اگر 2 ظهر وست خیابون ازش استفاده کنی آب میشه :دینقل قول:
ولی وقتی در منزل استفاده می کنید مسلما اگر از گرما برای شما مشکلی پیش بیاد برای اون هم پیش میاد!
میشه با خرید یک کول پد مشکلات رو حل کرد
اگر 2 ظهر وست خیابون ازش استفاده کنی آب میشه :دینقل قول:
ولی وقتی در منزل استفاده می کنید مسلما اگر از گرما برای شما مشکلی پیش بیاد برای اون هم پیش میاد!
میشه با خرید یک کول پد مشکلات رو حل کرد
سلام . من میخوام یه لپ تاپ بگیرم با مشخصات زیر :
- cpu و گرافیک مهم ترین قسمته برام .. cpu corei7 سرعت بالا باشه .. ( i7 2nd generation)
- بهترین گرافیکای بازار روش باشه
- مانیتورش 15 الی 17 باشه
- قطعاتش قابل ارتقا باشه
- FULL HD
- ترجیحا 3D (نباشه هم اشکال نداره )
قیمت هم تا 2میلیون .. بیشرم شد اشکال نداره
منم می خام بگیرم 6090 ولی این جور که شنیدم گرافیکش مشکل پیدا میکنه چون خیلی گرم میشه 6770 گرافیک قدرت مندی هست.نقل قول:
من هنوز منتظر جوابم ... :25:نقل قول:
نقل قول:
سوالات شما در مورد قیمت و وجود داشتن در ایران هست ، فقط کسانی که در بازاری مثل پایتخت و یا رضا فعالیت و یا حضور دارند می تونند پاسخ گو باشند.
پس بهتره مستقیما از فروشنده ها بپرسی تا مطرح کردن در فروم
نقل قول:
چیزی که شما می خواهید فعلا در بازار ایران نداریم
سونی سری F 3D هست و بالای 2300 قیمت داره اما گرافیکش چندان قدرت مند نیست.
از HP هم Envy 17 3D هست که ایران نماید
از ایسوس هم سری G73SW هست که شاید در بازار پیدا کنی، البته ورودش فکر کنم طول بکشه اما شاید هم باشه!
من تبریز زندگی می کنم.نقل قول:
فروشنده ها اینجا درست و حسابی جواب نمیدن.
واسه همین تو فروم مطرح می کنم.
در هر حال، ممنون از وقتتون. :20:
سلام من توی شیراز چندتا مغازه گشتم کیبرد فارسیhp 6080 رو پیدا نکردم.همش عربی بودن. فارسی داره؟
کدوم گارانتی بهتره؟
آقا من نمیدونم اینی که میخوام بخرم ایران چه قیمتی داره ، ولی اینجا بین 1200 تا 1800 یورو قیمتش هست ، برای همین - همینجا پستم رو میزنم ،
به نظرتون بین سری E و F سونی کدومش بیشتر به درد من میخوره و قدرت بیشتری داره برای این کارها :
برنامه نویسی
بازی
ادیت فیلم
و انگولک به هر نرم افزار سنگین دیگه ای ،
من بالاترین حد CPU و کارت گرافیک رو توی بخش کانفیگور هر دو انتخاب کردم که شد این :
برای سری F :
Intel® CoreTM i7-2630QM 2,00GH
NVIDIA® GeForce® GT 540M 1GB
و برای سری E :
Intel® CoreTM i7-640M, 2.80GHz
ATI MobilityRadeon HD5650 1GB
فقط میخوام اگر توی یک بازی مثل رد آلرت آنتی آلیاس رو گذاشتم روی 4 و باقی مشخصه های گرافیکی رو گذاشنم روی Ultra High کم نیاره .
رمش رو هم 8 گیگ در نظر بگیرید .
شما سری F رو بگیرنقل قول:
هم گرافیکش و هم سی پی یوش بالاتره.
NVIDIA® GeForce® GT 540M 1GB گرافیک متوسطی است ولی خوب بازی مثل رد الرت رو به راحتی می کشه. فقط تو بازیهای سنگینی مثل کرایسیس و مترو 2033 و رایزن رو تو اولترا کم میاره.
نقل قول:
رو کیبورد هیچ چیز جز حروف انگلیسی نباید باشه ! افت کلاس داره
باور کن اگه یک هفته وقت بزاری دیکه نیازی به داشتن کیبورد فارسی نداری
من پایان نامه ام رو با همین کیبورد انگیلیسی به زبان فارسی تایپ کردم + 4000 تا پستم در اینجا :دی
نقل قول:
کلا کلاس و قدرت و کیفیت سری F رو با سری های دیگر مقایسه نکنید.
سونی برای برخی از سری ها مثل Z و X معمولا سنگ تموم میزاره
مخصوصا بهترین 3 بعدی ممکن برای لپتاپ ها را سونی داره عرضه می کنه
در مورد گرافیک هم بگم که خوبه اما برای بازی ها عالی نیست و مخصوصا برای پردازش 3 بعدی بازی های سنگین کمی کم میاره
نقل قول:کم میاره ، یعنی چه قدر کم میاره ؟نقل قول:
مثلا آنتی آلیاس رو روی 4X میکشه ؟
چون سری F رو نمیذاره چیپ گرافیکش رو خودمون انتخاب کنیم :41:
بدبختی گیرمون هم که یکی دو تا نیست ! فقط سونی هست که میذاره کیبورد لایوت رو خودمون انتخاب کنیم .
نقل قول:اینجا بنچمارک کارت گرافیک GT 540M هست.کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html
محتوای مخفی: توضیح کوتاهی در مورد FPS
سلام دوستان
کسي قيمت asus n53sn با 16gig رم و صفحه fullHD رو داره؟
سلام
می خوام یک لپ تاپ تهیه کنم حداکثر تا یک میلیون و ششصد
1- Blue-Ray داشته باشه
2- core i7
3- گرافیک خوب
4- وزن مناسب (خیلی سنگین نباشه
5- USB 3 هم اگه داشت خوبه (مهم نیست)
6- مارک SONY, Dell, HP
چند مدل پیشنهادی:
1- Sony VAIO F13WFX
2- HP Pavilion DV6-6090
3- Dell XPS L502-A
ممنون
خیلی خیلی ممنون .نقل قول:
من در حقیقت لپتاپ رو برای بازی نمیخوام ، چون از هر کنسولی یگی دارم :31: ولی از اونجایی که لپتاپهای Gaming همیشه بهتر هستند برای همین میخوام Gaming Laptop بخرم . قبلش میخواستم IbuyPower بخرم ولی گویا توی آلمان گیر نمیاد .
من این رو بیشتر از همه برای برنامه نویسی میخوام - و حالا 4 تا بازی هم بشه باهاش اجرا کرد بد نیست چون مثلا Red Alert Uprising نسخه کنسولی نداره .
و با این حساب به نظرم همین سری F کافیم باشه :20:
فقط یه چیزی ، سری F مشکل حرارتی که ندارند ؟ چون Lenovo ها کلا مشکل حرارتی ندارند ولی به جاش HP مث گریل برقی داغ میشه .
شما مطمئن هستید اچ پی مشکل گرم کردن داره؟مدل hp 6090 چطوره؟نقل قول:
آره ، من همین الان یه Compaq Presario CQ70 دارم ، و با پشتیبانی HP که صحبت میکردم گفتم این چه وضعیه یه رد آلرت باز میکنم دستگاه میشه مثل بخاری ! گفتش تمام محصولات ما (یعنی HP) داغ میشند ولی براشون مشکلی درست نمیشه - با این حال من از گرمای این وسیله خوشم نمیاد .نقل قول:
نه مشکل حرارتی ندارند.نقل قول:
فقط مصرف باتریشن زیاده.
بیشتر از 1-1.5 ساعت دوام نمیارن
---------- Post added at 06:10 AM ---------- Previous post was at 06:07 AM ----------
از بین این مدلها فقط سونی رو پیشنهاد می دم.نقل قول:
البته با 1.600 می تونین ASUS N53SN بگیرین که از همه ی اینها بهتره. و تمامی چیزایی هم که می خواین داره.
چرا asus n53sn از hp 6090 بهتره؟نقل قول:
من بعد از کلی تحقیق بین این دو مدل اچ پی رو انتخاب کردم چون سخت افزارش بهتره و اندازه کوچکتری داره
hp 6090 فقط گرافیکش حدود 15% بهتره ، ولی با مشکل گرمایی که خود لپتاب داره ، مطمئنا رو گرافیکم تاثیر می ذاره
و اینکه asus n53sn کیفیت تصویر بهتری داره و هم اینکه دارای پورت USB 3.0 هست.
