سلام
یه مشکل مسج مموری فول اونم با 40 تا اس ام اس میده و نمیشه اس ام اسو به گوشی انتقال داد
چکار کنم
ممننون
Printable View
سلام
یه مشکل مسج مموری فول اونم با 40 تا اس ام اس میده و نمیشه اس ام اسو به گوشی انتقال داد
چکار کنم
ممننون
یکی از امکانات خیلی خوب و جالب گوشی " GT_S5233A " قسمت Smart Unlock هست !
با این روش میشه به صورت راحت به قسمت های مختلف گوشی دسترسی پیدا کرد !
مزیت استفاده :
برای اینکه این گوشی رو باز بکنیم 2 روش وجود داره :
1: دکمه Unlock و ( چن لحظه ) نگه داریم تا باز شه !
2: یکی از دکمه هایی رو که پایین Screen هستن رو بزنیم تا صفحه نیمه روشن بشه
و بعد تصویری رو که کنارش نوشته Phone Locked . . . چن لحظه لمس کنیم تا باز شه !
طرز استفاده از این روش هم دقیقا تو همین "صفحه ی نیمه روشن " هست که تو گزینه 2 اشاره شد :
به این ترتیب به قسمت مربوطه میرسین :
Menu>Settings>Smart Unlock
اول Gesture Unlock رو از حالت Off به On تغییر بدین تا زیرش یه سری انتخاب ها ظاهر بشه !!
3 انتخاب داده میشه :
Unlock Only :
در صورت انتخاب یه صفحه از حروف انگلیسی میاد که شما باید یه حرف رو انتخاب کنین! ( مثلا L )
حالا اگه تو اون صفحه ( نیمه روشن !! ) حرف L رو بنویسن صفحه باز میشه !!
Speed Dial :
در صورت انتخاب یه سری شکل آدمک میاد که کنارشون عدد قرار داره !
با انتخاب یک آدمک شما به Contact List میرین و یکی از شماره هارو از لیست انتخاب میکنین !
حالا اسم اون شخص کنار اون آدمک هست ! حالا اگه دوباره همون و انتخاب کنین حروف انگلیسی میان که
باید یه حرف انتخاب کنین ( مثلا I )
حالا اگه " I " رو تو اون صفحه بزنین مستقیما شماره اون فرد و میگیره !
Apps Launch :
در صورت انتخاب 5 گزینه میاد :
Call
Music Player
Java
یکی رو برای راهنمایی بگم : ( بقیه عین همین Set میشن ! )
Music Player :
این قسمت وانتخاب کنین !
در صفحه ی باز شده یه حرف انگلیسی رو انتخاب کنین ! ( مثلا P )
تو صفحه ذکر شده " P " رو بنویسین تا به قسمت Music Player بره مستقیما !
امیدوارم مطلب مفیدی بوده باشه !:20:
اقا کسی نمیدونه چرا وقتی sms فارسی برام میاد بعضی از کلمه هاش پس و پیش میشه چه طوری میشه این مشکل رو برطرف کرد
سلام
من رمز گوشیمو یادم رفته.
کسی از دوستان می دونه چه جوری می تونم رمزشو ریست کنم یا پیدا کنم؟
گوشی من S5233a و ورژن آن S523AJPJG2
ممنون
گوشی شما خوب فارسی شده؟ با گارانتی خریدی؟نقل قول:
در Star نمیشه SMS رو به حافظه Micro SD منتقل کرد. (مگر اینکه ، در آینده فریموری بیاد که بتونه این قابلیت رو به این گوشی اضافه کُنه.)نقل قول:
یه مبدل جک 3.5 برای گوشیـــ ـم خریدم ولی وقتی Headset رو وصل می کنم هیچ صدایی از هدست پخش نمیشه... ( و از اسپیکر گوشی پخش میشه ، مثل حالت عادی که Hands Free بهـــ ـش وصل نیست.)نقل قول:
آیا باید حتماً از Headphone استفاده کُنم... ؟ اگه آره ، چرا؟. مگه هدفون چی داره، که هدست، نداره؟! و نمیتونه وقتی به مبدل جک 3.5 وصل میشه هیچ صدایی پخش کُنه و صدا مثل حالت عادی ، از اسپیکر گوشی پخش میشه؟ ...
استار خودم رو که مهرماه 1387 خریدم و کاملاً سالم و تمیزه، میفروشم.
موفق باشید
باهاش میتونم فارسی بنویسم تو تنظیمات زبانش گزینه ی فارسی هم داره ولی بدون گارانتی خریدم
اقا من چند تا فریمور گیر اوردم که به ترتیب تاریخ انتشارشون این پایین گذاشتم از دوستان اگه میدونید کدومش بهتره و فارسی رو هم ساپورت میکنه بگید ممنون میشم
S5230XEID6
S5230XEID7
S5230XEIE5
S5230XEIG1
S5230XEIG2
S5230XEIG4
S5230XEIG6
S5230XEII2
S5230XEII4
بچه ها من یکی از همکارام این گوشی ( البه مدل تلوزیون دارش را 5233 خریده ) . امروز برای امتحان مموری 4 گیگ گوشی خودم ( نوکیا 5530 هست ) انداختم روی این گوشی ولی نمیدونم چرا نشناختش . با این حال من براش الان یه 4 گیگ نو خریدم و فردا باید بندازم روی گوشیش حالا یه سوال :
1 - برای شناساندن مموری کاره خاصی باید کرد ؟
2 - ممکنه گوشی خراب باشه و مموری را نشناسه ؟
از دوستان کسی لینک دانلود فریمور S5233AJPJG2 رو نداره ؟
نهنقل قول:
احتمال داره ! ولی بعضی از مموری ها با بعضی گوشی ها سازگار نیستن. مارک های مختلف رو امتحان کُنید. من PNY دارم و رو گوشی من جواب داده.
دوستان کسی استار 2 داره ؟ کلوبی جداگانه براش ندیدم !
یه لینکی عکسی ازش بذار ببینم چیه !نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_s5260_star_ii-3718.php
سلام
من این گوشی رو خیلی وقت پیش خریده بودم برای کسی
فکر کنم صفحه 140 پست هام باشه
بعضی پیامکهای فارسی رو قاطی پاتی می نوشت. گفتند فرمور عوض کنی درست میشه ولی نشد
بعد از تحقیقات نتیجه این شد که پیامکهایی که از گوشیهای سونی اریکسون میاد و نمادهایی مثل : و اینها دارد باعث قاطی پاتی شدن میاد ولی با نوکیا مشکل نداره. حتی اگه پیامک صد دست گشته باشه اما منبعش از سونی اریکسون بیرون آمده باشه این مشکل هست ( چه تحقیقاتی!)
کسی راه حلی نداره؟
در ضمن کدی که بدونم فرم ور چه ورژنی هست چیست؟
من چطوری میتونم گوشیم رو آپدیت کنم (S5233A)
و اینکه باید از چه نرم افزاری استفاده کنم ( در صورت امکان لینک دانلوشو بزارید)
اصلاٌ آپدیت چه مزایایی داره ؟
با تشکر
یه سئوال دیگه اونم اینکه برای مدل S5233A که من ازش دارم چطوری میشه یه فکری برای اس ام اس هاش کرد ؟
آخه تا 30 تا اس ام که در این باکس داشته باشی بعد از اون دیگه اگه اس ام اس جدید بیاد میگه حافظه اس ام اس پر شده باید تعدادی از اس ام اس ها رو پاک کنی؟
ببینم به نظر اساتید راهکاری داره یا .. ؟
با تشکر
بچه ها لطفا جواب
اينجا تعطيله داداش !
تاپیک رو از اول و به طور کامل بخوان به جواب میرسی.نقل قول:
لینک هم موجود هست.
مزایای بسیار زیادی داره ؛ از تغییرات در ظاهر نرم افزاری تا بهبود کارایی سخت افزاری.
وقتی اس ام اس ها در حافظه ی داخلی به تعداد مشخصی برسند ، گوشی این مورد رو شناسایی میکُُنه و اس ام اس های بعدی به حافظه جانبی وارد میشن.نقل قول:
جواب دادم. :20:نقل قول:
سلام بچه ها قفل گوشی من(s5233a) کار نمی کنه چی کار کنم
بندازش دور داداشنقل قول:
سلام دوستان ، شتاب سنجش چطوری غیر فعال میشه؟
معمولاً کار نکردن دکمه ها با مستر ریست درست میشه (البته اگه ایراد نرم افزاری باشه). کدش اینه:نقل قول:
تذکر: قبلش از هرچی که توی مموری خود گوشی داری (کانتکت، SMS، بازی، عکس و ...) بکاپ بگیر، چون همش پاک میشه.کد:*2767*3855#
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
نمیشه غیرفعالش کردنقل قول:
سلام یه چند تا اهنگ با حال برای زنگش اگه میشه بزارین
یه سرچ کردم دیدم تا حالا ظاهراً کسی نذاشته اینو.
Doodle Jump Deluxe
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1897444/?op=dpc
مودهای مختلف بهش اضافه شده.من خودم با اون مودی که تو فضاس بیشتر از بقیهشون حال میکنم :)
ستاره مربع 1234 مربعنقل قول:
گوشی وقتی روشن می شه می گه رمز کارت رو وارد کنید اما هر چی وارد میکنیم قبول نمی کنه
در ضمن من چطور می تونم اس های رو گوشی روبه پی سی انتقال بدم؟!
بازی ninja fruit جاوا 240x400 برای star و ........... البته 240x320 هم وجود داره تو نت :
240x400 :
کد:http://up9.--------.com/images/il57467rjveel6uy69r.rar
سلام
SMS دادن با اين گوشي خيلي سخت هست مخصوصا اگر SMS فارسي بخواييم بديم
بايد اول حرف مورد نظر رو انتخاب كنيم بعد بيبينيم كلمه مورد نظر در كادر جديد در كدوم خانه جدول هست شماره اون رو بيبينيم
بعد همون شماره رو انتخاب كنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا آيا براي اين گوشي كيبورد فارسي وجود داره كه ديگه SMS دادن انقدر سخت نباشه
ممنون ميشم بنده رو راهنمايي كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
زنگ smsاین گوشی s52333aچطورعوض میشه؟
مرسی
عزیز با این روش sms نوشتن واسه منم نا خوشایندو سخت بود اما الان که عادت کردم خیلی سرعت نوشتنم و راحتیم نسبت به حالت معمولی بیشتره :46:نقل قول:
البته دوست عزیز شاید بعد از یه مدت راحت بشه ولی این گوشی برای مادرم هست و همیشه گله داره که با ایننقل قول:
روش SMS دادن سخت هست حتی برای منم واقعا سخت هست
حالا کیبورد فارسی داره این گوشی یا نه ؟!!!
سلامنقل قول:
به setting برید. و سپس پروفایل و نرمال و نیو مسیج را انتخاب کنید و زنگو عوض کنید !
موفق باشید.
با استفاده از نرم افزار New PC Studio مخصوص گوشی های سامسونگ که به اختصار " N P S " نامیده میشه و سی دی ـش داخل جعبه گوشی موجوده .نقل قول:
دوستان جدیدترین فریمور فارسی برای 5233 چی هست
نظرتون در مورد فيرمور زير چيه؟من اينو رو استار تي وي خودم نصب كردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S523AJPJG3
فاصله ها رو برداریدکد:http://m i h a n d o w n l o a d.com/mobile/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D9%84%D8%B4-samsung-s523/
من خودم دانلود و نصب کردم تأیید میشه