از قرار معلوم آندروئید 2.3 ماه دیگه واسه GS ریلیز میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .کد:http://androidcommunity.com/galaxy-s-android-2-3-gingerbread-update-imminent-20110225/
از قرار معلوم آندروئید 2.3 ماه دیگه واسه GS ریلیز میشه .
مخلصیم .کد:http://androidcommunity.com/galaxy-s-android-2-3-gingerbread-update-imminent-20110225/
اگه ندن من سامسونگ رو خفه میکنم با این پشتیبانی ضعیفش......نقل قول:
این هم خبر آبدیت گوشی در آلمان:
بنابر اخباری که در وب سایت آلمانی SmartDroid.de اعلام شده ، کاربران گوشی محبوب Galaxy S در کشور آلمان می توانند در ماه مارس سیستم عامل گوشی خود را به نسخه 2.3 آندروید ارتقا دهند. این به روز رسانی فقط برای کاربران آلمانی ارائه می شود و کمی بعد برای کاربران این گوشی در آمریکای شمالی نیز موجود خواهد شد. لازم به ذکر است که این گوشی در ابتدا با نسخه 2.1 آندروید وارد بازار شد و مدت طولانی زمان برد تا به نسخه 2.2 ارتقا یابد و اکنون نیز که گوشی جدید Galaxy S II از همان ابتدا با آندروید 2.3 وارد بازار می شود مسلما در بازار موبایل آلمان رقابت جدی بین این دو گوشی بوجود خواهد آمد.
gsII درحد انتظار من نبود. اگر بخوام گوشیو عوض کنم یه گوشی با پردازنده تگرا2 میگیرم. بازیهای اختصاصیش وسوسه برانگیزه.
++ اگر خواستید گوشیتونو بفروشید بعد از عید بفروشید! خیلیها هستن که برای اینکه i9003 سوپرامولد نیست حاضرن پول بیشتری برای گوشیتون بدن. مثله دیزایر که امولدش گرونتر از slcd هست!
تاچ خازنی قلم مخصوص خاص خودشو داره و تا جایی که بنده میدونم گوشیهای قدیمی خازنی نبودن =))نقل قول:
و قلم یک گوشی مقاومتی رو نمیتونید برای یک دستگاه خازنی استفاده کنید.
دقیقا به نکته ی خوبی اشاره کرد دوستمون , این حداقل یه سی چهل تومن رو بالا بردن قیمت گوشیتون اثر خواهد گذاشت , تازه دیزایر آمولد بود این سوپر آمولد هستش !نقل قول:
اگر خواستید گوشیتونو بفروشید بعد از عید بفروشید! خیلیها هستن که برای اینکه i9003 سوپرامولد نیست حاضرن پول بیشتری برای گوشیتون بدن. مثله دیزایر که امولدش گرونتر از slcd هست!
قلم تاچ مقاومتی اگه جنسش از اسیل باشه (رسانا باشه کافیه , جنسش زیاد مهم نیست) میتونی استفاده کنی , چون تاچ خازنی با الکتریسیته بدن کار میکنه و اون قلم این رو انتقال میدهنقل قول:
تاچ خازنی قلم مخصوص خاص خودشو داره و تا جایی که بنده میدونم گوشیهای قدیمی خازنی نبودن =))
و قلم یک گوشی مقاومتی رو نمیتونید برای یک دستگاه خازنی استفاده کنید.
نميدونم چرا ولي از وقتي اين گالكسي اس 2 معرفي شده اصلا دلم نميخواد با گوشيم كار كنم
فقط منتظرم بياد بازار نميدونم كي گوشيو بفروشم و اونو بخرم! . يا شايدم يكم صبر كنم قيمتش متعادل شه يا مثلا اينكه ببينم گالكسي 2 هم يه سري مشكلاتي كه گالكسي داشت كه بايد موقع خريد مواظب بودي داره يا نه! ؟
سلام.من از وقتی گالاکسی گرفتم نمیتونم شارژ اعتباری بزنم و لی با ایرانسل میشه.در ضمن از طریق مرورگر خود گوشی فایل با پسوند rar نمیشه دانلود کرد,چرا؟
2.3 هم که ریلیز شد.اما انگار فرق چندانی هم نداره...
سلام به همه
من میخوام galaxy s بخرم
میشه به این سوالاتم جواب بدین؟شرمنده نتونستم پستای قبلی رو بخونم
1-جریان این تست downloading چیه و چطوری باید این تست رو انجام بدیم؟
2-این درسته اگه گوشی با ضمانتنامه باشه دیگه خیالم از downloading و اصلی بودن گوشی راحته؟
3-الان که برم بخرم آندروید 2.2 رو گوشی نصبه یا باید از فروشنده بخوام واسم بذاره؟
4-راه حلی هست که بشه فلش رو در وب ساپورت کرد؟
5-واسه فیلم دیدن خوبه؟گیر و هنگ نداره؟از زیر نویس فارسی پشتیبانی میکنه؟
6-قیمت کردم 16گیگ با ضمانتنامه 740تومان خوبه؟
7-واسه ریختن برنامه و بازی روی این گوشی باید چه کار کرد؟
شرمندم به خدا اما خواهشا راهنمایی کنین!!!!!!:11:
بله گفته شده بود که تفاوت خاصی نخواهند داشت.
نقل قول:
يعني دقيقا کي و چطوري ميشه اپديت کرد?¿؟اخي بالاخره علامت سوالو پيدا کردم
ماشالا بنچمارکش هم که خوب نشده.....اینم از 2.3 که این همه ذوقش رو داشتیم.....
از كجا ميتونيم دانلود كنيمنقل قول:
ميشه راهنمايي كنيد كه من هم ابديت كنم ؟ ممنون ميشم
توی فروم های همسایه بگردین پیدا میشه...البته هنوز بتا هست..نقل قول:
سرعتش تو منو ها خیلی بهتر شده!
کی این حرف رو زده؟نقل قول:
بله گفته شده بود که تفاوت خاصی نخواهند داشت.
سیانوجن 7 که بیس 2.3 است رو شما نصب کن! تفاوت رو متوجه میشیالبته اون هم unstable است
این نسخه بتا و leak است! هنوز نهایی نشده...
خواهشا با حرفامون دیگران رو گمراه نکنیم.
سیانوژن از زمین تا زیر زمین با رام رسمی سامسونگ فرق داره.اون کلا داستانش و بیسش با رام رسمی فرق داره. سرعت و بنچمارک اون خیلی بیشتر از رام رسمیه.نقل قول:
کسی لانچر سه بعدی spb mobile shell رو نصب کرده...؟ چطوری میشه یه بار واسه همیشه فعالش کرد..؟ من چند بار اینکارو کردم ولی بازم هر وقت گوشی رو ریست کنم میخواد....
ميگم من هميشه تو حالت عادي و حتي وقتي با task manager ها هم همه ي برنامه هارو مي بندم فقط 100 مگ مموري آزاد بيشتر ندارم.
ميخواستم بدونم اين لانچر هايي كه دوستان نصب مي كنن چطوري بايد رو گوشي ريخت؟
و در ضمن دقيقا كي رام رسمي gingerbread مياد؟
من يه برنامه نصب كردم به اسم apndroid كه همه ي access point هارو disable ميكنه و براي اينكه شارژ گوشي نپره نصب كردم اما وقتي اينجوري هست گوشي كر مي كنم باعث ميشه كه mms ها هم به دستم نرسن نه؟
آخه براي فرستادن بايد enable كرد. ولي وقتي كه گوشيم تو حالت disable هست وقتي mms ميفرستن فقط جزئياتشو ميزنه و محتوياتش باز نميشه ممكنه دليلش برنامهه باشه؟
خب من اینو نمیدونستم!نقل قول:
قلم تاچ مقاومتی اگه جنسش از اسیل باشه (رسانا باشه کافیه , جنسش زیاد مهم نیست) میتونی استفاده کنی , چون تاچ خازنی با الکتریسیته بدن کار میکنه و اون قلم این رو انتقال میده
اما درکل نباید بازده خوبی داشته باشه با اون قلم، چون با عقل جور در نمیاد !!!؟!
تا وقتی روی کایز قرار نگرفته یعنی اینکه برای کاربران عادی نیست.نقل قول:
2.3 هم که ریلیز شد.اما انگار فرق چندانی هم نداره...
این نسخه مخصوص دولوپرهاس که معلوم نیس چجوری به بیرون درز کرده.
به اصطلاح میگن leak شده و لو رفته!
1- یک منو هست برای ریختن آپدیت روی گوشی که عکس آدمک آندرویده که داره بیل میزنه!نقل قول:
1-جریان این تست downloading چیه و چطوری باید این تست رو انجام بدیم؟
2-این درسته اگه گوشی با ضمانتنامه باشه دیگه خیالم از downloading و اصلی بودن گوشی راحته؟
3-الان که برم بخرم آندروید 2.2 رو گوشی نصبه یا باید از فروشنده بخوام واسم بذاره؟
4-راه حلی هست که بشه فلش رو در وب ساپورت کرد؟
5-واسه فیلم دیدن خوبه؟گیر و هنگ نداره؟از زیر نویس فارسی پشتیبانی میکنه؟
6-قیمت کردم 16گیگ با ضمانتنامه 740تومان خوبه؟
7-واسه ریختن برنامه و بازی روی این گوشی باید چه کار کرد؟
2- بله. اما پارس مایکروتل دیگه گوشی با گارانتی موجود نداره حداقل توی تهران، و بار بعدیشونم i9003 خواهد بود که سوپرامولد نیست.
3- 80% گوشیهای موجود در بازار آندرویدشون 2.2 هست. شما قبل از خرید به Setting > Phone Info > Firmware Version رفته و ورژن رو چک کنید. اگر 2.2 یا 2.2.1 بود بخرید.
4- بله. نرم افزار Adobe Flash Player رو نصب کنید.
5- گیر و هنگ که نداره و کیفیت هم بالا هست، اما برای زیرنویس فارسی باید نرم افزار بریزید. VPlayer و RockPlayer و VitalPlayer و Act 1 Video Player نرم افزارهایی برای این کار هستن.
6- اگر 16 پارس مایکروتل گیر اوردید قیمتش مقطوع 716 هست و بالاتر نیست. گارانتی اصلی سامسونگ هم پارس مایکروتل ـه
7- باید فایلشو دانلود کرد و نصب کرد! درست مثله هر گوشی دیگه ای.
مشکل از برنامه Quadrant هست. نمیتونه بشناسه سخت افزار گوشی رو. با برنامه دیگه ای بنچمارک بگیرید.نقل قول:
ماشالا بنچمارکش هم که خوب نشده.....اینم از 2.3 که این همه ذوقش رو داشتیم.....
يعني فقط چون تگرا 2 نيس در حد انتظارتون نبود؟نقل قول:
آخه يه خبر ديدم تو gsmarena كه يه ورژن تگرا 2 از گالكسي اس 2 مياد
i_is_real-news-2385.phpکد:http://www.gsmarena.com/the_nvidia_tegra_2powered_samsung_i9103_galaxy_s_i
حالا فقط يه سوال دارم اينكه orion يا اين تگرا 2!!!؟ كدوم بهتره؟
تو كلوپ گالكسي 2 كه يكي از بچه ها ميگفت كه orion بهتره...
مثلا اينو ببينين:
اين پردازنده ي تگرا 2 رو وقتي رو گوشي ميزارن ديگه پردازنده ي گرافيكي و سي پي يو يكيه؟
اگه ميشه يه راهنمايي كنين.
خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز arthas_08:40::10:
این تست دانلودینگ چطور انجام میشه؟
بعد این فلش پلیر رو که بخوام نصب کنم فرمتش چیه؟
حقیقتش من یه رام هم میخوام که فارسی رو خوب ساپورت کنه و یرنامه های کاربردی ارجینال گوشی رو کمتر حذف کنه
کدوم رام رو معرقی میکنید؟
حالا از نظرتون این رو بخرم یا i9003 ؟
آخرین سوال
برای نصل رام یا سیستم عامل جدید باید از منوی دانلودینگ استفاده کرد؟:11:
الان دست دوم گالکسی چنده ؟
کدوم مواردو باید هنگام خرید چک کنم ؟؟
آیا ارزش داره این گوشیو کارکرده بگیرم ؟؟
لانچرم مثل بقیه برنامه ها نصب میشه....نقل قول:
mms... هم برای ارسال هم برای دریافت... هردو اینترنت میخواد... وقتی access point ها disable باشه اینترنت نداری...
با سلام.
امروز یه مشکل برای گالکسیم پیش اومد.صبح تو دانشگاه یه چند تا فایل گذاشتم دانلود شه.وفتی کلاس تموم شد دیدم گوشیم به هم ریخنه.دانلود هیستوری خالی بوود.تو مای فایل هیچ فایلی نبود و...گوشی ریست کردم.ولی رفت تو ریکاوری و نوشت که یه کانفیگ جدید پیدا کرده و 4 تا گزینه داشت 2تاش فکر کنم برای فکتوری ریست بود یکی نوشته بود کانورت کنم به کانفیگ جدید یکیشم نوشته بود کانورت نکنم.اول زدم کانورت کن ولی نتونست.بعد زدم کانورت نکن.گوشی ریست شد و دیگه بالا نیومد.نوشته گالکسی اس هی میاد و میره.فقظ هم تو دانلودینگ میره.2بار هم با رام jpjpg فلش کردم ولی فرجی حاصل نشد.با رام jpjpa فلش کردم ولی بازم هی نوشته سامسونگ میادو میره.ویبره هم نمیزنه.کسی راه دیگه ای میدونه؟ تو ریکاوری نمیره.فقط تو دانلودینگ میره.قبل این مشکل تو هر دو میرفت.ممکنه مشکل از باتری باشه؟اخه وقتی گوشی این بلا سرش اومد سی درصد بیشتر شارژ نداشت.
گوشیم i9000m هست که از کانادا اوردند ولی jpjpg رو روش ریختم و جواب داد و اون m رفت.میتونه مشکل از این باشه؟؟؟
سخت افزاری نیست؟؟؟بیرون درستش میکنند؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید.
دوست عزیز به نظر من به حد کافی انگولکش کردی بهتره ببری پیش یه تعمرکار حرفه ای که گوشی رو درست کنه , میزنی یه چیز من در آوردی دیگه رو امتحان کنی گوشی Dead میشه .نقل قول:
سلام
چطور میشه حالت قفل صفحه که بصورت اتوماتیک انجام میشه رو غیرفعال کرد ؟
sweep glass to unlock
همچین بیشتری ام نیست!!!نقل قول:
اگر این قانعتون نمی کنه بنچمارکهای رامی 2.3 که از روی نکسس اس برایش
پورت شده رو یه نگاه بندازید!!:27:
من خودم سیانوژن ریخته بودم بنچمارک cpu میره رو 3000. رام رسمی کجا این بنچمارک رو میده؟نقل قول:
دوست عزیز من بنچمارک سی پی یو م تو سیانوجن 4855 بود چطور می فرمایید 3000؟نقل قول:
اشتباه از من بود که سیانوجن رو مثال زدم، باید همون رام پورت شده نکسس اس
رو مثال میزدم چون تو بنچمارکهایی که دیدم هم خیلی فرق داشت با 2.2 :27:
و اینکه به این رام 2.3 فعلی نمیشه دلخوش کرد.
شما هم درست می فرمایید
موفق باشی فرزین جان:11:
دوست عزیز رام JPJPF که repartition میکنه رو امتحان کن امیدوارم جواب بدهنقل قول:
بچه ها جدا گالکسی بگیریم این همه مشکل پیش میاد؟
مثل همین آخریه که نوشته سامسونگ واسه دوستمون هی میاد و میره
دوست عزیز گوشی سالم خود به خود که مشکل پیدا نمی کنه، این مشکلات رو ما ها پیش می آوریمنقل قول:
برای خرید گوشی اصلا شک نکن...:10:
جوابي نداديننقل قول:
من اصلا حرفم مخالف حرف شما نیست. :دینقل قول:
من فقط میگم رام های رسمی سامسونگ توی بنچمارک زیاد فرقی ندارن.از 2.1 تا همین 2.3
سیانوژن چون بر پایه AOSP کار میکنه پرفرمنس خیلی بالایی داره.
رام نکسز اس هم که خود گوگل پخته.
من کلا میگم این سامسوگ تو بخش نرم افزاری مورد داره.
خبر خوب:
در رام 2.3 فرمت rfs به ext 4 تغییر خواهد کرد .. این مورد به صورت ازمایشی نجام شده و قرار هست سامسونگ به 2.3 رسمی بیاره .. در این صورت دیگه نیازی به لگ فیکس نخواهید داشت.
بچه ها کسی از گلکسی SL ( i9003 خبری نداره که کی میاد تو ایران ؟ و حدودا با چه قیمتی ؟
نقل قول:
سلام
گوشی شاپ اورده 650 تومن.فک کنم 16 گیگ باشه:5:
قیمت اصلی که این نیست ؟نقل قول:
چون Galaxy Ace S5830 رو هم اول 590 تومن آورده بود ولی الان با گارانتی اصلی مایکروتل 380 تومنه !
ولی به نظر من خرید Galaxy s بهتر باشه،
تفاوت هاشون
galaxy s
g 119 g
Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
1 GHz ARM Cortex-A8 processor, PowerVR SGX540 GPU, Hummingbird chipset
galaxy sl
131 g
SC-LCD capacitive touchscreen, 16M colors
1GHz Cortex A8 CPU, PowerVR SGX530 GPU, TI OMAP 3630 chipset
battry 1650mh
خب دوست عزیز معلومه که گلکسی S بهتر از SL هست ولی اینو به خاطر ارزونیش نسبت به S یه عده خواهند خرید نه امکانات بهترش .نقل قول: