سلامنقل قول:
میتونی بری اموزش براتون حذفش میکنه . اگه چند نفرید و این استاد رو قبول ندارید با هم برید بگید یا این استاد رو عوش کنید یا مجبوریم این درسو حذف کنیم .
Printable View
سلامنقل قول:
میتونی بری اموزش براتون حذفش میکنه . اگه چند نفرید و این استاد رو قبول ندارید با هم برید بگید یا این استاد رو عوش کنید یا مجبوریم این درسو حذف کنیم .
سلام
ببخشید سوال دیگری هم داریم آیا ترم تابستان حذف اضطراری و حذف پزشکی هم دارد ؟ چون در ترم قبلی یک درس جبرانی را نتوانستم قبول بشوم بعد در ترم تابستان همان درس را انتخاب کردم اما استادش فرق میکند میخواهم بدانم اگر استادش اهل کمک کردن نبود میتوانم چند روز قبل از امتحان این در را حذف کنم و بعد وقتی حذفش میکنیم در معدل که دیگه تاثیری ندارد درسته یعنی معدل را تعغیر یا کم نمیکند ؟
و سوال دیگر اگر حذف اضطراری و یا حذف پزشکی را در ترم انجام دهیم بعد در آینده هم در ترم های بعدی میشود از حذف اضطراری و یا حذف پزشکی استفاده کنیم ؟ ممنون
بله میتوان ان را حذف کرد . بله بی نهایت میوان از حذف پزشکی استفاده کرد . من خودم 7 تا درس رو با همین روش حذف کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در معدل هم تاثیری نداره .
ممنون دوست گرامی :) فقط اگر لطف کنید بهم بگید اگر حذف اضطراری و یا پزشکی کنیم آنوقت در معدل تاثیری ندارد یا مثلا معدل را کم نمیکند ؟
به هیچ عنوان تاثیری نخواهد داشت . فقط بعد از حذف اضطراری یا پزشکی به هیچ عنوان نباید سر جلسه امتحان حاظر بشید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان من سال اخذ مدرک دیپلم رو میزنم 93 سایت اجازه نمیده ولی 92 میزنم اشکالی نمیگیره واسه چی؟
معدل دیپلم رو چند بزنم؟
من معدل این ترمم 13 شد که یه تکماده میخوام یه درس رو بزنم که 7/75 هست بعد با 3 تا مدرک تخصصی باید نمره وارد بشه تا معدل کلی به دست بیاد.الان اگه این 3 تا مدرک تخصصی رو بزارن روش معدلم چطور میشه؟
الان تو سایت چند بزنم؟
من رشتم ساختمان سازیه میخوام معماری برم کد رشته رو کد ساختمان بزنم یا معماری؟
ببین برادر من، شما باید همه نمراتت تا 31 شهریور وارد شده باشه و مدرسه بهت گواهی موقت بده.نقل قول:
اول بگو تا اون موقع میتونی یا نه؟
اره یارو بهم گفت که تا شهریور دیپلمت رو بهت میدیم چون من پروندم رو بردم اونجا گفتن دو هفته دیگه بیا تا سیستم باز بشه بهشون گفتم تا کی دیپلم رو میدین گفتن تا شهریور باید همین ترم بدننقل قول:
پس شما معدل دیپلمت رو حداقل 1 نمره کمتر بزن.
دفترچه رو هم کامل بخون همه چی رو توضیح داده.
الان من کد رشته رو کد دیپلمم رو بزنم یا رشته جدید که معماری میخوام برم؟
سلام اين ثبت نام كارداني به كارشناسي زمانش كيه؟كسي خبر داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
حدود 10 روز دیگه باید دفترچش بیاد.نقل قول:
دوستان ثبت نام علمی کاربردی از سه شنبه شروع شدعه. توی مورد 28 اومده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که روی جستوجوی کد رشته محل کلیک میکنیم دانشگاه و کد رشته محلهاشون میاد.
الان این اولویت که نوشته یعنی چی؟؟
یعنی مثلا من اگه بین دوتا دانشگاه شک دارم که کدومو برم و کد دانشگاه X رو توی اولی بزنم و کد دانشگاه N رو توی دومی بزنم احتمال قبولیم در دانشگاه X بیشتر از N هست؟؟؟؟
یعنی مثل انتخاب رشته توی سراسری میمونه؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون اولویت داره و باید مهم باشه
نقل قول:
عموما اولین انتخاب شما قبولی شماست ولی این به معدل شما بستگی داره!
زمان ما یه پودمانی بود یه کنکوری برای گزنیش! الان دیگه پودمانی حذف شده و انگار کنکوری هم برگذار نمیشه!
گزینش شما اول به معدل و دوم به ظرفیت دانشگاه بستگی داره
به ظرفیت هایی که میزنن توجه نکنید،مثلا میزنن 35 نفر ولی ده نفر بیشتر میگیرن شاید از 10 نفرم بیشتر!
در کل 3 تا انتخاب اولتون جایی باشه که بهش نظر مثبت تری دارید.
موفق باشید:n16:
سلام دوستان !
لطفا من رو راهنمایی کنید :n16:
برای ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی چه مدارکی لازمه که باید از هنرستان بگیرم ؟ من دفترچه رو خوندم ولی چیزی نفهمیدم!
خواهش میکنم راهنمایی کنید مهلت ثبت نام تا همین دوشنبه است ! من راهنما ندارم :n28:
سلام همگی من میخوام رشته گرافیک و یا برنامه نویسی تحت وب انتخاب کنم اما نمی دونم کدوم یکی از این رشته ها درون دفترچه است لطفا کمی راهنمایی !!!!
رشته :کاردانی فنی نرم افزار و یا رشته : برنامه سازی کامپیوتری
لطفا سریع تر:n28:
نقل قول:
دوست گرامی جواب سوالتون توی این تایپک هست
اگر جوابتون رو پیدا نکردین بهتره همون جا پست کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
برنامه نویسی وب تحت مجموعه IT بود ولی فکر نکنم کاردانی داشته باشهنقل قول:
اگر دفترچه رو دانلود کنید دقیقا همه اینا رو نوشته!
کاردانی سیستم های کامپیوتری
کاردانی شبکه های کامیپوتری
فناوری اطلاعات اینترنت و شبکه های گسترده
فناوری اطلاعات- خدمات الکترونیکی شهری
فناوری اطلاعات - رسانه
برنامه سازی کامپیوتری
اینارو داره
350 تا صفحه رو بخونم ؟ تا اونموقع مهلت ثبت نام تمومه :n26:نقل قول:
اگه کسی اطلاعی داره لطفا منو راهنمایی کنه :n01:
سلام دوستان !:n16:
لطفا من رو راهنمایی کنید
برای ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی چه مدارکی لازمه که باید از هنرستان بگیرم ؟ من دفترچه رو خوندم ولی چیزی نفهمیدم!:n28:
خواهش میکنم راهنمایی کنید مهلت ثبت نام تا همین دوشنبه است ! من راهنما ندارم
جز دیپلم یا گواهی موقت تحصیلی و عکس و کپی کارت ملی و شناسنامه چیزی نمیخواد.نقل قول:
ممنون از جوابتون :n01:نقل قول:
من منظورم ثبت نام اینترنتی سنجش بود !
من گواهی موقت پایان تحصیلات دوره متوسطه رو دارم !
داخلش معدل کل رو نوشته ولی معدل کتبی نهایی رو نوشته صفر , مشکلی نداره ؟
میشه توضیح بدید بعد از ثبت نام اینترنتی چه کار دیگه ای باید انجام بدم تا وارد دانشگاه بشم ؟
نقل قول:
شما میرید تو سایت سنجش یه کد میخرید و مراحل ثبتنامو انجام میدید
کد رشتتون و معدلتون رو وارد میکنید بعدم کذ محل های انتخابی رو وارد میکنید.
در اخر وقتی دانشگاه اعلام کنه که نتایج اومده از طریق سایت سنجش با شماره پرونده و اون کدایی که اول کار خریدین چک میکنید که قبول شدین یا نه!
به محل قبولی میرید و مدارک رو میبرید.
دوستانمون ثبتنام کردن بهتره برای معدل ازشون بپرسید
موفق باشید.
دوستان کسی در مورد رشته موسیقی دانشگاه علمی کاربردی اطلاعاتی داره؟!
همچنین در مورد رشته مترجمی زبان هم اطلاعات میخوام،اگه کسی بتونه بهم کنه ممنونش میشم./
من معدلم قبل از یه درس تکماده دارم که نمرش7/75 هست با 18 واحد درس تخصصی که تو ریز نمرات شده ولی من واحد های درس تخصصی رو حساب میکنم 24 واحد میشه.سه درس هست هر درسی هم نظری و عملی داره.معدلم با وارد نکردن این نمرات شده 13 الان من چند بزنم تو ثبتنام ؟من زدم 12 میخوام بدونم اگه معدلم بشه 13.5 مشکلی ایجاد میکنه؟
چند بزنم؟
سلام دوستان من هنوز متوجه نشدم کدوم رشته برنامه نویسی میشه...برنامه سازی کامپیوتر یا برنامه نویسی فنی کامپیوتر؟کلا میخوام برنامه نویسی بخونم تو کدوم باید برم؟:|گمراه شدم
-----------------------------------
نقل قول:
شما میرید تو سایت سنجش یه کد میخرید و مراحل ثبتنامو انجام میدید
کد رشتتون و معدلتون رو وارد میکنید بعدم کذ محل های انتخابی رو وارد میکنید.
در اخر وقتی دانشگاه اعلام کنه که نتایج اومده از طریق سایت سنجش با شماره پرونده و اون کدایی که اول کار خریدین چک میکنید که قبول شدین یا نه!
به محل قبولی میرید و مدارک رو میبرید.
دوستمون ثبتنام کرده بهتره برای معدل از ایشون بپرسید
[QUOTE=hossein019940;8313245
[/QUOTE]
موفق باشید.
نقل قول:
معدل کمتر بزنید مشکلی پیش نمیاد اگر معدل کل یالا تر باشه بنوعی مغایرت محصوب نمیشه
کاش یه میانگین از نمره های اون درسا نمره هایی که فکر میکردین میگیرن رو حساب میکردین تا حدود معدل بدست بیاد و عددش رو وارد میکردین.
بنظر میرسه حدودا نزدیک 14 بشه
در کل معدل کمتر مشکل ساز نیست،من معدلمو 13 زده بودم در صورتی که وقتی دیدم کارنامه رو 17 شدم!
نگران نباش این مشکل همه دانش اموزاس
موفق باشید
نقل قول:
دانشگاه علمی کاربردی توی رشته های :
موسیقی - اواز ایرانی
موسیقی - نوازندگی ساز ایرانی
برای کاردانی فنی دانشجو میگیره
بعد از ثبت نام و پدیرفته شدن شما ازتون ازمون و مصاحبه عملی میگیرن و قبولی شما رو قطعی میکنند.
مترجمی زبان هم در دو گروه آثار دیداری-شنیداری و آثار مکتوب و متون رسمی دانشجو میگیره.
من رشته یا عنوان برنامه نویسی فنی کامپیوتر ندیدم ولی برنامه سازی کامپیوتر شامل یه سری زبان برنامه نویسی و سایر دروس تخصصی میشه.نقل قول:
یعنی 4 نمره بیشتر از اون چیزی بود که ثبت کردین؟>نقل قول:
آخه بچه ها گفتن که بعضی 1 نمره مغایرات داشتن ثبتنام نمیکردن
ببین درسای نظری رو یاده با عملی
یه درس عملی شدم بالای 15 یا همون 15 نظری شدم همین حدودا
یه درس رو هم شدم عملی بالای 15 نظری هم 16.5
یه درس دیگه هم نظری شدم 11 عملی هم 15
با یه درس تکماده 7/75
یعنی معدلم بالا 13 میشه؟
اینا هم که گفتم نمره ها رو فکر کنم 22 تا 24 واحد میشه ولی 22 واحده
من الان 12 زدم معدل رو نمیدونم چطوریه :n02:
سلام
دوستان دیپلم من گرافیک رایانه با کد 9901 هست .... توی جدول "کد دیپلم های مرتبط در الویت پذیرش " رو نگاه میکردم زیر گروه آموزشی 406 و 410 بودش و علاقه ای هم به این رشته ها ندارم ...
حالا میخواستم ببینم آیا من فقط باید تو این دو گروه انتخاب رشته کنم یا میتونم رشته های دیگه ای رو انتخاب کنم و آیا امکان قبولی دارم ؟
توی قسمت کد انتخاب رشته هر کد رشته با محل تحصیلی که دوست داری رو بزن.قبول میشینقل قول:
من تو زمینه معدل نظر نمیدم:))) مدرستون جواب نمیده؟نقل قول:
اون یه نمره حتما کمتر از معدلش بوده وقتی معدلت کمتر از اونی که هست ثبتنامت نمیکنن نه وقتی بیشتر باشه!
کاردانی فنی نرم افزار-برنامه سازی کامپیوتر منظورمه....این دو تا جدای از هم هستن؟برای برنامه نویسی کدومشه برنامه نویسی تحت وب و دسکتاپ و اینا منظورمه...نقل قول:
مرسی پس هر رشته ای خواستم میتونم بزنم کد دیپلم مهم نیست ...نقل قول:
تو تذکرات نوشته بود اگه کد دیپلم تو جدول درج نشده بود 9999 رو بزنید ... الان کد دیپلمم تو قسمت صنعت نیست حالا باید کد دیپلمم که 9901 هست رو بزنم یا 9999؟
من رستم ساختمان بود کد و مشخصات دیپلم رو درست زدم ولی قسمت کدر شته دانشگاه برای کدهای معماری زدم.اینو در جریان نیستم:n02:نقل قول:
پس من 12 زدم اوکی هست دیگه.چون الان 13 هست گفتم هر چی پایین تر بزنم بهتره:n02:حالا شانس بیاریم معدلم کمتر نشه خوبه البته یه جورایی حساب کردم 2 نمره بالاتر از معدلم رفته ولی اگه کاهش هم داشته باشه 1 نمره از معدل فعلیم بازم همونیه که زدم.نقل قول:
ممنون بابت پاسخت.
کمک کنید.کاردانی فنی نرم افزار-برنامه سازی کامپیوتر این دو تا جدای از هم هستن؟برای برنامه نویسی کدومشه برنامه نویسی تحت وب و دسکتاپ منظورمه...برنامه سازی کامپیوتر چی هستش ؟کاذدانی فنب نرم افزار چی هست؟ممنون