دقیقا برای همین میگم که هیچ فصلی کنار نزارید همین سری که میگی من کامل کنار گذاشتم ولی میتونستم با یاد گرفتن مفاهیمش اون راحت بزنمنقل قول:
Printable View
دقیقا برای همین میگم که هیچ فصلی کنار نزارید همین سری که میگی من کامل کنار گذاشتم ولی میتونستم با یاد گرفتن مفاهیمش اون راحت بزنمنقل قول:
سلام
بچه ها
من خیلی ناراحت هستم . این آزمون رو بدجوری خراب کردم:41:
احساس میکنم دیگه نمی تونم ادامه بدم . وقتی خواهرم و خانواده ام فهمیدن ترازم این شده کلی نیش و کنایه زدن که من ریاضی نمی فهمم . و با توجه به اینکه وضعیت خونه برای درس خوندن مساعد نیست . اینا هم به من می گن تو که نمیتونی درس بخونی چرا بهونه خونه رو میاری :41:
ولی به جان خودم من همه مطالب رشته ریاضی رو میفهمم البته بجز گسسته که اونم داشتم سعی می کردم...
بچه ها من فوق دیپلم کامپیوتر دارم . چون بابام نمیزاره برم شهرستان و ظرفیت تهران برای کاردانی به کارشناسی تهران 30 نفر بیشتر پذیرش نداره اونم فقط شبانه... الان 1.5 سال از کاردانیم میگذه که گرفتم
اومدم رشته ریاضی امتحان بدم....
حالا با این وضعیت ادامه بدم یا برم کامپیوترم رو بخونم ؟
راستش کتاب های شما خیلی زیاده !!!نمیتونم درست توی 2 هفته جعمش کنم اونم با دوره و تست !!!
خودم رو خیلی به زحمت بندازم 2 تا اختصاصی و 2 تا عمومی و بعضی وقتا هم یه اختصاصی....
پیش یه مشاور خیلی خوبم رفتم ولی اون یه کاری کرد من بیشتر گیج شدم:41:
بچه ها چی کار کنم !!!!!!!!!! لطفا راهنمایی کنید:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاردانی به کارشناسی خیلی سخته من خودم چند نفرو مثل شما دیدم اخر سر اونا رفتن خارج از کشور برای تحصیل ولی همه که اینجوری نیستن الهام خانوم به نظر من شما تلاشتو بکن نهایتش مهندسی کامپیوتر غر انتفاهی قبول میشی گفتم نهایتش ناراحت نشی باز بگی چرا گفتی :4: این نظر من بود چون با این 30 نفری که شما گفتی کار دشواریهنقل قول:
تو حتما باید پیش مشاور درست حسابی بری ولی اون چیزی که به مغز من میرسه اینه که با این وضعیت اشتباه کردی رفتی کانون خوب معلوم شخصی با این وضعیت که کامپیوتر بوده... نمیتونه تو 2 هفته این همه درس بخونه ما که از اول ریاضی بودیم.... نمیتونیم چه برسه به شمانقل قول:
نقل قول:
سلام
ممنون راست میگین نباید میرفتم کانون... الانم اگه بشه فقط بعضی از آزموناش رو شرکت کنم !! موقع ثبت نام نوشته بود اگه شرکت نکنید آزمون ها براتون پست میشه امیدوارم درست باشه...
من فکر می کرم باید روزی 50 تا تست دیف و ریاضی پایه و فیزیک و شیمی و 30 تاعمومی و ... بزنم یا مثلا در هفته 150 تا تست دیفرانسیل ...:41:
اومدم این کار و بکنم دیدم نشد قاطی کردم... آخه این مشاوره این جوری گفته بود...
سلامنقل قول:
آره راست میگین :20:
من پارسال تا قبل عید اونم فقط فیزیک و یکمی دیفرانسیل و 5 تا درس معارف پیش خوندم دانشگاه مجازی قبول شدم...ولی گفتم شاید امسال بتونم یه جای بهتر قبول بشم...
خدایی قبول شدن تو کاردانی به کارشناسی خیلی سخته.... مثلا من اگه رتبه2 یا 3 رقمی بیارم باید برم شهرستان درس بخونم:41:
دوستان یه سوال داشتم!
کسی با دیپلم ریاضی و پیش ریاضی میتونه تو کنکور دولتی تجربی شرکت کنه؟!!!
من ریاضی م ولی خیلی وسوسه میشم تجربی شرکت کنم
تونستنش رو میتونی اما اگه کنکور تجربی بدی دیگه نمیتونی کنکور ریاضی بدی ها.نقل قول:
وسوسه رو بزار کنار عاقلانه فکر کن.اگه بخوای تجربی شرکت کنی باید زیست بخونی فکر نکن با درصد بالای ریاضی یا فیزیک قبولی.
لعنت به این شانس گند من !
شنبه از طرف مدرسه رفتیم کلک چال.گفتن شما باید تفریح کنید و بکوب درس بخونین خسته میشین نمیکشید تا تیر بخونید و از این حرفا.
من و دوستم پاشدیم از کوه رفتیم بالا(البته کوه نبود دقیقن که سراشیبی تند کنار رودخونه بود)اومدم خونه یه ساعت خوابیدم پاشدم زانو هام ورم کرده بود خفن.گرفتگی عضلات و اینا.عین فلجا اصلن نمیتونستم جم بخورم.دو روز مدرسه نرفتم.(رفتم دکتر بهم یه آمپول گاوی داد زدم بهتر شدم)آقا من سه شنبه خیر سرم رفتم مدرسه همه سرما خورده بودن چه جور.گرفتم ازشون.
الان هم دوباره موندم خونه.من بیچاره هنوز از قبلی خلاصی پیدا نکرده گرفتار این یکی شدم.
شانس نداریم که.
ممنونم توی دروس ریاضی مربوط به خودم مشکلی ندارم
واقعا زیست سخته؟؟؟؟
من زیست دوم رو خوندم
ولی 3 و پیش رو نمیدونم
کدومش سخته؟؟؟
زيست كلا درس سختي نيست . اما در كل ژنتيك چون در زيست سوم هست سختش مي كنه . در صورت مشكل در دروس زيست و گرفتن جزوات و راهنمايي به سايت نبوغ مراجعه نماييد
براي آزمون گزینه دو پس فردا (جمعه) پیش یا پایه رو باید زد یا هر دو رو؟ ؟
این را بخون احتمالا مشکلت (1و2) حل بشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای صفت فاعی مرکب مرخم هم این را بخون:
+کد:http://hamkelasy.com/files/pdfarticles/ensani/70213822206_%28www.hamkelasy.com%29.pdf
کد:http://www.tebyan.net/index.aspx?GROUPID=255&PageSize=10&PID=851&PageIndex=22
نقل قول:
مرخم یعنی کوتاه شده. پس صفتی که با آن سر و کار داریم، کوتاه شده ولی هنوز معنایش را در خود دارد. مثلا " جهان تاب" را ببینید. این لغت به معنی جهان تابنده بوده است اما نشانه های ساخته شدن صفت فاعلی یعنی " نده" از آن حذف شده است. خوب ما این را چه جوری فهمیدیم؟ از معنی لغت! تنها راه شناسایی این است که معنی لغت را بدانید یا نشانه حذف شده را به آن اضافه کنید و ببینید معنی دارد یا نه. مثلا مشگل گشا همان معنای مشگل گشاینده را دارد پس مرخم است. طبیعتا اگر صفت فاعلی باشد و " نده " از آن افتاده باشد، صفت فاعلی مرکب مرخم داریم اما اگر صفت اصلی مفعولی باشد و نشانه " ه" از آن افتاده باشد، صفت مفعولی مرکب مرخم داریم. مثل خوش ساخت که همان خوش ساخته است. موفق باشید
توی برنامه اش یه سری درس ها رو ستاره دار کرده که اونا اختیاری هست مثلا اگه 30 تا سوال دینی باشه 15 تا پیش و 15 تا پایه و چون پایه اختیاری هست 15 تا دیگه پیش داره برای کسایی که پایه نخوندننقل قول:
باراک اوباما هستم. برنده ی جایزه صلح نوبل از سال اول دبیرستان در آزمون های کانون شرکت میکردم.:31:
دوستان خواهش میکنم اعلام کنید چقدر خوندید؟؟ حس رقابت بیشتر میشه !!! تا کجا ی ازمون پیش رفتید
please !!!!!!!!مخصوصابرای فارغ التحصیل ها که توی جو نیستند
سلام
سوال همیشگی:
کانونو تا کجاش خوندین؟
+
دوستان کسی شماره تلفن شهریار قبادی و سبطی رو داره؟
اگه خلافه که بذارین اینجا پ.خ. کنین. ممنون
پ.ن.
مثل اینکه بالا هم همینو نوشتن:
من تا حالا فقط فیزیک 3 رو تموم کردم هیچی دیگه تموم نشده اما:
دیف عباس مرادی رو سوالاشو زدم + تحلیلی آموزشی رمزینه رو خوندم و تا آخر فصل یک گاج سبز تست زدم و زبان سه هم فقط 30 تست دیگه دارم و عربی رو دو درس تموم کردمو شیمی پیشم 50 تست مونده و شیمی 3 هم یه 40 تا و ...
درکل همش فکر میکنم وقت کم میارم تا آخر اون هفته چون روزای اول هفته رو گند زدم!
اما بازم زوج درسا رو دارم با هم میخونم جز عمویما
سلامنقل قول:
منم دیفرانسیل رو تموم کردم ( از روی رمزینه )
فیزیک پیش نصفش مونده ( حرکت در صفحه )
فیزیک 3 تموم کردم
شیمی 3 تموم کردم
گسسته هم تقریبا نصفش مونده
راستی برای دیف تستای کانون آبی کفایت میکنه ؟
eeeeeeeeeeeشما ها همتون 3 خوندید من 2 .من فکر کردم همتون 2 میخونید . من فیزیک 2 خوندم شیمی 2 خوندم فکر کنم من این وسط من فقط دارم 2 میخونم:41:
ممنون که گفتید :11:
منم 2 رو میخونم.تا الانم خوب خوندم.به نظرم برای روزایی که مدرسه میرسم 5 ساعت کافی باشه(ما تا ساعت 3 مدرسه ایم)
و برای روزای تعطیل 10 - 13 ساعت.روزای تعطیل حکم اکسیر رو داره (به نقل ار کنکورتو قورت بده)
نقل قول:
من هیچی نخوندم.....میگم هیچی یعنی هیچیاااااااا:19:......مثل چی ،سرما خوردم، حال هیچ کاری رو ندارم.....هفته بعدم فک نکنم اصلا بتونم درس بخونم،چون خونمون خالی میشه همه بچه ها میریزن:46::5::31:....همیشه که نمیشه درس خوند.
بی خیال دنیا رو عشقه:40:..........
والا منم نمی دونم من یکی اگه 1 روز بیشتر از 4 ساعت بخونم روز بعد نمیتونم درس بخونم :19:نقل قول:
ممکنه 2 سوال اخر رو توضیح بدید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
baachehaaaa
shomaha midoonin mishe bara fargho tahsila ro javab dad manzooram gozine 2 hast!!?! yani age bekhain soalaye oonaro javab bedim bayad ta akhrin azoomn ba barname oon a berim jolo ya mishe azmoon badty in karo nakard
:41::41::41:toro khodaaaaaaaaa zood javabmo bediiin :(
be nazaretoon khoobe adam ba barnamew fargho tahsila ....?!
سلام برای همه بچه های زینه 2 برای آزمون فردا آرزوی موفقیت دارم . بای
tnx ! javabe soalamo [B]bediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin[/Bنقل قول:
]
pllllllllllllllz
سلامنقل قول:
به نظر من با مدرسه ات پیش برو ( یا اگه نمیخوای با مدرسه پیش بری اطمینان حاصل کن که از کیفیت یکی از دروس کم نشه منظورم اینه که هر ترم یکی رو عالی بخونی بهتر از اینکه که هر دو رو با هم متوسط بخونی چون هدف اصلی ما کنکوره نه آزمون )
رمزینه کتاب کلاس تحلیلی داره تا جاییکه من میدونم .
من همه رو 2 میخونم فقط شیمی 3 میخونم که فکر میکنم اشتباه کردم . چون از شیمی 2 هیچی بارم نیست ... منظورم فرمول نویسی و ظرفیت و این چیزاست! احتمالا عوض میکنم و شیمی 2 میخونم ...نقل قول:
منم همین سوالو دارم ... چجوری میشه روزی 12 ساعت خوند؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی بچه های گزینه دو کارنامه گذاشتن یادتون نره...
:40:
آخرین اخبار از کنکور89
سازمان سنجش آموزش کشور ضمن تشریح نحوه تاثیرگذاری سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور 89 اعلام کرد: جزئیات مصوبات جلسه کارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور دوشنبه منتشر خواهد شد. به گزارش مهر، بر اساس مصوبات نهمین جلسه کارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور در راستای اجرای طرح جدید نحوه پذیرش و گزینش دانشجو (مصوب مجلس شورای اسلامی)، سوابق تحصیلی برای دیپلمههای نظام جدید آموزش متوسطه (ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم معارف اسلامی) سالهای 1384، 1385، 1386، 1387 و 1388 که امتحانات آنان به صورت کتبی و سراسری برگزار شده است، تا میزان 15 درصد در گزینش نهایی اعمال خواهد شد.
بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور نمرات تراز شده سوابق تحصیلی ملاک خواهد بود.
همچنین سوابق تحصیلی فقط برای فارغ التحصیلان سال سوم دبیرستان (دیپلم) ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم معارف اسلامی که در سالهای 1384، 1385، 1386، 1387 و 1388 که امتحانات آنها به صورت نهایی و کشوری برگزار شده است.
برای بقیه داوطلبان 100 درصد نمره آزمون ملاک گزینش خواهد بود.
کلیات مصوبات جلسه کارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور و جداول تأثیر سوابق تحصیلی در اطلاعیه این سازمان در روز دوشنبه 4 آبان در سایت سازمان و پیک سنجش منتشر می شود.
نهمین جلسه کارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور با حضور وزرای علوم و بهداشت، سرپرست وزارت آموزش و پرورش و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد.
هوووووووورااااااااااااااا ااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا رو شکر بیشترش نکردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال میاد؟! از بین گسسته و تحلیلی باید یکی رو انتخاب کرد (زوج درس)نقل قول:
رمزینه برای تحلیلی کتاب کلاس داره. کتاب سبز کانون (پایافر) هم خوبه.
سلام دوستان کتاب آموزش فیزیک پیش چی بگیرم؟؟؟؟(من کلاه رفت سرم سبز کانون رو گرفتم که اصلا بدرد نمیخوره...)
من که اندیشه سازان دارم.(همون قدیمیه).واقعا عالیه.من مبتکرانشم دیدم فصل 1 پیش 1 رو کلی تغییر دادن(همون نویسنده ها)نقل قول:
تستاشمبرای آموزش و جاافتادن نکات عالیه.اگه بتونی گیرش بیاری که خیلی خوبه.و گرنه کتاب فرید شهریاری یا انرژی اتمی هم بد نیست.
اگه اطلاعات بیشتری خواستی ما هستیم
مگه چقدر میخوابی.به خدا میشه.من جدیدا دچار حاشیه شدم و ساعت درسیم پایین امده ولی میشه با یه برنامه این کارو انجام داد:27:نقل قول:
امروز گزینه 2 دادم
انشاءالله امشب کارنامه می گذارم
اما فیزیک رو بدجوری گند زدم
گزینه 2 ای ها کارنامه یادشون نره!
من کتاب کلاس رمزینه رو دارم واقعا عالیه بخشای جداگانه ای هم برای آموزش نکات مهم تستی داره.تستاشم خیلی خوبن.من که فعلا راضی هستم.:10:نقل قول:
من که فرید شهریاری کتاب اموزشش رو دارم و راضی نبودمنقل قول:
بچه ها اگر لطف کنید بحث ها و درخواست های کتاب رو اینجا
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4264722#post4264722[/HTML]
که تاپیک راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی هست بذارین
استفاده از این اطلاعاتی که با هم شیر میکنین راحت تر میشه و اونجا هم مرجع کامل تری میشه
همین الان هم برای خیلی از سوال هاتون میتونید اونجا جواب پیدا کنین
خیلی تاپیک خوبی شده:11:
1. مثل اضافه ی تشبیهیه اما فرقش اینه که توی اضافه ی استعاری یه صفت رو میده که مال انسانه. یه چیزی توی مایه های تشخیص.نقل قول:
میگم بچه ها من یه چند تا سوال تو ادبیات دارم کسی می تونه کمک کنه؟؟
ا-اضافه استعاری؟؟
2-اضافه تشبیهی؟؟
یه چیزی بگم ناراحت نشین. اما با این اوضاع که پیش برید، مطمئن باشین از عید به بعد پشیمون میشین. هر وقت میبینین دارین جا میزنین، بگین که بعدا پشیمون میشم. آخه همین 1 ساله. نمیشه هدرش داد. به یه سال موندن پشت کنکور و غر بقیه نمی ارزه. اگه تلاشتون رو بکنین، چه قبول بشین چه نه، میگین من تلاشمو کردم.نقل قول:
همیشه که نمیشه درس خوند.
بی خیال دنیا رو عشقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..........
من این نموداره بود که گفتم بر اساس صفحه میکشم، خیلی شبیه منحنی نرماله!!! یه ذره صعود میکنه اما بعد نمیدونم چرا میفته پایین!!! فکر میکنین چرا اینطوره؟
این رمزینه انگار همه چیش خوبه! این دیفرانسیلش خیلی عالیه! من که عاشقش شدم!نقل قول:
من کتاب کلاس رمزینه رو دارم واقعا عالیه بخشای جداگانه ای هم برای آموزش نکات مهم تستی داره.تستاشم خیلی خوبن.من که فعلا راضی هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیمی من خیلی ضعیفه!
همونطور که قبلا گفتم سال سومم!
به نظر شما از شیمی 1 شروع کنم به خوندن؟