اینو توو دفترچه راهنمای مدل bm632w زده اگه چراغهای وایمکس به طور منظم چشمک بزنه مودم در حال ارتقای سطح سیگنال اما اگه نامنظم باشه نرم افزار اسیب دیده است صفحه 7نقل قول:
Printable View
اینو توو دفترچه راهنمای مدل bm632w زده اگه چراغهای وایمکس به طور منظم چشمک بزنه مودم در حال ارتقای سطح سیگنال اما اگه نامنظم باشه نرم افزار اسیب دیده است صفحه 7نقل قول:
اگه مصرفتون از 600 مگابایت کمتره مصرف ازاد بهتره اما اگه از 600 مگابایت بیشتر شد بسته افزایشی به صرفه تره در ضمن اگه بتونی با طرح مصرف ازاد بسته افزایشی بخری فکر نکنم بشه :41: عزیز مصرف ازاد بگیر بعد از اینکه تا 6 ماه بهت 1 گیگ هدیه دادن بسته به نیازت تغییر تعرفه بده :27:نقل قول:
سلام
من امروز حساب را 15000 شارژ کردم ( مصرف ازاد را انتخاب کردم ) حالا میخوام طرح مصرف 2 گیگ را انتخاب کنم ولی هنوز اون قسمتی که در کنترل پنل نوع تعرفه را مشخص میکنه چیزی نزده مگر نباید اونجا چیزی زده بشه 1 گیگ هم که میگن جایزه میدن ولی تا الان که خبری نشده ایا روال همینطوره یا جایی اشتباه کردم ( پول را نشون میده جلوی تعرفه چیزی نزده )
ديشب تلويزيون داشت تبليغ ميكرد به مناسبت روز مادر و آزادسازي خرمشهر قيمت مودمها 50 درصد كم شده اما توسايتش هيچ خبري نيست . كسي ميدونه آيا اين تبليغ فقط براي يك روزه يا ادامه خواهد داشت؟
نقل قول:
منظورت اینه که میخوای بسته افزایشی 2 گیگ بخری؟ بازم میگم به نظرم با طرح مصرف ازاد نشه بسته افزایشی بخری.... من مودم قبلیم 2 ماه رایگان دادن نزده بود 6 گیگ فقط حسابم 20 هزار تومان شارز شده بود...
معمولا 2 روز 50% تخفیف میدن... اولش sms میدن که تا بهت زنگ نزدیم پول واریز نکنی حالا بشین تا بهت زنگ بزنن وقتی هم که زنگ زدن میگن متاسفانه منطقه شما انتندهی ضعیفه :41: بعد که این مراحل سختو گذروندی sms میاد که فقط 3 روز بعد از ثبت نام فرصت دارید که مبلغ و واریز کنین :20: و اما برای اینکه زود کارات پیش بره بلافاصله بعد از ثبت نام زنگ میزنی 707 میگی این مودم دوم که میخوام بگیرم انتندهی خونمون عالیه لطفا مراحل سریعتر انجام بشه میگه باشه طی امروز تا فردا بهت زنگ میزنن بعد که کارشناس زنگ زد میگه متاسفانه پوشش نداره منطقتون میگی این مودم دومیه که ثبت نام کردم و انتندهی خوبه با مسئولیت خودم میپذیرم اونم میگه ok بعد بلافاصله میری بانک و پول و واریز میکنی :27: تازه اینجوری روز سوم کارات تموم میشه اگه پیگیری نکنی 50% تخفیف بهت تعلق نمیگیره ( در ضمن این نوع ٍثبت نام برای کسایی که از پوشش انتن وایمکس منطقشون مطمئنن )نقل قول:
سلام
حمید اقا ممنون باببت پاسخگویی یک سوال دیگه میپرسم و میرم تا کتک نخوردم .من حساب را 15000 شارژ کردم و مصرفم هم ازاد است ایا تا زمانیکه شارژ دارم میتونم استفاده کنم یا اینم محدودیت داره مثلا اگر من هفته اینده برم مسافرت و 4 ماه بعد برگردم ایا میتونم ازش استفاده کنم یا باید دوباره شارژ بزنم
سلام
من تو نقشه که دیدم خونمون ناحیه سبزه ... یعنی هیچ مشکلی نداره دیگه؟؟اگه زنگ زدن گفتن پوشش نمیده اصرار کنم که میده؟(واسه اون 50%)
راستی نصب مودم و بقیه کاراش سخته ؟ میشه تو ثبت نام بزنیم که نمی خوایم کارشناس وصل کنه؟؟؟
ممنون
سلام اگر خونتون در ناحیه سبز هست فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون خونه ما یکی از بدترین نقاط است و هیچ خطی داخل خانه انتن نمیده من میخواستم مودم خارجی بگیرم ولی دل را زدم به دریا و داخلی گرفتم جالبه نصاب که امد گفت فکر نکنم داخل اینجا بگیره ولی به لطف خدا گرفت البته مودم من wifi 105 هست راجع به سوال دومت هم نصبش هیچ کاری نداره ولی بهتره بگذاری خودشون بیان تا فردا اگر مشکلی پیش امد بتونی بهشون گیر بدی چون اگر این کار را نکنی هزار تا اما و اگر میارن و میگن شما در نصب دچار اشتباه شدی .حالا دوستان دیگر هم توضیح میدن اطلاعات من همین قدر بود .نقل قول:
نقشه ی ایرانسل مشکل داره جدی نگیرینش... فقط با مودم باید تست کرد که انتن دارین یا نه این بهترین راهه... نصب مودم اصلا کاری نداره اما بگو خودش بیاد نصب کنه... نه نمیشه بزنی... مودم usb ثبت نام نکنین که تموم شده 2 تا مودم wifi هم هیچ تفاوتی با هم ندارن به جز شکل ظاهرینقل قول:
دقیق نمیدونم ولی برای مصرف ازاد اصلا نیازی نیست که اعتبارتو بیشتر از 5 هزار تومان شارز کنی hاگه نخوای بسته افزایشی بگیری...نقل قول:
اگر بسته افزایشی با حجم ١ گیگابایت خریداری کرده اید، اعتباری معادل ٦٥,٠٠٠ ریال با محدودیت زمانی یک ماهه به حساب وایمکس شما منظور می شود.
کاربران وایمکس ایرانسل می*توانند باقیمانده اعتبار بسته افزایشی خود را به بسته افزایشی بعدی منتقل نمایند. با خرید هر بسته *افزایشی دوره اعتبار این بسته*ها به مدت مجموع بسته*های خریداری شده و تا سقف ١٨٠ روز افزایش می*یابد. برای نمونه، اگر علاوه بر بسته ای با حجم ٣ گیگا بایت و اعتبار باقیمانده ٢٠ روزه (بسته الف)، بسته دیگری با حجم ١ گیگا بایت و اعتبار ٣٠ روزه (بسته ب) خریداری شود، مدت اعتبار بسته افزایشی (به اندازه روزهای باقیمانده بسته الف، به علاوه مدت اعتبار بسته ب -٥٠ روز-) افزایش می*یابد.
توجه داشته باشید که سقف مهلت استفاده از بسته افزایشی فعال شده ١٨٠ روز بوده و با خرید بسته*های جدید این میزان افزایش نخواهد یافت. برای نمونه: اگر بسته الف (با حجم ٣ گیگابایت و ٩٠ روز اعتبار) را خریداری نموده و روز بعد بسته ب (با حجم ٢ گیگابایت و ٦٠ روز اعتبار) و روز بعد از آن نیز بسته ج (با حجم ٤ گیگابایت و ٩٠ روز اعتبار) خریداری گردد، آنگاه اعتبار کل بسته افزایشی برابر با اعتبار باقیمانده بسته الف بعلاوه اعتبار باقیمانده بسته ب و ج یعنی (٩٠+٥٩+٨٨) ٢٣٧ روز می*باشد. اما با توجه به اینکه سقف اعتبار ١٨٠ روز تعیین شده است اعتبار بسته به ١٨٠ روز کاهش می*یابد.
اصلا حرفی از اعتبار مصرف ازاد نزده اما احتمالا برات باقی میمونه اما اگه تا 90 روز از وایمکس استفاده نکنی غیرفعال میشه
من چند روزپیش wimax کرفتم تا 3 روز اول اتن داشت اما بعد از 3 روز انتن ندارم من در میدان خراسان هستم مودم سالمه میتونم الان پس بدم پولمو بگیرم.
ممنون ولی من فردا می خوام ثبت نام کنم ... آخه چطور با مودم تست کنم که آنتن میده یا جواب میده یا نه؟؟؟ تنها راهش خریدن مودمه که با خریدنش هم دیگه کاربر ایرانسل شدی !!!!!!نقل قول:
یعنی کسی نبود جواب منو بده.الان می رم خودکشی می کنم!!!!!:19:دوستان یه راهنمایی خواستم.نقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه... من می خوام 256 بگیرم ولی تو سایت واسه ثبت نام وقتی کاربر خانگی رو انتخاب میکنی نمیتونی بیشتر از 128 رو انتخاب کنی.... برادرم شرکت داره میشه زد کاربر شرکتی؟ آخه نصاب میاد تو خونه میبینه ضایع نیست؟
کلا چطوریه جریانش؟؟؟؟
گفتم بهترین راه اینه که از کسی مودمشو قرض بگیرین... شما مودم و بگیر اگه گفت مشکل انتن دهی داره کارایی که گفتم انجام بده اگه مودم و تحویل گرفتی خونتون انتن نداد یا به یکی از دوستات بفروش یا پسش بده البته امیدوارم جواب بده که اکثرا هم جواب میدهنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال
من وایمکس دائمی نا محدود 128 دارم
در حسابم هروقت روی خرید بسته افزایشی وایمکس کلیک میکنم مینویسه درخواست شما انجام نشد لطفا بعدا امتحان کنید چرا ؟؟؟
اگه از 300 مگابایت بیشتر استفاده نکرده باشی راحت میتونی زنگ بزنی 707 بگی میخوام پس بدم میگه باید بررسی بشه منطقتون انتندهی ضعیفه شما هم بگو پایداری سیگنالم کمتر از 10 و سیگنال دریافتیم کمتر از 90-- (عدد منفی ) یادت باشه شماره حساب و این چیزا یادت باشه فقط قبل از این کار جای مودمتو عوض کن یک جای بلند بذارش امیدوارم انتن بده چون تا پولتو پس بدن خیلی زمان میبرهنقل قول:
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
چون نا محدود داری :31: و بسته افزایشی به کارت نمیاد مثلا شما که نا محدودی 1گیگ اضافه میخوای چیکار؟نقل قول:
دوستان گرامی و عزیز از اینکه وقت میزارین و جواب سوالا رو میدین متشکر.من میخواستم فردا برم ثبت نام کنم وایمکس اخه مودماشو نصف قیمت میده.چیزی که واسه من خیلی مهمه پینگ هست.اگه دوستان لطف کنن پینگ سرویسهای ۲۵۶ و ۱۲۸ رو بگن ممنون میشم.اخه واسه من بازی انلاین مثل کانتر خیلی مهمتر از دانلوده.دانلودو میشه دانشگاهم کرد!! اگه سریع جواب بدین ممنون میشم اخه میخوام فردا ثبت نام کنم.
این سوالاتو بارها جواب دادن... مودم wifi خیلی خوبه عالیه اصلا ریستم نمیکنه... مودمایه wifi هیچ تفاوتی به جز شکل ظاهری ندارن... اگه نامه ی شرکت ببری هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
اگه نامه بهش بدی از سمت شرکت داداشت که مهر شرکتم پاش باشه و این حرفا مشکلی پیش نمیاد ضایع هم نیست :27: چون الان مثلا تو خونه استفاده میکنی پس فردا تو شرکت باز روز بعد توو دانشگاه :31: دیگه انقدرها هم گیر نمیدن فقط میخوان طبق قانون باشن همیننقل قول:
من یه مشکلی دارم . این سرویس اعتباری وایمکس رو گرفتم . می خواستم بدونم چطوری میشه اعتبار رو شارژ کرد ؟ من 12000 تومن ریختم به حساب از طریق خوده سایت ایرانسل ولی 2 روزه نمی تونم به اینترنت وصل بشم . آیا حتما باید با کارت شارژ اعتبار بگیرم؟ قید 12 تومن رو بزنم ؟
میشه بیشتر توضیح بدی 12000 تومان ریختی برای چه سرویسی؟ وارد حساب کاربریت که میشی اعتبارت زیاد نشده؟نقل قول:
اگه طرحت 3 گیگ پایه است باید 12500 شارژ میکردی... برو توو پنلت ببین طرحت چیه تغییر نکرده...
وقتی میخوای پولو واریز کنی پایین توضیح داده که اگه مشکلی پیش اومد به ایمیلی که داده ایمیل بزنی
با سلام مانده حساب من كه تو ايرانسل زده به مگ يا بايت است ممنون ميشم جواب بديد.
2 صفر رو بردار میشه مگابایت موندهنقل قول:
آقا جواب ما رو نميدين ؟!!
اين واسه اينترنت دانشگاههکد:http://www.pingtest.net/result/40912001.png
:31:کد:http://www.speedtest.net/result/1309622564.png
بایت... هر 1000 بایت میشه 1 کیلوبایت هر 1000 کیلوبایت هم میشه 1 مگابایت اگه اشتباه نکنم :20:نقل قول:
البته هر 1024نقل قول:
نمیدونم چرا وقتی یه نفر جواب میده بقیه حتما یا باید همون جواب رو بدن یا جواب غلط بدننقل قول:
همون طور که گفتم مانده حساب باید 2 صفر رو برداری میشه مگابایت مونده ولی حجمی که استفاده کردی به بایت هست و دوستمون هم حجم مونده رو پرسید نه حجم مصرف شده
اولا جوابتو ندیدم دوما شما حرفه ای سوما اینجا بحث و بررسی باید بکنیم نه اینکه یکی سوال کنه فقط یک جواب بگیره نظر شما چیه؟ من میخوام بحث و باز کنم :27: ما هم گفتیم بایت خوب اینجا تبدیل بایت به مگابایت چرا 2 تا صفر باید کم کرد؟نقل قول:
نقل قول:
ممنون از پاسخت . خدمتت عرض کنم طرح تعرفه من اعتباري 128 پايه-6ماهه هستش تا 3 روز پیش اینترنت داشتم . توی حسابم هم که میرم میگه اعتبار خودتون رو افزایش بدین. من دفعه قبل یه کارت شارژ ده تومنی گرفته بودم و شارژ کردم. اما این دفعه گفتم اینترنتی از طریق بانک سامان که توی قسمت پرداخت قبض هستش پول رو واریز کنم . 12000 تومان ریختم به حساب و نوشت تا 24 ساعت بعد وارد حسابتون میشه که بعد 3 روز خبری نشد. امروز دوباره یه شارژ ده تومنی ایرانسل گرفتم و 9500 دیگه شارژ کردم و نوشت به اعتبار شما افزوده شد . اما هنوز نمی تونم برم اینترنت . البته وقتی میرم توی قسمت رسید بانکی نوشته 12 تومن ریختم به حساب.
ضمن اینکه توی بخش حساب هم نوشته : تاریخ شروع اعتبار ترافیک رايگان 1390/03/01 00:52:58
ضمن اینکه این قسمت رو هم متوجه نمی شم : هزینه آبونمان ماهیانه 540000
یعنی من باید ماهی 54000 تومن بدم برای چی ؟
نقل قول:
3 روز پیش 6 ماهتون تموم شد درسته؟ خوب 2 باره باید 56000 تومان بدی برای طرح 6 ماه جدیدت... چرا تغییر تعرفه ندادی؟
راجع به هزینه ابونمانم برای منم نوشته 4200 تومان دقیق یادم نیست ولی ازم سر ماه چیزی کم نکرد شاید منظورش اینه مثلا من که ماهی 1 گیگ دارم باید 4200 بدم شما هم باید هر 6 ماه 54000 تومان بدی درسته؟
دوستان سلام
همانطوري كه قبلا هم گفتم من دائمي نا محدود 128 دارم .
ايا ميتونم همين رو تغيير بدم به مثلا 512 ؟؟؟
معرفينامه رو چطوري بايد بدم ايرانسل ؟؟؟
3 روز پیش 1 ماهم تموم شد . ولی الان یادم اومد 3 هفته پیش به این طرح 6 ماه تغییر تعرفه داده بودم. چون هیچ ایمیل یا اس ام اسی در رابطه با اینکه چقدر پول تا کی باید بریزم . منم بیخیال شدم . ممنون از کمکتنقل قول:
خوب برای این که هم تجربه ثابت کرده و هم اپراتور ایرانسل گفته در ضمن میتونید ببینید برای 512 پایه مینویسه 400000000 که دو تا صفر رو برداری میشه 4,000,000 مگابایت یا همون 4 گیگابایتنقل قول:
همین جوری حساب میشه خوب
یک سوال دارم میشه گوشی یک رابط ( انتقال اینترنت ) برای ارتباط بین مودم wifi و pc باشه ؟ کمک کنید
بچه ها شمام امروز سرعتاتون پایینه یا مال من فقط اینطوریه؟
تا دیروز با سرعت 108 دانلود میکرد الان شده 16 این مرکز خدمات هم که عین آدم جواب نمیده
یک فایل 60 مگی رو الان 1 ساعت و یک ربع طول میکشه تا دانلود کنه در حالی که تا دیروز فقط یک ربع طول می کشید
دیگه به خدا شیطونه میگه دهنم باز شه یک چیزی بهشون بگم