نقل قول:
نوت بوک که نمی سوزه ! اصلا یعنی چه بسوزه ؟ نهایتش مشکل پیدا کردن رم و هارد و .......
البته زیاد نیست و احتمال خرابی هم کمه
نقل قول:
نوت بوک که نمی سوزه ! اصلا یعنی چه بسوزه ؟ نهایتش مشکل پیدا کردن رم و هارد و .......
البته زیاد نیست و احتمال خرابی هم کمه
نقل قول:
acer ASpire 5741G
CORE I3-330M-2.13
4GB DDR3
320 HDD
NV GT 320 1G DDR3
15.6"
DVD-RW
DOS
LENOVO G560-504
CORE I3-330M-2.13
3GB DDR3
320 HDD
INTEL 4500 MHD
15.6"
DVD-RW
DOS
HP G62-111
CORE I3-330M-2.13
3GB DDR3
320 HDD
INTEL 4500 MHD
15.6"
DVD RW
WIN 7
ویندوز XP هم یا نصب نمیشه و یا کاملا غیر پایداره
اگر برای بازی می خواد حتما مدل acer 5741g را با گرافیک 320 خریداری کنه ! در پست های بالا هم مشخصاتش هست.نقل قول:
صفحه کلید خوبی داره ، زیبایی هم سلیقه ای هست
سلام به دوستان بخش لپ تاپ ...:11: خسته نباشید ...
یه لپ تاپ می خواستم برای یکی از رفقا که کارهای پردازشی براش در اولویت اول هست + در لویت دوم باتری + گرافیک .رنج قیمت بین 700 ال 900 تومان:13:
ممنون می شم راهنمایی کنید
لطفا لپ تاپی قوی برای برنامه نویسی به من معرفی کنید
یه سوال دیگه هم دارم ...
ATI5470 or NVIDIA gts320 ???
سلام دوستان
من یه لپتاپ با مشخصات زیر می خوام
فقط VAIO
Lcd سایزش 14 یا 15
باطریش مهمه
وزنش هم کمتر بهتر چون قراره همش جابجا شه
برای کارهای مهندسی مثل Etabs و autocad
گرافیکشم بروز باشه
bluethous و webcam داشته باشه
قیمتش هم بالای 1200000 نره
یه سوال هم داشتم فرق لپتاپ و نتبوک چیه ؟
نقل قول:
دو تا پست بالاتر 3 مدل خوب هست
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
نقل قول:
گرافیک 320 کاملا بهتر هست !
Acer 5741G
CORE I5-430M-2.26
4096
640
NV GT 320 1G DDR3
15.6"
DVD-RW
DOS
نقل قول:
EA25 FX/B/W
CORE I3-2.13-330M
4096
500
ATI 5145 512
14"
BLUE-R
win 7
2.2 Kg
این غیر پایداره یعنی چی؟نقل قول:
آخه من اصلا توجیه نمیشم! چرا نباید XP روشون نصب بشه؟
یا نصب میشه اما درایورهاش گیر نمیاد؟
نقل قول:
درایور هاش که گیر نمیاد درسته !
ناپایدار بودن هم یعنی احتمال صفحه آبی خیلی زیاده و تنظیمات بایوس هم غیر قابل دستکاری !
میشه یه منبع معرفی کنین که من رو برای این موضوع توجیه کنه؟
من نمیفهمم، مثلا CPUهای سری i چی دارن که باعث همچین جریاناتی میشه؟
بعد اونوقت چرا نباید یدونه ورژن هماهمگ از XP برای این CPUها باشه؟؟؟
سلام
دوستان من یک لپ تاپ بین 850 تا یک میلیون می خوام بعضی ها به من گفتن asus خوبه نظر شما چیه ؟
نقل قول:منظورت اینه عکس های والپیپر دسکتاپ رو به صورت کشیده نشون یده؟ اگه آره از عکسهای واید استفاده کن مثلا سایز 1600 در 900. 1280 در 720
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
منم همین سوال رو پرسیدم بهم ایسوس (آخر نفهمیدم این ایسوزه، اسوسه، ایسوسه چیه هرکی یه چی میگه)، لنوو - ایسر- دل پینشهاد دادننقل قول:
سلام ...
لپ تاپ بین رینج 600 تا 800 تومن میخواستم .
کاربرد هم بیشتر برنامه نویسی و در کل اجرای راحت نرم افزار ها .
زیاد سنگین وزن هم نباشه .
شارژی که باتری نگه میداره هم یه چیز معقول باشه .
ممنون از کمکتون .:11:
ویندوز xp روی لپ تاپ هایی که سی پی یو core i3 دارن نصب نمیشه؟؟؟؟؟؟ تا حالا نشنیده بودم cpu یه سیستم عامل خاص رو ساپورت نکنه.
بچه هایی که ویندوز xp براشون خیلی ضرروری هست از windows xp mode ویندوز 7 استفاده کنن. اینطوری میتونین همزمان از دو سیستم عامل xp و 7 استفاده کنید و احتیاج به گیر آوردن درایور برای ویندوز xp هم ندارین.
خودم روی یه دل 5010 با سی پی یو core i3 تست کردم
به نظرتون کدوم بهتره؟نقل قول:
کارت گرافیک کدومشون قویتره؟
یه لب تاب خوب میخوام حدود 800 تومان از مارک ایسر - لنوو و ایسوز-معایب و مزایای هر کدامشان را نسبت به یکدیگه بگید.با تشکر
از ایسر من 5741 جی را پسندیدم اما از لنوو و ایسوز اطلاعات خاصی ندارم
دوستان خواهشا
يه مقايسه منصفانه بين دل 5010 و ايسر 5741 انجام بدين
برادر من فردا قصد خريد داره
گرافيك هر دوشون خوبه
كلا كانفيگ هر دوشون خوبه
تنها چيزي كه براي برادر من مهمه صفحه نمايش اين دو لپ تاپه اينكه كدوم درخشانتره و زاويه ديد بهتري داره
و اينكه كدوم يكي كمتر داغ ميكنه
و كيفيت ساخت كدوشون بهتره
يه سوال
گرافيك اي تي آي 1 گيگ دل با سي پي يو i3 مشكلي نداره؟
هماهنگ هستن؟
ممنون ميشم جواب بدين
نقل قول:
صفحه نمایش دل بهتره.
چومن کانفیگ ها پایین هست ، پس داغ کردن هم در کار نیست اما ایسر باز کمتر داغ میکنه.
کیفیت صدای مدل ایسر بهتر هست + امکانات مولتی مدیا
برای چی نا هماهنگ باشه ؟؟؟ خوبی نوت بوک نسبت به دسکتاپ همین همانگی هست !
سلام
من یه لب تاپ میخوام تا 600 700 که نرم افزارای auto cad و etas روش روون اجرا شه HP Pavilion G62-a13SE مناسبه؟
سلام
اگر از دوستان کسی بررسی کاملی از lenovo u165 داره لطف کنه بزاره من هیچ جا نتونستم پیدا کنم . فقط اینو می دونم که cpu amd دو هسته ای عملکرد مشابه با سری کم مصرف intel مثل su9400 ولی گرافیک نسبتا خوب ati 4200 hd با امتیاز حدودا 1700 در 3dmark06 از عملکرد باطری اطلاعی ندارم بگفته lenovo تا 8 ساعت ولی خیلی بعید است و اینکه خوندم یکم داغ می کنه مثل u160 ولی این مدل ظاهرا توی بازار امریکا نیست و توی جمهوری چک موجوده ولی تو ایان هم هست وزن 1.5 kg قیمت 800000 تومان
اگه کسی اطلاعات دیگه ای داره کمک کنه :11:
دوستای گلم . من یکم عجله دارم ممنون میشم اگه یه چنتا مدل معرفی کنید .نقل قول:
نقل قول:تو این محدوه قیمت بهترین ها ایسر اسپایر 5741 و دل 5010 هستننقل قول:
سی پی یو core i3
رم 4 گیگ
هارد 500 گیگ
گرافیک رادئون 5470 یا جیفورس 320
کارت گرافیک و سی پی یو Aspire 5741G قویترهنقل قول:
لپ تاپ حدود 840 تومان ...ایسر 5741 با گرافیک رادئون 5470
فکر نکنم با این قیمت از برندهای ایسوس و لنوو کانفیگ بهتری از ایسر 5471 بتونی گیر بیاری
سلام دوستان لطف بفرمایید لب تابی باcpu=i5 وram=4 وگرافیگ یگ گیگ در این رنج قیمت معرفی بنمایید.با تشکر فراوان (تو نیکی کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز)
منظورم گارانتی لپ تاپ هست با وجود اینکه گارنتی زیگورات از گارنتی سرزمین بهتره آیا می صرفه بعضی از بچه به من می گن گارنتی ها همه کشکن :19:کد:سلام دوستان من می خوام یه لپ تاپ مدل 5010 با کانفیگ های زیر بگیرم
ردازنده: Corei5-450M، 2.4GHz، رم:4GB،هارد:500GB،.گرافیک:ATI Mobility Radeon HD5470,2.3GB
از سایت زیر بگیرم که می ده 890
کد:
http://sarzamin.ir/
ولی زیگورات همین مدل دل رو میده 1030000 میده
به نظر شما به صرفه هست بگیرم یا نه اگه می شه زود جواب بدین اینم لینک لپ تاپ
البته یکی از آشناهامون گفته یکی از دوستاش که تو این شرکت کار می گه که اینها وارد کننده هستند لپ تاپ هستند و از دبی جنس وارد می کنند و خود این آشنامون واسه چند تا از رفیقاش و حتی برادرش هم گرفته نمی دونم اگه بخوام از زیگورات بخرم بودجم به یه لپ تاپ تو مایه های 860 می خوره که مشخصاتش رو اینا هستن:
core i3 1g ati 5470 320h.d 3gRAM DDR3
واقعا نمی دونم چیکار کنم آشنامون فردا قراره بره واسم بگیره شما بگید خوبه بده نگیرم بگیرم چی کار کنم
سلام
چند تا لپتاپ معرفی کنید که:
2core cpu
2gb ram (ترجیحا ddr3)
vga 512
"13-"14 screen
dvd rw
قیمت هم هر چی کم تر بهتر
ممنون
کد:سلام دوستان من می خوام یه لپ تاپ مدل 5010 با کانفیگ های زیر بگیرم
ردازنده: Corei5-450M، 2.4GHz، رم:4GB،هارد:500GB،.گرافیک:ATI Mobility Radeon HD5470,2.3GB
کد:
البته یکی از آشناهامون گفته یکی از دوستاش که تو این شرکت کار می گه که اینها وارد کننده هستند لپ تاپ هستند و از دبی جنس وارد می کنند و خود این آشنامون واسه چند تا از رفیقاش و حتی برادرش هم گرفته نمی دونم اگه بخوام از زیگورات بخرم بودجم به یه لپ تاپ تو مایه های 860 می خوره که مشخصاتش رو اینا هستن:
واقعا نمی دونم چیکار کنم آشنامون فردا قراره بره واسم بگیره شما بگید خوبه بده نگیرم بگیرم چی کار کنم
890 میده گارانتی هم بین المللی سیستم عالی جیبم خالی:41:کد:منظورم گارانتی لپ تاپ هست با وجود اینکه گارنتی زیگورات از گارنتی سرزمین بهتره آیا می صرفه بعضی از بچه به من می گن گارنتی ها همه کشکن
هل من ناصر ینصرنی
کد:سلام دوستان من می خوام یه لپ تاپ مدل 5010 با کانفیگ های زیر بگیرم
کد:
890 میده گارانتی هم بین المللی سیستم عالی جیبم خالی:41:کد:منظورم گارانتی لپ تاپ هست با وجود اینکه گارنتی زیگورات از گارنتی سرزمین بهتره آیا می صرفه بعضی از بچه به من می گن گارنتی ها همه کشکن
سلام دوستان،
میشه یه لپتاپ معرفی کنید تقریبا تا 800 تومن، برای کار با نرم افزارای گرافیکی مثل پریمیر در حد آماتور، مودم هم داشته باشه. از لحاظ سایر امکانات شبکه ای هم کامل باشه.
4G رم هم داشته باشه.
مرسی
مودم؟نقل قول:
میشه یه لپتاپ معرفی کنید تقریبا تا 800 تومن، برای کار با نرم افزارای گرافیکی مثل پریمیر در حد آماتور، مودم هم داشته باشه. از لحاظ سایر امکانات شبکه ای هم کامل باشه.
5738جی و زدجی دارن .. ( اگه گیرت بیاد)!!
HP G62 هم خوبه..
کلا باید با کانفیگی مشابه این بگیری:
2.2-1MB or Corei3 3GB or 4GB DDR3 320-500 DVD RW 15.6 WXGA 4570 ATIor 310M Geforce
سلام دوستان من قصد دارم برای کار کردن با نرم افزارای عمرانی مثل اوتوکد و ایتبس یه acer 5741g بگیرم حالا اگه کانفیگی که core i3 رو شامل میشه بگیرم تو این نرم افزارا و خود ویندوز پرفورمنسش چه طوره؟
سلام
بهترین لپ تاب با بودجه زیر700 تومن چیه؟با ذکر مشخصات
الان برای خرید وقت مناسبیه؟
این لینک از خود نوت بوک چک هست که توی قسمت پرفورمنس یکسری تست هست(رندرینگ و گیمینگ و ...)نقل قول:
اتوکد را که فکر نمیکنم مشکلی باشه ...کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5741G-334G50Mn-Notebook.28688.0.html
برای اطلاعات بیشتر بهتره تو خود تاپیک ایسر بحث را دنبال کنید
Acer Aspire 5738ZGنقل قول:
Dual Core T4400@2.2GHz,1MB
3GB DDR3 1066MHz+320GB HDD
ATi HD4570 512MB up to 1024MB
-----------------------------------------
Acer Aspire 5741
Core i3 330M@2.13GHz,3MB L3
DDR3 3GB 1066MHz+320GB SATA
15.6" HD (1366 x 768) LCD
آقا این اولی که معرفی کردین باندلی داره با CPU قوی تر البته همنی Core 2 و کارت گرافیک ضعیفتر؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
ولی اینایی که گفتید برای بازی هم خوبند
اولی اره ..نقل قول:
ممنون
ولی اینایی که گفتید برای بازی هم خوبند
دومی بستگی داره که کدوم کارت روش باشه..
اگه 5470 باشه اره خوبه که قیمتش البته حدود 750 میشه..
ولی معمولا با این قیمت گرافیکش اینتل hd میشه که به درد بازی نمیخوره..
ممنون از جوابتوننقل قول:
به نظر شما من بهترین مدلی که تاسقف 1 ملیون نهایتا 1ملیون و 100 از همه نظر چه مدلی رو می تونم انتخاب کنم که صفحه نمایش خوبی هم داشته باشه و کارت گرافیکی خوبی هم داشته باشه
این کلمات را لطفا رمزگشایی نمایید:31:نقل قول: