من اونی که تو پست چهارم بودو نصب کردم و الانم بدون مشکل داره کار می کنهکد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=141898
من اونی که تو پست چهارم بودو نصب کردم و الانم بدون مشکل داره کار می کنهکد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=141898
خب دیگه رسما این گوشی رو مرحوم شده باید تصور کرد، آخرین پست این تاپیک یک ماه پیش بود، فکر نکنم از دو سال و نیم پیش که این تاپیک باز شد تاحالا یک ماه قفه بین پست های این تاپیک افتاده باشه. حتی فانیل و هایپر هم بدون خداحافظی ماه هاست آپلود نکردند. البته من که تا سال دیگه میخوام نگهش دارم.
یکی از آشناها آرک گرفته؛اون بازی گلف با کیفیته رو رو هر دو گوشی اجرا کردیم؛جالبه که روی 8910 سریعتر لود شد تازه کیفیت نمایش 8910 هم واقعا بهتر بود.
یکی از آشناها آرک گرفته؛اون بازی گلف با کیفیته رو رو هر دو گوشی اجرا کردیم؛جالبه که روی 8910 سریعتر لود شد تازه کیفیت نمایش 8910 هم واقعا بهتر بود.من فکر میکنم هنوز هم میشه رو این گوشی حساب کرد.الان نهایت 250 بشه فروختش و گوشی ای که از همه لحاظ بهتر از 8910 باشه بالای 600 تومنه.
از دوستان کسی می دونه اندروید روی این گوشی هم نصب می شه یا نه؟ چه ورژنی ؟ بخشی سراغ دارید برای راهنمایی که مطلب از توش پیدا کنم
ممنون
اندروید روی این گوشی نصب نمیشه، به هیچ وجه، هیچ رقمه، هیچ وقت.نقل قول:
هركس قصد فروش اين گوشيو داره اگه تميز باشه با قيمت خوبي ازش ميخرم.
کد:http://www.gsm.ir/news_details.php?id=10173
دوستان بازی خوب جدید که روی این گوشی بیاد چی اومده؟ منظور از جدید در 1-2 ماه اخیره!
واقعا شما انتظار دارید هنوز بازی جدید برای این گوشی بیاد ؟ اونم سیمبین 9.4 که خود نوکیا هم ساپورتش نمیکنه :41:نقل قول:
از بازی های سیمبین^3 ، یه سری رو ساپورت میکنه به زور بعضی وقت هانقل قول:
با این وضع قیمتا من که پول ندارم یه گوشی بهتر بگیرم؛از بچه ها کسی امنیاشو عوض کرده؟
من که نه! گفتم یه 6 ماه دیگه بریم فرنگ اونجا یه چی بخرمنقل قول:
اینطوری ارزون تر در میاد؟حتی با این وضعیت الان ارز؟ الان دلار مسافرتی 1500 تا بیشتر نمیدننقل قول:
نه من قصد داشتم جهت ادامه تحصیل برم خارجه، از این رو گفتم همونجا بگیرم با کانترکت اپراتور و اینا!نقل قول:
من می خواستم گلکسی نوت بخرم، وایساده بودم قیمتش بیاد زیر یه ملیون که یهو شد یک و چهار صد!!!!
هنوزم امنیا رو دارم. ولی خیلی دیگه داره می ره رو اعصابم.
باتریش که دیگه داره فاتحش خونده می شه کم کم.
سنسور دوربینشم فکر کنم کثیف شده ( چون قبلا کیفیتش بهتر بود تو عکسا.)
اس ام اساش هم که همیشه رو اعصاب من بود. به 1000 تا می رسه قاطی می کنه...
منکه هنوز دارمش.
انقد هم دوسش دارم....اصلا قصد ندارم بدمش بره...فعلا که میخوام نگهش دارم....شاید تا 3-4 ماه دیگه یه گوشی دیگه خریدم...ولی این رو میخوام حالا حالا ها نگه دارم.....واثعا لذتی که از این گوشی بردم هیچ گوشی ای نبردم!
من که 6ماه پیش فروختمش.6ماه با 1100سر کردم که پولام جمع شه برم نوت بگیرم.الان حدود 1هفتست نوت خریدم سفیدش رو گرفتم 1.350.عالیه
مبارک باشه.نقل قول:
همیشه برام سوال بوده که تو جیبتون جا میشه note؟
8910 رو چند فروختید؟
اقا منم رفتنی شدم.
البته هنوز گوشی رو ندادم بره. ولی از فردا دیگه استفاده ای ندارم ازش.
نوت گرفتم...
خبر خوب برای اونایی که هنوز این گوشیو دارن : بازی cut the rope و نرم افزار whats app که تا قبل از این برای آندروید و ios وجود داشت برای سیمبین 3 هم به تازگی ارایه شده.و روی 8910 هم نصب میشه.خودم امتحان کردم.
بعد میشه بگید اون مراحلی که باید دوتا طناب رو همزمان ببری باید توی این گوشی چکار کرد ؟
دقیقا این مرحله ای که میگی کجاست؟ من تا الان تا اواسط valentine box پیش رفتم تا به حال ندیدم لازم باشه همزمان دو تا طنابو ببری.نقل قول:
ای گوشی رو میخوام بفروشم مثل نو تمیز چند بفروشم؟
خوب نمیدونم دقیقا کجاست ... ولی تا اواسطش باید بهش برخورده باشی ... شاید هم نبایل باهم قطعش کنی و اشتباه میکردم باهم قطع میکردم :31:نقل قول:
سلام
این گوشی یک زنگ اس ام اس داره که من ازش خوشم اومده...
لطف میکنین لینک دانلود زنگ های اس ام اس این گوشی و واسم بزارین؟؟؟؟؟
و یا چه جوری میشه از تو خود گوشی زنگاشو بلوتوس کرد؟؟؟؟؟
تنها راهت اینه که اسم آهنگ رو که توی گوشی نوشته با پسوند صوتی توی گوگل سرچ کنی ببینی هست یا نه ... یا با کلمات کلیدی مربوط به اون آهنگ بگردی تو گوگل دنبالش
خوب منم چند روزه اندرویدی شدم.آرک گرفتم.این گوشی رو هم دادم به بابام.گوشی خوبی بود باهاش خاطرات زیادی داشتم.
من هنوز این گوشی رو دارم (فکر کنم آخرین نفر توی این فروم) البته حداکثر تا یکی دو ماه دیگه!
الان نزدیکه 7-8 ماهه حتی حوصله ام نگرفته والپیپرش رو عوض کنم!!
بد شانسی ما این بود که زمانی این گوشی رو خریدیم که یه سال بعدش طوفان اندروید شد. واِلا کسی که مثلا گلکسی اس 1 داره لزومی نداره گوشیش رو تا الان حتی عوض کنه. 8910 گوشی سال سامسونگ بود (2009)؛ اول این بود، سال بعد گلکسی اس1 اومد (2010) و تا حالا که 3 هم اومده (2012)
منم هنوز این گوشی رو دارم
شاید با همدیگه مردیم
اخرین نفر نیستی عزیز!
من هنوز دارم باهاشم زندگی میکنم!
تا آخر عمرم نگهش میدارم!
خیلی خوش گذشت باهاش بهم!
الان هم اومدم بهش برسم! :d
اخرین فریم ور این گوشی چیه؟؟؟
لینک اموزش و اینا اگه بدین , کامل ینی . ممنون میشم! :x
بهتر نبود مدل گوشی رو هم می گفتی
خب منم با این گوشی وداع کردم و الان یه HTC One S دارم.
البته 8910 رو هنوز نفروختم و دارمش