اضافه کنم که لپ تاپ های اپل به خاطر قالب آلومینیومیش 200 هزار تومان به قیمتش اضافه شده
در کل اگه همه چیشو با لپ تاپ های هم رده مقایسه کنی می بینی که خیلی گرون تر نیست
Printable View
اضافه کنم که لپ تاپ های اپل به خاطر قالب آلومینیومیش 200 هزار تومان به قیمتش اضافه شده
در کل اگه همه چیشو با لپ تاپ های هم رده مقایسه کنی می بینی که خیلی گرون تر نیست
سلام دوست عزیز,من از انجمن تخصصی آیفون هدایت شدم به اینجا,نقل قول:
لطف کنید بگید که لپ تاپ های 11 اینچی اپل تو چه رنج قیمتیه؟
سلام خوش آمدینقل قول:
11 اینچ؟ فقط مک بوک ایر 11 اینچ داره که واسه کارهای حرفه ای زیاد مناسب نیست
حتی سوپر درایو نداره
سلام قربونت,نقل قول:
یادم رفت که بگم فقط پرو میخوام,
حالا با این تفاسیر کوچکترین اینچش چند اینچ میشه؟
برای وب گردی میخوام و عکس و فیلم و کلا مالتی مدیا,
کار شاخی هم باهاش انجام نمیدم.
باتری خوبی میخوام داشته باشه.وزنش کم باشه.
راستی از پاسخ سریعت تشکرات شدیدات.
پرو فقط 13 و 15 و 17 دارهنقل قول:
همون 13 بگیری کارتو راه می ندازه
باتری با یه بار شارژ و حداکثر فشار تا 7 ساعت کار می کنه
وزنشم 2 کیلو گرمه
خواهش عزیز
ممنون,رنج قیمتشو نگفتی عزیز؟
2 مدل 13 دارهنقل قول:
700 = 1.700.000
724 = 2.100.000
2 مدل 15 داره
721 = 2.500.000
723 = 2.900.000
یه مدل هم 17 هست
725 = 3.400.000
البته یه جا هست که 500 ارزون تر می ده و داریم راجع بهش تحقیق می کنیم که هنوز 50 پنجاهه
یه جای دیگه هم هست که اگه 10 نفر بشیم 300 تخفیف می ده
اگه بیشتر بشیم قیمت پایین تر هم میاد
به نظر دوستان MC700 با توجه به گرافیک اینتل که روشه گزینه ی خوبی برای کارهای معمولی ، برنامه نویسی و تا حدودی هم کار با نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ در حد معمولی هست؟ 15 نمیخوام چون وزن همین MC700 هم برام بالاس چه برسه به 15 اینچ ها!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلامنقل قول:
عزیز می گن اپل مناسب ترین گزینه واسه کارهای گرافیکیه
همه ی کاراتو جواب می ده اما اگه بازی بخوای فقط باید 15 بگیری
وگرنه بقیه ی کاراتو انجام می ده
وزن 13 و 15 فقط نیم کیلو تفاوت داره
سلام عزیز,نقل قول:
توی مدلای 13 اینچ راحت میشه 1080p رو اجرا کرد؟
ضمن اینکه اگه جمع بشیم,من این مدلای 700 و 724 رو هرکدوم چقدر میتونم تهیه کنم,مثلا 700 رو آخرش چقدر میتونم تهیه کنم؟
خیلی دست کم گرفتی اپلونقل قول:
حدود 300 از هر کدوم کم کن می شه قیمت گروهی
اگه بتونیم چند نفر دیگه پیدا کنیم مثلا بشیم 12 نفر می شه 350
شرمنده دیر جواب دادم
ساعت 1 تا 3 سرعت اینترنت میاد پایین به زور پیج باز می کنه
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا آقای saeedEminem2 که معلومه زحمت زیادی می کشن.واقعیتش منم می خوام یکی از این مک بوک پروها رو بگیرم و از اونجایی که شما گفتید گروهی ارزون در میاد خواستم منم تو گروه باشم.فقط می خوام ببینم تخفیفی که میگیری دندون گیر هست یا نه و اینکه کی میشه آماده شد واسه خرید؟منم اگه پولم جور شه mc723 می خوام و اگر نه mc724.آقا سعید می خواستم پیغام خصوصی بدم که نشد.ممنون
اگه تصمیمتون قطعی قطعی و قطعی هست تو گروه زیر عضو شو تا از اخرین خبرها مطلع باشی (ترجیحا همراه با شماره تماس)نقل قول:
هر وقت که تعداد حداقلی (10 نفر) تکمیل شد خرید انجام میشه (البته امیدوارم)کد:http://forum.p30world.com/group.php?do=discuss&discussionid=5529&pp=10&page=3
تخفیف فعلا بین 300 تا 500 تومن هست ولی تا آخرین لحضه مشخص نیست
سلام دوست عزیز,نقل قول:
من خودم 4 ساله یوزر اپلم:46:,البته از نوع آی فون,اطلاعاتم از نظر مک بوک کمه که به لطف شما دوستان میخوام تکمیل کنم.
اینکه این سوال رو کردم,چون سر همین موضوعِِِ ساپورتِ 1080 تو ایر 11 اینچی بحث هست.
امروز دیدم که یه کانفیگ جدید از 723 اومده تو ایران به اسم MC 723 CTO تنها فرق مهمش اینه که cpu شده GHz 2.3 و رزولیشن هم شده 1680*1050.
400 تومن ناقابل هم رفته روش (3,400,000).
سلام.امروز یکی از فامیلامون از آمریکا اومد.چند روز دیگه هم میخواد برگرده.میخواستم بدونم میتونه برام از آمریکا بفرسته یا نه؟
ظاهرا یه دونه دستگاه گمرکی نداره وتازه میشه در قالب یه بسته هدیه پستش کرد.ولی از آمریکا میشه چیزی به ایران پست کرد یانه؟اصلا با توجه به هزینه ÷ست می ارزه یا نه ؟لطفا یکی سریع جوابمو بده.ممنون
همین قیمت ایران درمیاد و البته بالاتر از قیمتی که الان بچه ها جور کردننقل قول:
و اینکه احتمال داره بسته باز بشه و . . .
یعنی من خاطره خوشی از این ماجراهای ارسال ندارم:41:
لینک گروه کار نمیکنه!!!!!!!!!!!!:13:
سلامنقل قول:
بعیده از امریکا به اینجا بشه پست کرد چون هیچ پرواز مستقمی بین ما انجام نمی شه
یه بار یه کیبورد اینترنتی سفارش دادم که به ایران هم می فرستاد. پوال خود کیبورد 7 دلار بود هزینه ی ارسالش شد 800 دلار
میخوام مک بوک ایر مدل 2011 بخرم...یعنی آخرین مدل....11 اینچ...قیمت هاش چجوری اند؟:20:
کسایی که باهاشون هماهنگم و میدونم قطعی میخوان: 1.سعید 2.مهرداد 3.شهروز 4.محسن 5.آرش 6.خودم
هرکس دیگه که واقعا میخواد اعلام کنه
مبلغ تا الان 2450 که شاید پایین ترم بیاد همراه با گارانتی. فروش اقساط هم داره 1سوم نقد مابقی تو 2 فقره چک با سود 2.5%
نکته مهم: اجناس مستقیم از کانادا میاد و پلمپ شده و ll/a هست و میتونید اونجا تست هم بکنید. هرکس دیگه هست اعلام کنه بجز این 6 نفری که بالا گفتم
ای بابا ما رو فرامش نکنین رو ما هم واسه 723 حساب کنید.نقل قول:
دمت گرم امید جون،لطف کردی زحمتشو کشیدی:46:نقل قول:
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
چش مایی!:27::46:نقل قول:
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
بفرماییدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/group.php?do=discuss&discussionid=5529&pp=10&page=4
سلامنقل قول:
یا 300 یا 500 که فکر می کنم شما اگه قیمت از بیرون گرفته باشی می فهمی دندون گیره
احتمالا تو همین هفته همه چی قطعی می شه
واسه پیام خصوصی باید تعداد پست ها حداقل 20 تا شده باشه
البته تو گروه اگه عضو شی شمارم اونجا هست
راستی اضافه کنم که گارانتی باتری 6 ماه هست،بقیه سیستم 1 سال(باز موقع خرید میتونید اطلاعات بیشتری هم بگیرید)
راستی اینم بگم که نیازی نیست که همه با هم بریم،هر کی خواست بره فقط به من بگه که من به اونا بگم که از گروه ماست!:46:
سلام جیگرنقل قول:
ایر واسه اینکه سبک بشه خیلی از امکاناتش حذف شده
اگر هم می بینی سرعتش زیاد نشون می ده فقط واسه هارد اس اس دیشه
اما پرو مثل اسمش کاملا حرفه ایه
سی پی یو من برابر کور آی فایوه که فایل های 720 رو مثل یه آهنگ 1 دقیقه ای ام پی 3 عقب جلو می کنه
حالا اونکه سی پی یوش کور آی سونه بدون شک بی مشکل اجرا می کنه
البته خودم یه جا دیدم که یه 13 اینچ روشن گذاشته بود و تو همون دسکتاپش فیلم اینسپشن بود که بازش کردم سوت ثانیه ای اجرا شد
سلام
بچه ها ضمانت شامل تعویض در ماه اول نمی شه از الان بگم که بدونین
اگه بی ضمانت بخواین 50 کم می شه
حالا من پیشنهاد دادم 50 اضافه تر بگیرن و 11 ماه ضمانت عادی رو هم حذف کنه اما به جاش فقط یه ماه ضمانت تعویض بده
نظرتون چیه؟
اصل کار ضمانت تعویضهنقل قول:
اره اما مهرداد گفت ندارهنقل قول:
حالا این پیشنهادو دادم که فردا بگه باید ببینیم قبول می کنه یا نه
یعنی چی یعنی؟ :blink::blink: می گی 50 تومن دیگه کم کنن واصلا ضمانت نداشته باشه؟نقل قول:
اصلا اون ضمانت یکساله که مهرداد می گفت شامل چی هست؟
می شه 50 کم کنی و ضمانت نخواینقل قول:
شرح مواردشو خودش گفت
اما من گفتم حالا که تعویض در ماه اول نداره ما 50 بیشتر بدیم، به جای 1 سال ضمانت عادی فقط 1 ماه ضمانت تعویض بگیریم
چی شد بلاخره بچه ها؟ شما که هنوز دارین سر ضمانت چونه میزنید. فرستاد مشهد یا نه؟ اگه نمیفرسته بریم از همون مشهدیه بگیریم دیگه
نمی دونم والانقل قول:
طرف یه کم سر کارمون گذاشت امروز
مهرداد زنگ زد طرف گفت تا 1 سوم نباشه نمی فرستیم
گفتیم شماره بگیر طرف گوشیو بر نمی داشت
خودم زنگ زدم گوشیو برداشت سلام کرد، 9 ثانیه گذشت هرچی حرف زدم دیگه جواب نداد و قطع کرد
بعدم هرچی زنگ زدیم دیگه جواب نداد تا ساعت 7:30 که یکی دیگه گفت خودش نیست و تا فردا نمیاد
کم شک داشتیم بیشترم شد!!!
آقا سعید یعنی چی؟یعنی نشد و عقب افتاد.خیلی خوب میشه.ببخشید ها اما من چهارصد کم دارم و دو سه هفته میکشه پول بیاد دستم.اگه وایسین عالی میشه.من بعد یک سال خلاصه یه نوت بوک پسندیدم.اگه وایسین عالی میشه
من تا 3شنبه صبر میکنم اگه طرف فرستاد که هیچی اگه نه با عرض معذرتاز همه بیخیال گروه میشم چون اگه میخواست نتیجه بده تا الان داده بود. میرم از بازار رضا میگیریم رفیقم میگفت 2600 ام میشه پیدا کرد. دیگه نمیتونم بیشتر از این صبر کنمنقل قول:
عزیز من رهبر گروه نیستم کهنقل قول:
فقط گشتن و تحقیق کردن با من بوده
اگرم تا حالا باهم پیش رفتیم به حرف من نبوده فقط از رو هم دلی بوده
تازه فعلا هنوز هیچی معلوم نیست
اگه قرار باشه از تهران بخریم لازم نیست حتما همه با هم بریم
از مشهد هم بخریم شما می ری 100 تومان بیعانه می دی تا بقیه ی پولت جور شه
پس چه بقیه بخرن چه نخرن مطمئن باش شما هم می تونی هر موقع خواستی با همون قیمت بخری
نترس داداش تو 2 3 هفته که سهله 2 3 ماه دیگه هم بری پیش این طرف همون 2450 بهت میده اصلا هم به گروه ما کاری نداره.نقل قول:
سلام منم دوست دارم همین فردا لپ تاپ دستم باشه ولی با عجله و بی حوصلگی کار درست نمی شه. اگه کسی که اقا مهرداد معرفی کرده فروشنده باشه می دونه باید چطور با مشتری تا کنه حتی اگه فعلا چیزی تو دستو بالش نباشه اگه هم فروشنده نباشه که تو چند روز اینده معلوم می شه، بالاخره ما که تازه کار نیستیم که بخواد سرمون کلاه بره ناسلامتی بعضیامون یه ساله دارن تحقیق می کنن.
اقا سعید و مهرداد اگه صلاح می دونن می خواین منم باهاش تماس بگیرم اگه فکر می کنید خودتون بهتر می تونید باهاش صحبت کنید که هیچی، (فقط یه جور نشه که هر کدوممون بریم ساز خودمون رو بزینم منظورم اینه که حرفامون یه کاسه باشه)
مثل اینکه بازار 723 خیلی داغ شده امروز زنگ زدم سرزمین یارانه، تقریبا اکثر مدل های مک بوک رو موجودی داشت به جز 723 که گفت دیشب تموم شده (تازه دو سه روز پیش اورده بود). با اینحساب فکر نکنم قیمت ها بیاد پایین!!! تا حدودا دو ماه دیگه که تابستون هم شروع بشه دیگه اصلا زیر 3 تومن شاید پیدا نشه.