سلام بر دوستان عزیز
آیا کسی تونسته روی مودم outdorخودش رمزی بزارد یا راه حلی است واسه اینکار آخه نمیخوام هرکی بیاد خونه کابل لن وصل کند به لپ تاپش فورا بره داخل اینترنت چون که حجم من 10 الی 15 روز زودتر تمام میشود میخوام با اینکار صرفه جوئی کنم.
Printable View
سلام بر دوستان عزیز
آیا کسی تونسته روی مودم outdorخودش رمزی بزارد یا راه حلی است واسه اینکار آخه نمیخوام هرکی بیاد خونه کابل لن وصل کند به لپ تاپش فورا بره داخل اینترنت چون که حجم من 10 الی 15 روز زودتر تمام میشود میخوام با اینکار صرفه جوئی کنم.
اینم وضعیت اینترنت 512 امشب ما. محشره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دمت گرم که جواب دادینقل قول:
این پنتاک چیه ؟ adsl یا وایرلس؟
شما دقیقا کجاهی پاسدارانی ؟ من امروز فهمیدم یکی از آشناهامون که خونشون ته خیابون گیلانه دارند و کم و بیش راضین ! ما خودمون طرفای برج سفیدیم
ضمن این که من کلا اهل دانلود زیاد نیست نهایتا روزی 50 مگ ،واسه همین زورم میاد پول بیشتر بدم
یه سوال دیگه : اگه این مودماشون رو بگیریم ،حالا یا معمولی یا وای فای ، جز این شرکت هیچ جا دیگه نمی شه ازش استفاده کرد؟
زنگ بزن بخش پشتیبانی.معمولا کسانی که تو بخش پشتیبانی کار میکنن هیچ چیزی از اینترنت نمی دونن! به بخش پشتیبانی باید بگین که خیلی وقته مشکل سرعت داری بگو مشکلت رو ارجاع بدن به بخش فتی. بعدش بخش فنی با شما تماس میگیره ... اگه متوجه بشن که مشکل پهنای باند برای آنتنی که شما وصل میشید رو دارن تو یکی دو هفته مشکل رو رفع میکنن.نقل قول:
من گلستان سومم،یه جورایی نزدیکیم.نقل قول:
منم اهل دانلود نیستم،اصولاً به جز دانلود و آپلود فایلهای کاری که هیچ وقت هم بالای 20 مگ نیست،اینترنت گرفتم تو خونه.ولی چون پولم رو دادم و چیزی گرفتم که بود و نبودش خیلی فرق نمی کنه کلاً شاکیم!:13:
حسن وایمکس تو اینه که مودم wifi رو می شه همه جاهایی که تحت پوشش شبکه هست ببری و استفاده کنی.
پتیاک هم از این اینترنتا که میرن آنتن رو پشت بوم نصب می کنن میده.مثه اینکه بهش می گن اینترنت رادیویی یا بیسیم.... .
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
ممنون،باشه.اینکارو رو می کنم و نتیجه رو همینجا می گم.امیدوارم حل بشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
تنها مزیت مبین نت ارایه خدمات بهتر مثل ترافیک رایگان میباشد من تا 1 ماه پیش ایرانسل داشتم اما به خاطر ترافیک رایگان مبین نت ایرانسلو گذاشتم کنار!
الانم از مبین نت راضی هستم.
نقل قول:
حواست باشه که جمعه ها دیگه نصف زمان سابق رایگان هست (از 2 صبح تا 2 بعد از ظهر9)
بچه ها به منم جواب بدین دیگه
من تو پوشش بیرونی هستم کلا چقدر خرجش میشه وایمکس بگیرم؟با مودمو هزینه نصبو همه چی
با جواز کسب میتونم سرعت بالاتر بگیرم؟چون adsl با جواز کسب گرفتم قبلا
واقعا همینو بنویسم کافیه ؟ همون اول این مدارکو میخوان یا بعد مدتی ؟نقل قول:
خوب باید مشخص کنید که چه سرویسی میخواید؟نقل قول:
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
همین کافی هست . از من همون اول خواستننقل قول:
من زنگ زدم پشتیبانی گفت فردا جمعه کاملا رایگان و ترافیک مثل سابق در روز جمعه حساب نمی شه !!!!
کسی می تواند اینه تایید کنه؟
کسه دیگه ای زنگ زده بپرسه ؟
من میخوام پسورد ورودی به صفحه ورود مشتریکنم رو عوض کنم باید چیکار کنم؟
سلام بر دوستان عزیز
راستش من زیاد به این موضوع وارد نیستم ولی تو مودم های داخلی از کنترل پنل مودم میشه dc کردنقل قول:
خب اگه یوزر - پسورد خودت برای ورود به کنترل پنل رو چیزی بزاری که بقیه ندونندباید مشکل حل بشه
512 میخوامنقل قول:
دوستان من زمانی که میخوام پسورد پیش فرض wifi رو عوض کنم با ارور زیر مواجه میشم کسی میدونه مشکل از کجاست؟
پست من نیومد ... فردا رایگان کلا یا نه؟؟؟
پشتیبانی که میگه هنوز کلا رایگانه !!
نه دوست عزیز یوزر و پسورد فقط برای دونستن مقدار پهنای باند است و ... من یک راه حلی میخوام که بشود رو اینترنت پسورد گذاشت و هرکی نیاد فورا کابل وصل کند بره داخل اینترنت.بخواد کانکت بشود ازش پسوورد بخواد.نقل قول:
512 با 5 گیگ حجم ماهانه 20 تومننقل قول:
+
هزینه راه اندازی اولیه 10 تومن
+
مودم 200 تومن
=
230 تومن
+
4 درصد مالیات 9200 تومن
=
برای ماه اول 239200 تومن باید پرداخت کنید
امشب بعد از ساعت 12 اینترنت قطع شد و وقتی وصل شده سرعتش و کیفیتش که قبلش هم تعریفی نداشت افتضاح شده.
پینگ را مشاهده کنید.
جالبه که سایتی مثل تبیان به هیچ وجه وضعیتش بد نشده و سرعتش عالیه.
خوبه برای شما وصل شد
برای من دقیقا سر 12:05 دقیقه قطع شد و تا الان که 3:14 دقیقه هست خبری از اینترنت نشده!
من هم ای دی اس ال دارم الان و هم وایمکس
خیلی گند زدن به همه چیز
الان هم شهرستان هستم
دوست عزیز جمعه ها برای من و شما که از قبل قرارداد داریم (نمیدونم شما چه طرحی رو استفاده میکنید) همون روال قدیمه.نقل قول:
---------- Post added at 02:25 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------
نقل قول:
ارور مفهومش اینه که تعداد حروف یا اعدادی که برای رمز انتخاب کردی کم یا زیاده.
ممنون از پاسخ شما ولی بنده هر ترکیبی رو که انتخاب میکنم اگه 10 تا کاراکتر باشه که پیغام زیر رو میده اگه کمتر هم باشه پیغام بالا رو میده.نقل قول:
سلام . می خوام با مودم ایرانسل اکانت مبیننت بگیرم .. امکان پذیره ؟؟؟
من کارم با مبین نته اگه کاری از دستم بر بیاد انجام میدم چند تا نکته : 1- استفاده رایگان از طرح جمعه و 2-8 کلیه روزها معتبره فقط باید دستگاه در زمان ورود به طرح ریستارت بشه دقت کنید ریستارت تا شما رو بعنوان کاربر طرح رایگان تایید کنه چون ممکنه از همان ترافیک خودتون کم کنه 2. پسورد گذاری بروی LAN جهت مودم 631 کله قندی و 8301 بیرونی مقدور نیست و فقط رمز ورود به صفحه رابط مودمهای مذکور قابل تغییر است و لی برای 350 WIFI هم تغییر SSID و هم تغییر WEP یا رمز کانکت شدن مقدوره 3- بعلت ازدیاد کاربر مبین نت دچار کمبود پهنای باند شده مضاف براینکه تعداد BTS یا همون انتنهاش در کل تهران ناقص بوده و مناطقی کلا تحت پوشش نیستند به همین علت مبین نت در حال گسترش پهنای بانده که گویا شهریور به بعد عملی میشه و آنتنهاش رو هم به تدریج در حال افزایش دادنه 3- برای استفاده بهینه و داشتن سرعت مطلوب باید حتما دو الی سه چراغ روشن جهت دریافت مطلوب سیگنال داشته باشید این چراغها نمایانگر نویز محیط بوده و هرچه نویز کمتر باشد کیفیت بهتر و سرعت واقعی تر میباشد ین چراغها معرف RSSI مودم بوده که باید بیشتر از -75 باشد یعنی هر چه به صفر نزدیکتر باشد بهتر است علاوه بر این باید CINR مودم بالاتر از 15 باشد تا بهترین کیفیت دریافت را داشته و قطعی حداقل ممکن باشد مقادیر فوق با تغییر محل مودم تغییر کرده و شما باید بهترین موقعیت جهت دریافت سیگنال مطلوب را برای مودم خود پیدا نمایید بغیر از مودم بیرونی که کار تکنسین مربوطه میباشد موفق باشید
ضمنا کاستیهای زیادی وجود داره که به ترتیب در حال رفع اون هستند شاید به مرور اونها رفع بشند و شاید اضافه بشند اینده معلوم میکنه. شرکت موفق باید مشتری مدار باشه نه مشتری شرکتمدار
اینترنت مبین نت نگیرید آشغاله .
من که ۱۰۲۴ دارم اعصابم رو داره خورد می کنه ...
من 2 بار با قسمت فروش تماس گرفتم گفتن برای همه از این به بعد جمعه ها تا ساعت 2 بعد از ظهر رایگان هست
یهنی الان استاب بزنم ؟؟؟ امروز چی؟؟نقل قول:
بله. امروز ساعت رایگان از 2 شب تا 2 بعد از ظهر هست. و این برای تمام یوزرهاست .نقل قول:
من تصور میکنم با این وضع برای طرح پاییزه جمعه با روز های دیگه فرق نکنه و در طرح زمستانه هم کلا ساعت های رایگان از بین بره !
منم با دو سه بار با تماس گرفتم ساعت رایگان جمعه ها فقط از 2 تا 2 هست برای همه یوزرها. ولی باید این و sms کنند تا همه بدونند داره از اکانتشون کم میشه.
این مصاحبه با مدیر عامل مبین نت هم جالبه, طرف از زمین و زمان طلبکاره. کم مونده یک کاری دست خبرنگاره بده! :2:
کد:http://www.wimaxnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=804
نقل قول:
من تو این چندماه کلا هیچ اطلاع رسانی با sms و یا ایمیل از مبین نداشتم. فقط یکبار مژده بهم داد که مالیات ارزش افزوده شده 4% که کلی روحیه بخش بود:31:
کلا در دنیای امروز که میشه به ساده ترین شکلها اطلاع رسانی کرد مبین نت داره انقدر بد عمل میکنه که یوزرهایی مثل ما همیشه از روی حدس و گمان باید مسائل رو بفهمن. همین ساعات رایگان جمعه که در قرارداد من و افراد مشابه هم ذکر شده جدا از اینکه برداشتنش خلاف قرارداده باز هم حتی اطلاع رسانی از سمت شرکت نمیشه که بگه بابا ما داریم حقتونو میخوریم مطلع باشید....
سال 2011 هستش ولی خب اینجا هم جهان سوم هستش...
البته اینکارشون رسما کلاه برداریه
شما با احتساب رایگان بودن جمعه ها (طبق گفته خودشون) ازشون اکانت خریدی و حالا دبه کردن و زدن زیر حرف خودشون
اگه مملکت صاحاب داشت 1000 سال نمی تونستن اینکارو بکنن !
اینم مثله بقیه مدیرهای این مملکته،تا وقتی امثال این آقا با این طرز تفکر مدیریت می کنن،وضع همینه.نقل قول:
فقط ببین چطوری جواب می ده،معلومه که این که رئیس باشه،مجموعه زیر دست هم همینطوره و پاسخگو نیست.
این مصاحبه برای حدود 5 ماه پیش هست و الان چند روزی هست که دیگه خاکی مدیر عامل نیست مدیر عامل جدید آقای ناصر اصفهانی هست.نقل قول:
وضعیت مبین نت در ساعات عادی هم افتضاح شده. سرعت و پینگ سرویس یک مگابیت را مشاهده کنید.
کاملاً نوسان داره.
آقا اون خبر چهار چراغ شدن منو ندید بگیرید فقط یک روز طول کشید و الان دوباره با یک چراغ به شبکه وصلم
کاملا موافقم این کار اونا خلاف قرارداد هست .......نقل قول: