قبلنا سرعتم تو شب اوایلش رو 70 80 میچرخید 3 به بعد بالای 150 ولی الان از شب تا 6 بالای 50 نمیاد :41: دلیلش چی میتو نه باشه من قبلا مودمم زاکسل بود الان سیمفونی از مودم میتو نه باشه؟؟؟
Printable View
قبلنا سرعتم تو شب اوایلش رو 70 80 میچرخید 3 به بعد بالای 150 ولی الان از شب تا 6 بالای 50 نمیاد :41: دلیلش چی میتو نه باشه من قبلا مودمم زاکسل بود الان سیمفونی از مودم میتو نه باشه؟؟؟
سلام
من درخواست دادم فردا قراره بیاره میخوام بدونم مودمشو از خودشون بگیرم؟یا از بیرون بگیرم ارزونتره؟
ممنون
فرقي نداره از كجا بگيري.نقل قول:
من ديروز يه مودم گرفتم براي يكي از بچه ها d-link 2520 شد 25 تومن.
فرم هم از شون گرفتم ولي هنوز كاري انجام نداده مودمش هم پيشمه!
حالا يا اين يا 8811 با همين قيمت خوبه به نظر من.
زير بار اين حرفها كه مودم هاي خودمون burst دارند نرو!
اگه وايرلس بخواي هم با حدود 40 تومن از بيرون مودم مثل 8901 تي پي لينك بد نيست.
سلام کسی نمی دونه چرا سایت پارس آنلاین خرابه؟؟
من توی 2 شهر مختلف (ساری و ماهشهر) ADSL پارس آنلاین دارم. آیا میشه در یکی از این شهرها از آیدی و پسورد شهر دیگه برای ارتباط استفاده کنم؟
بله ميشه من خوزستانم اكانت هاي يه مركز ديگه توي شهرمون! قم! شيراز! سنندج!اهواز!خرمشهر! رو تست كردم.نقل قول:
فقط تهران رو نمي دونم چون vpi/vci فرق داره اونم بزودي!
ولي كلا جواب مي ده.
من پینگ سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میخوام !!! میخوام ببینم اونایی ک پارس انلاین دارن پینگ این سایت براشون چقدره ممنون . بگین که تو چه ساعتهایی خوب و بد داره !!
سرعت دانلود دیشب از 1-2.30 زیر 35 بعد از2.30 تا 3.30 ماکزیمم 60-65 از 3.30 تا 4.30 تا 120-50 از 4.30 تا 6 روی 190 قفل شد.:8: عکس هم دارم ازش:31:
الان مودم Symphony-5210 تو بازار چنده؟نقل قول:
بنده قبلا نظر خودم رو گفتم. دوست دارم بقیه دوستان هم نظر خودشون رو بگن:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5752010&postcount=3321[/HTML]
امیدوارم که از مودمتون نباشه و به زودی به سرعت اولش برگرده.
:rolleye:
من مودمم8901 TP link سرعت توی روز کم کم 150 تا 250 هم میاد توی شب هم تا ساعت 3 زیر 60 اما از 3 میره بالا ی 150 اینا
از مودم فکر نکم باشه رفقا باید توی مرکز مخابراتی مادر باشید تا پهنای باند باز باشه توی بعضی مراکز نمیتونند پهنای باند رو ببندند انگار:8:
همونطور که دوستان اشاره کردند از مودم نیست ایراد و برمیگرده به مرکز مخابراتی و اون شرکت که تو شهر شما سروس اینترنت رو ارائه کرده, احتمالا سرعت ها رو محدود کردننقل قول:
من یه سرویس ۲۰ گیگ ۱۲۸ دارم. تموم شد. لیتل مور استفاده کردم ۵ روز با محدودیت ۱۰ گیگ. نمی دونم چند گیگ استفاده کردم.
حالا وقتی تمدید کردم٬ ۱۵ گیگ و ۲۵ روز دارم.
شما مشکلی اینجا نمی بینید؟ یعنی این روال درسته؟
بعد چرا درست ۵ گیگ کم کرده؟
شایدم حق با شما باشه بهترین کار اینه که برم از یکی یه زاکسل ردیف کنم ببینم درس میشه یا نه؟؟خداییش تا 1 ماه پیش که زاکسل داشتم شبا کفم میبرید ولی الان همش دارم خون دل میخورم:19:نقل قول:
ولی دارم میزنم تو خط ---:31:
:18::18:چند روزی هست سرعتا خراب شده
من قيمت دقيق ندارم.نقل قول:
مسئله اين نيست كه دارن گرون مي فروشن مسئله اينه كه خودتون انتخاب كنيد و هر مودمي كه مورد پسندتون هست و با بودجتون سازگاره انتخاب كنيد.
من نظري در مورد اين كه بعضي دوستان گفتند مودم بدرد نخور چيني ميفروشن و اينها ندارم ولي
اگه قرار باشه همون مدل رو بگيريد كه از خودشون بگيريد بهتره حالا يه كم بالا و پايين مهم نيست.
--- اگه بخوای آفلاین کار کنی فایده نداره من چند سال داشتم , جالب بود و تنوع داشت ولی دردسرهای خودش رو داشت و اینکه حق انتخاب با تو نیست مگه اینکه از طریق عضویت تو گروه های دانلودی و پرداخت هزینه مربوطه و یا خرید یک اکانت که اونم یکم قیمتش بالاست و صرف اقتصادی ندارهنقل قول:
نقل قول:
مرسی از جوابت، ولی شما مطمئنی؟ آخه من از خود پارس آنلاین پرسیدم گفت نمیشه! فقط از اکانت شهرهای دیگه در تهران میتونی استفاده کنی...!
رامین :11:
تست سرعت سرویس 256 ساعت 6 صبح امروز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شنیدم انقدر تنوع داره که لنگ نمیزاره مارو..دانلود فیلم مد نظرمه تو --- کارمو را میندازه دیگهنقل قول:
دیشب تا صب قطع بود لامصب!
خوزستان 256!
لعنتی این بخش پشتیبانیشونم که همیشه تعطیله
رامين جان پسريم!نقل قول:
تست كردم ديگه!
آره يه بار رفته بودم نمايندگي نمي دونم چي شد حرفش اومد وسط بهشون گفتم گفت نه نميشه بايد حتما همون خط باشه ..... بيييييييپ!
پارس آنلاین بهتره یا صبا نت ؟
از هر دوی آنها زیاد تعریف و تمجید شنیدم اما دریافت درستی نسبت به آنها ندارم
از دوستان کسی میتونه ابعاد مختلفشو بشکافه؟
نقل قول:
بحث لنگ گذاشتن یا نذاشتن نیست بحث اینه که حق انتخاب شما به شروطی بستگی داره که باید براش هزینه پرداخت کرد و بستگی به مقدار دسترسی برای انتخاب فایل های دانلودی هزینه متفاوتی باید پرداخت کرد
با سلام خدمت همگی.
می خواستم بدونم پارس انلاین هنوزم سرعت 128 رو بالاتر می بنده؟
کلا ازش راضی هستید؟
سرویس های پارس آنلاین برای من اینطوری شده یا برای شما هم هست: >>از ساعت 1 تا ساعت 7 صبح دانلود رایگان داره , قبلا تا ساعت 6 رایگان بود
سلام
مشترک سرویس 128 پارس آنلاین هستم،سرعت دانلود شبانه سرویس 256،512 پارس آنلاین در شب فرق داره؟با این سرویسها شبی چند گیگ دانلود میتونی بکنی؟
سلام
حجم ترافیک رو واقعا درست کم میکنن؟!؟!؟
اخه دانلودم رو که فقط گذاشتم برای شب !! ولی تو 4-3 ساعتی که وصل هستم و دانلود هم ندارم 60-50 مگ از حجمم کم میکنه!!! مگه هر صفحه وب مثلا چقدر کم میکنه؟؟؟
ساعت 6 تا 7 صبح حساب و کتاب نداره . گاهی رایگانه و گاهی غیر رایگاننقل قول:
اصلا اطمینان نکن:
پس این موارد برای شما هم اتفاق افتاده و همیشگی نیستنقل قول:
امروز هم مثل روز گذشته تا 7 صبح دانلود رایگان داشتم
فکر کنم ساعت دانلود رایگان رو یک ساعت اضافه کردند چون دو روزه من متوجه شدم اینطوری شده
این هم گزارش مصرف ما. تا 7 که رایگان بوده:
امروز سرعتم خیلی خوب شده ، حدودا 190-200 :31:
128 تهران
سایت پارس آنلاین خرابه تعرفه هارو میگید؟
ارزونرین سرویسش که شبانه ی بالای 60 دانلود داشته باشه کدومه؟
فقط برام همین شبانه با سرعت بالا مهمه
2 تا سوال داشتم
یکی اینکه این حجم 3 گیگ که 3 گیگ هم رایگان میدن رو باید چطور بخریم؟ من رفتم سایت اصلا توی قسمت شارژ اشتراک نبود
بعد سرویس نامحدود 128 سرعتش چه جوریاس؟ ارزش داره بگیرم؟3 ماه 130 تومن
ساعت سرور پارس آنلاین چرا انقدر عقب جلو میره؟
هیچ وقت با ساعت سیستم من یکی نبوده
همیشه یا عقبه یا جلو
بر پدرشون لعنت...
فقط سرعت داره اونم مث خر :دی 210 اونم 128 سمنان!!!
جالبه هیییییچیییییی دانلود ندارم یه روز در میون دارم ترافیک میخرم :18:
شیوه های جدیدی از دزدی رو ابداع میکنن :دی
نقل قول:
فکر میکنم ساعت دانلود رایگان رو 1 ساعت اضافه کردند
دوستان کسی خبری در این زمینه نداره که ساعات دانلود رایگان افزایش پیدا کرده یا نه ؟ چون اونطور که تو گزارشات دانلود اومده تا ساعت 7 رو جز ساعات رایگان حساب کرده
اخه من شنیدم مثلا اگه 20 نفر دارن فیلم دانلود میکنن من هم میتونم از فایلی که اونا دارن دان میکنن منم دان کنم ...نقل قول:
یعنی کامپیترتو صبح میزاری تو دان عصر میبینی مثلا 10 گیگ فیلم دان کردی ...و هیچ مبلغی هم لازم نیس پرداخت کنی اینجوری نیس؟؟؟
یعنی خیاله باطله؟:41: