سلامنقل قول:
گرچه این گیرنده دیجیتالی نیست اما میتونه RMVB رو پخش کنه سیگیت مدل
FreeAgent® GoFlex™ TV HD Media Player
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم به خودم جواب دادم!!!:31::31:
Printable View
سلامنقل قول:
گرچه این گیرنده دیجیتالی نیست اما میتونه RMVB رو پخش کنه سیگیت مدل
FreeAgent® GoFlex™ TV HD Media Player
خودم به خودم جواب دادم!!!:31::31:
فيلم MONSTER كه همراه تلويزيون 3D سامسونگ ميدن.نقل قول:
---------- Post added at 06:41 AM ---------- Previous post was at 06:39 AM ----------
بازگشت صدا چه مزيتي داره؟نقل قول:
سلام یک گیرنده مارشال دارم (معمولیاش)
دوسوال دارم
1- اولا اینکه از دیروز یه دفه با اینکه وضعیت اب و هوا خیلی بد نیست ولی تصویر مکث پیدا میکنه و اذیت میده
2- چطوری میشه فیرمورهاشو دانلود کنم(از کجا دانلود میشه کرد) و اینکه چطوری خود فیرمور رو اپیدت میشه کرد؟
سلام
چند تا سؤال در مورد مدلهای پایونیر داشتم.
1. سینما خانگی HTP RS33 جایگزین RS30 و همینطور HTP RS77 مدل به روز شدۀ RS70 هستند؟! مدل های RS Series 2010 هنوز گیر میاد تو بازار؟! اصلآ با وجود مدلهای جدیدتر، خریدشون رو توصیه میکنید؟!
2. تفاوت های این دو مدل جدید (HTP RS33 و HTP RS77) با مدلهای قدیمیتر در چیه؟!
3. مدلهای HTP-ES3TB و BCS-707 و PHT 77T چه تفاوتی (جز ظاهری) با مدلهای سری RS دارند؟!
4. هنوز دو اسپیکر ساروند این سیستم ها، بدون پایه ست، یا این مشکل رو برای سینما خانگی های نسل جدیدشون برطرف کردن؟!
5. اینطور که من دیدم، دیگه پلیرهای پایونیر جز سیستم سینما خانگی نیستن و خدا رو شکر نیازی با چونه زدن با فروشنده برای نگرفتن پلیر نیست، درسته؟!
6. توی پلیرهای جدید پایونیر، دستگاهی هست که فرمت mkv رو ساپورت کنه؟! به جز سامسونگ، برند دیگه ای هم هست که پلیرش این قابلیت رو داشته باشه؟!
7.لطفآ نمایندگی های پایونیر رو در تهران با آدرسشون لیست کنید.
8. قیمت های اخیر هر کودوم از 4 مدل RS رو کسی داره؟!
با تشکر :15:
از نظر سخت افزاری و فیزیکی فرقی بین ورژن 1.3 و 1.4 نیست. این ورژن ها بیشتر برای ساپورت دستگاه هایی که بهش وصل می شن هست. ضمناً دستگاه ها هم روی ورودی و خروجی اچ دی ام آی Backward Compatible هستندنقل قول:
ببخشید حذف شود
سلام .از طریق کابل HDMI 1.4 میتوان صدای تلویزیون را بدون نیاز به کابل اضافی به سینما منتقل کرد:8:نقل قول:
نقل قول:
با سلام مجدد به دوستان
كسي جواب ما رو نداد دوستان...!!!!
سلام
من يك رسيور دارم كه صداي دالبي رو ساپورت ميكنه يك dvdپلير دارم كه اون هم صداي دالبي رو ساپورت ميكنه خروجي رسيور hdmiواوپتيكال است ولي پلير optecal out داردتلويزيون من سونيw550به نظر شما ميتونم با اين وسايل صداي دالبي بگيرم يا بايد يك سينماي خانواده با ورودي اوبتيكال بخرم؟ ايا راهي وجود دارد؟براي صداي دالبي بايد از كابل اوپتيكال استفاده كنم؟
دوستان تو شیراز جایی هست که محصولات دنون و پایونز داشته باشه؟
سلام دوستان عزیز
من می خوام یه گیرنده دیجیتال بگیرم
امکانات خاصی هم نمی خوام داشته فقط شبکه ها رو بگیره کافیه نه می خوام رکورد کنه نه چیز دیگه
لطفا یه مارک خوب معرفی کنید+قیمت
راستی مارشال هم معرفی نکنید باتشکر
من یکی از دوستام هم می خواست این مدل رو بگیره امروز تماس گرفتم با نمایندگیش گفت که مدل 1311XP که جدیدتره دارند 750 تومن قبلاً 391XP رو که قیمت گرفته بودم -حدود 5 ماه پیش- 560 تومن بود.نقل قول:
حالا نمیدونم به خاطر چی این قدر گرون کردنش؟! البته قیمت دلار یه عامل اصلی هستش.
به هر حال هم نمایندگی جم 88826086 و هم فروشگاه آکوستیک 66734936 موجود دارند.
با سلام حضور MR - RAYANعزيز؛ حضورتان عرض شود كه اخيراً يك سيستم RS33 خريداري ،كه البته پلير آنرا نيزبه مدل 420 تغيير دادم . در حال حاضر با استفاده از MANUAL BOOKLET خود دستگاه و با استفاده از دو كابل HDMI ارتباطات بين آمپ و پلير و همچنين تلويزيون ( پانا V20 ) را برقرار كردم . از آنجاييكه در خروجي صدا ندارم دچار سردرگمي در اطلاعات مندرج در MANUAL BOOKLET سيستم و تلويزيون شده ام بنحويكه در يكي قيد شده ميبايست جهت صدا از كابل كواكسيال يا اپتيكال استفاده نمود و در ديگري قيد شده كابل HDMI قادر به انتقال صوت وتصوير ديجيتالي بصورت همزمان ميباشد . لطفاً در اينخصوص راهنمايي فرماييد . با سپاس
سلام دوستان
من تا 400 تومن چه سینما خانگیی رو بگیرم که mkv رو بدون مشکل پخش کنه اگر از برند lg باشه بهتره
سلام دوستان
گیرنده های دیجیتال Provision بهتره یا X vision ؟
ممنون
بدون HDMI الکومکس $62 (با مدیا پلیر و ضمانت شرکت ارائه کننده بلوسنس تو ایران) و مارشالنقل قول:
$55 (بدون مدیا پلیر) که گفتی معرفی نکن دستگاه های بدی نیست
با HDMI برای ال سی دی و ... تقریباً یکی است می توانی دستگاهی بخری که کابل HDMI روش باشه و قیمتش مناسب باشه. توی سایت
انواع مدل ها معرفی شده ببین کدوم با امکاناتی که می خوای سازگارهکد:http://digitaltv.vcp.ir
سینما خانگی تا قیمت 500 تومان
1سینما خانگی که تو برند ال جی و سامسونگ باشه که این ویژگی داشته باشه و mkvپخش کنه و زیرنویس فارسی جواب بده از usb کیفیت صداش خوب باشه جزئیات صدا مهم برام نه صدای زیاد.قیمش هم تا 500 تومان
2برای xbox36 , و لب تاب و گیرنده دیجیتال همه را با hdmi وصال کردم به lcd میشه یه خروجی اپتیکال از ال سی دی EX700 46 بگیرم بدم به ورودی سینما خانگی صدا فقط از سینما خانگی پخش بشه
سلامنقل قول:
افشین جان سینمای خانگی من ، HDMI 1.4 که دارای ARC (کانال بازگشت صدا) هست رو ساپورت میکنه و با کابل HDMI 1.4 هم به TV وصلش کردم ولی صدا توی سینما خانگی نمیاد. آیا کار خاصی باید انجام داد؟
آیا برای این کار TV هم باید این قابلیتِ بازگشت صدا رو داشته باشه؟
از کجا باید فهمید که داره یا نه؟
مرسی
samsung ht-c555 گرفتم که نمایندگی بهم نصف قیمت یعنی 220 تومن داد. خوبه؟
سلامنقل قول:
بله تلویزیون هم باید حتما این قابلیت را داشته باشه که معمولا در کنار پورت مربوطه ذکر شده . مثلا در پلاسمای VT20 که دارای 4 پورت HDMI هست پورت HDMI 2 این قابلیت رو داره و پشت پنل در کنار نام اون عبارت ARC هم نوشته شده .:10:
سلام
من قصد خرید گیرنده دیجیتال رو دارم
TV من هم C8000 هست Full HD و سه بعدی
در مورد گیرنده دیجیتال شاتل تو عصر ارتباط مطلبی خوندم البته استفاده نکردم ولی به نظر امکانات خوبی داره
البته فراسو هم هست
حداقل مزیت شاتل و فراسو در ساپورت کامل زبان فارسی هست
در مورد ایکس ویژن هم با این که تبلیغات زیادی در موردش شده ولی خیلی دوستانی که داشتن خیلی راضی نبودن و مشکلاتی باهاش داشتن
البته به نظر میرسه چه تو این تاپیک و کلا بحث های که شده گیرنده دیجیتال بلوسنس T+14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا میشه گفت بهترین گیرنده دیجتال هست
هر چند میشه گفت این گیرنده دیجیتال امکانات خوبی داره ولی واقعا در بعضی موارد خیلی اقراق شده
مثلا تو مشخصات این دستگاه گفته شده
- قابلیت پخش فیلم های 3 بعدی (3D) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که خوب میشه گفت دیگه از اقراق هم گذشته و یه جورای میشه گفت خنده دار هست و متاسفانه باید گفت حتی توهین به شعور خریدار هم هست
یعنی انقدر سطح آگاهی مردم رو پایین میدونه یا فقط برای فروش بیشتر و جذب مشتری این کارو میکنه
دوستان عزیز بهتر از من میدونن فیلم سه بعدی روی بلو ری عرضه میشه و خوب حجم این فیلم ها هم بسیار بالا!!!
و برای دیدن فیلم های سه بعدی شما فقط باید از دستگاه بلو ری استفاده کنید و جالب تر اینجاست که بلوری معمولی هم
قادر به پخش فیلم های سه بعدی نیست و باید بلوری شما بلوری سه بعدی باشه تا بتونه فیلم سه بعدی رو براتون پخش کنه
مثلا بلو ری BD-C7500 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمیتی در حدود 400 خورده ای فقط میتونه فیلم های بلو ری و DVD و بقیه فرمت ها رو پخش کنه ولی قادر به پخش فیلم های سه بعدی نیست!!!
تمام موارد بالا رو کنار بذاریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابل استفاده شده یعنی کابل HDMI در دستگاه بلوسنس HDMI Version 1.3 هست و دیگه کاملا واظحه که برای دیدن فیلم
سه بعدی باید کابل HDMI شما ورژن 1.4 باشه چون عملا ورژن 1.3 قادر به پخش تصاویر سه بعدی نیست
احتمالا اینجاست که میگن الله اکبر قدرت خدا رو بیبین این دستگاه بلوسنس که قیمتی اگه اشتباه نکنم در حدود 85 تومن داره چه جوری با این شرایطی که گفتم قادر به پخش فیلم های 3 بعدی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این رو هم بگم من خودم از بلوری BD-C6900 استفاده میکنم و قابلیت پخش تصاویر سه بعدی رو دارم و فقط میخوام از این دستگاه برای گیرنده دیجیتالش استفاده میکنم
فقط خواستم اینو بگم که دوستان فکر نکنن هر چی تو مشخصات می نویسه درسته!!!
البته امیدوارم بقیه مشخصاتش مثل این مورد نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا برای من ساپورت زبان فارسی مهمه حالا چه زبان منوها باشه چه زیرنویس و مخصوصا تلتکست
سلام دوستان
راهنمايي ميخوام....
من يك سينما خانگي مي خوام كه كدهاي صدايي dolby logicII , dts و .... از فرمت mkv هم پشتيباني كنه كه عالي
ميشه(usb) ... در ضمن براي موزيك گوش دادن هم خوب باشه...
نقل قول:
سلام
شما قاعدتا نباید مشکل داشته باشید
با همون کابل hdmi مشکلتون حل میشه
دقت کنید تو ستینگ پلیر تون : Digital Audio Out settings
hdmi out روی auto باشه
با تشكر از شما آيا setting مشابهي جهت تلويزيون هم وجود دارد ؟نقل قول:
پلیز هلپ می!!نقل قول:
چراتلویزیون ؟نقل قول:
مگه شما پلیرتون رو به سینمای خانواده وصل نکردید؟
خود تلویزیون داره اما نیازی به تغییرش نیست به صورت هوشمند میشناسه ( یعنی یا صدا رو از بلندگوهای خودش پخش میکنه - در بدترین حالت - و یا صدا از طریق بلندگوهای سینمای خانواده پخش میشه )
اگه ستاپ پلیر رو گذاشتی رو auto و باز هم صدا نداری به ستاپ سینمای خانواده یه سری بزن !! ( متاسفانه من با ستاپ rs33 اشنایی ندارم )
چند دی وی دی دیگه رو هم تست کن شاید مشکل از دی وی دی باشه
rs 33 صدای hd ساپورت می کنه؟
1- بايد پلير به آمپ شناسانده بشه تا صدا و تصوير در خروجي بلندگو و HDMI داشته باشينقل قول:
معمولا فروشنده ها اين كار انجام ميدن.
اگر تصوير داري بايد در منوي آمپ تنظيمات مربوط به ستاپ صدارو انجام بدي
اگر از بلندگوها صداي كامل داري مشخص پلير به امپ معرفي شده
اگر نداري بايد اول پلير معرفي كني
2- شما پلير مستقيم به تي وي وصل كن ببين صدا و تصوير داري؟
در نهايت اگر نشد با فروشنده تماس بگير خودش راهنمايي ميكنه
با سلام.می خواستم بدونم با آمپلی pioneer VSX-1020-K چه اسپیکر سیستمی می تونم باهاش ست کنم که خوب جواب بده؟
آمپلی 7 کانالس . اسپیکر هم باید حتما 7 کاناله باشه؟(یه توضیحی میشه بدین من زیاد اطلاعات ندارم)
با تشکر.
+T14 چرا تو سایت بلوسنس نیست ؟
فقط T14 هست +T14 تولید کجاست ؟
آیا بهترین گزینه که هم DTV باشه و هم انواع فایلهای تصویری رو از رو هارد پخش کنه همین +Blusens T14 هست ؟
با توجه به این که تو سایتش +T14 نیست کدوم مدل رو بگیرم ؟
جایه خاصی این مدل رو عرضه میکنه ؟ ( نمایندگی داره ؟ )
کد:http://www.blusens.com/en/products/digital-home/sub/TDT/
نقل قول:
سلام دوست عزیز
از حرفی که میزنی مطمئنی؟
دوستان کمک
سینمای خانگی مدل lh-t768 رو گرفتم خیلی ضد حاله!
1-رو فلش فایلای divx رو کلا نمیشناسه
2-رو dvd فایلای فول hd رو نمیشناسه
3-کلا زیرنویس فارسی رو به یه زبون عتیقه مینویسه
تو رو خدا کمک کنید به دلم موند یه فیلم رو دزست باش نیگا کنم!!
اصلا این مدل hd playerهست؟
نقل قول:
T14+ در واقع همون T14 است که چندتا عیبش برطرف شده
تفاوت های دستگاه +T14 و T14:
1- حذف پورت Scart و اضافه شدن پورت Component و Composite
2- جا به جا شدن پورت USB از پشت دستگاه به جلو
3- اضافه شدن 4 کلید کنترل کانال و ولوم در جلوی دستگاه
4- اضافه شدن نمایشگر شماره کانال در جلوی دستگاه
تا به حالا فیس لیفت پراید را دیدی؟!!!
چراغهای صبا عوض میشه! اسمش میشه 141، 132 و غیره
ظاهر عوض شده و اسمش، اما موتوری و ایمنی و غیره تغییری کرده؟!!!
در اصل همونه که پوسته اش عوض شده
عرضه کننده اش شرکت عرشیان تجارت سما با نام اختصاری سما (با مسئولیت محدود) به شماره ثبت 381462است
http://www.saamabusiness.com
ما هم نمایندگی اصفهانش هستیم
isfahaneshop.com
فعلا هم موجود نیست
تی 14 داریم 1 دونه یادگاری نگه داشتیم!:31: ولی 14+ نیست تا بعد عید
دوست عزیز اصولا کابل 1.3 و 1.4 نداریم. حتی پورتشون هم از نظر ظاهر یکیه. بلکه باید از نظر پردازش و سخت افزار داخلی 1.4 باشد.نقل قول:
در ضمن ممکنه این DVT بتونه فایلهای 3D رو از طریق playerش پخش کنه. البته من احتمال زیاد می دهم که فقط فایلهای 3D آناگلیف (که با عینک شیشه رنگی دیده می شود) را پخش می کند نه فایلهای تلویزیونهای مبتنی بر عینک اکتیو شاتر.
قبل از خريد بايد طلب كمك ميكيردي!نقل قول:
اين همه تو اين تايپ در مورد زيرنويس صحبت شده!
چند بار دوستان گفتند دي وي دي پلير HD پخش نميكنه؟
من خودم این بلوسنس ها را میفروشمنقل قول:
و فیلم 3D را با عینک توی این دستگاه دیدم
از طریق پلیرش فیلم را از روی هارد 500G خواند و پخش کرد و من هم دیدم
فقط اطلاعاتم در مورد انواع 3d یکمی محدود است چون به جز این مورد تا حالا توی حیطه کاریم نبوده، بنابراین وقت زیادی صرف یادگیری در مورد سه بعدی نکردم
توی ساختمان جهان نمای اصفهان سینمای 4بعدی هست (بعد چهارمش صندلی های سینما با قابلیت حرکت بود)
ولی تفاوت چندانی به جز این که اونجا سینما بود و اینجا توی خانه حس نکردم
منظور شما از این 3D چی است؟ میشه بیشتر توضیح بدهید تا شفاف سازی بشه؟!
یک خورده از موضوع تاپیک خارج میشیم ولی:نقل قول:
پخش (و دیدن) 3D اصولا بر این اساس است که هر یک از دو چشم تصاویر متفاوتی ببینند و در واقع مغز دچار توهم دیدن اشیاء (در مقابل دیدن تصاویر) شود. بطور کلی 3 روش عمده برای پخش 3D وجود دارد:
1- پخش دو تصویر بطور همزمان با دو نور پولاریزه که عمود بر هم هستند و استفاده از عینک های پلاریزه که شیشه های آنها عمود بر هم هستند و هر شیشه فقط اجازه عبور یکی از تصاویر را می دهد. اگر شیشه ها (تلق) این عینک را در آورید و روی هم قرار دهید، در یک حالت اجازه عبور نور می دهند و اگر یکی را 90 درجه بچرخانید، مثل این است که کدر می شوند. این تکنیک الان خیلی مرسوم نیست.
2- استفاده از فیلترهای رنگی در شیشه عینک که مثلا یک شیشه آبی و دیگری زرد است و در موقع پخش هم رنگهای دو تصویر جوری فیلتر می شود که با هریک از شیشه های عینک فقط یکی از تصاویر دیده شود. این همان تکنیک آناگلیف است.
3- استفاده از عینک اکتیو شاتر یعنی تلویزیون با فرکانس بالا (تغییر بسیار سریع صفحه نمایش) دو تصویر را بطور متناوب نمایش می دهد که تفاوت کمی باهم دارند. در زمان پخش، یک فرستنده IR (در TV) اطلاعاتی را به عینک می فرستد. عینک یک گیرنده IR (و باطری) دارد و هر یک از شیشه های آن بر اساس اینکه کدام تصویر فرستاده می شود بطور متناوب، کدر یا شفاف می شود (شاتر اکتیو). به این ترتیب دو چشم دو تصویر متفاوت دریافت می کنند و این باعث درک سه بعدی در مغز می گردد.
موفق باشید
سینما سامسونگ ما خیلی مزخرفه
بعضی dvd -vcd رو نمیخونه
میشه نرم افزارشو خودم آپدیت کنم؟
سینما سامسونگ ما خیلی مزخرفه
بعضی dvd -vcd رو نمیخونه
میشه نرم افزارشو خودم آپدیت کنم؟
-----------------------------------------------------------------------نقل قول:
دوباره سلام
باتوجه به صحبتهای شما اگه من درست متوجه شده باشم گزینه 2 هم یکی از روشهایی است که بهش گفته میشه فیلم 3D
و با توجه به اینکه من خودم با دستگاه بلوسنس این تصاویر را با عینک (یک شیشه آبی و یکی قرمز) دیدم و سه بعدی بودنش را حس کردم باز هم منظور شما را از این نوشته زیر متوجه نشدم:31:
و همچنین متوجه نشدم که این دستگاه قابلیتش را داره (خودم دیدم و هرکی میخواد فیلم 3بعدی بیاره تا نشانش بدم) یا نه!
اگه از لحاظ علمی توضیحی وجود داره که با چیزی که من دیدم مغایرت داره ممنون میشم راهنماییم بکنید
-----------------------------------------------------------------------
[/QUOTE]مثلا تو مشخصات این دستگاه گفته شده
- قابلیت پخش فیلم های 3 بعدی (3D) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که خوب میشه گفت دیگه از اقراق هم گذشته و یه جورای میشه گفت خنده دار هست و متاسفانه باید گفت حتی توهین به شعور خریدار هم هست
یعنی انقدر سطح آگاهی مردم رو پایین میدونه یا فقط برای فروش بیشتر و جذب مشتری این کارو میکنه
دوستان عزیز بهتر از من میدونن فیلم سه بعدی روی بلو ری عرضه میشه و خوب حجم این فیلم ها هم بسیار بالا!!!
و برای دیدن فیلم های سه بعدی شما فقط باید از دستگاه بلو ری استفاده کنید و جالب تر اینجاست که بلوری معمولی هم
قادر به پخش فیلم های سه بعدی نیست و باید بلوری شما بلوری سه بعدی باشه تا بتونه فیلم سه بعدی رو براتون پخش کنه
احتمالا اینجاست که میگن الله اکبر قدرت خدا رو بیبین این دستگاه بلوسنس که قیمتی اگه اشتباه نکنم در حدود 85 تومن داره چه جوری با این شرایطی که گفتم قادر به پخش فیلم های 3 بعدی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
-------------------------------------------------------------------------------------
"نظر کاملاً شخصی:
نظر من درباره فیلم سه بعدی با توجه به اطلاعات قبلی و مطالب پست های قبلی (اینها را قبلاً تو اینترنت خوانده بودم) این است که با ایجاد توهم برای چشم انسان باعث میشه که فیلمی که میبینی احساس بکنی وقتی یک نفر داره توی فیلم به شما نزدیک میشه با اون نفری که عقبتر ایستاده فاصله شون با شما متفاوت است (به عبارت دیگه تصاویر عمق پیدا میکنه یا سه بعدی میشه یا هر اسم دیگه ای که داره) و وقتی دستت را به طرف اون می بری حس میکنی دستت واقعا به اون نزدیک شده (در صورتی که واقعاً دستت از صفحه نمایش فاصله داره!)
و یک سری چیزهای دیگه، که اگه این نظر من درست باشه و بشه اسم فیلم سه بعدی روش گذاشت، من این ها را با بلوسنس تست کردم و واقعاً دیدم.
حالا یک نفر من را راهنمایی کنه که اگه بلوسنس نمی توانه سه بعدی پخش بکنه من چی دیدم و با گفتم چیزی که دیدم، چه دروغی به مردم گفتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :blink:"