برای من 40 مگ شارژ شده.البته زیاد تو پاچم نرفته بود.:5:
Printable View
برای من 40 مگ شارژ شده.البته زیاد تو پاچم نرفته بود.:5:
واسه ی من هم 1 گیگ شارژ کردن ولی از من 2 گیگ و نصفی دزدی کره بودن
برای من هیچی اضافه نکردن نامردا
منم می خوام :41:
اقا سلام من
شماره پشتیبانی سرویس قبلی مخابرات را برا شهرستان می خوام کسی داره؟
اصلا پشتیبانی توی اصفهان برای سرویس قبلی داره ؟
دیگه سرویس قبلی نمونده که پشتیبانی داشته باشه، اون ممه رو لولو برد.نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز ...
من تازه وارد هستم ( هم تو سایت) ( هم ADSL 2030 )
خوب تا 1 ماه پیش 1 سال و ... بود صبانت داشتم ، این آخریا خسته شدم و تصمیم به تعویض ISP گرفتم ... حدود 2 هفته پیش رفتم تو سایت 2030 وADSL ثبت نام کردم ( که ظاهرا خر شدم ! ) ، یه هفته بعدش رفتم مخابرات مدرس ( خونمون سروش هستش) گفتم که پس کی رانژه میشه ، گفت که چون صبانت داشتی و جمع آوری نکردی به مشکل برخوردی که الان چون اومدی برات حلش میکنم و تا آخرای هفته ( همین هفته) رانژه میشه ... امروز زنگ زدم 2030 گفت رانژه شده و باید بری یوزر پسورد رو مخابرات خرازی بگیری ، دوباره زنگ زدم 2030 که آدرس مخابرات خرازی رو بگیرم گفت اگه یوزر پس رو میخوای بت بدم ، منم در کمال تعجب گرفتم و اومدم مودمو کانفیگ کردم و دیدم چراغ اینترنت روشن نمیشه حدود 5 بار از اون به بعد دوباره به 2030 زنگیدم 3 بار پسوردمو عوض کردن ولی نشد ، یکی میگفت مشکل از مخابراته ، یکی میگفت هنوز صبانت روت رانژه هست ( که زنگ زدم بشون گفتن جمع آوری شده) هیچی خلاصه آخر کار یکیشون گفت چون دفه اولته میخوای کانکت شی باید یه کپی کارت ملی برداری و زنگ بزنی به این شماره 2667107 و آدرسشون رو بگیری و ببری اونجا و یوزر پست رو بگیری تا کانکت شی ( نه گفت اونجا کجاست نه آدرس داد و نه هیچی فقط همین شماره و گفت از 9 تا 4 هستن به جز 5 شنبه)
ترو خدا به من بگین چی کار کنم ، پیش کی برم ، من پروژه واسه دانشگاه دارم شدید به ADSL نیاز دارم .
سلام به همه دوستان عزیز ...
من تازه وارد هستم ( هم تو سایت) ( هم ADSL 2030 )
خوب تا 1 ماه پیش 1 سال و ... بود صبانت داشتم ، این آخریا خسته شدم و تصمیم به تعویض ISP گرفتم ... حدود 2 هفته پیش رفتم تو سایت 2030 وADSL ثبت نام کردم ( که ظاهرا خر شدم ! ) ، یه هفته بعدش رفتم مخابرات مدرس ( خونمون سروش هستش) گفتم که پس کی رانژه میشه ، گفت که چون صبانت داشتی و جمع آوری نکردی به مشکل برخوردی که الان چون اومدی برات حلش میکنم و تا آخرای هفته ( همین هفته) رانژه میشه ... امروز زنگ زدم 2030 گفت رانژه شده و باید بری یوزر پسورد رو مخابرات خرازی بگیری ، دوباره زنگ زدم 2030 که آدرس مخابرات خرازی رو بگیرم گفت اگه یوزر پس رو میخوای بت بدم ، منم در کمال تعجب گرفتم و اومدم مودمو کانفیگ کردم و دیدم چراغ اینترنت روشن نمیشه حدود 5 بار از اون به بعد دوباره به 2030 زنگیدم 3 بار پسوردمو عوض کردن ولی نشد ، یکی میگفت مشکل از مخابراته ، یکی میگفت هنوز صبانت روت رانژه هست ( که زنگ زدم بشون گفتن جمع آوری شده) هیچی خلاصه آخر کار یکیشون گفت چون دفه اولته میخوای کانکت شی باید یه کپی کارت ملی برداری و زنگ بزنی به این شماره 2667107 و آدرسشون رو بگیری و ببری اونجا و یوزر پست رو بگیری تا کانکت شی ( نه گفت اونجا کجاست نه آدرس داد و نه هیچی فقط همین شماره و گفت از 9 تا 4 هستن به جز 5 شنبه)
ترو خدا به من بگین چی کار کنم ، پیش کی برم ، من پروژه واسه دانشگاه دارم شدید به ADSL نیاز دارم .
دوستان سلام . من سه هفته میشه که ثبت نام کردم . اما خطمون رانژه نشده . به پشتیبانی هم که زنگ زدم گفتن که هروقت شد خودمون خبرت میکنیم . میخواستم بدونم آیا برای این کار باید حضوری مراجعه کرد یا خودشون درست میکنن ؟؟؟
به نظرم شما یه سر به مخابرات خرازی بزننقل قول:
اگه نشد دوباره به صبانت زنگ بزن ببین هنوز روی خطت سرویس میده
درکل مخابراته دیگه.هراتفاقی ممکنه بیوفته
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
نقل قول:
اینترنتی ثبت نام کردی؟
از ما حدود 40 روز طول کشید تا رانژه شد و حدود 10 روز طول کشید تا زنگ زدند و امدند مودم را کانفیگ کردند
خودشون بهت زنگ میزنند.مگر اینکه خطت درست نشه و بهت زنگ بزنند و بگند برو خرازی اعلام خرابی کن.البته هنوز زوده
دوستان کسی افت سرعت نداره؟
از من سرعت دانلود 2 کیلوبایت برثانیه است!!!
سلام دوستان ترو خدا یکی کمک کنه ، الان 5 روزه خطم رانژه شده ولی کانکت نمیتونم بشم ، کانکشن که میسازم ارور 691 ( یوسر و پس اشتباه است ) میده ، 2030 تا حالا 20 بار پسوردمو عوض کردن ، میگن اینجا اکانتتون کانکت میشه ، ولی من نمیتونم ، مودمم سالمه ، تمام مراحل رو درست رفتم و بیش از 30 بار ، صبانت که قبلا داشتم 3 بار بشون زنگ زدم گفتن جمع آوری شده ؛ آخر کاریه یارو میگفت به جون بابام جمع آوری شده!!! .... صبانت که داشتم اصلا از این قر و قورا نداشت !! نمیدونم چه مرگیشه ، یکی یه راه حل بده ، دیگه یه گهی خوردم از مخابرات سرویس گرفتم ، باید تا تهش برم ، اصلا اینا مقر اصلیشون کجاست برم رو سرشون خراب کنم ؟! :41:
نقل قول:
اگه خطط رانژه شده مشکلی نیست
احتمالا تنظیمات مودم را درست انجام ندادی
مودمت چیه؟
نه تنظیمات رو درست رفتم 40 بار هم تست کردم ، (تازه اگه تنظیمات مشکل داشت که ارور 691 نمیداد) ، این 2030 لعنتی پی حرف نمیره هی میگه صبا نت هنوز روت رانژه هست ، حضوری رفتم نمایندگی صبانت ، نشونم داد که جمع آوری شده و کد جمع آوری رو هم بهم داد ، گفت اگه مشکلی دارن این مخابراتیا خودشون حل کنن هی ما رو نندازن وسط ! منم که اینجا شدم آلت دست این و اون ، 3 تا پروژه دارم دانشگاه ، عجله ای ADSL نیاز دارم ، شدم چوب 2 سر طلا نه میتونم این 2030 رو قیدشو بزنم ، نه بهم مثل بچه آدم سرویس میدن ، الانم با EDGE ایرانسل پست میدم ولی پس ور نمیاد برا کارا من ، دیگه خسته شدم :41:
خودت رو ناراحت نکن بالاخره درست میشه ما هممون این مشکلات رو به لطف مخابرات کم و بیش داشتیم.نقل قول:
چی شد که اومدی طرف سرویس مخابرات، صبانت چه اشکالی داشت؟ گرون بود، سرعتش کم بود؟ قعطی داشت؟
سلام ممنون از همه دوستان ، مشکلم بلاخره حل شد ، مخابرات اشتباهی هنوز رانژه صبانت رو بر نداشته بوده ، ( احمق :31:) بحمد الله بعد از 4 روز از کار و زندگی افتادن بلاخره راه افتاد ، ولی خدایی بدیش هم نیست ، اول فکر کردم خر شدم صبا رو جمع کردم اما الان که میبینم هم سرعتش بیشتره هم پینگش .
:18: پس ببینین صبا نت چقدر ضایعه که این آقا از مخابرات تعریف می کنهنقل قول:
صبا نت شرف داره به مخابرات اصفهان.من 3 نوع سرویس دارم صبا نت مبین نت ومخابرات .مخابرات از همه افتضاحتره.نقل قول:
تفاوت سرعت دانلود اول صبانت بعد مبین نت مخابراتم با دیال آپ یکی.اما از لحاظ پینگ باید بگم مبین نت از همه بهتره.اصلا میخام سرویس مخابرات را لغو کنم 2030 میگه باید بری خیابان فروغی مخابرات کتبا بنویسی که خط
جمع اوری بشه.واقعا بدترین سرویس مخابرات ارایه میکنه بدون هیچ مزایایی.دوست دارم یه چند فحش بارشون کنم حیف قوانین انجمن نمیزاره.
سرعت دانلود من دو روزه دقیقا نصف شده روی 40 - 50 هست و چی پی ان هم قطعه و وصل نمی شه
کس دیگه هم این مشکلو داره ؟
نقل قول:
بله
متاسفانه بسته شده
آقا کسی اگه یه جواب درست و درمونی داره بده لطفا
پیش شماره تلفن من 685 در بهارستانه. این پیش شماره را میگن قط مخابرات میتونه اینترنت پرسرعت بده. همین پیش شماره و یکی دیگه فقط این مشکل(مزایا؟) را دارن و واسه همین هرشرکتی میرم میگه برو مخابرات ما نمیتونیم adsl بدیم.
حالا این مخابرات یه مدت پیش زمگ زدم گفت فعلا فقط داخل فاز یک اصفهان سرویس میده. سوال من اینه تکلیف ما چیه؟
کسی اگه میدونه یه جوابی یده. مشکل اینه که اینجا وایمکس هم ساپورت نمیشه که بریم بگیریم.
جواب درست درمون ندارم برات ولی شما برو توی سایت مخابرات و ثبت نام کن وقتی ازت شماره خواست بهت میگه امکان پوشش دارند یا نه.نقل قول:
اگه پوشش نمیده برو وایمکس اگه پوشش میده هم ثبت نام کن و دخیل ببند به امام زاده ها تا خطت وصل بشه!
نه بابا واسه من اینجوری نیست هم چیز پی ان کار میده هم سرعت عادیهنقل قول:
نقل قول:
چند روز بسته بود.الان بازه
واقعا اشتباه کردی . توی صبانت حداقل میدونستی چقدر داری مصرف میکنی و حساب کتابش دستت بود . اما همهء کسایی که توی این تاپیک میبینی (من جمله خودم) الله بختکی دارن دانلود میکنند و نمیدونن آخر ماه چقدر قراره بره تو پاچشون . اثباتشم کاری نداره . شما الان برو ببین چقدر مصرفت بوده . یه مدت مدام مصرفتو از سایت مخابرات سپاه چک کن و یه نرم افزارم روی سیستمت نصب کن و خودت مصرفتو کنترل کن ببین به نتیجه ای میرسی ؟نقل قول:
رفتم الان فایلم رو دیدم جناب دزد بزرگ برا من الکی 2 گیگ شارژ کرده و که تاریخ یکیش مال مهر ماه هست !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای همه اضاف شده ؟
بچه ها ، حرفای لینک زیرو خوندید ؟ :
در خط آخرش اینو نوشته :کد:http://www.tce.ir/?id=474
ﺍﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﻣﺸﺘﺮﮎ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺳﺎﻣﺎﻧﻪﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩ ﺷﺎﺭﮊ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﺪ ﻓﻘﻂ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺷﺎﺭﮊ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺗﻮﺳﻂ ﻭﯼ ﺑﻪ ﺍﺯﺍﯼ ﻫﺮ ﮔﯿﮓ 2500 ﺩﺭ ﻗﺒﺾ ﺍﻭ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺷﺎﺭﮊ ﺍﺗﻮﻣﺎﺗﯿﮏ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﮔﺮﻓﺖ.کد:www.2030.tce.ir
کسی تا حالا اینی که بالا نوشته تست کرده ؟
من رفتم تست کنم ، به عکسای زیر رسیدم :
کد:http://oi39.tinypic.com/futl0.jpg
ضمنا به نظر میاد بخش بازرسی رو دوباره راه انداختن . البته فکر کنم تیارتی بیش نیست :کد:http://oi39.tinypic.com/21ot30p.jpg
کد:http://www.tce.ir/?id=138
از منم عین همون دو تا که دورشون خط کشیدی شارژ شده با همون تواریخ . البته قبل این دو تا هم زحمت کشیده و 2 گیگ دیگه هم شارژ کرده به مبلغ 5200 ناقابل .نقل قول:
نامردا برای منم الکی شارژ کردند. عجب آدمایی هستند. اینا قرار بود اگه کسی شارژ نکنه ماهی یه گیگ شارژ کنند نه برای همه. جالبه که برای ماه مهر و آبان رو تازه دارند اضافه می کنند. کسی هم نیست جلوشون رو بگیره.دیگه دارند شورشو در میارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدس میزنم قبلی ها تسویه میشه و این دو گیگ که شارژ شده حداقل شارژ این دوماه هستش.
چقدر واقعا خوب کاری کردن شارژ کردن . ما که خودمون عقلمون نمی رسید شارژ کنیم
همه چی آرومه .... تو به من می خندی
گوگل برا شماها باز میشه؟ نه http نه https
الان سه روزه نمیشه برا من. dns هم رفرش کردم باز هیچی.
بلهنقل قول:
فقط با "چیز" باز میشه
من 2 ماهی هست که از مخابرات سرویس گرفتم. مشکلی هم تا به حال نداشتیم. اما الان 3-4 روزه که به هیچ عنوان نمی تونم صفحه گوگل رو باز کنم. جیمیل و پلاس مشکلی ندارن اما بقیه سرویس های گوگل باز نمیشن. ما دو تا سیستم تو خونه داریم هر دو این مشکل رو دارن. دوستان هیچ کس این مشکل رو نداره؟
آقا من 2 گیگ شارژ کردم بعد همینطور که استفاده میکردم که بعد از دو هفته که زیاد استفاده داشتم واسم عجیب بود چرا شارژم تموم نشده ؟ چقد دیگه دارم ! دیدم اصن کنتورش تکون نخورده !
بعد دیدم وسط کار قطع شد !
زنگ زدیم شارژ کنیم بعد مثل اینک تمام این مدت من داشتم بیشتر از حجمم استفاده میکردم ولی اتفاقی نیمیفتاده ! منفی میخورده خودش شارژ میکرده یا ... !
بعد اینطوری کلی تو پاچمون رفته ! 22 گیگ - خوردم !
اگه کسی وضعیت مشابه من رو داره اقدام کنه و اعتراض کنه ...
بهرحال این مشکل سرویس دهی خودشون بوده ! ضررشو نباید ما بدیم که !
موفق باشید
نقل قول:
برو مرکز ولیعصر در خواست کتبی بده تا پورت را دستی برات رزرو کنن.:20:
نقل قول:
برو خیابان ولیعصر جنب کلانتری 13
نقل قول:
مبین نت هم مال مخابراته!!!!!!!!!!
اگه سرعتت مشکل داره برو مخابرات ولیعصر تا حلش کنن..
مال مخابرات نیست . در حقیقت یکی هستند . در یک توافق صوری هم مخابرات زیر 30-40 درصد سهامشو خرید .نقل قول:
در هر صورت هر دو تحت مدیریت یک ارگان نظامی هستند . مدیرانشونم به همچنین .
لعنت بهشون . گوگل با https باز نمیشه . اپرا مینی هم از کار افتاده . وبگردی توی سایتای خبری با اپرا مینی توی گوشی لذت دیگه ای داره . اما این فلان فلان شده ها مدام پورتاشو میبندن .
هم چیز چیز بسته است و هم سرعت بسیار پایینه!
کسی این مشکل را داره؟
سرعت افتضاحه هیچ صفحه ای کامل باز نمیشه گوگل هم که چند روزه تعطیله.
سلام
من دو روزه وی پی انم سرعتش خیلی پائینه
واسه شما هم اینطوریه؟