6090 نسبت به asus n53snهارد بهتری داره دوتا یو اس بی تری داره.گرافیک بهتر. انداره کوچکتر.فینگر پرینت. قیمت کمترنقل قول:
سلام و خسته نباشید به دوستان گرامی
رشته من معماری هستش و میخوام لب تاب بگیریم برای کار 3max
در مورد لب تاب مارک هاش بررسی کردم برای یک میلیون 400 تومان باید برم سراغه سونی به نظر شما دوستان چه لب تابی بگیریم بهتر هستش که برای کارم بشه ازش استفاده کرد به نظر برای کارم باید سی پی یوم و کارت گرافیکم بالا باشه به نظرم راستی یک سوال هم برام پیش اومده بود این لب تاب هایی که روشون زده بلوری آیا دیویدی معمولی رو میخونه یا باید دیسک بلوری باشه
راستی قفل صفجه موس هم داشته باشه که بخوایم تایپ کنم دستم هی نره روی صفحه لمسیش هی موس جابجا بشه
ممنون از استادان گرامی
زیاد بودن حجم هارد دلیل بر برتری نیست.نقل قول:
تا اونجا که من می دونم یو اس بی 3 نداره ....
گرافیکش 15% بهتره ولی گرمای دستگاه کارایی کارت گرافیکو پایین می یاره
وزنشون تقریبا یکیه. اچ پی 2.9 و ایسوس 3 هست
قیمت اچ پی هم فقط 40 تومن کمتره ...
در کل من اچ پی رو به علت آمار خرابی بالا و دمای بیش از اندازه ، توصیه نمی کنم.
dv6-6090 دو عدد پورت USB3 دارد از نظر گرمایی هم بسیار مناسب می تونید به تاپیک مخصوص 6090 سر بزنید و دمای اون را مشاهده کنید. آمار خرابی هم الکی نگید (در مورد سری جدید اچ پی). اینم نقل قول از دوستان:نقل قول:
بگذریم ریویو های 2011 را که می خوندم خیلی ها از اچ پی تعریف کرده اند. الکی که پرفروش نشده.نقل قول:
دوست عزیز بهتره تحقیق کنید بعد بگین خرابی بالا داره!نقل قول:
در کل من اچ پی رو به علت آمار خرابی بالا و دمای بیش از اندازه ، توصیه نمی کنم.
من یادمه 2 سال پیش هم میگفتن حرارتش زیاده و این باعث خرابی میشه!اما من ک الان 2 ساله اچ پی دارم و حتر شده 7 روز هم خاموشش نکردم تا حالا خرابی یا ایرادی نداشته برای گرماش هم شما میتونید یه کوول پد خوب بگیرید تا از این گرما کم کنه(من ک استفاده نمیکنم)
من حرفهام رو با تعصب اینا نمیزنم عین واقعیت رو گفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سند. تا سال پیش که اینطوری بود.
حالا تو امسال فک نکنم اچ بتونه بیاد اول شه.
این عکسم از خودم نیست.
مال سایت آماری بین المللی گیزمودو هست.
کد:http://gizmodo.com/5406415/laptop-reliability-study-asus-and-toshiba-come-out-on-top
این که مال 2009 هست و آمار 3 سال پیشش (که فکر کنم در این بازه کارت های گرافیک که روی لپ تاپ های اچ پی بود مشکل داشت و آمار خرابیش بالا بود) همون طور هم که می بینید در بازه دو ساله اختلاف کمتر شده از کجا می دونید تا حالا اختلاف صفر نشده ؟! (نمی گم صفر شده شایدم برعکس شده)نقل قول:
اینم یه سایت برای مقایسه:
(البته رنکش تو الکسا از سایت squaretrade.com که این آمار را داده خیلی بهتره)کد:http://www.laptopmag.com/mobile-life/best-brands-overall-verdict-2011.aspx
من HP دارم ، زمانی که خریدم اگر چه بهترین نبود ، ولی یکی از خیلی خوب ها بود .نقل قول:
هم خیلی داغ میکنه ، هم 4 بار دادم به گارنتیش که یک بار مادربوردش رو عوض کردند !
من حرف دوستمون رو به عنوان کسی که بیش از 8 ساله از لپتاپهای HP استفاده میکنه تائید میکنم و تنها دلیلی که این برند مزخرف رو دوباره انتخاب کردم ، قیمت مناسبش بود که این بار دیگه اشتباه قبل رو تکرار نمیکنم .
خواهشن دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن
به این دو SONY VAIO VPC F215 FX
2,299,000تومان
SONYBRANDVAIO VPC F215 FX/BMODEL
CORE i7 2.0-2.93 GHZ turbo boost SANDY BRIDGE 2630
CPUMB 6CACHEOS
GB 6 DDR3
RAM
GB 640 SATA
HARD
BLURAY ROM & DVD/RW
DRIVE
XBRITE + 16" 3D FULL HD 1920 * 1080 PIXEL
LCD
GB 3.8 GFORCE 540 @ 1024 MB DDR3
GRAPHIC
WIN 7 HOME PEREMIUM 64 BIT ORIGINALa/b/g 802.11 n
WIFI
YES - HDMI
BLUETOOTH
YES-WEBCAM
i Link
USB II * 3 - ESATA
PORT
KG 2.9
WEIGHT
ONE YEAR
GUARANTEE
MADE IN CHINA
و این یکینام مدل HP Pavilion dv6-6090ee پردازنده نوع پردازنده
قیمت : ۱,۵۰۰,۰۰۰ تومان
Pavilion dv6-6090ee
Intel Core i7-2630QM سرعت پردازنده
2 GHz up to 2.9 GHz حافظه حافظه نصب شده 8GB تکنولوژی ساخت DDR3 SDRAM هارد دیسک ظرفیت هارد 1 TB سرعت چرخش هارد 5,400 RPM نوع هارد SATA درایوهای نوری نوع درایو نوری
Blu-Ray ROMنمایشگر تکنولوژی ساخت HD LED HP BrightView Display اندازه نمایشگر
15.6 اینچ حداکثر رزولوشن (پیکسل) 1366 x 768 گرافیک پردازنده گرافیک
AMD Radeon HD 6770M حافظه گرافیک نصب شده سیستم عامل نام سیستم عامل نصب شده Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit باتری زمان کارکرد با یکبار شارژ نوع باتری 6Cell - Lithium Ion ابعاد و وزن عرض 37.8 سانتیمتر طول 24.6 سانتیمتر ارتفاع 3.1 سانتیمتر وزن 2.9 کیلوگرم گارانتی مدت زمان گارانتی یک سال امکانات دارای تکنولوژی های LAN - CAM - BT - USB3 - WIFI
COUNTRY
من الان عجله ایی برای خرید ندارم میتونم سه ماه دیگه صبر کنم به نظر شما دوستان کی لپ تاب بخرم بهتر هستش
چون قیمت این لب تاب HP واقعا ارزانتر از سونی هستش به نظر من HP بهتر هستش
البته میتونم صبر کنم که سونی هم همون قیمت بشه که اونو بخرم
میخواستم از دوستانی که این لپ تاپ ها رو دارن یا اطلاعاتی در مورد این دو لپ تاپ دارن
به ما هم انتقال دهن بلخره شما دوستان مویی در این زمینه سفید کردین و تجربه همتون زیاد هستش
نظر تک تک دوستان برای من مهم هستش ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان
تفاوت f136fg ایران رهجو با f13wfx چیه؟و کدوم بهتره؟ ایا هر دو full hd هستند؟
کدام یک از گارانتی های معتبر f13wfx را داره؟
من اصفهان هستم. از دوستان اگه جایی که با گارانتی و قیمت خوب داره را معرفی کنید ممنون میشم.
نقل قول:
مگه گوشیه که هم قیمت بشن ؟ لپتاپ ها قیمتی ثابت دارند ، مدل سونی نهایت 50 تومان ارزان تر بشه.
عمده قیمت مدل سونی به خاطر صفحه نمایش آن هست که تا حالا روی هیچ لپتاپی استفاده نشده .
سری جدید F 2D هم بزودی وارد بازار میشه.
اگر صفحه نمایش زیاد مهم نیست مدل Hp و یا N53SN از ایسوس رو خرید کن.
اما هر دو با رزولیشن WXGA هست و کیفیت در بازی ها و فیلم های FULLHD متوسط هست
ّf136 فول اچ دی هست و مسلما خریدش به صرفه تر هست ، البته گرونتر هم هست.نقل قول:
WFX مدل 900p هست و کیفیت بالایی هم داره اما به پا FULLHD نمیرسه
سلام . من میخوام یه لپ تاپ بگیرم حدود 2تومن تا 2.400نقل قول:
بین asus g53sw 3d و msi gx680 کدومو بگیرم .. خواهش میکنم بگید چی کار کنم .. آیا 3d به درد میخوره ؟
و ایکه asus g53 تو اسایتا زده fhd نیس .. من خودم نظرم رو asus g53 هستش .. اما fhd خیلی برام مهمه
g53 فول اچ دی هست.نقل قول:
و بی شک از gx680 بهتره.
اي بابا چرا کسي جواب نميده؟نقل قول:
من قبلا میخواستم همین مدل رو بگیرم ولی هیچ جا توی ایران فول اچ دی رو از این مدل ندیدم بیشترین رمی که دیدم هم 8 بود ولی شما با120 تومن میتونید خودتون بهش اضافه کنیدنقل قول:
نقل قول:
این مدل در ایران نیست و باید سفارش بدی برات بیارند
قیمتش هم حدود1800 تا 2 تومان حساب کن.
سلام دوستان.
من بعد کلی تحقیق و بررسی کلی لپ تاپ فردا میخوام برم 6080 بگیرم.
به نظر شما می ارزه 200 تومن به 6080 اضافه کنم 6090 بگیرم؟