ایا پلاسمای پاناسونیک x20یاa20 دستگاه new pdp میباشند؟چون بیشترین استفاده ما کانالهای م ا ه و ا ر ه است ایا درست است که تلویزیونهای hd مثل x20یاa20 تصاویر بهتری نسبت به مدلهای full hd مثل v20دارند?
ایا پلاسمای پاناسونیک x20یاa20 دستگاه new pdp میباشند؟چون بیشترین استفاده ما کانالهای م ا ه و ا ر ه است ایا درست است که تلویزیونهای hd مثل x20یاa20 تصاویر بهتری نسبت به مدلهای full hd مثل v20دارند?
a:نقل قول:
[HTML]http://www.panasonic.com.sg/wps/portal/home/products/digitalav/tv/vieraplasmatv/aseries/!ut/p/c5/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3hnlzATSydDRwP_oGBDA0 _HwOBAT98Qd2MPU_2CbEdFACUnkug!/?WCM_GLOBAL_CONTEXT=[/HTML]
x :
[HTML]http://www.panasonic.com.sg/wps/portal/home/products/digitalav/tv/vieraplasmatv/xseries/!ut/p/c5/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3hnlzATSydDRwP_oGBDA0 _HwOBAT98Qd2MPA_2CbEdFAJa2X7g!/?WCM_GLOBAL_CONTEXT=[/HTML]
-نه بزرگوار هر دو پنل g13 ولي neopdp نيستند
-در هر برندي با توجه به اينكه رزولوشن native در پنل هاي hd كمتر هست نتيجه ميگيريم سورس هاي Sd با كيفيت بهتري نمايش داده ميشن چون نياز كمتري به بزرگنمايي و اپسكلينگ داريم تا پنل هاي 2مگ و full hd
دوستان کسی میتونه منو یه راهنمایی کنه؟مرسی.نقل قول:
سلام بر tanhayam عزيز
يه سئوال داشتم ميدونم تكراريه ! ولي ممنون ميشم جوابمو بدين.
من واقعا گيج شدم:19:
بين led samaung c5550 و پلاسماي پاناسونيك كدومشو پيشنهاد مي كنين؟
اگه جواب پلاسماست تو رنج 1.5 كدوم مدل؟
ممنون
سلام
یه راهنمایی میخواستم برای خرید LED .بودجه ای هم که دارم حدود 1 میلیون هشصد تا 2 میلون و دویست!
بهترین گزینهام برای خرید چیه؟
تا لان از LG مدل LED42 8600 رو انتخاب کردم و از سامسونگ LEd 6960 .به نظرتون کدوم یکی بهتره؟
در ضمن اگه از برند های دیگه مثل سونی یا پاناسونیک با کیفیت خوب سراغ دارید بهم پیشنهاد کنید
ممنون
امروز رفتم یک عدد ال ای دی سونی 40 اینچex-710خریدم.برای ال سی دی سامسونگc695 متاسفانه فروشنده این کالارانداشت ومیگفت بهترهc585 ویاc685 بخر.تازه یک بروشوردادودرآن تصویر ال سی دی سامسونگc695بود که دارای زائده ای قرمزرنگ درزیرمارک سامسونگ بود که به دلم نچسبید.نظر دوستان متخصص چیست؟
-خوب بزرگوار lx6500 قابليت 3d هم داره كه ميتونه خيلي تاثير گذار باشه در خريدتوننقل قول:
من فكر ميكنم در صورتيكه قيمت نزديك بهم داشته باشند از نظر امكانات lx6500 انتخاب بهتري خواهد بود
-از چه نظر ؟نقل قول:
-اگر كيفيت تصوير منظورتون هست neo pdp بهترين گزينه ممكن ميتونه باشه
-اگر امكانات پنل وديزاين وطراحي براتون مهم هست و يك hardcore gamer نيستين و تصوير c5000 رو هم ميپسندين با توجه به اينكه از نزديك ديدين ميتونه گزينه خوش قيمتي توي led ها باشه
-در رنج 1.5 من Neo pdp كه خاطر هست g10 بود نزديك 1400 البته اگر موجود باشه بازار (با توجه به اختلاف قيمت كمي كه با v20 داره و برتري هاي اين پنل توصيه ميشه سراغ v20 ّبرين)
سلام
جشنواره سونی آغاز شد.
قیمتها شکسته شد!!!!!
-با توجه به انتخاب هاتون ميتونيدنقل قول:
sony ex710
panasonic d25
رو هم به ليست تون اضافه كنيد
-le 8500 پنل ارزشمندي هست و مشكلات اكثر edge led ها رو نداره بخاطر local dimming بودن و ميتونه بهترين انتخاب باشه
-تنها ميمونه سليقه ونظر شخصي خودتون در مورد طراحي وساير موارد
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
-مباركتون باشه ex710 هم پنل خوبيهنقل قول:
-خوب ديزاين وطراحي سليقه اي هست
-در مدل هاي ذكر شده C695 بهترين تصوير رو داره به حرف فروشنده ها هم زياد توجه نكن
در جشنواره سونی قیمت با گارانتی بازرگانی ایران به شرح زیر اعلام شد
قیمتها از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40ex500 1,195,000
40ex710 1,695,000
46ex500 1,695,000
46ex700 2,295,000
خوب همچین قیمتها شکسته نشد ولی به قیمتهای واقعی کمی نزدیکتر شد حالا باید منتظر پایین آمدن قیمت (بانه ای ها) بدون گارانتی ها بود.
خوب قیمت خارج از ایران را هم داشته باشید بد نیست
40ex500 780$-850$
40ex710 980$-1000$
46ex500 850$-900$
46ex700 1000$-1700$
قیمتها از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
ال سی دی هست که ساخت ترکیه هست
چون امروز یه فامیلمون بهم گفت
اسمش دقیقا" نمیدونست
اگر کسی میدونه بگه مممنون
-يك زماني خاطرم هست محصولات utex رو ميگفتند كار تركيه و تحت ليسانس انگلستان هستنقل قول:
ولي چيني بودند :46:
[HTML]http://www.utex.ir/fr/pages/models.aspx?id=19[/HTML]
مگر مصرف neopdp کمتر از پلاسمای معمولی نیست؟ پس چرا حداکثر مصرف 42v20 panasonic حدود350و 42x20حدود 210 وات است؟مزیت مهم neopdp بر پلاسمای معمول چیست؟
با سلام خدمت دوستان. با توجه به اینکه فرصت چندانی برای مطالعهی بحثهای قبلی نداشتم و در ضمن برای خرید عجله دارم، خواهش میکنم در مورد انتخاب بین سه LED ال جی، سامسونگ و سونی راهنمایی بفرمایید. من به فیلمهای فول اچ دی دسترسی دارم و پلیر مناسب برای آنها هم موجود است. سونی ex700 که 100 هرتز هست، یا سامسونگ سری 7 یا ال جی که اونهم 100 هرتز بود. کیفیت تصویر بخصوص برای دیدن فیلم برایم بسیار مهم هست. در ضمن، مورد کیفیت صدای این تلویزیونها هم لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
سلام دوستان ، امروز يک LG LED 3D LX6500 42 inch و BD PLAYER گرفتيم به همراه 2 تا اينک 3 بعدی و زمانت نامه به قيمت 1،700 به نظرتون چطوره ؟
-در مورد Neop pdp :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4106157&postcount=1[/HTML]
-البته تصور من اينه در حالت نرمال و كاليبره مصرف مشابهي دارند
-و زماني كه پنل در مدهاي دايناميك باشه برايتنس بيشتر انرژي بيشتري مصرف ميكنه
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
-شما ميزان هزينه و اندازه مورد نظرتون رو هم اعلا مبفرمايين تا دوستان بهتر بتونند راهنماييتون كنندنقل قول:
دوست عزیز از قیمت مطمئنید ؟؟ اینی که شما خریدی احتمالا بدون گارانتی بوده !نقل قول:
سلام دوستان ، امروز يک LG LED 3D LX6500 42 inch و BD PLAYER گرفتيم به همراه 2 تا اينک 3 بعدی و زمانت نامه به قيمت 1،700 به نظرتون چطوره ؟
قیمت با گارانتی حدود 2.100 هستش .
با چه گارانتی دوست عزیز؟از کجا گرفتین میشه پ.خ بدین یا اگه مشکلی نیست همینجا بگین؟نقل قول:
ممنون.
الان بهترین مدل از TV های پاناسونیک کدوم سری هست؟
یک تلویزیون تا سقف دو میلیون 100 از پلاسما های پاناسونیک کدوم مدل هست؟
ممنون
نقل قول:VESTEL, REGAL, ARÇELİK, BEKO
-در سري هاي موجود v20نقل قول:
راستش برای يکی از آشنا ها جايزه در اومده بود اونم قصد فروش داشت البته اينم بگم که TV و BD باز نشده بودن ، خوده فروشگاه ازش 2 تومان ميخواست که نداد و ديشب نماينده گلديران امد و نصب کرد
سلام !! میخواستم اگه میشه یه ال سی دی 42 یا بالاتر با قیمت 1.5 معرفی کنید !! بیشترین کاربردم هم فیلم دیدنه !! ممنون
-بهترين گزينه هاي موجود در بازار :نقل قول:
samsung c695
lg ld660
sony ex500
بهترین پلاسمای بازار با قیمت حدود 1 میلیون (با گارانتی)چه مدلی است؟
سري هاي 4 سامينقل قول:
سري هاي pj ال جي
a20-x20 پاني
یعنی اول سری 4 سامی در رتبه بعدی ال جی و اگر این 2 تا نشد پاناسونیک؟نقل قول:
-تنها معرفي پنل بود بهتون نه رده بندينقل قول:
-كلا توي پلاسماهاي اين رده فكر ميكنم تفاوت زياد نباشه و پاناسونيك باز هم در كيفيت تصوير حرف بيشتري رو بزنه ولي امكانات كمتري رو داره و البته قيمت بيشتري هم دارند
-سري c سامي usb فوق العاده اي داره
- وال جي ها هم اگر بتونيد خوب كاليبره كنيد به نظر من چيزي از پاني كم نداره
- خودتون پنل ها رو از نزديك ببينيد وبا توجه به سليقه تون وهزينه يكي رو انتخاب كنيد
دوستان کسی از این ال سی دی های ترکی خریده!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه یا نه ؟
ممنون میشم که منو راهنمایی کنید
ال سی دی ترکی؟
UTEX؟
معلومه که بده. بین این مدلهای با کیفیت و پر از امکانات شرکتهای مطرح پاناسونیک و سونی و سامسونگ و ال جی ، UTEX دیگه چیه؟
فقط SONY ZX1
با قطر 9.9 میلیمتر Made in Japan
LED TV
با سلام
آیا ال ای دی 42 اینچ 5600 ال جی از نظر رنگ و تصویر بهتر از ال سی دی های زیر است.
C695 سامسونگ
EX500 سونی
از نظر قیمت که مناسبه ولی از نظر رنگ و کیفیت شما کمکم کنید
شما کدام را پیشنهاد می کنید فقط کیفیت تصویر برام مهمه
با تشکر
درتهران آدرس چند مغازه مطمئن که ال سی دی وال ای دی های سونی که به قیمت بانه عرضه میکنند رالطفا درپیام خصوصی به من اعلام نمایید.
یک سوال داشتم :آیا کیفیت تصویر در led sony ex-710وlcd sony ex-500 که هردو40 اینچ هستند باهم یکسان هستند یاتفاوت دارند؟
-مشكل اصلي كه در led هاي حاشيه اي مطرح هست و Ex710 هم شامل اون ميشه يكنواخت نبودن بك لايت پنل هستنقل قول:
-چيزي كه توي ال سي دي ها ميشه گفت خيلي كم مواجهيم باهاش
-والبته بستگي به اين داره شما چقدر براتون اهميت داشته باشه و مهم باشه اين مطلب
-زاويه ديد اون نسبت به ex500 كمي ضعيف تر هست
-بلك لول و كنتراست بهتري داره نسبت به ex500
-همينطور input lag بهتري داره (براي گيمرهايي كه توي live-psn-network كار ميكنند بهتر هست)
و..
توصيه ميكنم دو رويو زير رو بخونيد البته براي ex700 هست كه كاملا با ex710 مشابه هست :
ex700:
[HTML]http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40ex703-kdl40ex703u-20100724786.htm[/HTML]
ex500:
[HTML]http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40ex503-kdl40ex503u-20100603700.htm[/HTML]
شب گذشته مراجعه کردیم برای تجدید میثاق با V20 عزیز تا یه قیمتی بگیریم،ببینیم 42 اش مناسب تره برامون یا 50 اش...الحق کیفیت تصویر بسیار بالایی داره و مخصوصاً زاویه دیدش عالی بود...فقط یک سؤالی رو پرسیدم ازشون اینکه این مدل رو زده بود V20R...این R چه تفاوتی ایجاد می کنه؟؟؟
راستش جنابt_tanhayam همانطوری که میدانید یک عدد led sony ex-710 به تازگی خریدم وکیفیت تصوی آن عالی هست ومیخواهم یک عدد lcd sony ex-500 که آن هم 40 اینچ باشد رانیز بخرم.از لحاظ کیفیت تصویر آیا تفاوت زیادی دارند؟شرمنده انگلیسی هم بلد نیستم تا سایتهایی راکه اشاره نمودید رابفهم.
میشه از اون ور آورد....یا گمرک می بندن؟نقل قول:
من می خوام از آلمان بیارم HX903
جناب tanhayam با تشکر از زحمت پاسخگویی، من ساکن شهرستان پیرانشهر هستم و قیمتهای اینجا خیلی کمتر از نمایندگی هستند. در ضمن اندازه 42 یا 46 اینچ رو ترجیح میدم. همونطور که عرض کردم به کیفیت تصویر و صدا خیلی حساس هستم. البته اگر صلاح میدانید لطفا علاوه بر LED، مدلهای LCD سه برند سونی، سامسونگ و ال جی رو هم معرفی بفرمایید. مبلغ حدود 2 میلیون تومان را در نظر داشته باشید.
سلام
الان بهترین مدل برای خرید تا یک میلیون چی هست ؟
32-36 اینچ باشه
فول اچ دی هم فکر نکنم زیاد مهم باشه چون تصویر فول اچ دی که نمیخایم توش ببینیم حالا هر چی صلاح است
لطفا حتما بگید تا یک تومن LCD LED یا پلاسما بگیرم
فکر کنم LCD باید بگیرم
ممنون