ممنون دوست عزیز که جواب دادی. میشه بگی شما کجا و کدوم شهرها رو گشتی؟نقل قول:
Printable View
ممنون دوست عزیز که جواب دادی. میشه بگی شما کجا و کدوم شهرها رو گشتی؟نقل قول:
سلام نظرتون راجع به سامسونگ f7770 چیه؟ من یه جا خوندم که این مدل خوب از آب درنیومده و یه مشکلاتی داره. ایا درسته یا نه؟ چون من یه تلویزون 40 اینچ با تصویر و کیفیت خوب میخوام. پیشنهاد شما چیه؟ و اینکه میگن تو محصولات جدید سامسونگ خرابی زیاده ایا درسته؟
روی کارتن باید ساخت کجا باشه؟نقل قول:
یعنی تلویزیون های LG فقط و فقط الزاما ساخت مالزی اند؟ اگر غیر از این بود تکلیف چیه؟
راستی گارانتی ها همه مادایران هستند؟ من LCD کامپیوتر دچار مشکل از کارخانه(از قبل) بود بردم گارانتی و برام تعویض کردند و از این موضوع خاطره ای خوش دارم که گارانتی ال جی پاسخ گو بود که گارانتی ماد ایران بود, آیا هنوز هم بهمین صورته؟این قضیه مربوط به 3-4 ساله پیشه.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ببخشید فقط من نفهمیدم الآن من باید قیمت اینا رو +900 کنم ؟ توی بازار تهران چه قدر قیمت می خورن اینا ؟ من که چند جا خوندم W900 با W904 یکی هست
سلام
سامسونگ 6550 چند قیمته الان؟ (40 اینچ)
دوستان این تلوزیون رو تایید میکنید!
نه داداش همینه قیمتش دیگه چرا +900 کنینقل قول:
اره یه مدل هستن 904 و 900 و 904 منتاژ مالزی هستو 900چین(فرقی هم نمیکنن)
دوستان سامسونگ F6450 با گارانتی چند قیمته(46 اینچ)
سلام دوستان
من یرای شمال کشور که رطوبت بالایی داره میخوام ی تی وی بخرم بهم پلاسما پیشنهاد کردن بخاطر شیشه ای بودن صفحش
حالا موندم چی بگیرم که هم باکیفیت باشه و زود خراب نشه توی اون محیط هم گرون نباشه.ترجیحا زیر 40 اینچ میخوام چون طولش میخوام زیر 100 سانت باشه
بودجه هم حدود 1تومن
چی پیشنهاد میکنید
ممنون
نقل قول:
تهران و بانه
نقل قول:
تلویزیون های الجی که از بانه میاد بدون ساخت کشور کره هستش و تلویزیون های الجی که گلدیران میاره مونتاژ ایران هستش و مادیران گارانتی تلویزیون های شارپ رو برعهده داره
نقل قول:
متاسفانه خرابی تلویزیونهای سامسونگ خیلی زیاد شده پشنهاد میدم گول ظاهر سامسونگ رو نخور الان الجی یا سونی کیفیت ساخت بهتری نسبت به سامسونگ دارند
پشنهاد من مدل w800 یا w804 سونی هستش یا مدل La8600 با la7400 یا la660 الجی رو بخر
نقل قول:
پلاسمارو بی خیال
الجی سایز ۳۹ بخر مدل ln5420 یا ۳۲ مدل ln540
نقل قول:
نه دوست خوبم منظورم این بود که مدل w900 از مدل w904 صد هزار تومان ارزونتره معمولا و امکاناتشون هیچ فرقی با هم ندارند
دلیل گرونی بازار تهران= ۶٪ مالیات ارز افزوده + پول ۲ سال گارانتی + زیاده خواهی یا بهتر بگم سود زیاد تا دستگاهی بارزگانی ایران مونتاژ ایران هستش
در رابطه مدل w900 با w904 هیچ فرقی با هم ندارند
نقل قول:
دوست خوبم w900 مونتاژ مالزی هستش هیچ تفاوتی با w904 نداره اگر علت دقیق تفاوت عدد این مدلها رو میخوای بدونی بفرمایید تا اطلاعات دقیقی بگم
با درود به همه دوستان عزیز قیمت بانه ای سونی w700 و ال جی la6600 رو 47اینچش رو میخواستم
خسته نباشین عزیزان..
من می خوام یه tv همه چی تموم بخرم ولی با زاهنمایی هایی که دوستان کردن بین سه مدل موندم:
lg 47la66100
lg47lm67100-fg
sumsung 46f6850
sony kdl-42w804
ولی خودم بیشتر سونی رو دوست دارم..اگه میشه قیمت سونی و بدونه و با گارانتی تو شهرستان بگین.راستی به نظر شما ارزش داره با گارانتی حدود یه تومن بیشتر پول داد؟؟؟و اگه پیشنهاد بهتری مدنظرتون هستش رااهنمایی بفرمایین..ممنون..
قیمت w700 سه میلیون و هشتادنقل قول:
la6600 دو میلیون و چهارصد و هفتاد
نقل قول:
تو مدلهایی که شما انتخاب کردین سونی از همشون بهتره اصلا شک نکن و قابل مقایسه با هم هم نیستند
برای خرید بدون گارانتی هم سایت دیجی بانه رو پشنهاد میدم به شما قیمتاشون خوبه ارسال به شهرستان هم دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست عزیز...شما پیشنهاد بهتری ندارین؟؟یا پیشهادهای دیگه؟نقل قول:
نقل قول:
بهترین انتخاب الان w804 یه پشنهاد دیگه هم دارم الجی LA660 هستش
سلام . بهترین تلویزیون زیر 40 اینچ به نظر شما چیه که حداقل کیفیتی برابر w804 داشته باشه؟ {برای اتاق خواب}
سلامنقل قول:
دوست گرامی
sony kdl-42w804
انتخاب مناسبتری هست
قیمت هم 2830000
سلامنقل قول:
سونی مدل 40HX750
2450000
ممنون دوست عزیز..فقط با گارانتی یا بدونه؟؟آخه با گارانتیشو دیجی کالا زده 3550؟؟و اینکه بدونه گارانتی بعدا مشکی ایجاد نکنه؟؟نقل قول:
سلام
Samsung 6400 رو میتونید قیمت بدید لطفاً ؟ (46 اینچ)
با گارانتی و بدون گارانتی
دوستان یه سوالی دارم شاید بیربط به اینجا باشه شایدم نباشه,
برای سفر میخواهم تلویزیون کوچکی تهیه کنم که قابل حمل باشه و بشه تو ماشین و شهرهای مختلف استفاده کرد,چنین چیزی اگر وجود داره در چه رنج قیمته؟
سپاس.
این قیمت بدون گارانتیهنقل قول:
البته فکر کنم 3.050.000 تومن شده باشه الان
کسی از دوستان نمیتونه کمک کنه ؟نقل قول:
با گارانتی حدود 3100 تا 3200نقل قول:
بدون گارانتی 2900
دوستان من از تبریز مدل بدونه گارانتی سونی 42 804 رو حدودا 2600 پیدا کردم..می خواستم بپرسم که آیا مدل گارانتی دار و غیر گارانتی دار با هم از نظر کیفیت و چیزای دیگه تفاوت دارن؟؟چرا این همه ارزونتره؟؟اگه میشه یکی راهنمایی بکنه..مرسی ممنون..
[QUOTE=milad_gasemi;8145570]دوستان من از تبریز مدل بدونه گارانتی سونی 42 804 رو حدودا 2600 پیدا کردم..می خواستم بپرسم که آیا مدل گارانتی دار و غیر گارانتی دار با هم از نظر کیفیت و چیزای دیگه تفاوت دارن؟؟چرا این همه ارزونتره؟؟اگه میشه یکی راهنمایی بکنه..مرسی ممنون..[/QUO
بقیش سود شرکت بازرگانیه ایرانه
بدون گارانتیش بهتره
نه داداش هیچ فرقی ندارهنقل قول:
قیمت خوبی هم پیدا کردی
این مدلهای f6850 , f6450 و اینها چرا توی سایت سامسونگ ایران نیست؟
سلام. دوستان محترم کسی قیمت بدون گارانتی تلویزیون LG 32LA66000 رو نداره؟ اصلا آیا بدون گارانتیش پیدا میشه. مدل 32LA62100 چی؟ آیا بدون گارانتیش رو میشه پیدا کرد؟ قیمتها رو هم اگه میشه بنویسید.:n02::n02::n02::n02::n02::n02:
نه داداش قفط با گارانتی گیرت میاد
66000 32 اینچش 1690
سلام
قیمت LG 32LA66100 میخواستم
ممنون!!!!!
دوستان من با کمک شماها می خوام سونی 804 42 اینچ بخرم بدون گارانتی ولی دوتا سوال داشتم یکی اینکه تو سایت سونی واسه مدل804 نوشته 3D منفعل ولی شبیه ساز 3D دارد و برای مدل 904 هر دو رو نوشته فعال مفهوم این یعنی چی؟؟یعنی 804 از تکنولوژی سه بعدی بهره مند نیست؟؟آیا نکنولوژی سه بعدی 804 از نوع active shutter هستش؟ و یکی -- اینکه من نمیدونم داخل جعبه چیا باید باشه!!میشه کمکم کنین که چه چیزایی باید داخل جعبه باشه که چک کنم؟؟خواهش میکنم یکی کامل کمک بکنه..مرسی ممنون..
نقل قول:
دوست خوبم
نوع سه بعدی w804 سونی پسیو هستش و نوع سه بعدی w904 سونی اکتیو و هر ۲ مبدل سه بعدی دارند داخل جعبه اینا باید ۴ تا عینک باشه، کنترل، باطری، متعلقات پایه و دفترچه
از نظر سه بعدی و تصویر بنظر من تلویزیون w904 بهتره ولی اینو بدون که سایز ۴۲ نداره
حتما بدون گارانتی بخر چون اصل مالزی هستش و پول الکی به گارانتی نده
سوالی بود درخدمتم
خیلی خیلی ممنون عزیز.....کمک بزرگی میکنیننقل قول:
یه سوال دیگه اینکه آیا هر کاری که با 904 میشه در مورد 3D کرد با 804 هم میشه همون کارا رو کرد؟؟آخه من یه جایی خوندم که تلویزیون هایی که مدل 3D از نوع پاسیوو هستش باید استفاده از دستگاه های دیگه میشه از 3D استفاده کرد..آیا درسته؟؟؟
کاملا همه کارهایی که میشه با سه بعدی w904 میشه کرد با w804 هم میشه کرد خیالت راحت اونجایی هم که اون اطلاعات کاملا اشتباه نوشتهنقل قول: