نقل قول:
ممنون. ولی آگه مثلا 20 تا شورتکات رو درگ کنم همه رو همونجا نشون میده؟ خیلی ضایع هست که:13:
یه چیز دیگه هم اینکه چطوری اندازه آیکونهای دسکتاپ رو کوچیک کنم؟؟!!!!:31: هر چی دنبال میگردم گزینه ای نداره!:19:
Printable View
نقل قول:
ممنون. ولی آگه مثلا 20 تا شورتکات رو درگ کنم همه رو همونجا نشون میده؟ خیلی ضایع هست که:13:
یه چیز دیگه هم اینکه چطوری اندازه آیکونهای دسکتاپ رو کوچیک کنم؟؟!!!!:31: هر چی دنبال میگردم گزینه ای نداره!:19:
و کسی جواب سوالای منو نداد.نقل قول:
درود
من یه مودم کریتیو دارم که ویندوز 98 و xp اونو اتوماتیک نصب میکردن و من از سرعتش خیلی راضی بودم و با وجود اینکه یه مودم زولتریکس 3 چیپ هم دارم ولی به همین دلیل از اون استفاده نمیکردم ولی با نصب ویندوز 7 این مودم شناسایی نمیشه !!یعنی سخت افزار سازگار نیست؟راهی نداره که بتونم نصبش کنم؟
سلام . من 7 64 بيتي دارم كه بعد نصب كرك داخل DVD ديگه كار نميكنه ! چي كار كنم ؟ چند بار هم REmove all crack رو زدم و دوباره نصب كردم ولي باز هم كركش كه بايد active 30 روز رو از بين ميبرد نبرد حالا چي كار كنم ؟!:13:
از دوستان كسي نيست جواب بده ؟:11:نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟:33:نقل قول:
دوستان این هم جدید ترین اکتیو ویندوز 7 امیدوارم که حالشو ببرین تا بعد .....
کد:http://www.missupload.com/2s0g4446lloj/AIO_Windows_7_V1.1_to_1.5_www.dl4all.com.rar.html
20 شورت کات آخه میخوای چی کار؟؟!!!:18:نقل قول:
یه کاری میتونی بکنی...کل شورت کات هات رو بریز توی یه فولدر بعد روی TaskBar راست کلیک کن واز ToolBar گزینه New ToolBar رو انتخاب کن و برو همون فولدر شرت کات ها رو انتخب کن و روی Select Folder کلیک کن...
همون Appearance ، ایکس پی رو میگید؟؟ رو دسکتاپ کلیک راست کن Personalize رو بزن بعد از پایین صفحه روی Windows Color کلیک کن و روی Advanced Appearance Settings کلیک کن...
توی ویندوز ویستا و 7 باید درایور مودم رو نصب کنید (درایور مخصوص همون ویندوز) اگه پیدا کنی...:41: من خودم زولتریکس 3 چیپ دارم ولی درایورشو پیدا نکردم....نقل قول:
شما اول برید توی آدرس زیر :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=7902
از کرک که توی صفحه 334 هست استفاده کنید...اول Uninstall رو بزنید بعد کرک کنید...نقل قول:
ویندوزتو عوض کن...:13:نقل قول:
1) این پنجره برای برنامه های قدیمی باز میشه که زیاد مهم نیست مثلا صفحه Setup (SFX ساخته شده با WinRAR ---- الان همچین پنجره ای من دم دست ندارم یه عکس ازش بذار تا بگم چی کار کنی... عنوانشو توی گوگل سرچ کن یه چیزایی شاید پیدا کنی...نقل قول:
2) من چیزی از زیر نویس حالیم نمیشه..:31:ببخشید!
سلام،نمیدونم این مطلب اینجا بوده یا خیر،ولی به درد من خیلی خرد،شما هم استفاده کنید اگر دوست داشتید.
----------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده وب سایت C|Net امروز یک قابلیت جدید در ویندوز ۷ را معرفی کرد که تا پیش از این پنهان بود. این امکان جدید که اصطلاحاً “God Mode” نامگذاری شده است بخصوص برای استفاده کاربران حرفه ای بسیار مناسب خواهد بود. با فعال نمودن این ترفند شما قادر خواهید بود تمامی تنظیمات اساسی ویندوز را در یک فولدر به صورت کلاسیک مشاهده نموده و سپس آنها را تغییر دهید.
اما روش فعال ساختن این ترفند به صورت زیر است:
ابتدا در ویندوز ۷ یک فولدر جدید (New Folder) ایجاد نمایید.
سپس نام این فولدر را دقیقاً به این عبارت تغییر دهید
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
بدین ترتیب شما God Mode را فعال ساخته اید و در پوشه ایجاد شده تمامی تنظیمات مدیریت ویندوز را در اختیار خواهید داشت.
چرا نصب کردم . این قابلیتی که گفتم زمانی هست که با ترکیب Ctrl+tab داری پنجره های رو میگردی و جالب بود!نقل قول:
من فکر میکردم همینجوری یه کلیک کنی روی بک گراند اینجوری میشه.
:31:
یکم دیر گفتی توی این تاپیک هست::46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=379532
سلام
من چند بار ویندوز را عوض کردم اما مشکل به همین شکل باقی است
وينت شركتيه يا خودت دان كردي؟
يعني شما مشكل رو از كرك ميدونين ؟! :18:نقل قول:
دقیقاً مشکلتون چیه؟؟؟ یعنی چی کار نمی کنه؟نقل قول:
اینجوری که شما گفتین آره... مگه چیه؟!!! چرا :18: کردی؟!! :31:نقل قول:
سلام...
driver مودم smart spirit 56k zoltrix برای win7 رو می خواستم
با تشکر
حدس میزدم باشه،اقا نتونستم جستجو کنم،خیلی به دردم خورده بود گفتم به بچه ها بگم!نقل قول:
من یه سایت میخوام که انگلیسی باشه و توش آموزش کامل ویندوز 7 رو داشته باشه ... از مبتدی تا پیشرفته :20:
اگه کسی سراغ داره لطفا واسم بزاره.
مرسی کار کرد . :10::40:نقل قول:
دوستان من تازه سون نصب کردم ولی ظاهرا گرافیکمو نمیشناسه!! توی device manager که چیزی نیست که نشناخته باشه، ولی از کار با خود ویندوز و باز کردن فایلهای تصویری یا نصب بازی میشه فهمید که گرافیک مشکل داره، باید چی کار کنم؟ چون سی دی خود گرافیکمم فقط تا ویندوز ایکس پی ساپورت میکنه و روی سون نمیتونم نصب کنم. باید درایور دانلود کنم یا کار دیگه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. کارت گرافیکمم fx5500 هست (به خودتون بخندید :31:)
سلامنقل قول:
چون درایور نصب نشده.
مشخصات کامل کارتت را بده تا درایورش را برات لینک کنم.
درایور برای گرافیک شما روی 7 وجود ندارهنقل قول:
از درایور ویستا استفاده کنید
کد:http://http.download.nvidia.com/Windows/96.85/96.85_forceware_winvista_x86_international_whql.exe
یه سوال کوچک
چرا نمیشه با خود برنامه عکس Gif نگاه کرد
سلام
1سوال
من تازه لپتاپ خریدم
توش ویندوز 7 home premium وگوگل کروم 2 بود
رفتم 4شو دانلود کنم
از خود گوگل که نمیشد از 1سایت ایرانی 1فایل 11مگی دان کردم کلیک که میکنم روش هیچی نمیاد
چیکار بایدبکنم؟
اگر نسخه ای دارید که کار میکنه بزارید
راستی از
properties>compatibility
ویندوزشم عوض کردم فرق خاصی نکرد
نقل قول:کد:http://www.softpedia.com/progDownload/Google-Chrome-Download-108166.html
اگه منظور شما عکس متحرک GIF هستش ، بله . با نرم افزار پیش فرض ویندوز 7 نشون نمیده.نقل قول:
من می خواستم XP Mode نصب کنم اما متوجه شدم که برای نصب اون باید cpu اونو پشتیبانی کنه که متاسفانه cpu من اونو پشتیبانی نمیکنه:41:
مدل cpu من AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400 و مدل مادربوردم هم Asus M2N-E هست. اگه میشه راهنماییم کنید بدونم با این مادربورد میشه یه cpu دیگه بخرم که XP Mode رو پشتیبانی کنه چون نمی خوام هزینه زیادی کنم تا مادربورد و سی پی یو رو بفروشم و یکی دیگه بخرم.بابا من 1 سال و نیم بیشتر نیست که این سیستم جدید و خریدم:19:
لطف کنید کمکم کنید.:10:
من می خواستم XP Mode نصب کنم اما متوجه شدم که برای نصب اون باید cpu اونو پشتیبانی کنه که متاسفانه cpu من اونو پشتیبانی نمیکنه:41:
مدل cpu من AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400 و مدل مادربوردم هم Asus M2N-E هست. اگه میشه راهنماییم کنید بدونم با این مادربورد میشه یه cpu دیگه بخرم که XP Mode رو پشتیبانی کنه چون نمی خوام هزینه زیادی کنم تا مادربورد و سی پی یو رو بفروشم و یکی دیگه بخرم.بابا من 1 سال و نیم بیشتر نیست که این سیستم جدید و خریدم:19:
لطف کنید کمکم کنید.:10:
سلام به دوستان محترم
من با اینکه آخرین update درایور کارت گرافیکم رو نصب کردم اما ویندوز 7 عینه نسخه قبلیش که final نبود
هنگام کار opera یا مثلا گوگل ارث صفحه ویندوز کاملا سیاه میشه و دوباره به حالت قبلیش بر میگرده با این پیغام که: display driver kernal mode driver has stop responding to working and recoverd...
دایرکت x 11 هم نصب کردم ولی این مشکل حل نشد این مشکل تو 7 فاینال بیشتر شده .
میشه راهنماییم کنید که باید چیکار کنم ؟
ببخشید متن کامله Errorاینه :
display driver NVIDIA windows kernel mode driver version 195.62 stop responding and has succesfully recoverd.
مدل کارتم اینه NVIDIA Geforce 9500 GT
برو اینجا درایور کارتت را سرچ کن:نقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us
سلامنقل قول:
توی انجمن زیر مطرح کن :
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=226
اوه اوه، این فایل درایور که حجمش زیاده (البته واسه ما:31:)!!
میگم من مشکل صفحه آبی هم دارم. یعنی در طی کار با خود ویندوز یا حتی در مراحل نصبش هیچ مشکلی نیستا، ولی هنگام خاموش کردن یا ریستارت کردن صفحه آبی میاد و در هر دو صورت ریستارت میشه!! این مشکل از چی میتونه باشه؟ ممکنه از همین عدم سازگاری گرافیکم باشه؟
مرسی از راهنماییت اما متاسفانه با زهم همون ارور رو میده با اینکه تا حالا چندین بار آپدیت شده و آخرین درایورش رو هم نصب کردم .:41:نقل قول:
با ترفندی یا آپدیتی درست نمیشه :18::18:نقل قول:
با سلام من مدتی از ویندوز 7 استفاده میکنم اما هنوز نتونستم با پیغام اپدیتش کاری بکنم و اکثر نرم افزار هایی که قبلا بدون ارور ازشون استفاده می کردم در این ویندوز ارور میدن یا از کلا از کار میفتن و یا اپدیت میخوان اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
سلام
من جدیدا ویندوز 7 نصب کردم با مشخصات زیر:
Build:7600.win7_rtm.090713-1255
Windows edition : Windiws 7 Ultimate N
نمیتونم کرکش کنم! البته تا حالا هرچی ویندوز 7 خریدم اتوماتیک کرک میشدن(وقتی ویندوز برای اولین بار بالا میومد بعد چند دقیقه ریست میشد و بدون مشکل استفاده میکردم) ولی این نمیشه!
با Windows 7 Loader v1.7.2 -By Daz امتحان کردم نشد! مینویسه:
Unsupported OS information
روی کاور DVD نوشته:
Windows 7 Ultimate N version
x86 Build 7600 22/10/2009
روی لپتاپ سونی وایو سری FW490 نصب کردم!
من نسخه ی آخر 7 رو نصب کردم ولی میگه تا 24 روز دیگه فرصت دارم اکتیوش کنم.
واسه اکتیو کردنش چی کار کنم ؟
یه سریال اگه دارین بدین.
کرکا که همه به درد نخورن.
سلا م
میخواستم بدونم ویندوز 7 رسما کی وارد بازار میشه؟