چی خوب شد الان
لعنت به مخابرات نکبت که یک روز خوب نداشته تا الان
پینگ : 700 + تایم اوت
از صبح تا الان چراغ اینترنتم قطع بوده ! الانم که اومده پینگ 700 با تایم اوت ... مثل همین دوستمون.
خاک بر سرشون، زنگ میزنم میگم چرا و تا کی قطعه میگه مخابرات بعثت مشکل پیدا کرده و معلوم نیست که تا کی قطع باشه ... اه .
فقط بعثت نیست مرتیکه های بیشعور
کل کرمانشاه اینطوره
کلا ریده والا من موندم چرا همیشه مشکل داره یه روز خوب نداشته مخابرات