یکی لینک دانلود کرک skidrow رو بزاره!!!!
ما که هرچی سرچ کردیم فیلتر بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
یکی لینک دانلود کرک skidrow رو بزاره!!!!
ما که هرچی سرچ کردیم فیلتر بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
سایتی که این بازی را سالم بفروشه کسی میشناسه؟
AC3 یا AC2? همه مغازه ها که دارن.نقل قول:
من تازه این بازیو گرفتم.2 تا دی وی دی داره که اولی رو نصب می کنم.برای ادامه نصب که دی وی دی دوم رو میزارم میگه دی وی دی ای رو بزارید که data4.cab باشه اما تو دی وی دی دوم از data6.cab داره تا data8.cab و توی دی وی دی اول که data1 و 2 و 3 هستن.یعنی اصلن data4 و 5 نیست.چیکار کنم؟
بريد پس بديد ...بهش بگيد نصب نميشه ...نقل قول:
البته ميتونيد اطلاعات رو كپي كنيد ببينيد ميتونيد اسمش رو عوض كنيد يا نه ؟؟
یه لحظه صبر کنیدنقل قول:
برای منم همین مشکلو داشت
ولی
نصبش دو تا بود:
فارسی و انگلیسی
رو فارسی بزاری درست میشه:19:
لطفا یکی سیو مرحله ای که اتیزو زخمی میشه و ، وقتی بیدار میشه ریشش در اومده رو بده ، ویندوز رو عوض کردم و متاسفانه بازی آنیستال شد و پاک شد !!
اسمش رو عوض کردم ارور دادنقل قول:
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
با همون اتوران فارسی نصب کردم نشدنقل قول:
نقل قول:
شما بازیتون مشکل داره کاملا مشخص هست که فایل کم داره من خودم 2DVD دارم و خیلی وقت پیش (تازه اومده بود) بازی رو نصب کردم
ماله من هم فارسی داره و اینگلیسی ، با هر دو نصب کردم و فایل ها توی دی وی دی هام هم به صورت : disk1.pak هست
بهترین کار اینه که بهشون پس بدید و یه سالم بخرید . راستی نسخه بازی من ماله click pc games هست.
اینم یکی به ما بده لطفا :
نقل قول:
لطفا یکی سیو مرحله ای که اتیزو زخمی میشه و ، وقتی بیدار میشه ریشش در اومده رو بده ، ویندوز رو عوض کردم و متاسفانه بازی آنیستال شد و پاک شد !!
کلا اگه خود بازی فارسی باشه کار نمیکنه به خاطر مشکلات فایل server.
سلامنقل قول:
اقا لطفا منبع :
سایت ubisoft هست منبعش
دوستان این بازی محل ذخیره سیوش کجاست؟؟؟
توی MY DOCUMENTS که نیست.
با کرک های مختلف فرق میکنه اما اگه نسخه ی آنلاین داری توی اینترنت ذخییره میشه اگه skid استفاده میکنی توی ی
C:\Program Files\Ubisoft Game Launcher
سلام دوستان میخوام بدونم که این value ها واقعا لازمن؟ چون من با همون کرک 700 کیلویی بازی رو راه انداختم وبه خوبی داره کار میکنه. ولی هر کار کردم اون سرور fake راه نیافتاد
نه دوست من ...مشكلي نيست ...اون 700 تايي بهتر هم هست ...حال كنيد برا خودتون ..نقل قول:
ای بابا من خیلی ضروری سیو مرحله ای که سیب رو از ما میدزدن (همون مرحله ای که ریشمون بلند میشه) دارم لطفا یکی بده خیلی ضروریه !
ما باید از کدوم روش بازی را بازی کنیم
روش پست اول این تاپیک که کرک اسکیدرو است یا روش دوم که beny nvdia گفته؟
ضمنا مولتی اپلود فی.لتره و اصلا نمیشه برنامه هایی که بچه ها گذاشتن را باهاش دانلود کرد
فکر کنم قند شکن اختراع شده و حتی میتونی از rapid baz استاده کنی
این بازی چجوری سیو میشه ؟
همش باید به اینترنت وصل باشم من تا اون جایی که با رفیقش اول بازی میرن بالای یک برج رفتم
نقل قول:با همون كرك اسكيدرو ...نقل قول:
اگه درست بريزيد نيازي به وصل بودن نيست ...
حال كنيد ...
تا جایی که میدونم خودش سیو میشهنقل قول:
اونم رفیقش نیست داداششه :40:
سلام
دوستان من بازی نصب کردم
کرکی که توی خود بازی بود رو هم مو به مو رفتم
ولی آخر وقتی rau رو اجرا می کنم
میگه لطفا به انترنت وصل بشید در حالی که توی راهنمای کرک نوشته موقع اجرا مباید به اینترنت وصل باشین
اگه میشه بهترین و آسون ترین راه کرک رو به من بدین لطفا
ممنون
پست اول رو اگه مطالعه میکردین بهترین کرک توش هست اینم نقل قولش:نقل قول:
نقل قول:
سلام من سیو کامل بازیو میخوام..بی زحمت یکی سیو سالم بذاره واسم ... ممنونم
آقا یکی برای ما سیو کامل (البته سالم ) رو بزاره ممنون میشم
سیوش رو ندارم ولی بری اینجا بپرسی بهت میدن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
سلام
دوستان بنده مدتی این بازی رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکردم و مراحل زیادیش رو هم رفتم اما به یک باره وقتی این بازی رو اجرا کردم Erorr زیر رو داد:
missing command line parameter-prodid, see integration guide for details
همه چیز رو چک کردم ولی متوجه نشدم اشکال از کجا بود،توی هیمن فروم هم در صفحات میانی توضیحاتی به همراه راه حل هایی داده شده بود در مورد این اشکال که خوب دوستان چک کرده بودند و گفته بودند بی اثر و در پاسخ دوباره به این شخص یکی از دوستان گفته بود که بازی شما کلا مشکل داره و اشکال از شرکتی که این بازی رو ...
خوب قاعدتا این جواب نمیتونه برای بنده درست باشه چون این بازی تا چند روز پیش بدون هیچ اشکالی اجرا میشد
ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در این ضمینه داره در اختیار بنده بگزاره
با سلام
من از یه کرکی استفاده می کنم که مخلوطی از کرک skidrow و کرک سروریه. کرک skidrow به تنهایی رو سیستم من جواب نداد. کانکشن اینترنت می خواست. الان رسیدم به اون مرحله که می ره تو زیر زمین و یواشکی به جلسه اون کشیشا گوش می ده(البته بعد کلی آدم کشی تو زیر زمین) بعدش که جلسه اونا تموم می شه کمی جلوتر یه راه پله ست که می ره پایین. اونجا یه سنگ قبر سفیده با یه سری خرت و پرت و مجسمه. به نظرم باید در این سنگ قبر رو باز کنم اما نمی شه!! اصلا اون علامت درخشنده که رو آیتما می آد رو این نیست. چیکار کنم؟ ویندوزم هم 7 هوم ادیشن می باشد. ضمنا اگه مشکل از کرکه می شه کسی save بعد این مرحله رو بده؟
سلام ...
بالاخره رديفترين ترين كركش كدومه؟؟؟؟؟
سلام.دیگه در بازی assassin 2 اسم ولیوز و offline server فراموش کن.حالا با دانلود کرک فینال بازی assassin 2 دیگه نیازی به ولیوز و offline server نیست.چون با توجه به help درون فایل دیگه اگر رو بازی assassin 2 کلیک کنید سریع وارد بازی می شه راحت.برو به لینک زیر دانلودش کن.نقل قول:
راهنمایی تو خود فایل.برو حالشو ببر.:27:کد:http://up.--------.com/Files1/5810cf3d7ce2487f80d3.rar
سلام مرحله اول که از توی اتاق که با دختر بود فرار میکنه ادمای باباش میفتند دنبالش .بعد میرم پیش یه یارویی باش حف میزنه.بعد چیکار کنم هیچی تو نقشه نیست!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ...نقل قول:
اگه چيزي نيست توي نقشه ...كركتون ايراد داره ...
همين كرك بالايي رو بريزيد ..
سلام
مرحله ای که برای گلدن ماسک مسابقه میده ...سه تا مسابقه هست من دوتاش رو انجام دادم...مسابقه سوم که باید پرچمها رو بگیری نمیتونم تمومش کنم....3 تا پرچم رو میگیرم و بعد میزنه you won the game ولی هیچ اتفاق خاصی نمیفته و به همون حالت مسابقه میمونه!!! لطفا دوستان راهنمایی کنند بنده رو..
ده سال که میگذره و رزا می یاد بهش یک کتابچه را میده و بعد لب ساحل سربازه را تعقیب میکنم تا میره تو قلعه و سیب را میگذاره تو جعبه بعد من باید بدزدمش
با کمک فاحشه ها از در ورودی رد میشم ولی همونجا سربازها میبیننش و میبازم چکار کنم
10 بار رفتم
احتمال زياد كركتون ايراد داره ...يه امتحاني بكنيد ...نقل قول:
از بالای پشت بوم برین (مسیر دقیقش یادم نیست) نه از همون ورودی که پیک عبور کرد... بعد هم بپرین روش. (کشتن از ارتفاع)نقل قول:
زمان هم به اندازه کافی دارین قبل از اینکه به خاطر زیاد شدن فاصلتون ببازین.
این کرک 700 کیلو بایتی رو لینکاش واسه من فیله....اگر امکان داره محبت کنید جای دیگه آپ کنید غیر از رپید و مگاآپلود..
سلام دوستان
من یه مشکلی تو بازی داشتم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
این آموزش
رو هم خوندم ولی من اصلا نمیتونم مرحله سوم رو انجام بدم ,و وقتی کنار اون تابوت وای میسم گزینه ای واسم نمیارهکد:http://guides.gamepressure.com/assassinscreedii/guide.asp?ID=8973
بعد از اینکه از هر 4تا X آویزون شدم و کف کلیسا باز شد میرم پایین ولی اون پایین هم نیتونم در تابوت رو باز کنم
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
قبلش باید کار دیگه ای انجام بدم؟